Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
se on ihan turha itkeä täällä, kun Jokerit ei saa ylivoimia

tuossakin meni nyt minuuttitolkulla turhaan aikaan, kun ei saatu jauhaa 5v5-peliä

ja sieltä kapteeni iskee heti ylivoiman jälkeen
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Nihkeää, mutta toki kyseessä on vieraspeli* hyvää vastustajaa vastaan. Jos siitä kolmossijasta vielä unelmoidaan, niin näistä pitääkin vääntää pisteitä.
 
Gillies: Tulin pelaamaan kovaa, rehellistä lätkää

Mustakulkkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Jokerit, Suomen maajoukkue
Ok. Anttila laukaisi maalit tötterölle. Jekaterinburin peli oli siinä!
Mielenkiintoinen on ollut Ufan - Kazan ottelu. Siellä suomalaiset ovat todella olleet murskajaisissa. T. Hartikainen, kun 10 min sitten katoin oli tehnyt jo neljä maalia, joista tosin kolme ylivoimalla. Mannisellakin oli maali ja useita syöttöjä Hartikaiselle. Työmyyrien voitto!
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
Jossain tämä jäähysuhde oli esillä ja oliko @Cobol kenellä oli asiasta useamman kauden otanta? Muistaakseni siellä ei ollut mitään dramaattista. Voi olla että muistan väärin.
Jokerit on selvästi miinuksella, mutta niin ovat CSKA ja Ak Barskin sekä Dinamo Moskova. Lähellä osumaa taitaa olla @Sämppäri ja vastustajat boxaavat varoen rikkomista. Kiekollisia joukkueita on nyt eniten plussalla, joista Lokomotiv aivan omissa lukemissaan.

Mitä tulee Jokerien vastustajan jäähyihin, niin enemmänhän niitä voisi puhaltaa. Mutta tämä varmaan pätee kaikkiin joukkueisiin. Toisaalta ratkaisupaikassa 2-2 ei tänään Avtoa armahdettu, ja mun silmin näin se on pääosin mennyt.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Toisaalta ratkaisupaikassa 2-2 ei tänään Avtoa armahdettu, ja mun silmin näin se on pääosin mennyt.
Jos noita ei olisi puhallettu niin se olisi jo liian läpinäkyvää. Kokonaisuutena KHL:än tuomaritoiminta on ollut hyvää, mutta omaan silmään muutos on ollut selkeä Ufa-vieraspelistä lähtien.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy