Starsin ottelut 02-03

  • 8 359
  • 83

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Hatcher näytti taas kovuuttaan ja uskalsi tapella Demitran kanssa.
Pelle mikä pelle.
 

Taskinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Dallas stars,pelleily kielletty.
mixu, oletko ikinä kuullut henkisestä yliotteesta?
derian haki juuri sitä. samanlainen pari kuin low vs boucher.
 

pp33

Jäsen
Viestin lähetti Taskinen
mixu, oletko ikinä kuullut henkisestä yliotteesta?
derian haki juuri sitä. samanlainen pari kuin low vs boucher.

Täysin erilaiset tilanteet.

Boucheria jahdattiin nimenomaan tuon Cajanekin kylmäyksen takia. Täysin laillinen taklaus, ei siinä mitään, mutta tuollaista tekoa ei yksinkertaisesti voi jättää sikseen. Low on kokoonpanossa nimenomaan "poliisina".

Toisessa tapauksessa Demitra provosoi Hatcheria pienellä "face washilla" viimeisen minuutin joukkokahinan alkaessa. OK, tietysti Demitran pitää kestää tekojensa seuraukset, mutta Hatcher olisi voinut toimia tilanteessa huomattavasti tyylikkäämmin. Hatcherin kaltaiset jääkaappipakastimet eivät yksinkertaisesti tappele pienempiä taitopelaajia vastaan, varsinkaan kun nämä yrittävät selkeästi irrottautua tilanteesta. Henkisiä ylitotteita haetaan ihan toisella tavalla.

Tuostakin kahinasta oli seuraksena se, että yksi liigan puhtaimmin pelaavista puolustajista tulee saamaan pitkän pelikiellon. Jeff Finley sattui olemaan jäähyaitiossa Hatcher/Demitra-tapauksen sattuessa juuri kohdalla. Finley poistui aitiosta vetääkseen Hatcherin pois Demitran kimpusta.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Ikävän näköistä kieltämättä oli, kun Hatcher koputteli Demitraa kuulaan. Tilannehan alkoi samalla hetkellä, kun Ott ja Drake alkoivat toisella puolella kenttää tanssahtelemaan. Tällöinhän on varsin tavallista, että muut kentällä olevat ottavat parit, vaikka iskuja ei vaihdettaisikaan. Demitra sattui olemaan kovaksi onnekseen juuri taklaamansa Hatcherin vieressä. Hatcher nappasi Demitran headlockiin, jonka jälkeen asiat alkoivat mennä pahasti väärään suuntaan. Demitran tekemän facewashin ymmärtää, kukapa tahtoisi olla pää toisen sylissä. Mutta tämän jälkeen Christian Laflamme tuli ja alkoi myös leipomaan kädet Demitran pään ympärillä olevan Hatcherin naamaa ja tästäkös Daddy hieman hermostui. Malhotra tuli ja vei Laflammen pois tilanteesta ja Derian koputteli 8 kpl "Hello! Anybody home? Think McFly, think!" -tyylisiä iskuja Demitran kalloon. Demitra voi olla onnellinen, että Hatcher ei käyttänyt vapaata oikeaa kättään alakoukkujen lyöntiin. Seuraavaksi Finley tarttui jäähyaitiosta Hatcherin kypärään ja sai 4 ottelun pelikiellon.

Typerää touhua siis Hatcherilta, joka syyllistyi taitopelaajan moukarointiin, Laflammelta, joka tuli kolmanneksi pyöräksi peliin ja pahensi Demitran tilannetta sekä Finleyltä, joka oppinee, että kannattaa pysyä jäähyaitiossa rangaistuksen loppuun saakka.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Otetaanpa nyt itsekin osaa tähän Dallas vs St.Louis keskusteluun. Kaikkihan lähti siitä kun Philippe Boucher taklasi Cajanekin rajusti jäähän. Taklaus sinänsä oli aika puhdas. Cajanek oli pää alhaalla ja Boucher pääsi tulemaan ns. puskasta.

Reed Low teki sen mitä hänen pitikin. Hänen tähtevänsä on omien joukkuekavereiden puolustaminen ja hän hoiti tehtävänsä hyvin. Itse kylläkin aina mieluummin katson kun tappelijat tappelevat toisiaan vastaan mutta ymmärrän tämän tapauksen. Omia on puolustettava. Mitä tulee tuohon Hatcher hommaan niin sitä ei ehkä olis tapahtunut jos Low ei olis käynyt Boucherin kimppuun. Hatcher varmaan ajatteli te kävitte meidän ei tappelijan kimppuun niin minä käyn sitten teidän ei tappelijan kimppuun. Toisaalta ymmärrän Hatcheriä. Mutta toisaalta siihen ei olis ollut syytä koska Demitralla ei ollut esim. Cajanek-Boucher-Low tapauksen kans mitään tekemistä. Mutta St.Louisille pisteet siitä et se näytti että heidän pelaajia ei pompotella. Mutta eihän Dallaskaan tehnyt mitään väärää. Kovaa saa pelata ja pitääkin ja välillä rapatessa roiskuu :-)
 
Viimeksi muokattu:

Habby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Les Canadiens de Montréal, John Ferguson Sr
Derian Hatcher ei ilmeisesti todellakaan pyri keräämään sympatiapisteitä keneltäkään. Siihen, kun varmasti riittäisi, että miehen taklauksista edes 99% prosenttia olisi puhtaita tai että mies pelaisi kovaa rehdisti. Ei näytä onnistuvan, viime yönä Canucks-ottelussa mies hyppäsi aika selvästi kyynärpää edellä Markus Näslundia päin.

Hatcher ei kuitenkaan saanut rangaistusta, mutta sen sijaan Trevor Linden sai. Linden meni taklauksen (jos sitä sellaiseksi kukaan kutsuu) jälkeen hieman tökkimään Hatcheriä ja sanomaan muutaman painavan sanan siitä miten taklataan ja miten ei.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Vuoden pyhäkoululainen -pystiä Derian ei tule koskaan saamaan, se on varmaa ja tuo Näslundin taklaus oli aika siinä ja tässä oliko se kanukkien suosima tassut-ylhäällä vai kyynärpäätaklaus. Faceoff.comin mukaan Hatcher olisi vetänyt poikittaisella mailalla Näslundia päähän. Itse en allekirjoita ainakaan tuota väitettä. Jäähyn arvoinen? Kenties. Vaan ei vihelletty. Ja Linden sai kostosta jäähyn. Youngin voittomaali sen aikana. Mitäpä tuosta voi muuta sanoa? Pelaajat pelaa, tuomarit tuomitsee. Tällä kertaa meni noin päin. Hatcherille tilanteesta jäähy ja Canucks olisi voinut viedä ylivoimalla matsin? Silti en toivoisi, että Hatcher pelaisi millään muulla tavalla. Osittain likaisesti, rajamailla, kovaa, saa vastustajille kostojäähyjä, itse istunut 100 jäähyminuuttia tällä kaudelle, 4 tappelua...I just love that guy!

Stu Barnes on ollut viime aikoina aivan hiton hyvä! Kuuden ottelun pisteputki tehoilla 1+5 ja upea nappisyöttö Arnottin 1-1 tasoitukseen. Erinomainen hankinta.

Chicago ja Dallas pääsivät sopuun Odeleinin palkasta. Eli Blackhawks pulittaa osan Odeleinin 2,5 miljoonan taalan palkasta.

Turgeon palaa ruotuun aikaisintaan huhtikuun lopussa, koska Modanon laukauksesta murtunut nilkka vaati leikkauksen. Turgeon loukkaantui 8. maaliskuuta harjoituksissa. 14. maaliskuuta GM Armstrong sanoi radiohaastattelussa, että jalka oli kuvattu ja kyseessä ei ole murtuma. Nyt uusissa kuvauksissa jalasta löytyikin murtuma. Pitäisiköhän jenkeille viedä täsmäröntgeneitä? Löytäisivät sen avulla kenties jopa Osama bin Ladenin, Jimmy Hoffan ja toisen ampujan ruohokumpareelta.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Osa murtumista on sellaisia, etteivät ne näy heti kuvissa. En ole lääketiedettä opiskellut, mutta joskus lääkäri niin sanoi, kun oli kolahtanut joka paikka.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
The Best of the west!

Hieno 2-0 voitto Nashvillestä ja samaan aikaan Detroitille tappio United Centerissä. Kiitos Chicago! Dallas Stars vei lännen ja Marty Turco teki historiaa: Turcon päästettyjen maalien keskiarvo 1.72 on paras sitten toisen maailmansodan. Lähimmäksi on päässyt Tony Esposito kaudella 71-72, jolloin keskiarvo oli 1.77. Lännessä Dallasia vastaan tulee pudotuspelien ekalla kierroksella totutusti Edmonton Oilers. Mitäpä olisikaan pääsiäinen ilman Edmonton-Dallas -otteluita?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös