Su 14.5.2017 Otteluseuranta (10. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.
Ei tota Järvistä ole mitään järkeä pitää jäällä, taas oli jäähy lähellä. Mutta joo. Suomi voittaa kyllä, älkää huoliko. Säteri on iskussa ja Suomi sai nyt jo toivoakin,
 

Laitela

Jäsen
Suomi kaventaa vahinkomaalilla, kuvio epäonnistuu, mutta joskus on tuuria. Tämä maali kuvaa mielestäni aika hyvin Suomen kokonaiskuvaa.
 

Barney

Jäsen
"Hyvä erä meiltä" - Oskar Osala
 

Knap

Jäsen
Ketäs sinne on tyrkyllä Marjamäen tilalle? Kivi olisi varmaan aika jees, mutta sopimus Ilvekseen. Tapola? Innostuisiko Erkka vielä kerran?
Ömm. Erkalla on sopimus UFAan. Tapola ei kyllä mua henkilökohtasesti houkuta. Operoinut niin ylivertaisella materiaalilla enkä tiedä onko hänkään turnauksiin sopiva..
 

Zoidberg

Jäsen
Innostuisiko Erkka vielä kerran?
Erkalla on sopimus KHL-joukkueen kanssa, eli en usko hänen tulevan Laurin tilalle, jos joku hänen tilalleen tulee.
 
Ainoasta oikein kunnolla tehdystä viivelähdöstä (jota Mertaranta noitui) tuli rakenteellisesti loistava hyökkäys, joka kaatui vain laiturin puppelointiin kiekon kanssa.
 
Jollakin perverssillä tavalla lohduttavaa, et SaiPa ei oo ainut joukkue, mikä kyntää syvällä tällä kaudella. Santanenko siellä peruukki päässä johtaa joukkoja. Samalla todella raskasta kattoa taas tätä samaa paskaa, kun ehti jo unohtaa vähän SaiPan kauden.
Saipalaisena oli raskain kausi vuosiin. Sitten tämä Leijonien floppikausi eikä tuo sen häävimmin mennyt Frölundalla tai LA:n Kingseillä. Kaikin puolin hirveä kausi ollut.
 

Matza187

Jäsen
Hietanenko sen teki? Näytti että Rantanen, mut oishan se tolle pojalle ollu liian paljon 2 maalia samassa turneessa.
 

Lomppi

Jäsen
Sehän viivelähtö onnistu todella hyvin jos näit. Oli lähellä että suomen pelaaja olis saanu vapaana kiekon vastustajan maalilla. Kato peliä eläkä mertsiä kuuntele
Joo, jos viivehtö onnistuu kuten pitää, on se aina maalipaikka. Ongelmana on, että ei nää paskat osaa tätä peliä. Eikä ne kyllä osaa edes syöttää, saati ottaa syöttöä vastaan. Vittu mitä aaseja. Onneksi se pääaasi, eli Jesse, on nyt filassa.
 
Hienoa tämä palstan kaksinaismoralismi.

Sitten kun Suomella menee huonosti, niin jopa toivotaan häviötä ja Suomen "pomput" on epäansaittua tuuria.
Sitten jos vastustaja iskee samanlaisia, niin se on aina ansaittua jne.
 

Ciry

Jäsen
Nyt kyllä meni plasmat itellä sekasin tuosta Sveitsin jäähystä... Ringeten vai naisten lätkän säännötkö siellä on käytössä? Ei tuon puhtaammin voi pakkia taklata...
 

Iso-Olli

Jäsen
Erkalla on sopimus KHL-joukkueen kanssa, eli en usko hänen tulevan Laurin tilalle, jos joku hänen tilalleen tulee.
Aina oppii jotain uutta! Missäköhän tynnyrissä määkin olen viime ajat eläny kun en ole tuollaista huomannut.
 

alias

Jäsen
Mitä narsisitien kuningas tuumaa studiossa?
 

Salama44

Jäsen
Suomen maalit tulevat yleensä tällä tavalla. Hirveällä säkällä ja flipprikiekolla aina joku. Tuskin ne kuitenkaan pisteisiin riittävät. Sveitsiläiset vähän itse sähläsivät tuossa.

Maalivahdin vaihto kyllä rauhoitti tilanteen, mutta Suomen ylivoimapeli vaan on niin heikkoa. Säkällä päästiin vielä tuntumaan.
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös