Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En löytänyt tälle omaa ketjua niin päätin avata uuden.
Eli tästä loistavasta sarjastahan on tullut DVD boksi ulos vähän aikaa sitten jossa on jotain ekstra materiaaliakin.
Pitänee käydä tämä ostamassa on nimittäin sen verta hyvästä sarjasta kysymys.
 
Suosikkijoukkue
D-Kiekko, Teräs-Kiekko, Eka-Kiekko
Ilmeisesti kylkiäisenä eli ekstrana tulee Z-Salamapartion soundtrack? Sitähän myytiin jo vuosia sitten itsenäisenä tekeleenä, Anttilan laarista plokkasinkin sitten hintaan ~5€. Levyn ehdottomasti parasta antia ovat varkautelaisen Magyar-yhtyeen kaksi rallia, joita on/oli kohtalaisen hankala muualta löytää.

Sarjahan on loistava, kuten kaikki tietävät. Hahmoista hienoin puolestaan Tommi Korpelan jäykistelemä Stig Carpelan.
 
Kuka olet ja miksi?

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Ehdoton suosikkini on Saksalainen poliisisarja ja A-P Nikkolan metsästys.. Nyt vaan piuhojen ollessa oikosulussa en muista sarjan nimeä...?
 

M10

Jäsen
Ihme kyllä, ei ole tälle loistavalle sarjalle omaa ketjua. No nyt on.

Ilman muuta tuo dvd-boksi on meikäläisenkin hankintalistalla, kunhan nyt tuo rahatilanne paranisi. Tuli aikanaan nauhoitettua kaikki jaksot ja fanitettua suht "kybällä" sarjaa. Lentäviä lauseita Julmahuvista on vieläkin päivittäisessä käytössä.

Legendaarisia sketsejähän on monia, mutta nyt mieleen tulee varsinkin saksalainen dekkariparodia Die Kuhe. "Wo ist A-P Nikkola?" ja sitten se kun herr Komissar kelailee apurinsa kanssa edestakaisin sitä Nikkolan hyppyvideota; "Halt! Aus! Neeein! Aus! Halt! Raus! Neein!"

Toinen ikimuistoinen hetki miljoonan muun ohella on Hermanni Hiiren tympääntyminen; "Luuletsä oikeesti että täällä on joku vitun hiiri? Ei tää kuule oo mullekaan mitään herkkua!"

Kannattaa käydä tutustumassa myös julmahuvin nettisivustoon www.julmahuvi.net.
 
OOO
OO

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mietinkin jo, että pitääkö aiheesta itse avata ketju, kun DVD:n ilmestymisestä on jo viikko, eikä keskustelua näy...

Mennen Tullen-levy on vielä katsomatta, mutta nuo itse Studio Julmahuvikiekot on jo läpikäyty. Aivan loistavaa matskuahan tuo on, vaikka useampaan kertaan nähty aiemminkin. Nipottaa pitää kohtalaisen korkeasta hinnasta ja siitä, että Z-salamapartio-CD pakkomyytiin boksin mukana, vaikka se löytyi hyllystäni jo aiemmin.

DVD:t on varsin hyvin toteutettuja ja valikot ovat selkeitä, mutta Kummeli-DVD:iltä tuttu mahdolisuus katsoa jatkuvat sketsit putkeen puuttuu. Olisi ollut kieltämättä ihan poikaa päästä vaivattomasti katsomaan vaikkapa Die Kühe ja Z-salamapartio yhteen putkeen.

Ekstrojen taso vaihtelee. Esimerkiksi ylimääräiset kohtaukset Roudasta rosputtoon ja Die Küheen, Ramin ja Sepon hetken laulut kokonaisuudessaan ja ennennäkemätön Touko pouko ovat varsin mielenkiintoista katsottavaa, mutta 11 ottoa sekä alku- että lopputekstien kuvaamisesta tai 15 minuutin pätkä Hittikimaramainoksen kuvaamisesta laittaa haukotuttamaan. Onpa siellä jopa yksi kokonaan käyttämätön sarja sketsejä - Kolehmaizel. Niiden pudottaminen alkuperäisestä sarjasta oli ehkä vain hyvä juttu, sillä ne ovat rasittavan hidastempoisia sinänsä käyttökelpoisesta ideasta huolimatta.

Mutta tuo paketti pitää löytyä joka hyllystä, ettäs tiedätte. Jes, oikeesti ja hanuri.
 
30:00 3-8 "Tää on meidän peli." - 45:19 7-13 - 60:00 17-17 (7m) - 69:59 20-19
#14 Kathlen Ax 12.5.2019

Don't Stop Believin'

Teacup

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Morrow10 sanoi:
Toinen ikimuistoinen hetki miljoonan muun ohella on Hermanni Hiiren tympääntyminen; "Luuletsä oikeesti että täällä on joku vitun hiiri? Ei tää kuule oo mullekaan mitään herkkua!"
Aivan helmi kohta. Tarkkaan en muista dialogia, mutta naurettu sille on monet kerrat.

"Joku on tainnut syödä ärripurri-keksiä!"
 
Myöllä yöhemmin antibiitti

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints
Kai tiesitte, että sielun askartelemiseen, paskartelemiseen tarvitaan ensin muovailuvahaa, jota rutataan, rytätään, juntataan ja puntataan kasaan. Sitten otataan pari lapsuuden ajan muistoa ja koko komeus kiedotaan teiniajan muistoihin. Sellainen se meillä kaikillamme on sisällämme. Siellä ne kaikki paroutumat, traumat ja möröt on ahdettuna. Ja joku päivä se leviää käsiin.

Kreikan meri, meri Kreikan.
Kreikan meri, meri Kreikan.
Kreikan meri, meri Kreikan.
Kreikan meri, meri Kreikan...
 
The grass was greener. The light was brighter. The taste was sweeter. The nights of wonder. With friends surrounded. The dawn mist glowing. The water flowing. The endless river. Forever and ever!
Pink Floyd- High Hopes

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Dumkopf!
Was?!
Nicht du, Berner! Dumkopf!
Was?!
--
Berner, die bührer!
Völler, Klinsmann zwei...


Mutta joo, kyllähän Julmahuvi on yksi parhaista sketsisarjoista mitä on nähty. Suomessa paras, maailman mittakaavassakin menee minulla aika kärkipäähän. Roudasta rospuuttoon ja Viimeiset vaeltajat ovat jotain niin uskomattoman hienoa, että huhhuh.. Ja se kauppias, joka levittää positiivisuutta joksikin vitun palloksi pukeutuneena. Ja Pimeyden tyyny. Ja Lääkärileikki. Ja vankien risteily. Ja Toukopouko, kun se kääntyy kameran perässä. Ja... ja... ja...
 
O-man, Hämpton Cityn suojelija
palstan mustakeltaisimmat lasit

kannustan Kerhoa vain vittuillakseni, paska on aina parempi ku semi

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Kulttikamaa

Niin, mainittakoon, että ostin ko. Dvd:n männä viikolla ja nyt koko paketti on katsottu kertaalleen läpi.

Niille, jotka eivät ole vielä nähneet ko. eeposta, päädyn sanomaan, että menkää nyt hyvät ihmiset kauppaan tai pöllikää lähimmäisenne Studio Julmahuvi-Dvd.

Loppukaneetiksi päädyn vielä kiittelemään kaikkia asianosaisia siitä, että annoitte synttärilahjaksi Dvd-soittiminen ja mahdollistitte tämän kaiken.

Täältä tähän
 
Hevosenpää postiluukussa -patsas Antti Aallolle!

redpecka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Japanin Messi & Itä-Bagdadin kakkuskene
Jees. Miskan metsästys oli yksi parhaista. Ah sitä hartautta kun nightsinwhitesatin pärähti duettona leirinuotiolla. Kaikin puolin lämmöllä tehty dokumentti.
 
Mistä tää maailma oikein on tullut? Tulevaisuudessa on kaikki paremmin.

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Yesh, parasta suomalaista ohjelmaa, mitä televisiosta on tullut pitkään aikaan. Liian pitkään aikaan. Itselleni upposi parhaiten inserttien välissä oleva TV-studio-osuus, jossa juontajan taustalla tapahtuu ties mitä: lennokit lentävät, annetaan niskahierontaa...tullut sittemmin tiirailtua, jos kymppiuutisten takana tapahtuisi joskus samanlaista. Ja tylsät urheilu-uutiset.

Vetoomus Fortum-miljonääreille: pistäkää yhteisesti Julmahuvin tilille miljoona euroa tassuun ja tyrkkäätte studioon, niin saatte kansalta edes hieman sympatiaa...ja teette samalla vuoden kulttuuriteon.
 
Minä oon syöny sen piirakan!

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Yxsarvinen sanoi:
Jees. Miskan metsästys oli yksi parhaista.

Joo, kieltämättä yksi kovimmista JH-sketseistä.

Muutenkin koko sarja on kulttikamaa, missään nimessä ei jatkoa, eikä sille olla suunnittelemassakaan kuuleman mukaan. Kesti ehkä jakso-pari aikoinaan, ennenkuin pääsin siihen sisälle, ja vei mukanaan. Paljon on kotimaista laatuviihdettä tullut tältä porukalta, mutta ehdottomasti Studio Julmahuvi oli niistä kovin. Kuka muistaa vielä Toini & Heikki Haarman Show't, heh..

Hankintalistalla ehdottomasti jossain välissä tämäkin suomiviihteen merkkipaalu. Mukavat ekstratkin näyttäisi löytyvän.
 
Porin Ässät - SM-liigan viimeinen voittaja! | 7 vuotta vs 57 vuotta

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Hah! Varmasti ostan ja varmasti nauran, kuten olen nauranut ne neljä viisi kertaa ennenkin Julmahuvin lävitse katsottuani. Omat suosikkini ovat Vuoden (kuukauden?) lehdenjakajakilpailu, Uutiset ja sää (ai mää vai), Die Kühe ja oikeastaan kaikki muut paitsi Nanook. Eskimohuumori ei oikein avautunut.
 
Viimeksi muokattu:
”Niin paljon kuin internetiä halveksinkin, mun on myönnettävä, että internet pelastaa meidät uudelta vapaussodalta. Kuka viitsisi lähteä kaupungille osoittamaan mieltään tai edes kirjoittaa jotain vakavasti odotettavaa, kun voi sen saman työajan ja vapaa-ajan viettää vaikka pornografisilla sivustoilla? "
(Teemu Keskisarja)

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Moto sanoi:
Nipottaa pitää kohtalaisen korkeasta hinnasta ja siitä, että Z-salamapartio-CD pakkomyytiin boksin mukana, vaikka se löytyi hyllystäni jo aiemmin.

DVD:t on varsin hyvin toteutettuja ja valikot ovat selkeitä, mutta Kummeli-DVD:iltä tuttu mahdolisuus katsoa jatkuvat sketsit putkeen puuttuu.
Täällä Jatkoajassa ollaan jo pitkään ihmetelty, miksi Julmahuville ei ole ollut olemassa omaa ketjua.

Hinta on kova, mutta noin kovasta paketista sen pystyi huoletta maksamaan. Tuskin toi cd sitä hintaa on juuri nostanut. On vaan positiviista, että DVD:n koostanut Jani Volanen on pyrkinyt tekemään paketista mahdollisimman täydellisen ja hyvin on siinä onnistunutkin. Joyboys Storyn olen toki nähnyt, mutta ei löytynyt itseltäni videolta. Joten sen mukanaolo loistohomma. Extroja vielä paljon katsomatta, mutta tuovat selkeästi lisäarvoa DVD:lle.
 

Ramses

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yxsarvinen sanoi:
Jees. Miskan metsästys oli yksi parhaista. Ah sitä hartautta kun nightsinwhitesatin pärähti duettona leirinuotiolla. Kaikin puolin lämmöllä tehty dokumentti.

Samaa mieltä , aiva loistava pätkä.
 
Mielipiteeni on voinut muuttua, mutta ei se tosiasia, että olen oikeassa

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Omat suosikkini olivat 'Hetken laulu' -kilpailu ja se Hittikimaramainos. Summasen liikehdintä oli vaikuttavinta koskaanikinämissään ja ne piesit olivat järisyttäviä.
 
That's what she said.

Golden AWe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charles Darwin
Kai porukka on myös nähnyt Kaverille Ei Jätetä-sarjan jakson RUTASET, jossa Rasila ja Volanen vetävät oivan shown tyhjäpäinä joilla käy flaksi...myös muutama loistava sivuhahmo. Tuskin kyllästyn ikinä tuohon helmeen...parasta viihdettä etenkin krapulaan.

"Jore hei venaa ny vähä!"
"No mitä ny?"
"Kauhee paskahätä hei, kauhee paskahätä"
"No vooi viddu mee ny sen paskahätäs kans johonki..."
"No enkai mä voinu hei sinne telineillekään paskoo!"


Nojuu, innostuin taas.
 
Huom.! Tunt. rusk. puk. mies 145 mk, Aam. koit. pannu ja 4 las. mait. Per. ensi til.

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Just eilen tuli taas katseltua boksin antia. Itse Julmahuvi-sarja on uskomattoman loistava, parhaita ellei jopa paras suomessa koskaan tehty sketsisarja. Ainoana miinuksena tämä "Pää kylmänä, Nanook", se on oikeasti aivan uskomattoman paska! Kaikki muu toimii kuin silloin tv:stä esitettäessä, ei ole ajan hammas puraissut tätä matseriaalia kyllä ollenkaan. Joo ja tuo Nanook oli jo silloin ihan paska, yksinkertaisesti pakko aina skipata sen yli.
 
"I'll put on a show. Watch me on YouTube" -Trevor Gillies
”Ei mikään naurettava Ilmalan Puuhamaa, vaan perinteistä DDR-tunnelmaa ja lätkää. Tosin kaipaan aikoja, jolloin toppatakkiset äijät tupakoivat seisomakatsomossa, finninaamat huusivat popkornia ja IFK sai taklata.” -Riku Rantala Helsingin Jäähallista

Clocks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
BigRedBob sanoi:
Ainoana miinuksena tämä "Pää kylmänä, Nanook", se on oikeasti aivan uskomattoman paska!
Hep! Kyseisessä sketsissä esim. äänekäs naurunauha taustalla on tärkeässä osassa. Nanookin on tarkoituskin olla aivan paska, ja naurun kohteena sketsissä ovatkin vastaavat kengännauhabudjetilla tehdyt (iglu, kumihiiret) norjalais-ukrainalaiset komediasarjat, joihin on päälle liimattu yleisön naurua kuin olisi hauskemmastakin komediasta kyse. Ongelma vain on se, että TÄMÄ vitsi on nopeasti naurettu, mikä taas johtaa ko. sketsien skippaamiseen/kelaamiseen.
 

Cube

Jäsen
Itselle on parhaiten sarjasta jäänyt mieleen loistava "Sharkman"-sketsi tahallisine käännösvirheineen. Muistista on kuitenkin suurin osa niistäkin pyyhkiytynyt toistaiseksi, joten DVD:n hankkiminen on varmasti paikallaan.
 

korvakakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
)
startin13 sanoi:
Muksuluuriaa muistelen kaiholla, sielunrakentaminen oli paras juttu.
Tämä luuri on myös yksi suosikeistani. Muita ovat askartelu paskartelu ja sitten se Petteri Summasen esittämä tyyppi joka menee siihen väärän talon pihalle tuhannen tunnelissa.
 
Viimeksi muokattu:

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
Yllättävänkin pitkään tätä DVDtä olemme joutuneet odottamaan. Mutta nytpä on sekin odotus palkittu. Vaikka boxi onkin hintavanpuoleinen, niin on se kuitenkin hankkimisen väärti. Johtuen jo siitäkin seikasta, että se sisältää kaikki Studio Julmahuvin tekemät jutut.

Tuossa jo aiemmin mainitulla julmahuvi-sivustolla löytyy hauska testi. Testin tuloksena saan todeta olevani Hetkinen-mies. :-) Testin löydät täältä: http://www.julmahuvi.net/testi.html
 
Västeråsilaisen Johan Repesin tutkimuksen mukaan lakia lukevien lapset ovat lukihäiriöisempiä kuin Lucky Lukea lukevien lapset.

V-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Arnold sanoi:
Muutenkin koko sarja on kulttikamaa, missään nimessä ei jatkoa, eikä sille olla suunnittelemassakaan kuuleman mukaan.
Ei pidä paikkaansa. Jatko-osat on olleet valmiina jo aikoja sitten, mutta rahoitus puuttuu. Julmahuvin sivuilta löytyy maininta asiasta ja kun Tuomas & Juuso Experiencessä kysyttiin Summaselta, että mikä on maailman paras sketsishow niin vastaus oli että "No siellä meidän pöytälaatikossa odottaa rahoitusta" tjms.

Kolehti pystyyn! Kyllä siitä aina yhden DVD-boksin verran voisi maksaa, että saisi edes televisioon ne jaksot.
 
- eI VITTU JÄIKÖHÄN MULLA KOTONA CAPSLOCK PÄÄLLE?!? -
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy