Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
Miten ihmeessä Jokerit saatu suosikiksi vedonlyönnissä. Kotijoukkue on oikeasti pelannut todella hyvin tällä kaudella. Jokereilla vielä tauko takana ja kokoonpano repaleinen.
 

Tonny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KooKoo
Siis mitä helvettiä, aivan hyvin nyt kaksi peliä voi vetää kolmella kentällä ja seitsemällä pakilla? Aivan varmasti tuloksellisempaa kuin roudata jotai 0,3ppg Mestisjyriä tonne.
Tässä nyt vaan on se, että olisi ihanteellinen paikka antaa niille junnuille ja mestisjyrille arvokasta kokemusta. Mutta ei kai sitten. Melkoinen perseennäyttöhän tää jälleen on meidän varamiehille, ellei tässä sitten ole jotain muuta taustalla.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Pakko olla joku karanteenijuttu taustalla tossa rosterissa, ei muutoin mitään järkeä lähteä vajaalla rosterilla matkaan. Vaikka sitten pelaisi kolmella ketjulla, mutta kuitenkin.
 

Letkuspede

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Pens
Iso pettymys. Tähän peliin olisi voinut heittää ihan hyvin junnuja tai Vantaan miehiä. Nyt sitten 10 ja varmaan joudutaan kuormittamaan turhaan tärkeitä miehiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy