Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

St. Louis Blues 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana larzzon, 02.07.2018 klo 09.30.

 1. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Blöösiltä hyvät sentterihaut kesähulinoilla. ROR on mielestäni edelleen yksi aliarvostetuimpia pelaajia liigassa. Älykäs, voittaa kaksinkamppailuja liukuhihnalta ja on yllättävän lahjakas hyökkäyspäähän. Sneaky good!

  Bozak on myös jäänyt Bruinskamppailuista mieleen sikäli, että on pelannut paljon Bergeronia vastaan, eikä ole saanut selkäänsä. Se on Bozakin hintalapulla saavutus. Pelaajaprofiilihan on aika sama kuin muilla viestissä mainituilla, mutta köyhemmän henkilön versio.

  Bluesin näköisiä pelaajia ja rosteri on ehkä vuoden tauon jälkeen taas siinä kuosissa, että kuumaa/hyvää maalivahtia vaille.
   
 2. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Paperilla taistelevat Predatorsin kanssa Keskisen divarin voitosta. On kyllä kiva sentterikolmikko, lienisikö lännen paras. Vakuuttavampaa ei tule mieleen, kyllä tuo Predatorsia paperilla parempi on.
   
 3. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Nimenomaan, paperilla vaikuttavat kovilta. Silti viime vuonna esim. Dallas vaikutti paperilla kovalta, mutta lopulta eivät päässeet edes pudotuspeleihin, mihin vaikuttivat toki myös loukkaantumiset. Uskon silti, että Blues parantaa selvästi viime vuodesta.
   
 4. tomechkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, St. Louis Blues, Joe Finley
  Vieläkään ei sitä ns. ykkössentteriä ole, mutta 3 "hyvää 2.sentteriä" Syvyyttä ainakin löytyy siis keskeltä. Muutkin osa-alueet vaikuttaa olevan ihan kunnossa, pikkusen kuitenkin maalivahtipeli huolettaa.
   
 5. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Omasta mielestä O’Reilly istuu siihen Toews-muottiin, jolloin Hawks voitti mestaruudet. Värilaseilla Toews oli mielestäni parempi, mutta Bluesilla kakkos- ja kolmossentterit ovat sitten kovempia. Kyllä mä näen O’Reillyn ykkössentterinä, aliarvostettu jätkä.

  Lainaus:
  Nimenomaan. Tykkään Bluesin ja GM-Armstrongin tyylistä pistää tietyllä tavalla all-in nyt ja silti kaveri pystyi pitämään kaksi kovinta prospectia, Robert Thomasin sekä Jordan Kyroun.

  Bozak, Perron sekä O’Reilly sisään, ulospäin Sobotka, Thompson sekä Berglund. Välissä kaksi varausvuoroa, todennäköisesi myöhäinen ykkönen sekä kakkonen parin vuoden päästä.

  Älyttömän hyvää duunia, erityisesti Bozakin sekä Perronin sopimuksia kun katselee.
   
 6. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Stastny-Lehterä-Brodziak-Barbashev on reilussa vuodessa muuttunut muotoon O'Reilly-Schenn-Bozak-Barbashev ilman, että merkittävistä palasista on jouduttu luopumaan. Ikuinen murheenkryyni on nyt ainakin pariksi vuodeksi kunnossa.

  Kokonaisuutena top-9 näyttää hämmästyttävän laadukkaalta ja tilaa capissa on vielä mukavasti. Tästä kesästä iso sulka hattuun Armstrongille.
   
 7. Plager Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St.Louis Blues
  Huh huh mikä kesä tähän mennessä Armstrongilta! Vaikka en Perronista välitä pelaajana, niin on tuolla sopimuksella tervetullut jälleen nuottipaitaan. Bozakin sopimus ehkä hieman yläkanttiin caphitiltaan, mutta vuosia sopivasti. Hyvä sopimus tämäkin! Sitten kesän tärkein liike ja Ryan O’Reilly nuotteihin! ROR on juuri se, mitä lääkäri on määrännyt Bluesille. Mukava nähdä minkälaiseksi kokoonpanot muodostuvat, mutta nyt on Yeolla ainakin variaatioita. Keskikaistan voisi sanoa muuttuneen vahvuudeksi kesän aikana ja se jos mikä on piristävää vaihtelua.

  Pitää kirjoitella paremmalla ajalla enemmän, mutta nyt nautitaan kesästä!

  Let’s go Blues!
   
 8. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Ottakaa vapaasti ohjat käteen tulevaa kautta St. Louis Blues 2018-2019 ketjun avaukseen.

  Ihan mielenkiintoinen tapahtuma sarja on ollut Maroonillakin tänä kesänä. Ensin uumoiltiin 4mill.$ x 4-vuoden diiliä = 16mill.$, sukset meni ristiin agentin kanssa ja se sai potkut. Lopulta Maroon otti halvahkon soppari 1.75mill.$ x 1-vuosi, mutta huhut kertoo, että Armyn kanssa on sovittu näennäisesti, että Tammikuun 1pvä lyödään lisäsopparia kehiin.

  En halua vielä avata ajatuksia tulevasta kaudesta, mutta ensi kausi näyttää valoisalta kaikin puolin. Bubble teamistä --> contenderiksi (ish) kerralla.

  Vielä pieni positiivinen hymähdys Maroonista, tämä sattui silmään. Kaveri tosiaan rakastaa St Louisia ja onni kaikessa, että lopulta Pat saapuu nuottilaan ja lähelle omaa perhettään. Varmasti nähdään motivoitunut pelaaja nuottilassa ensi kaudella.

  Maroon emotional as son watches him score in hometown - YouTube
   
  Viimeksi muokattu: 11.07.2018 klo 22.20
 9. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Siirtotakarajalla kun kritisoin Stastnyn kauppaamista kesken playoff-paikan tavoittelun, kun näin Bluesille palaset olla contender mutta sen sijaan käyttäytyvät kuin pretender, sieltä tultiin vittuilemaan kuinka en ymmärrä Bluesin tilanteesta mitään ja todettiin kuinka joukkue ei ole lähelläkään contender-statusta (joukkueen tähtipelaajiin kuuluva Schenn ei myöskään tainnut kovin hyvällä sitä katsoa silloisten kommenttiensa perusteella; ehkä hän oli yhtä pihalla Bluesin tilanteesta sitten kuin minä Pens-kannattajana)? No mikä on muuttunut sitten viime kauteen lähdön:

  Stastny --> O'Reilly
  Berglund --> Bozak
  Sobotka --> Maroon
  Hutton --> Johnson
  Upshall --> Perron
  Sitten on näitä pienempiä siirtoja (Brodziak lähti muualle, terve Fabbri tulee mukaan, Thompson lähti pois jne.).

  Noista ainoastaan jälkimmäinen on suuren luokan upgradaus, muutoin menevät aika tasan. O'Reilly toki hieman parempi kuin Stastny, mutta taas Hutton on sitten parempi kuin Johnson, ja kun maalinsuulla on Allen ykkösenä on kakkosmaalivahdilla suuri merkitys. Yksi Perronko riittää nostamaan joukkueen bubble teamista contenderiksi? Erinomainen signaus mutta ei nyt todellakaan pitäisi riittää siihen jos alunperinkään Bluesia ei pitänyt lähelläkään contender-statusta.

  Ei mulla muuta, mä pidän Bluesin joukkueesta ja näen siellä erittäin hyvät menestymisen mahdollisuudet. Mutta niin näin jo parilla edellisellä kaudella eikä tämän kesän siirrot ole mitenkään merkittävästi mielestäni parantaneet joukkuetta aiempaan nähden.

  Parasta näissä signauksissa on että ensi kaudella avainpelaajista kukaan ei ole UFA-statuksella, niin ei Armstrong pääse siirtotakarajalla kesken playoff-taistelun myymään pelaajia pois ettei vaan menetetä ilmaiseksi. Tai no on siellä Maroon ja Bouwmeester, mutta ei ne nyt Shattenkirkin ja Stastnyn tasoa sentään ole, ellei sitten Bouwmeester pysy terveenä ja nouse vanhalle tasolleen.
   
 10. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Patrik Berglundin vaihtuminen Tyler Bozakiin "menee aika tasan"? En ole koskaan ymmärtänyt tätä Bozakin aliarvoimista, vai onko tämä jo jotain Berglundin yliarvioimista? Sitten esitetään yllättynyttä, kun Bozak painaa yli 50 pisteen kauden ja selitellään, kuinka jokainen tehopiste syntyi Phil Kesselin takia. Ai niin, Kessel ei pelaa enää hänen kanssaan! No tota... kaikki pisteet tuli vaikkapa... David Perronin takia.

  Bozak on suuri parannut Berglundiin, Perron suuri parannus Upshalliin ja O'Reilly kokonaisvaltaisesti selkeä parannut Stastnyyn. Maroon on kiekollisesti Soboktaa edellä, mutta kokonaisvaltaisesti vastaavasti Sobotka.
   
 11. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Muista samaa mieltä, mutta kyllä kaksi vuotta nuorempi Berglund menee omissakin papereissa tasan Bozakin kanssa. Berglund ollut nyt parempi maalintekijä (40 maalia / 140 ottelu vs 30 maalia / 160 ottelua), mutta Bozak tehnyt enemmän pisteitä. Puolustussuuntaan luottaisin enemmän Berglundiin.
   
 12. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Kyllä, Berglund ja Bozak menee aika tasan. Bozak on parempi hyökkäyssuuntaan, Berglund parempi puolustussuuntaan. Kokonaisvaltaisesti tasainen kaksikko vaikka Bozak jokusen pisteen enemmän tekeekin.
   
 13. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Puhtaasti sen perusteella mitä olen sekä Bozakilta ja Berglundilta pelejä nähnyt, olen @Ralph :n kanssa samaa mieltä. Toki kun statseja katsoo se ero ei ole niin suuri mitä se ehkä ”eye-testin” perusteella mielestäni on. Bozakilta toki vähemmän pelejä nähnyt, mutta tosiaan hyökkäyssuuntaan ollut niissä matseissa selkeästi parempi kuin Berglund, vaikka ruotsalainen ne pari räkämaalia yhteen matsiin haukkoja vastaan silloin iskikin.
   
 14. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Heitän oman lusikkani soppaan. Viime kaudella Maroonin pelejä katsottuani valitsisin hänet mieluummin joukkueeseen kuin Sobotkan. Tai ainakin lukemani perusteella Bluesilla on ollut sama ongelma kuin Devilsillä eli ei pelaajia, jotka menisivät painimaan maalin eteen. Maroon on tuossa touhussa hyvä, samoin kuin kulmapaineissa (Jagr-lite) ja hyökkäyspään syöttöpelissä. Vastapainona sitten hän on hidas luistelemaan, mutta toisaalta hänellä ei ollut ainakaan Devilsissä ongelmia pärjätä nopeasti luistelevan ja pelaavan joukkueen kyydissä.

  Sobotkan otteita olen nähnyt huomattavasti vähemmän, minkä takia minulla saattaa olla hänestä hieman vääristynyt kuva, joka on siis pehmeähkö taitopelaaja. Saa korjata jos olen väärässä.
   
 15. Pica Jäsen

  Lainaus:
  Luonnehtisin Sobotkaa yhdellä sanalla: Tsekkiläinen rautanaula.
   
 16. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Lainaus:
  Tässä vertauksena viime vuoden Blues roster vs. tämän kesän joukkue.Ei minulla ole muuta sanottavaa.


  2017-2018 joukkue

  Koodi:
  Schwartz - Schenn - Tarasenko
  
  Sobotka - Stastny - Steen
  
  Jaskin - Berglund - Thompson
  
  Upshall - Brodziak - Soshnikov 

  2018-2019 kesä joukkue
  Koodi:
  Fabbri - O'Reilly - Tarasenko
  
  Schwartz - Schenn - Perron
  
  Steen - Bozak - Thomas
  
  Maroon - Barbashev - Soshnikov
   
 17. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Eikö tuo Schwartz-Schenn-Tarasenko toiminut sen verran hyvin yhteen, että luulisi heidän pysyvän yhdessä vaikka joukkueessa nyt onkin parempi sentteri kuin Schenn? Toivottavasti Fabbri pysyy nyt kasassa ja muutkin pelaajat niin on hyvä joukkue kasassa St.Louisissa vaikka en kuitenkaan mihinkään päätyyn asti menemiseen usko. Allen ei herätä luottamusta itsessäni enkä ole varma onko myöskään nykyvalmennus kykeneväinen viemään joukkuetta päätyyn asti.

  Ja itse kyllä pidän O'Reillya jopa selvästi parempana pelaajana kuin Stastny ja Bozakia hieman Berglundia parempana.
   
 18. unbreakable80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St.Louis Blues
  Pelaajiahan voi henkilökohtaisella tasolla vertailla aivan loputtomiin, mutta kaikki kulminoituu siihen millaiset kemiat herra Yeo saa luotua tuolla materiaalilla ketjuihin. Mielestäni Nuottien kokoonpano on hyvin mielenkiintoinen, ehkä se johtunee siitä että pitkästa aikaa on useampi uusi kasvo joukkueessa ja pari lupaavaa nuorta joista joku saattaa mahtua mukaan kuin eräs Fabbri aikoinaan.

  En katsoisi, että hankinnat ROR, Bozak, Perron ja Maroon vielä nostaisi Nuotteja kategoriaan Contender. Mutta nuo hankinnat seuraavilla mausteilla ja ehkä seuraavassa tärkeysjärjestyksessä:

  1. Fabbri palaa kauden loppupuoliskolla TOP 6 hyökkääjäksi ja Playoff hahmoksi. (Voisiko uusi playoff ketju Fabbri - ROR- Marron olla kuin Fabrri - Stastny - Brouwer...)
  2. Jake Allen hermoilee vain tammikuussa
  3. Thomas, Kyrou tai Kostin joku pystyy tehollisesti tuottavaan tulokaskauteen
  4. Towel manilla tenniskyynärpää jo joulukuussa....

  Nuo edellä olevat kun toteutuvan niin varmasti päästään ihailemaan pitkää playoff runia..
   
 19. Goose Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Helsingin Jokerit
  Niin kauan kun joukkueen penkin takana on mies nimeltä Mike Yeo, en usko Nuottien yltävän / parantavan millään tasolla. Jotain kuvia siellä on oltava Dougista ja/tai Stillmanista, muuten en kykene ymmärtämään, millä meriiteillä tämä samainen kaveri porskuttaa tuhoamassa jääkiekkojoukkueiden kausia.

  Noin muuten Nuotteja voi pitää kesän suurimpana? onnistujana ja jalkeilla on mielestäni varsin potentiaalinen jengi.
   
 20. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Voisi kuvitella, että tämän kesän depth chartissa Patrick Maroon olisi mm. 0 ottelua viime kaudella pelanneen Fabbrin edellä. Eikä ole kyllä muutenkaan mitään takeita siitä, että Fabbri pääsisi enää ikinä takaisin omalle tasollensa. Hänen puolestaan tätä tietenkin toivon, koska niin nuori pelaaja kyseessä vielä.

  Kuten jo aiemmin on tullut muiden suusta mainittua, niin mv-osasto ja valmennus lienevät ne isoimmat kysymysmerkit Bluesin kaudelle. Allen on ainakin toistaiseksi ollut vähän turhan epävarma kassari, vaikka vetääkin vastapainoksi kunnon godmode-otteluita. ROR on erinomainen hankinta ykkösketjuun, vaikkei hänkään vielä varsinaisesti sitä tähtistatusta ole saavuttanut. Vähän voisi jopa sanoa, että hyökkäys on totutun tasapaksu Blues-tyyliin eli leveyttä riittää alempiin ketjuihin asti, mutta riittääkö se kannujahdissa pitkälle?
   
 21. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Lainaus:
  Tämä on kieltämättä jälleen ihan mahdollinen uhkakuva, olkoonkin, että Schwartz-Schenn-Tarasenko oli viime syksynä yksi koko sarjan kovimmista ykkösketjuista.

  Valmennuksen osalta on vähän sellainen kutina, että kauden alkaessa heikosti voi jo marraskuussa penkin takana seistä uusi valmentaja (luultavasti Vigneault). , Stillman ja kumppanit ovat satsanneet toden teolla kesän aikana, Blueshan esimerkiksi maksoi lopulta O'Reillyn 7,5 miljoonan allekirjoitusbonuksen ja odottavat taatusti myös tuloksia. Tämän vuoksi en onnistuneesta kesästä huolimatta näe Armstrongin asemaa niin vahvana, että hänellä olisi varaa toiseen peräkkäiseen pannukakkuun. Painetta lienee siis tehdä nopeita liikkeitä, jos homma näyttää lähtevän väärään suuntaan.
   
 22. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Edmundson on signattu 1-vuoden pahvilla 3mill.$

  Jeremy Rutherford Twitterissä: "#stlblues announce they’ve agreed to a one-year, $3 million deal with Edmundson, avoiding arbitration."

  Jeremy Rutherford Twitterissä: "Army on Edmundson contract: "Our cap situation was one where we couldn't get into a long-term deal of buying out unrestricted years with Joel right now. A one-year deal is good for him. It allows him to attack this again as early as Jan. 1 on a long-term deal. (1/2)"

  Jeremy Rutherford Twitterissä: "Army cont'd: "The cap always fluctuates up a little bit, plus we have expiring contracts too. So it worked out well for everybody, not because we didn't want to do a long-term, just because of the cap and our structure. A short-term deal helps get us to the next long-term deal.""

  Ensi off-seasonilla Jbo ja Gunnar tod.näk. kävelevät pois tai jompi kumpi jää ja ottaa pressbox tyyppisen halvan pahvin, mutta en usko siihen olevan tilaa kun junnuista Walman, Mikkola, Schmaltz jo painostavat 3 pakkipariin nälkäisinä. Näkisin jo, että tällä kaudella joku noista 2/3 pelaa NHL:ssä.


  * * *

  En malta odottaa miten joukkue muovaantuu nyt kun ollaan saatu joukkueeseen 4 päivitystä (ROR, Perron, Bozak ja Maroon). Siihen kun lisätään nuoriso Thomas, Kyrou, Schmaltz, Husso, (Kostin ja Mikkola) ja kysymysmerkki Fabbri niin orastava hymy kasvoilla saa pyöritellä lineuppia.


  * * *

  Seuraavalla kaudella 2019-2020 nuottien puolustus voi näyttää täysin eriltä kuin tulevana kautena.

  Koodi:
  Edmundson - Pietro
  Dunn - Parayko
  Walman/Mikkola - Schmaltz
  Tällä hetkellä pakisto näyttää tältä

  Koodi:
  Edmundson - Pietro
  Dunn - Parayko
  Gunnar/Jbo - Bortuzzo/Schmaltz
  
  Walman/Mikkola
  
   
  Viimeksi muokattu: 24.07.2018 klo 19.06
 23. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Vuotuinen turnaus Traverse City on edessä ja nuottien junnutiimi on nimetty.

  Ei draftattu + kutsuttu mukaan *
  Kutsunnoista ei voi sanoa muuta kuin, että he ovat erityisen pienikokoisia kaikki. Muutamasta pelaajasta on notet, kaivettu HFboardista.
  Daylon Groulx - Forward - Owen Sound Attack
  Competitive scoring winger who really improved as the season progressed; his first in the OHL. The son of former OHL superstar Wayne Groulx, Daylon is a competitive scoring winger who really shows a knack for operating within 5 feet of the net. Seems to have a really good head for the game. I think that eventually this guy will be a 30 goal scorer at the OHL level. As an NHL prospect, he's average sized and does not possess elite skating ability. That will be a big strike against him, even if his compete level is quite high. Bound to receive more responsibility next year and I think I would want to see how he handles that first before throwing a draft pick at him
  ja
  Bobby MacIntyre - Forward - Sault Ste. Marie Greyhounds
  Hate to toot my own horn here, but I called his offensive explosion in my preseason previews. I wrote, "A real wild card that I'll throw out there is Bobby MacIntyre in Sault Ste. Marie. He has fit in extremely well in that lineup and they'll be able to score a ton of goals this year. He could be an 80+ point player quite easily." And sure enough, he currently sits 5th in league scoring and is well on his way to that 80+ point plateau. He's long been a guy that I've felt had the talent level to be a top scorer in this league, but he lacked the strength and confidence to extend rushes and play through traffic consistently. Since the trade to the Soo, it's like something has clicked for him and he's been a real force. Brings so much energy to the ice and never gives up on a play. Has a lot of skill with the puck too and creates time and space for linemates with patience and poise. He's definitely undersized, but with the way the pro game is played now, there is a place for guys like MacIntyre.

  Hyökkääjät: Peter Abbandonato* (#84), Dominik Bokk (#18), Erik Foley (#52), Daylon Groulx* (#87), Tanner Kaspick (#83), Klim Kostin (#37), Jordan Kyrou (#33), Mathias LaFerriere (#59), Bobby MacIntyre* (#73), Adam Musil (#54), Austin Poganski (#53), Nolan Stevens (#51), Jared Thomas* (#74), Robert Thomas (#36), and Alexei Toropchenko (#65)

  Puolustajat: Sean Allen* (#61), Trenton Bourque (#63), Joel Lakusta* (#72), Niko Mikkola (#77), David Noel (#60), Mitch Reinke (#39), Tyler Tucker (#75) and Jake Walman (#46)

  Maalivahdit: Evan Fitzpatrick (#85) and Joel Hofer* (#1)

  Nuottien otteluohjelma (huom. klo on jenkkien ajassa)
  Syyskuu 7, 2:30 p.m. vs. Carolina
  Syyskuu. 8, 2:30 p.m. vs. Columbus
  Syyskuu 10, 6:30 p.m. vs. Chicago
  Syyskuu 11: Finaali


  * * *


  Sivuhuomiona 'arvostettu' Pronman on rankannut Bluesien prospektit NHL sijalle #5, Habsit oli #6 ja Detroit #7. Tämä kertoo kuinka hyvä Bill Armstrong on amatööri scouttaaja/draftaaja ja kun mietitään ettei Bill ole päässyt draftaamaan kuin kierrosten lopussa kaikki nämä vuodet niin se nostaa Billin työtä korkeammalle. Nyt pitää toivoa, että prospektit kehittyvät ja saavuttavat potenttiaalinsa.
   
 24. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Eihän tuota Bluesin sijoitusta ole vielä edes julkaistu. Sijat 6.-31. on julkaistu ja niiden joukossa Bluesia ei ollut, joten ovat sijoilla 1.-5. Toki todennäköisimmin viides kuin ensimmäinen.

  Jos veikata pitää, niin järjestys on #1 Buffalo, Carolina, Vancouver, St. Louis ja Islanders.
   
 25. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
  Lainaus:
  Aivan oikein. Kiihkossa kirjoitin väärin, mutta joo Blues on top5 Pronmannin rankingissa eikä #5. No sitten kun listaus tulee niin ollaan viisaampia.