Stam1na

  • 71 419
  • 341

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Olihan tiukka tunti sekä Diablolta että Stam1nalta. Jälkimmäisen aikana pyöri sellainen moshpit että vanha katseli vaan miksauspöydän luota ja muisteli nuoruuttaan!

Kova meininki maanantai-illaksi.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Tuli vastaan tuolla muualla tällainen uutinen Stam1naan liittyen:
7. elokuuta 2009 Jurassic Rock -festivaalin esiintymisessään Stam1na virallisti kosketinsoittaja Lähteenmäen aseman yhtyeen vakituisena jäsenenä.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Stam1na julkaisee keskiviikkona 10.2. neljännen studioalbuminsa "Viimeinen Atlantis." Omani laitoin jo viime viikolla tilaukseen tuolta - keskiviikkona pitäisi levyn kolahtaa postiluukusta.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Kovat on odotukset täälläkin! Raja oli pieni pettymys johtuen myös suunnattomista odotuksista timanttisen avauskaksikon jälkeen. Nyt on kuulemma vielä luvassa jotain "ihan uutta".

Ja livekuntoa pääsen todistamaan Pakkahuoneelle 20.2. Ensimmäinen kerta kun näen Stam1nan paikan päällä, joten keikalle joutuu ehkä menemään ihan selvinpäin!
 
Huomenna se viimeinkin ilmestyy! Eipä ole aikoihin odottanut näin kovin jonkin levyn ilmestymistä ja vielä kun tuntuvat kehuvan uutta levyä maasta taivaaseen joka paikassa, niin onhan tuo aivan pakko ostaa itselle heti huomenna! Huhtikuussa sitten Teatrialle katsastamaan miltä tuo uusi setti kuulostaa livenä...varmasti helvetin hyvältä niin kuin aina ennenkin :)
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Justiinsa mietin että pitääkö kesken työpäivän lähteä käymään välillä kotona jotta voi ottaa levyn mukaansa salille työpäivän jälkeen. Levyn siis kiikuttaa postipoika kotiini.

(Turhaa) ajamista vaan tulee tuollaiset 35 km...
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Juu huomista odotellaan. Pelkkiä kehuja levystä kantautunut korviin joka puolelta. Kyllähän sieltä kovaa settiä varmasti on tulossa.
 

Pontus Toikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
C of RED
Itse kävin jo tänään paikallisesta liikkestä hakemassa levyn ja liputkin tulevalle keikalle on hankittu. Kolme kertaa on levy kelattu läpi ja jos sitä jotenkin pitäisi kuvailla niin mielenkiintoinen. Raja aikanaan aukesi vasta jossain 20 kerran kohdalla ja on sen jälkeen kuulostanut erinomaiselta, toivotaan ettei tämän kanssa kestä yhtäkauan. Erillaisesta se kuulostaa kuin aikasemmat levyt mutta on silti Stam1naa.
 

grace

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ
Rautainen tuotos! Hipin mukaantulo on tuonut äänimaisemaan mukavasti leveyttä. Ei sitten muuta kuin Pakkahuoneelle ensi viikon lauantaina. ROK!
 
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
Nyt on levy pari kertaa kuunneltu ja erittäin hyvältä kuullostaa. Eteenki biisi #8 eli Rikkipää, kuullostaa erittäin hyvältä, kyseistä kappaletta kuultiin jo kesäkeikoillakin, mutta tämä Studio versio on vieläkin kesällä kuultua versiota parempi. Helsingin keikat eivät sopineet aikatauluihini, joten 5.3 Lahteen, olispa jo se keikka...
 

Mrcy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Detroit & ManU
Kyllä oli taas odottavan aika pitkä, mutta kyllähän tätä kannatti odottaa. V*ttu mikä levy! Mahtavuutta! Kiitos Stam1na!
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Stam1na - Pakkolasku

Siinäpä uusin musavideo youtubesta. Ja Levykauppa Äxän sivuilla on koko levy ennakkokuuntelussa!

Kyllähän tää vaan toimii. Raja oli mulle pieni "pettymys" eli ei kokonaisuutena yltänyt lähellekään UKK:ta vaikka hyviä biisejä toki oli mukana. Nyt kuulostaisi että jälleen ollaan onnistuttu luomaan kova kokonaisuus.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
On tämä nyt jokuseen kertaan tullut tänään jo veivattua ja kovaa kamaa on. Sekä soundillisesti että musiikillisesti tullaan takaisin UKK:n aikaisiin tunnelmiin ja jonkinmoinen kulutusyhteiskuntaripitys albumi kokonaisuudessaan on. Raja oli ärsyttävä levy; UKK oli niin järjettömän kova pläjäys, että pettymyskin oli suuren suuri vaikka mukana muutama varsin kovan luokan rallatuskin tuli. Tämä VA on kyllä selkeästi parasta Stam1naa taas vuosiin, ei mahda mitään. Nyt jopa harmittaa, etten ole taas ollut ajoissa liikkeellä hankkimassa lippua lauantain Tavastian keikalle.

Pakkolasku on ihan kelpo videohitti, mutta omiksi suosikeikseni tässä vaiheessa on noussut loistava kaahaus Jäteputkiaivot sekä ehkä hieman yllättäen levyn loppupään kolmikko Viestintuoja-Rikkipää-Tsunami ja viimeisimpänä levyn päättävä nimikkobiisi, joka on kaikella mahdollisella tavalla hyvin epästam1namainen kappale.
 

Theone

Jäsen
Kyllä oli taas odottavan aika pitkä, mutta kyllähän tätä kannatti odottaa. V*ttu mikä levy! Mahtavuutta! Kiitos Stam1na!

Kompataan, uskomattoman kova levy ja vasta kolmannen kerran pyörii soittimessa. Vuoden levy tällä hetkellä... (hymiö)
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Koko levy muuten on kuultavissa Levykauppa X:n sivuilla. Omani kävin ostamassa, kun olin kertaalleen tuolla hieman ottanut "maistiaisia".

Kahdella sadalla: Loistava plättä!
 
Nyt on Viimeinen Atlantis kuunneltu kerran alusta loppuun ja ei helvata mikä teos! Aivan uskomattoman hieno kokonaisuus. Vaikea löytää sanoja kuvailemaan sitä tunnetta mikä oli, kun levyä kuunteli. Mies mykistyi täysin :)

Stam1na on kyllä ottanut suuren loikan eteenpäin tällä levyllä ja äänimaailma jotenkin mahtipontisempi kuin aiemmin. Hipin mukaanotto on kyllä ollut loistava veto!

Silkkaa parhautta koko levy! Suosikkibiisejä on hyvin vaikea nimetä, mutta ainakin Pakkolasku ja Viestintuoja kolahtivat ja kovaa. Melkoista hehkutusta, mutta minkäs teet...tarvii laittaa samantien levy soimaan toista kertaa.
 

Orman Mollis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Kun päivällä lueskeli jo hehkutuksia täältä, niin pitihän se levy kotimatkalla käydä nappaamassa mukaan.

Pari kertaa tuo on läpi tullut kuunneltua ja hyvältä vaikuttaa! Jotenkin "puhtaamman" oloinen kuin edeltäjät, tosin tämäkin levy varmaan vasta muutaman kuuntelu kerran jälkeen alkaa avautumaan kunnolla.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
No niin. Ensimmäinen nopea kuuntelukerta on takana, ja toinen kierros lähti juuri. Hyvältähän tämä kuulostaa, ja varmasti tarvitsee useamman kuuntelukerran ennen kuin oikeasti aukeaa.

Ekat narinat tulevat täältä...pikkuisen näin kantaaottavat sanoitukset nyt tökkivät (tulee mieleen muuten tästä lauseesta Julmahuvin Mats ja Rauski-sketsi)! Tämähän on vain suomenkielisen musiikin ongelma, englanniksihan voi tulla ihan mitä tahansa tuubaa eikä siihen niin kiinnitä huomiota. Mutta koitan olla juuttumatta näihin "talouskriisi on syypää kaikkeen vaan kauan eläköön kulutusjuhla"-juttuihin.
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipen reippaat pojat
Kerran kuunneltu VA läpi. Ei auennut millään tavalla. Enkä joudun uhraamaan vielä toisen kuuntelukerran verran kallisarvoista aikaani tai sitten valitsen kiekon mukaan autiolle saarelle.
Myös liput Pakkahuoneen keikalle tuli samalla hommattua. En olekaan Stamp1oiden live-kuntoa todistanut aikoihin.
 

Datsun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Toronto, Saksa
Niin, lisään nyt vielä kaiken narinan jälkeen että helvetin kova levyhän tämä on.

"Tämä taistelu hävitään maalla, merellä ja ilmassa."
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Viimeinen Atlantis kuunneltu kertaalleen läpi.

Rajaan verrattuna laulu miksattu enemmän pintaan ja kuuluu nyt kunnolla ja selkeästi. Eli helevetin hyvä homma. Sen suurempia ei kertakuuntelun jälkeen uskalla kertoilla. Osa biiseistä iskee heti ja loput palkitsevat myöhemmin, perinteinen kaava.

Suu vahvasti messingillä toki ensimmäisestä riffistä lähtien.
 
Kolme kertaa levy kuunneltu läpi ja kerta kerralta potkii vaan kovempaa. Kappaleista nostaisin tässä vaiheessa kärkeen Rikkipään, Viestintuojan ja Pakkolaskun. Lauantain keikan suhteen olin päivän myöhässä, mutta asia korjataan 2.4 Nosturissa.
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Lauantain keikan suhteen olin päivän myöhässä, mutta asia korjataan 2.4 Nosturissa.

Tiistaina lyllersin Tiketin toimistoon Tavastian naapuriin ja pokkasin pari lippua keikalle. Keikka on edelleen Tiketin sivujen mukaan vain loppuunvarattu, joten jos intoa riittää niin käy kyselemässä lippuja sieltä, tiedä vaikka löytyy paikka vielä lauantaille.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Neljä kertaa levy nyt kuunneltu läpi ja paranee koko ajan. Vielä en uskalla sanoa, onko levy parempi kuin aiemmat. Tosin "Uudet kymmenen käskyä" on kyllä niin huikea lätty, että aika helvetin hyvä pitää olla päästäkseen siihen. No, tiedä sitten onko levyjen rankkaamisessa sen kummemmin järkeä.

Joka tapauksessa levy ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Kyllä tämä taattua Stam1naa on yhä, vaikka aika isoja muutoksia on ilmassa. Varmasti iskee jokaiseen Stam1na-faniin, mutta saattaa tämän myötä löytyä myös uusia kuuntelijoita. Itselläni vähän sellanen kutina, että tämä on aiempia helpommin lähestyttävä, mutta saatan olla väärässäkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös