St. Louis Blues 2020–2021

  • 17 330
  • 66

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Nathan Walkerille kauden eka peli ja aikamoinen näytön paikka tiedossa heti ”Tarasenkon paikalla”. Schwarzin ”day-to-day” jatkuu näköjään valitettavasti edelleen. Pakkiparitkin näyttävät mielenkiintoisilta ja Binnington maalissa, näillä mennään:

Sanford-O’Reilly-Kyrou
Walker-Schenn-Perron
Blais-Sundqvist-Hoffman
Clifford-de la Rose-MacEachern

Scandella-Faulk
Krug-Mikkola
Dunn-Bortuzzo
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Kyllähän nämä loukkaantumiset hieman näkyvät, mutta ei niiden taakse voi käpertyä, tekosyitä minun papereissa. Pitää löytyy leveyttä jos haluaa hyvän joukkueen statuksen.
Olen kyllä periaatteessa samaa mieltä mutta tämä saa jo surkuhupaisia piirteitä kun ukkoja tippuu yksi per ottelu lisää. Nyt De la Roselle 2 vaihtoa, mies päin laitaa ja yksi lisää loukkaantuneiden listalle. Positiivista kuitenkin se, että 7-6 vierasvoitto Sharkseista.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
DLR lasaretissa ja Joshua Dakota on läpäissyt karanteenin. Kaveri pelasi viime kaudella osaksi kaljaliigassakin. Mukavaa nähdä näitä nuottien uusia pelaajia vaikka eivät pääsekkään kuin ehkä sen 1-2 peliä pelaamaan, mutta nyt näille annetaan se mahdollisuus näyttää 15min of fame ja jos pelaa tykkipelejä niin taivas rajana. Ehkä näissä se juurikin viehättää. Onhan meillä jo yksi hieno tarina Binnystä. Selän hakkaaja, Cupin nostaja joka saa porukat pahoittamaan mielensä.

Husso aloittaa maalilla ankkoja vastaan.
 
Viimeksi muokattu:

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Joshua teki hienon räkämaalin Anaheimia vastaan. Hienoa nähdä että nyt niitä uusia vastuunkantajia löytyy. Husso maalilla ei kyllä vieläkään vakuuttanut.

Loukkaantumistilanne päivittyi ja sehän on karmeaa luettavaa:

- Gunnarsson ja Perunovich poissa koko kauden
- Tarasenko saattaa palata menossa olevan vieraskiertueen aikana (jäljellä 4 peliä)
- Barbashevin tilanne arvioidaan uudestaan 6 viikon kuluttua
- Thomasin tilanne arvioidaan uudestaan 4 viikon kuluttua
- De la Rosen tilanne arvioidaan uudestaan 3 viikon kuluttua
- Bozak poissa ”indefinitely”. Kerran käynyt yksin luistelemassa tuon Mark Stonen tempun jälkeen
- Parayko poissa ”indefinitely”, poissa ainakin koko vieraskiertueen
- Schwarz poissa ”indefinitely”, tästä ei ole mitään lisätietoja ainakaan itselleni osunut silmään.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Onhan tämä loukkisuma aika rumaa katottavaa, mutta itsellä ei ole ollut yhtään odotuksia tämän kauden suhteen. Sen enempää kuin, että joukkue pitäisi 'terveenä' päässä poffeihin ja ensimmäisellä kierroksella ulos Vegasia (tai Avs) vastaan.

Toivottavasti Paraykon suhteen mentäisiin veitsen alle ja hoidettaisiin selkä kuntoon jos normaalilla kuntoutuksella se ei onnistu.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Jahas Tarasenko palaa tänään kaukaloihin kun Blues kohtaa Kingsit. Hirveästi en vielä tehoja odota mutta voi olla hyvä boosti joukkueelle. Vaikkakin Blues pelannut tosi hyvin muutenkin viime aikoina.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Aivan huikea uutinen Vlad on palannut. Tätä on odotettu. Toivotaan, että kaveri pysyy terveenä, sillä nyt ollaan siinä pisteessä ettei uutta olkapää loukkia enää kestä ja ura on paketissa.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Tosiaan Niko Mikkola teki uran ensimmäisen maalin NHL:ssä.

JR kirjoittanut hyvän artikkelin Mikkolasta. Linkki artikkeliin
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Jordan Binningtonille 6v jatkosopimus, AAV 6 miljoonaa. 3 vuotta NTC, vikat 3 vuotta M-NTC. Mielestäni odotusten mukainen, olen tyytyväinen.

 
Viimeksi muokattu:

Robu

Jäsen
AAV on ok, mutta kuusi vuotta maalivahdille on pitkälti aina liikaa ellei nimi ole luokkaa Vasilevskiy. Binnington on trendannut alaspain jokaisella kaudellaan toistaiseksi ja tällä kaudella Binnington on ollut keskiverto startteri. Ei ehkä se paikka missä olisin luottavaisin heittämään 36 miljoonaa haisemaan.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
AAV on ok, mutta kuusi vuotta maalivahdille on pitkälti aina liikaa ellei nimi ole luokkaa Vasilevskiy.
Totta toinen puoli, ainahan sitä toivoisi vielä lyhyempää ja maltillisempaa sopimusta. Mutta sitten jos on realisti niinenpä nyt oikein tiedä näenkö esim. tulevan kesän UFA-markkinoilta hirveästi realistisempaakaan vaihtoehtoa. Kun pitää saada sopimuksen alle vielä ainakin Schwarz, Kyrou ja Thomas en oikein näe että AAV voisi olla korkeampi. Joten kuka tilalle?
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Perron lisätty COVID listalle. Listalle oli jo Walman ja Walker. Tarasenkon paluusta ei ole vielä varmuutta. Kattelin covid protocol listaa niin ainoastaan Capsien Kuznetsov on listalla, muilla joukkueilla ei ole covid ongelmaa. Hienoon aikaan virus alkaa myllertämään nuottien joukkueessa.

Lauantaina oli pidetty vapaat harjoitukset ja mukana veteraaneista ei ollut Faulk, Parayko, Hoffman, Bozak ja tietenkin Perron. Ei näytä hyvältä.

Ei nuo testauksetkaan näytä kovin vakuuttavilta.

"Jake Walman has tested positive for COVID-19. We are very comfortable it is a false positive as he passed the POC test today and has also been vaccinated. Under extreme caution, we have recalled Steven Santini under emergency conditions for tonight's game."

After additional testing, it has been confirmed that Jake Walman has tested positive for COVID-19. Walman, who has been vaccinated, will now fall under the NHL/NHLPA quarantine protocols. Per the NHL/NHLPA agreement, the League will provide all updates.


mutta ihan posiitivisella mielellä herrat on lähdössä Avseja vastaan. linkki video.


Itse lähden tulevaan playoff sarjaan aika vähin odotuksin. Onhan nuo eräät pelit olleet ihan positiivisia ja muutamien minuuttien ajan jopa näytti 'vanhalta' Cup mode nuottitiimiltä. Tiivis, grindaava, painava ja paineistava nuottilauma, lauotaan paikoista ja miestä maalille. Otetaan peli kerrallaan. Toivon herrojen Mikkola, Clifford, Blais, MacMac, Bortuzzo pelaavan erityisen fyysistä hokia. Sundqvistia tämä joukkue kaipaisi, mutta näillä mennään.

Toivotaan, että saadaan Avsit pelaamaan nuottien peliä eli hidasta ja fyysistä niin meillä voi olla jotkut mahkut mennä jatkoon. Kokoonpanoista laitan myöhemmin kun tulee lisää infoa.

LGB!
 
Viimeksi muokattu:

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Kausi päättyi aikamoiseen mahalaskuun Coloradoa vastaan. Loukkaantumiset ja koronatapaukset (oikeat ja ns. väärät positiiviset) olivat sitten kirsikka kakun päälle mutta siitä huolimatta oikea joukkue meni jatkoon, siitä ei mitään epäselvyyttä. Liikaa loukkaantumisia, erikoistilanteet eivät riittävän hyvällä tasolla, huono oman pään pelaaminen viisikkona ja huono secondary scoring, siinä tämän kauden epäonnistumisia.

Armstrong piti tiedotustilaisuuden kauden päätteksi, linkki ohessa, kesto noin 40 minuuttia. Itselleni tuosta jäi mieleen ehkä seuraavat asiat näin ulkomuistista:

- Armstrong totesi kolmen henkilön koko organisaatiossa suoriutuneen hyvin; Faulk, O'Reilly ja Perron. Muiden (hänen itsensä mukaan lukien) tulee ensi kaudella parantaa, osan enemmän, osan vähemmän
- Schwarz, Bozak ja Hoffman ovat kaikki pelaajia jotka kiinnostavat ensi kautta ajatellen. Bozakin kohdalla toimittaja toki asetteli kysymyksen niin, että tiedusteli kiinnostaako Bozak selkeästi nykyistä alemmalla hinnalla
- Armstrong ennusti vilkasta kesää kaupparintamalla johtuen laajennusdraftista ja muutenkin
- Näki itse, että kesällä 2018 hänen asettamastaan "viiden vuoden Cup-ikkunasta" on edelleen samat kaksi vuotta jäljellä. Ei itse puoltanut ajatusta retoolista tai rebuildista mutta sanoi keskustelevansa asiasta omistajien kanssa
- Parayko oli enemmän ja vähemmän loukkaantuneena koko kauden ajan mikä heijastui hänen peliin
- Mitään vakavia tai leikkausta vaativia vammoja ei toistaiseksi ole tiedossa
- Näin suomalaisittain odottaa Mikkolan (ja Walmanin) olevan ensi vuonna top-8 pakkeja, näin vastasi kysyttäessä ovatko ensi kaudella top-6 pakkeja. Oli molempiin tyytyväinen
- Bottom-6 pitää hyökkäyksessä pystyä parempaan. Piti Sundqvistin loukkaantumista pahana asiana ja vaikka leveyttä bottom-6:ssa oli/on riittävästi, kukaan ei astunut tarpeeksi esiin. Itse tulkitsin tämän niin, että varmaan tällä osastolla jotain kauppoja voisi tapahtua. Esim. laitureita on rosterissa enemmän kuin tarpeeksi. Olen itse jo useamman vuoden toivonut että kaupoilla välillä yritettäisiin parantaa pickien suhteen tilannetta esim. nousemalla draftissa ylöspäin. Ehkä tänä vuonna?


Ei tässä nyt oikein vielä jaksa pohtia, mitä ensi kaudelle täytyisi tehdä. Jotenkin tuntuu vähän siltä että täytyy draftit ensin katsoa pois ja katsoa mitä mahdollisia kauppoja niissä tapahtuu ja kuka Seattleen lähtee. Nykyinen runko on ihan hyvin kiinnitetty ja capista vapautuu nyt taas ihan hyvin tilaa mutta toki paljon haasteitakin on. Jos joku uutta kausiketjua haluaa avata niin antaa mennä vaan, muuten täytynee tähän palata sitten viimeistään heinäkuussa.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Ei muuta kuin uutta ketjua tulille vain. Nyt on kuitenkin iso off-season nuottilalle jos Army tosiaan pistää pelaajia lihoiksi. Tarasenko on ollut uutisissa, tosin value on alimmillaan. Saadaanko Schwartz signattua halvalla vai käveleekö hänkin pois. Mitä tehdään Paraykon kanssa jolla alkaa viimeinen sopimuskausi. Entä ROR kanssa, jolla on vielä 2 vuotta sopimuksessa jäljellä? Hänellä oli aikoinaan vaikeuksia sopimuksen kanssa Avsien kanssa. Siinä on nyt miettimistä alkuun Armylla miten pitää nämä superstarbat tiimissä vai päästääkö hän nämäkin kävelemään vain siksi ettei hänellä ole kaikkea valtuuksia liikutella soppareita tulevaisuudessa?

Pietron tilanne vieläkin sapettaa ja, että siellä nyt surffailee kaksi kääpiötä joilla hockey IQ huitelee jossain ihan muualla kuin 6.5mill.$ tasolla. ja noita kullinokkia pitäisi vielä kattoa 6-vuotta lisää.

Tulkaa sanomaan, että Faulk pelasi hyvän kauden.

Ensimmäiset 14 peliä:
5-3-8, +14 (0.57 PPG)

Viimeiset 29 peliä:
1-7-8, -6 (0.27 PPG)

Niin ja aloittakaa ihmeessä uusi ketju tulille niin saan unohdettua tämän kauden. @Nikke tai @Plager
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Marooni teki historiaa voittamalla 3 peräkkäistä kuppia. Linkki

Hyvin menee nuottirintamallaki. Tarasenko on pyytänyt avoimesti treidiä. Joukkueen lekurit tyrineet Vladin 2 ensimmäistä leikkausta. 3 leikkaùksen Vladi muualla. Tyytymätön miten joukkue hoitanut tilanteen. Linkki
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Hyvin menee nuottirintamallaki. Tarasenko on pyytänyt avoimesti treidiä. Joukkueen lekurit tyrineet Vladin 2 ensimmäistä leikkausta. 3 leikkaùksen Vladi muualla. Tyytymätön miten joukkue hoitanut tilanteen. Linkki
Eiköhän siellä hierrä myös se, että kapteenin natsat meni O’Reillylle. Siinä toki olen itse sitä mieltä, että oikealle miehelle meni silloin natsat enkä oikein ymmärrä Tarasenkon kiukuttelua.

Vähän vaikeaan paikkaan toki tulee mutta nyt tässä niitä muutoksia pystytään tekemään. Käytännössähän viimeiset kaksi kautta on pelattu ilman Vladia niin sinänsä joukkue on siihen tottunut. Jos Schwarz saa jatkon on kahteen ekaan ketjuun tutkapareina valmiina Schwarz-Schenn sekä ROR-Perron. Onhan siellä sitten vielä mm. Kyrouta ja Thomasia kasvamassa ja kyllä kai Tarasenkosta jotain vastinettakin pitäisi saada? Ennen loukkaantumista kuitenkin viisi kautta noin 70 tehopisteen tahdilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös