Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

St. Louis Blues 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana larzzon, 02.07.2018 klo 09.30.

 1. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Eipä ole ollut tässä ketjussa paljoa juhlimista, nyt sitten tilanne eskaloitui Yeon potkimisena. Sijoitus murheellisesti koko liigan toiseksi viimeisenä, vain sysipaska Kings alapuolella. Materiaaliin nähden melkoinen rimanalitus ollut alkukausi, tosin Yeoon en ole jotenkin ikinä oikein uskonut. Mielenkiintoista nähdä onko kautta enää pelastettavissa, tosiaan ihan pätevä nippu pelaajia kyseessä.

  Tietämättömänä vääräleukana ajattelin heti O'Reillyn tuoneen häviämisen kulttuurin mukanaan, mutta tehojen (19GP, 10+13=23) puolesta täyttänyt enemmän kuin ruutunsa.
   
 2. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Eiköhän se Quenneville palaa tuttuun organisaatioon. On muutenkin tottunut valmentamaan hitaampaa, mutta työteliästä joukkuetta, jossa on runsaasti eri roolin pelaajia.

  Kääntäisi Bluesin varmasti pudotuspelijoukkueeksi.
   
 3. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Odotettu tapahtuma, mutta 1kk myöhässä. Nyt vain coach Q peräsimeen.

  Koko aamun sanut viestejä, että ROR on syöpä sen takia Blues konttaa ja Buffalo vei tuon treidin 100-0. En tiennytkään, että ihmiset on noin kujalla NHL vaikka osakseen sitä seuraavat.

  Vladimir Sobotka 18GP 3+1=4
  Patrick Berglund 19GP 2+2=4
  Tage Thompson 14GP 1+1=2
  -----------------------------------------
  10 pistettä pojilla

  Sitten ROR saldo 19GP 10+13=23
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2018 klo 12.22
 4. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ja taas toisaalta,

  Sobotkan ja Berglundin Buffalo 28 pistettä, liigan 4. sija
  O'Reillyn St. Louis 17 pistettä, liigan 30. sija

  Viime kaudella O'Reillyn Buffalo liigan 31. sija eli jumbo
  Berglundin ja Sobotkan St. Louis 18. sija
   
 5. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Heh, aika luovasti saa noita tilastoja tutkailla, jos meinaa päätellä, että Sobotka ja Berglund olisivat olleet jotenkin merkittävässä roolissa nostamassa Buffaloa tällä kaudella ja St. Louisia viime kaudella selvästi ylemmäksi sarjataulukossa. Jos Buffalossa ja St. Louisissa ei olisi tapahtunut mitään muita muutoksia, niin joo, noin voisi päätellä, mutta siellä on kumpaakin joukkuetta myllätty aika urakalla viime kauden jälkeen.
   
 6. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ei se ollutkaan edes pointtini, vaan se, että turha myöskään pelkästään tehopisteitä on tuijottaa. Ja toisaalta nostaa esiin se, että O'Reillyn hienoista henkilökohtaisista tehoista huolimatta joukkueella menee heikommin kuin vuosikausiin. Sama juttu oli hänen edellisten joukkueidensa kanssa.

  Toisin sanoen, kovin vähäiseksi on tuon treidin hyöty lopulta jäänyt Bluesille.
   
 7. Goose Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Helsingin Jokerit
  Näen, että liigan kenties huonoimmalla valmentajalla eli Mike Yeon potkuilla tulee olemaan valtava vaikutus Nuotteihin. Varsinkin jos Q hyppää peräsimeen.

  Toivon, että kukaan organisaatio ei tule palkkaamaan kyseistä herraa penkkinsä taakse, jotta tästä kaverista päästään eroon. Poikkeuksena ehkä Buffalo, San Jose tai Pittsburgh.
   
 8. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Lainaus:
  Tässähän on hiukan samanlaista trendiä kuin Jokisen Ollin kohdalla. Olli veteli henkilökohtaisesti korkeita pistemääriä, mutta ei missään vaiheessa saanut joukkuetta vedettyä kovinkaan korkealle sarjataulukoissa. Onko O'Reillyn tulevaisuus samankaltainen, niin jää nähtäväksi. Mutta hänen omat esitykset eivät ainakaan ole estäneet Nuottien parempaa menestystä.
   
  Mängimies tykkää tästä.
 9. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  O'Reillya tullut ihasteltua lähinnä majussa ja etenkin maalin edustalla jäätävän kova kampeemaan kiekkoa pussiin. Aloituksissa myös taitaa olla ihan eliittiä. Kattelin tuossa eliteprospectsistä statsit ja näköjään STL aika paljon vaihdellut näitä uusia nimiä rosterissa. Tottakai se vaikuttaa menestykseen jos ne nevarit eivät ole valmiita pelaajia änäriin. Buffalolla nuttuli se difference maker pakki rosteriin kuten STL pari vuotta sitten Paraykon muodossa ja se ero nyt taas kerran näyttäisi näkyvän kentän molemmissa päissä positiivisenä muutoksena. Toki Buffalolla oli ongelmia nimenomaan syvyyden kanssa johon saivat sitten "voittavia" pelaajia voittavasta joukkueesta, mikä varmaankin auttanut menestyksen suhteen. Ei nuo Buffaloon siirtyneet jantterit kuiteskaan mitään difference makereita ole, mutta ilmeisesti ihan solideja sällejä todistetusti NHL-tasolle.

  PS. En ole kyllä tuosta Yeosta tykännyt vähejän koskaan, vaikuttaa mulkulta joten mulkkuna pidettäköön kunnes toisin todistetaan....
   
 10. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Nov. 20: Blues Press Conference


  Kevin Dolansky @hescrz1

  I noticed O’Reilly stayed on the Blues bench for a brief moment after last nights game by himself. Then got up and swung his stick violently hitting the glass behind the bench. Anybody talk to him in the locker room? @jprutherford @loukorac @tomtimm


  Se voi olla, että kaikki ei ole vielä puhistettu nuottien kopissa enkä viittaa ROR huitomisella mitään. Hän on pelaaja joka on yksinkertaisesti yksin kantanut joukkuetta ja ansaitsi A rintaan, vanhemmissa pelaajissa on syy. Allen, Pietrangelo, Steen, Schwartz, Edmundson, Tarasenko.
   
 11. IcePhoenix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues, Oulun Kärpät, Helsingin Jokerit
  Ei uskoisi, että vielä muutama vuosi sitten Bluesin puolustus oli NHL:än parhaita, kun katsoo nyt otteita. Bluesin rosterilla pitäisi voittaa pelejä ja menestyä. Joku nyt pelissä mättää ja pahasti. Valmentajanvaihdos oli oikea ensimmäinen askel, mutta en tiedä onko Berube tarpeeksi taitava nostamaan joukkueen pelin uudelle tasolle. Tähän todennäköisesti tarvitaan joku vahvemmissa liemissä keitetty koutsi, kun Q tai AV.

  Sanoisin, että paljon parjattu Allen on parempi kuin luullaan, Bluesin puolustus on vain umpisurkea. Bouwmeester ei ole enää NHL-tason puolustaja ja Parayko ei osaa pelata lainkaan omassa päässä. Mielestäni joku hyökkääjä pitäisi treidata puolustajasta. Pesce voisi olla hyvä haku Carolinasta.
   
 12. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Eilen tuli pitkästä aikaa katseltua STL peliä ja aivan karmeeta tuo omissa pelaaminen. Maalilla saattaa olla 5 omaa ukkoa, mutta kaikki seisoskelevat lonkkalevossa ja vihun rambo tuhoaa yksistään maalin edestä maaleja. Ainakin 2 maalia tuli yöllä tollasista sota-alueella löysäilystä. Samaan aikaan ainakin Steen ja joku muu menetti kiekkoa alimmaisena kuskailessan paineen lävitse....ja tosiaan ei ole Allenilla helppoa kun omatkin ukot seisoskelevat toteemipaalun lailla maskissa samalla kun vihu päästetään vetämään mitä ihmeellisimmistä kulmista- mahdoton kenenkään molarin tollasessa tilanteessa on loistaa.
  Rosteri on tosiaan laadukas, mutta jokin mättää ilmeisesti todella pahasti. Liekkö jonku vaimoa käyty köyrimässä tms....
  Selostaja ihmetteli miksei Tarasenko vedä kun paikka oli, sen sijaan koitti vekslailla kiekkoa 3pakin keskeltä jollekkin näkymättömälle miehelle.
  St. Louis Blues at eliteprospects.com
  Ylhäällä tilastot +- osalta ja ihan väärällä puolella listaa näyttää lojuvan joukkueen tukipilarit
   
 13. IcePhoenix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues, Oulun Kärpät, Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Tarasenkolla on tosiaan joku ongelma nyt tuon laukomisen puutteen kanssa. En sitten tiedä, että onko joku syönyt itsevarmuutta, vai miksei viljele useammin tuota rannettaan, joka kuitenkin on kova ja tarkka. Ylivoimalla näkisin myös mieluusti onetimereita Taralta, vaikka ne eivät hänen vahvuutensa varsinaisesti olekkaan.
   
 14. IcePhoenix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues, Oulun Kärpät, Helsingin Jokerit
  Varsin tragikoominen esitys viime yönä Coytotesia vastaan. Pieterangelon poissaolo näkyi huomattavasti enemmän, kuin odotin. Sanoisin ehkä hiukan kärjistäen, että oli kyllä huonoin peli Nuoteilta vuosiin. Kaksi aivan eri sarjan joukkuetta oli askissa ja toinen oli kuitenkin normaalisti täysin voitettavissa oleva Yotes. Ailahtelevuus tällä hetkellä Bluesin otteissa on liian suurta. HFBoardsilla naurahdin, kun ensi kesän draftin prospekteja koskeva ketju oli nostettu jo kiinnitetyksi ketjuksi. En odottanut tälläistä kautta. En todellakaan.
   
 15. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
 16. Scipio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Panthers
 17. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Lainaus:
  Vielä kun Backes pelasi nuoteissa niin pistihän Backes ja Tarasenkoki hippaisille ja voitte kuvitella kumpi oli ottava osapuoli. Aivan hyvä, että pojat antaa tunteiden tulla pintaan. Bortuzzo kokeneempana antoi palaa ennen kuin junnu kerkeää tiputtaa hanskat.

  Niin ja ylös kutsuttu Binnington ei myöskään kalpene kun lähdetään hippasille.

  Sean Shapiro on Twitter

  btw Chad Johnson on pistetty waivereihin joten nuotit ei kanna 3 maalivahtia ylhäällä kuten aikasemmin oli infottu.
   
 18. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Athletic Bilbao, Tahko, Pool, Saints
  Toi olis nyt blueseille kostean saunaillan paikka. Löylytauolla vähän toverillista metsäpainia lumihangessa vapaavalintaisin parein ja aamulla kättä päälle tasoittavia naukkaillessa.
   
 19. IcePhoenix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues, Oulun Kärpät, Helsingin Jokerit
  Johnson napattiin waivereilta Anaheimiin, joten nyt voisi Hussolla olla todella hyvä sauma ottaa se paikka änärissä. Onhan tässä jo NHL-debyyttiä odotettu aivan liian kauan, joten sellaisen luulisi tulevan pian. Toivottavasti mies on iskussa silloin, muuten loppukausi menee herkästi farmissa ja Binnington häärii kakkosena.
  Yleisellä tasolla peli Floridaa vastaan meni ihan hyvin, Schwartz ja Perron ovat hyökkäyspäässä Bluesin eliittiä, Thomas on myös noussut todella positiivisesti esille kauden edetessä. Seuraava peli pe-la-yönä olisi erittäin tärkeää voittaa. Vastassa toki lännen voimakkain lumivyöry vuosiin ja tappavan tehokas ykkösketju, joten 2 pistettä ei todennäköinen saalis, mutta tekisi kyllä joukkueen itsetunnolle todella hyvää ottaa kaksi voittoa putkeen vaihteeksi.
   
 20. IcePhoenix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues, Oulun Kärpät, Helsingin Jokerit
  Mediassa liikkuu huhuja, joiden mukaan Armstrong olisi ilmoittanut jokaisen Blues-pelaajan olevan treidattavissa. Tuohan ei toki vielä tarkoita, että ketään myytäisi, mutta kuitenkin tarjouksia voi tulla ja varmasti tulee. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, mitä tapahtuu vai tapahtuuko mitään.
   
 21. IcePhoenix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues, Oulun Kärpät, Helsingin Jokerit
  Mukiinmenevä esitys Nuoteilta Flamesia vastaan. Calgary ei saanut koneita käyntiin heti pelin alussa, vaan Blues pääsi karkaamaan kahden maalin johtoon. Seuraavat kaksi erää mentiin Flamesin myllyssä, mutta Allen ja Blues-puolustus pelasivat hyvän pelin ja kaksi pistettä lähti mukaan Missouriin.

  Posia pitää antaa nelosketjulle (Sundqvist-Barbashev-Nolan), joka sai todella hyvin annettua painetta Calgaryn päätyyn ja teki yhden tahtomaalinkin. Thomas on todella taitava pelaaja, joka menee tällä hetkellä hukkaan Bozakin ja Maroonin rinnalla. Bouwmeester alkaa vihdoin näyttää NHL-pelaajalta, oli mielestäni Bluesin paras puolustaja. Pelissä nähtiin myös tunnetta ja jopa Bluesin peleissä harvinaista pientä kähinää ja pystypainia. Nyt vielä Fabbri Maroonin tilalle kolmoseen ja Pietrangelo takaisin puolustukseen Bortuzzon tai Schmaltzin tilalle, niin tästä voi vielä tulla ihan hyvä kausi. Posiitivisin mielin rauhoittumaan joulun viettoon.
   
 22. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Jaah, jos Blues nyt karmean alun jälkeen siltikin pudotuspeleihin kampeaa, niin onnea vaan sille runkosarjamenestyjälle, joka saa Nuotit ensimmäisellä kiepillä vastaansa.
   
 23. ttimooooo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St Louis Blues
  Osaatteko arvon palstaveljet sanoa onko Husso loukkaantunut vai miksi ei ole pelaavassa kokoonpanossa farmin puolella ollut?
   
 24. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Häviääkö Blues enää tällä kaudella? Viekö joukkueen ylivoima mielenkiinnon pudotuspeleistä? Kaksi voittoa Predsistä putkeen, sitä ennen vakuuttava taisto ja voitto Boltsia vastaan, yhteensä 7 ottelun voittoputki meneillään.
   
 25. astraljava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Jyp
  Lainaus:
  Tosi vahvalta näyttää meno just nyt. En nyt jaksa lähtee kattelemaan tarkemmin, mut nhl.com Standings-sivu kertoo et W8. Joka tapauksessa hurja last ten.