Su 18.9.2016 Otteluseuranta

  • 121 119
  • 1 298
Tila
Viestiketju on suljettu.

Breathe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88

hiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Rinne vitullisen epävarma. Marjamäeltä nyt munaa peliin ja Rask maaliin joka ei kyllä ikinä ole vakuuttanut meikäläistä majupeleissä mutta menkööt.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Siis mikä päivä Rinteellä oikein on noiden länkien kanssa? Todella kuumottavaa.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Älytöntä nähdä Rinne noin epävarmana! Pelissä suurempi ongelma on kuitenkin se, ettei tuon pakiston taso vain (vielä) riitä. Jos häviää noin paljon kaksinkamppailuja omalla alueella niin ei voi pärjätä. Pelissä oli myös keskialueelta sisään asti 2-1 ja 3-1 tilanteita vissiin kolme kertaa NA:lle, eli ei se viisikkokaan niin tiivis ja hyvin reagoiva ole kuin pitäisi.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Eikö Marjamäki vihaa tehdä muutoksia? Ainakin sellaisen kuvan olen saanut. Eli tuskin Rinne vaihtuu.
Ei pidä paikkaansa tämä.

EDIT: Jos Marjamäki luottaa johonkin niin kärsivällisyyttäkin toki piisaa mutta kyllä mies muutoksia uskaltaa tehdä jos aidosti näkee että on aiheellista.
 

tiikeri

Jäsen
Suomen puolustuksesta ei taida löytyä yhtään pelaajaa jolla kasvaisi edes parta. Eipä siinä juuri tämän kummoisempaa puolustuspelaamista noilta hobiteilta voi silloin odottaa.
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
On muuten ihan kiinnostava pointti tästä "meidän pelistä", että miten sitä pitää sitten pelata, jos on näin häkellyttävän nopeaa prässiä vähän joka puolella kenttää. Tietysti tempoa pitäisi rauhoittaa ja pyrkiä kontrolloituihin hyökkäyksiin, mutta sitä on aika häjy yrittää rauhoittaa, kun silmille pomppii taitavia, nopeita ja isoja vauhtikoneita, mikä johtaa huonoihin avauksiin tai kiekonmenetyksiin. Anyway, eiköhän tämä tästä käänny kun nuorukaiset saivat enimmät energiansa puretuksi...
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös