Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Karanteeni on ohi. Vuosi kääntyi jo marraskuulle. Aika vierii ja lehdet tippuu taas puista, mutta yksi asia on ja pysyy, se on Jokerit.

Eniveis. Mielenkiintoisin Severstal-peli ikinä. Oikeasti. Nyt on junnua kentällä Jokereilla, kun vakiopoppoosta puuttuu paljon ukkoja, joten asetelma lienee David vs Goljat.

Severstal on ollut hyvässä vedossa edelleen. Alkukauden suurin yllättäjä. 20 peliä pelattu ja Severstal on konfrenssin viides. Takanaan Dynamo Moskovaa, Spartakia jne.

Allekirjoittanut heivasi Telian ikkunasta ulos ja otti Viaplayn, joten ei huolta, etteikö peli näkyisi.

Suora yhteys alkaa klo 15.55. Stay tuned, or be a bee.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Niin joo. Kotijoukkueella kaksi finskiä, Vittasmäki ja Nättinen. Vittasmäki ollut hyvä luotettava stay-at-home puolustaja Severstalille. Nättisestä ei vieläkään tiedä, onko se lintu vai lohi
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Instagramia en omista, mutta muista someista bongattu seuraavat pelaajat reissussa;

Regin, Friman, Jensen, Schroeder, Jukuri, Krejcik, Sklenicka, Halme, Lööv, Pihlström, Kalnins, O'Neill, Grant, Haapala, Hirvonen, Kivistö, Junttila, Pudas, Savinainen(?)

Eli näillä tiedoilla puuttuisi ainakin Bobi, Norman, Pakarinen, Lindbäck, Mörkö, Ikonen, Joensuu, Mäenalanen sekä Tolvanen.
 
Pöö

Hevi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Elikkäs puolustus tulee olemaan lähes normaali? Bobi toki puuttunee mutta niin se puuttuu loppukaudestakin. Hyökkäyksessä sitten enemmän poissa, mutta sen verran kovia pelimiehiä mukana niin kyllä voitto voidaan ottaa.

Mielenkiintoinen peli tulossa.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Tänään kerrankin Severstal peli kiinnostaa enemmän kuin pitkään aikaan. Jokereilta Karanteenin takia pois liuta pelaajia ja junnuja tilalla paljon. Näytön paikka on suuri. Severstalista voitto, niin antaa paljon itseluottamusta. Vaikea peli kyl tiedossa. Tsemppiä jätkät.
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kopsattu toisesta ketjusta:

”Injury list”, lähde: khl.ru otteluennakko: Marko Anttila, Henri Ikonen, Jesse Joensuu, Mikko Lehtonen, Anders Lindback, Saku Maenalenen, John Norman, Iiro Pakarinen, Eeli Tolvanen
Eli:

Savinainen - Regin - O'Neill
Haapala - Schroeder - Junttila
Halme - Pihlström - Mäki
Lahnaviik - Hirvonen - ?

Eikö saada ees hyökkäystä täyteen?
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dynamo Moskova
Kotijoukkueen Severstal Tsherepovetsin päävalmentaja Andrei Razin 47 v nousi keväällä 2015 julkisuuteen johdatettuaan Izhstal Izhevskin joukkueen VHL-liigan finaaleihin. Joukkue taipui suuremman budjetin joukkueelle vasta 7. ottelussa. Razin nousi kansainvälisen median otsikoihin kuitenkin lähinnä nyrkkitappelun takia, kun hän 7. ottelussa tappeli vastustajajoukkueen valmentajan kanssa ja esiintyi lopussa kaukalossa yläruumis paljaana.

Hän nousi päävalmentajana Izhstalin äärikannattajien keskuudessa lähes kulttiasemaan, koska pystyi nostamaan joukkueensa VHL:n kärkijoukkueiden joukkoon ja pienemmän budjetin joukkueena haastamaan ennakkosuosikin finaalisarjassa. Kauden 2014-2015 jälkeen hän sai kutsun valmentamaan KHL-tasolle.

Razinin erikoisuuksiin kuuluu pelaajien kesäharjoittelussa nyrkkeilyharjoitukset, joihin hän osallistuu myös itse.
 

Eram

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EVU
Kiva nähdä miten vantaan pojat onnistuvat ja kuka on mahtunut mukaan. Mennäänkö kuitenkin kolmella ketjulla, kun on vaan kaksi peliä ennen taukoa. En jaksa uskoa että nähtäisiin junnuketjua, ennemmin sotketaan ketjuja siten, että jokaiseen löytyy myös kokemusta. Toisaalta jos joka ketjussa on Vantaan poika, heidän penkittäminen vaatisi ketjujen sotkemista kesken pelin. Mielenkiintoista nähdä miten valmentajat saavat pakan kasaan. Ja onko valmentajissa poissaoloja.

Eniten huolestuttaa täydennysmiehistä Mäki. Jos on mukana, laittaisin tämän kaverin jonkun satavarmasti puolustuspäässä toimivan kokeneen ketun laitaan, ja toiseen laitaan vahvan vääntäjän. Mestistasolle on ollut mielestäni jo tämän pari kautta nopea, laukaus ihan hyvä, joten kokonaisuutena ihan ok hyökkäyssuuntaan, varsinkin suorahyökkäyksissä. Mutta minun silmääni on jo pitkään osunut, ettei kovuus ei tunnu riittävän oikein aina mestiksessäkään, eikä ehdi kovinkaan usein puolustuspäähän.

Lahnaviikistä olen nähnyt aivan liian vähän kommentoidakseni, perjantaina nähdyn perusteella Halmeen pelaamattomuus näkyy, Hirvoselta voi mielestäni odottaa puolustussuuntaan ihan ok esitystä, ehkä höystettynä jollain oivaltavalla syötöllä.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
19 Veli-Matti Savinainen (A) – 93 Peter Regin – 21 Brian O’Neill (C)
25 Henrik Haapala – 10 Jordan Schroeder – 71 Nicklas Jensen (A)
13 Julius Junttila – 41 Antti Pihlström – 72 Aleksi Halme
26 Konsta Hirvonen

36 Jakub Krejčík – 64 Jonathan Pudas
4 Tommi Kivistö – 90 David Sklenicka
50 Viktor Lööv – 51 Alex Grant
3 Niklas Friman

98 Janis Kalnins (35 Samuel Jukuri)


10 hyökkääjää :) Nelli kapu
 

Viru$

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eikai kukaan nyt oikeasti kuvitellut, että Marjamäki olisi uskaltanut ottaa junnuja tai mestismiehiä pelaavaan kokoonpanoon.
 

Henzik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa, HJK, Real Madrid, Arsenal, Detroit
Jos tajuaa jotain lajista jääkiekko, tai on itse kyseistä lajia joskus skulannut niin kolmella kentällä pystyy pelaamaan ihan normaalisti. Varsinkin yksittäisiä otteluita. Itse pelissä pääsee jopa paremmin rytmiin ja varsinkin kärkipään ketjut pysyy paremmin pelissä mukana kun vedetää kolmella. Tästä ei siis kannata kantaa huolta!
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pakko tässä on olla jotain koronapelkoa, joka vaikuttaisi Vantaan joukkueeseen. Ei tuo muuten oo totta, että vedetään mieluummin kolmella ketjulla.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Siis mitä helvettiä, aivan hyvin nyt kaksi peliä voi vetää kolmella kentällä ja seitsemällä pakilla? Aivan varmasti tuloksellisempaa kuin roudata jotai 0,3ppg Mestisjyriä tonne.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Junnuissahan on se että ymmärtääkseni Jääkiekkoliitto on linjannu edustuksessa käyvien junnujen joutuvan automaattiseen karanteeniin ettei sarjasta toiseen vahingossakaan tartu mitään.

Siksi esim IFK veti usean ottelun todella mielenkiinoisella kokoonpanolla (Ville Varakas, nelosen sentteri!).

Eli Junnut eivät yksinkertaisesti olleet käytettävissä koska u20-jengi on edelleen Jääkiekkoliiton alainen. Joten KiVan jätkät ainoo vaihtoehto.
 
Kuinka monta Hockey Hall of Famen jäsentä on lähtöisin teidän joukkueesta?
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy