Su 23.5.2021 Otteluseuranta (3. kisapäivä)

  • 51 328
  • 985

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Suomellahan on joka vuosi nykyisin tapana hävitä yksi ns. varma peli. 2017 Ranska, 2018 Tanska ja Saksa, 2019 Saksa muunmuassa. Saako sarja jatkoa?
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
No eikös nämä viime kisoissahin hävinneet Tanskalle yms. vahvaa suorittamista? Toki jos touhu ei tästä tolkkuunnu niin ei tarvitse toria varailla kun hyvä jos pääsee edes jatkopeleihin.
 

lihaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jos kaverin veska ottaa 48 torjuntaa niin voi ihmetellä, mihin kuti on hävinnyt?
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Jokainen piste on tärkeä. On tässäkin pelissä sentään se yksi jo kasassa. Pelejä on alkusarjassakin viisi jäljellä. En suostu heittämään kirvestä kaivoon yhden heikon pelin takia.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
3vs3 ja joku Vitun Kontiola kentällä.
 

kharon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
Miksi suomi antoi vastustajan vaihtaa, kun kiekko oli itsellä ja pitkä vaihto alla? Ihan turhaan lähdettiin peruuttamaan
 

Barney

Jäsen
Ja Jalosta ei kiinnosta yhtään. Seisoo suolapatsaana penkin takana eikä tee mitään.
Tami olisi ottanut jo ensimmäisen vaihdon jälkeen aikalisän. Kunnon koutsit näkevät välittömästi milloin veljet ovat pieniä.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jokainen piste on tärkeä. On tässä sentään se yksi jo kasassa. Pelejä on alkusarjassakin viisi jäljellä. En suostu heittämään kirvestä kaivoon yhden heikon pelin takia.
On näitä nihkeitä pelejä nähty ennenkin heikompia vastuksia vastaan. Tuntuu että lähes poikkeuksetta näitä nähdään kaikkien kovempien joukkueiden kohdalla. Ei tässä ole mitään ihmeellistä tai huolestuttavaa.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Meillä on Mattila kapteenina Mertsin mukaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös