Steven Jandric Lukkoon

  • 63 615
  • 538

aimohemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Säppi ja California Golden Seals
Jetlag itäänpäin on heikompaa kuin länteen. Näin olen joskus kuullut. Eli ei välttämättä ole edes iso ongelma.
Juu, pitää paikkansa. Mutta on varmaan hlökohtaista itse kullekin.
 

Nurangätine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hyvä avaus, jopa parempi mitä osasin odottaa. Hyvin lupaavia asioita pelissä. Maalin sijaan enemmän taisi jäädä mieleen hankittu jäähy. Hassutti yhtä JYPiläistä laidan kautta ja polki päätykiekkoon. Sen sijaan että olisi iskenyt kiekkoon ensin, niin vastataklasi JYPin toista pelaajaa ensin, joka turhautui sen verran, että piti miestä laidassa muutaman sekunnin jäähyn arvoisesti. Sytyin.
 

aimohemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Säppi ja California Golden Seals
Jostain syystä, vaihtelee kuun kierron mukaan. Ainakaan itsellä ei ole selkeää kuvaa siitä kumpi suunta on vaikeampi.
Itsellä kyllä on ollut tuolla lännen puolella Hki-> Käliförniä aina pahempaa. Muutaman päivän sekaisin kuin seinäkello, vaikken tuota alkkomahoolia käytäkään.
 
Suosikkijoukkue
Lukko, Rönnin ihan saatana paska pumppu
Mulla pahimmat ollut I
Itsellä kyllä on ollut tuolla lännen puolella Hki-> Käliförniä aina pahempaa. Muutaman päivän sekaisin kuin seinäkello, vaikken tuota alkkomahoolia käytäkään.
Mulla pahimmat ollut yleensä aina itään mennessä.

Riippuu varmasti siitä mihin aikaan lähtö ja koska perillä paikallista aikaa. Viimeiset kerrat Aasian matkustaessa on ollut Suomesta lähtiessä Yölentoja, ja paikan päälle päässyt joskus klo 16 iltapäivällä. Illallisen kautta uneen ja ei mitään ongelmia.

Ennen koronaa olin Uudessa- Seelannissa ja sieltä paluun jetlag, oli todella paha. Meni joku 1,5 viikkoa että rytmi palautui.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Tuleeko kenellekään muulle noista 3-4 ensimmäisestä potkusta mieleen Saarelan Allu? Nyt en muuten taitotasoon puutu, mutta tuo räjähtävä lähtönopeus. Tätä täytyy osata käyttää valmennuksenkin hyväkseen.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Tuleeko kenellekään muulle noista 3-4 ensimmäisestä potkusta mieleen Saarelan Allu? Nyt en muuten taitotasoon puutu, mutta tuo räjähtävä lähtönopeus. Tätä täytyy osata käyttää valmennuksenkin hyväkseen.
Tulee kyllä hieman. Jandricille täytyy pelata kiekkoa vauhtiin tai sellaisiin tilanteisiin, jossa vastustaja on epäedullisessa tai tasaisessa asemassa häneen nähden. Tulemme näkemään vielä paljon läpiajoja.
 

Metsästäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT
Oli hyvä ottelu mieheltä, joka tuli joukkueeseen Kallen kaikkien aikojen sisäänajo saatesanoilla. " On turha odottaa mitään sateentekijää. Tämmöistä tämä on." Jandric ei voi ainakaan kauheasti pettää odotuksia negatiivisesti. Varmaan eilen halusi näyttää, ettei ole noin paska pelaaja.
 

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Äsken kaveria jälkilähetyksestä seurasin.

Luistelu sujuvaa ja siinä on joku erikoinen twisti tyylissä. Ihan ei saanut vielä kiekkoa vauhtiin, jossa voisi nopeutta käyttää vaihdosta toiseen. Tuo maali oli hienosti rakennettu. Kainulaisen syöttö vauhtiin keskustaan, josta pääsi luistelulla irtoamaan keskeltä pakkien välistä maalintekoon. Rystyllä vielä yläläskiin.

Kamppailuissa vahva mailalla, takakarvasi useammankin kerran kiekon omille. Ajoi myös maalille eikä kaarrellut kulmiin. Hieman paikka paikoin luistelulinjat ja sijoittuminen väärissä paikoissa, mutta tuo selittyy kaukalon koosta ja erilaisesta pelityylistä mistä on tullut. Kaverista saadaan varmasti vielä paljon enemmän irti, kun saa treenejä alle, pelikaverit löytyvät ja tottuu kaukaloon/pelityyliin.

Iloisen ja avoimen tuntuinen vesseli. Antoi vaihtopenkillä kiviä ja tsemppiä muille. Vaikuttaa joukkuepelaajalta.

Hyvä startti Steven!
 

Kepakko

Jäsen
Luistelu sujuvaa ja siinä on joku erikoinen twisti tyylissä. Ihan ei saanut vielä kiekkoa vauhtiin
Samaa katselin. Ehkä aistin, että joutui aika paljon katselemaan alussa että miten täällä päin pelataan. Pää ainakin pyöri siihen malliin ja tiettyä varovaisuutta liikkeissä ainakin alussa. Näkyi erityisesti hyökkäyksiin lähdöissä, paineistustilanteissa ja vastustajan hyökkäysten vastaanotossa.

Mutta kuten mainitsit, startti oli hyvä!
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Hyvä startti oli Jandricilta. Hieno maali ja perusominaisuuksiltaan näytti hyvältä pelaajalta. Ei loppujen lopuksi ollut paljoa esillä, mutta jatkuvasti ilmassa roikkui sellainen iso mahdollisuus. Sellainen vaarallisen oloinen niin hyökkäyksiin lähdöissä kuin riistopelaamisessakin.

Yhden pelin perusteelle ei toki kannata tehdä johtopäätöksiä suuntaan tai toiseen, mutta kyllä vakuutti ainakin sen verran, että suurin katastrofi on vältetty. Ei ole uusi Svanenbergs vaan näillä ominaisuuksilla hyvä vahvistus ainakin alempiin ketjuihin. Kaiken lisäksi vaikuttaa hyvältä jätkältä.

Joukkuekin pelasi eilen hyvin, joten oli vähän mukavampi tulla mukaan. Todellinen taso mitataan sitten, kun tulee taas nihkeämpiä esityksiä joukkueeltakin. Esimerkiksi parin viikon päästä pitää jo seisoa hyvin asennossa keskialueen träpissä ja ohjata vastustajat laitoihin. Hyökkäyspäässä mahdollisimman paljon hautomista ja kulmissa pyörimistä luopumatta kiekosta niin voidaan puhua eliittitason laiturista Liigakentille.

Onneksi Kallekin haukkui valmiiksi niin vihaajat voivat kutsua tuurihankinnaksi.
 

Sinkilä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, ManU, Pesäkarhut, SoJy, Valepa, Narukerä
Jos on ykköskoria, niin tuuriahan se sitten on. :)

Toivokaamme siis Eurojaskaa.

Jos nyt ihan asiakaan niin erityisesti pisti silmään valoisa ja ulospäin suuntautunut persoona.
Läppä lensi ja ylävitosia heiteltiin jos kenenkin kanssa.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
1+0 starttiin ja hyvää tekemistä siihen päälle on paras mahdollinen alku. Näytti siltä että on tälle tasolle sopiva palanen kun liike on hyvää ja jaksoi mennä ympäri kenttää vaihdosta toiseen. Isommat tehot olisivat tuoneet ehkäpä liikaa odotuksia ja toisaalta joku 0+0 /-2 ja pari kahvauskakkosta keski -tai hyökkäysalueella olisivat sitten saaneet morat viuhumaan tässä ja Kallen ketjussa. Sellainen 0,5+ ppg ukko jos on kauden lopussa ja tekeminen samansuuntaista kuin eilen, niin mun mielestä option lunastaminen ei pitäisi olla kovinkaan vaikea päätös.
 
Suosikkijoukkue
Lukko, Lämsän kaljaveikot
Kerrotaas nyt omia ajatuksia tästä ukosta. Kun kuulin miehen nimen ja parhaiksi ominaisuuksiksi kerrottiin nopeus ja osaa laittaa kiekkoa pussiin niin heti tuli ajatus alusta lähtien, että tässä jantterissa on aineksia kulttipelaajaksi ja tehdä sama kuin eräs JD.
 

Danforth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Luleå HF
Steven "Justin" Jandric?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös