Su 22.5.2016 Otteluseuranta (15. kisapäivä, mitalipelit)

  • 126 968
  • 1 654
Tila
Viestiketju on suljettu.

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Ei edes vituta. Kanada oli alusta loppuun parempi. Tottakai toivoin suomen voittoa mutta tässä pelissä suomi oli selkeästi huonompi.
Juurikin näin. Tänään vaan Kanada oli kovempi, ei mahda mitään. Vähemmän harmittaa tämä, kuin että oltaisiin kaaduttu johonkin huonoon viimeistelyyn ja pariin vastustajan vastahyökkäystuuripomppuun. Hyvä turnaus kokonaisuudessaan, mutta finaalissa vaadittava viimeinen vaihe jäi puuttumaan. Ei hopea häpeä ole, ja Venäjän kaato saa hymyn huulille ainakin täällä vielä pitkäksi aikaa.
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Kanadan voitto oli lopulta myös jääkiekkoilun voitto. Toi Suomen lanseerama lentokentän kilppari on todella uuvuttavaa seurattavaa ja toivottavasti IIHF pienentää ne kaukalot.

Ottaa edelleen koville Tanskan PV tappio? Nessuja vaan sinne.
 

EEspoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko & Leijonat
Suomi voitti sen kaikki pelit, paitsi finaalin. Olen sanaton. #vmp
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
OH CANADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MCJESUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Joutsenosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, HPK
Joo ei tolla paskalla kultaa edes olis ansaittu. Koskiselta loistava peli, poislukien McDavidin maali jossa aivan tajuton ylipelaaminen. Ihmetyttää Pihlströmin pistäminen vilttiin sillon kun olis jalkoja tarvittu karvaamiseen.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Nyt tiedän, miltä näyttää, kun joukkue pelaa mm-finaalissa 60 minuuttia paskat housuissa.
 

Mr.Wonderful

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja saksalainen jalkapallo
en haluu barkovia nyt ristiinnaulata, mutta ei pystynyt näissä skaboissa kyllä enään olemaan nhl tason kärkisentteri loppua kohden, tiedä sitten oliko jotain vaivaa tms.ei tää kuitenkaan häneen kaatunu, enemmän kuitenkinodotin.
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Tuli just tekstari Neiti Jääkiekolta. Siinä se sano, että se kyllä tykkää meistä tosi paljon, mut sillai ystävänä. Voitais vaikka joskus käydä kahvilla tai jotain, kunhan vaan jää aikaa kanadalaisten kanssa vehtaamiselta. Mut kyllä sä Suomi vielä joskus löydät jonkun ja oot kyllä tosi kiva kaveri.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ansaittu voitto Kanadalle. Ei ollut meillä mitään palaa. Suomi pelasi heikosti yksilö- ja joukkuetasolla.

Mutta olipa todella hienoa peliä Kanadalta johtoasemassa 3.erässä. Toivottavasti tuollaista näkisi joskus Suomelta/Jokereilta.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
McDavid säästeli valitettavasti turnauksen ensimmäisen maalinsa tähän otteluun, eikä Talbot sitten voinut imuroida yhtään Suomen muutamista laukauksista kuten teki alkusarjan ottelussa. Ei mahda mitään. Kanada oli selvästi parempi tänään ja ansaitsi voittonsa.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Turnauksen huonoin peli tärkeimpään paikkaan. Jostakin syystä lähdettiin peruuttelemaan koko peli ja tuota Nokan reagointikykyä kesken pelien ei kyllä tule ikävä.

No, en nyt tajua, että tämä olisi oikeasti ollut se huonoin peli. Ehkä vastustajallakin oli ihan pientä osuutta asiaan, ja maalitilannehan oli viimeiselle minuutille 0-1. Tämän vuoden Kanada ei toki ollut niin hyvä kuin viime vuoden, mutta silti pelottavan vahva, luisteluvoimainen, taitava joukkue.
 

pakki3000

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Kukakohan siellä piti ennen peliä puheen tänään, kun eikö se ole ollut tämän joukkueen teemana?

On toiminut nokan tapa ns. vitun hyvin, kun muistaa kaikkien pelien aloitukset :D
 
Eikö Kanukeille ois kuulunu kaikille käytösrangaistukset kun heittivät kamppeet kentälle ku peliaikaa vielä jäljellä, näin ollen Suomelle olisi kuulunut luovutusvoitto.
Vitsi vitsi... Parempi voitti kyllä ihan täysin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös