St.Louis Blues 2010-2011 - Life after Jarmo

  • 44 420
  • 112

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Kommentoidaanpas vielä EJ:n sopimusta vähän myöhässä. Upean hintainen soppari, tätä ei voi olla mitenkään vertaamatta esimerkiksi Hjalmarssonin offersheetin tuomaan 3,5 miljoonaan.

Bluesilla ei nyt tällä kaudella ole niin väliä capin kanssa, mutta ehkä ensi kaudella voisi olla taas varaa hankkia muutama vahvistuskin jengiin. Jos nyt vaan joku rahakas taho vaan ostaisi seurasta ison osan.

Organisaatio on vahvistellut Peoriaa myös mukavasti viime päivinä parilla hyökkääjällä. Pakki TJ Fast lähti Floridan lämpöön ja vastapalloon tuli kokenut AHL-jyrä Graham Mink. Ja samaan syssyyn Dave Scatchardille sorvattiin sopimusta. Molemmilla on myös pahimmassa hädässä kykyjä paikata muutama peli NHL:n puolella loukkaantumissuman sattuessa.

Keklun lähdettyä amatööriskouttingin puolikin on alkanut selviytyä. Jarmon paikan otti sitten Bill Armstrong, mies jonka meriitteihin kuuluu etenkin David Perronin haisteleminen. Toinen hänen draftilöytö, maalivahti Jake Allen, on vielä prospekti, mutta ottanee ensi kaudella Peoriassa jo mukavan läjän pelejä vyölleen.
 

Nuottipaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
St.Louis Blues, Rauman Lukko, Middlesbrough FC
http://blues.nhl.com/club/news.htm?id=536193&navid=DL|STL|home

Blues muistaa vanhaa kapteeniaan ja legendaarista maalipyssyään patsaalla. Hieno hetki ainakin mulle, kun Brett kuuluu näihin ehdottomiin suosikkipelureihin kautta aikain MacInnisin, Shanahanin ja Cujon ohella. Samanlaiset patsaat on jo pystytetty Bernie Federkolle ja Al MacInnisille.

Kovasti jo odottelen kauden alkua... vielä toivoisin näkeväni muutaman hankinnan rosteriin ennen kuin pelit alkavat. Rahahanat lienevät tiukilla, mutta puolustukseen voisin ottaa yhden kokeneen jyrän (Weaverin menetys harmittaa vieläkin) ja hyökkäys huutaa vielä (ainakin) yhtä kokeneempaa ja maalintekoon kykenevää kaveria. Tietyissä rajoissa Blues olisi voinut harkita vaikka Kariyan pitämistä vielä vuoden verran, mutta hänellehän määrättiin pakkolepoa koko kauden ajaksi ja vähän jo tuntuu siltä, että ura alkaa olemaan paketissa.

Toivottavasti nuori paletti pelaa itsensä pleijareihin ja viime kauden tapainen alkupuolen taapertaminen on historiaa!
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Kovasti jo odottelen kauden alkua... vielä toivoisin näkeväni muutaman hankinnan rosteriin ennen kuin pelit alkavat. Rahahanat lienevät tiukilla, mutta puolustukseen voisin ottaa yhden kokeneen jyrän (Weaverin menetys harmittaa vieläkin) ja hyökkäys huutaa vielä (ainakin) yhtä kokeneempaa ja maalintekoon kykenevää kaveria.

Toki sellainen varma 40-maalin kaveri olisi tuohon rosteriin kiva, mutta uskoisin että nykyisellä hyökkäyksellä voidaan päästä oikein mukaviin maalimääriin, kunhan muutamat pelaajat nostavat tasoaan edellisvuoden tasolle.

Esimerkiksi Boyes jäi nyt edelliskaudestaan 19 maalia, Backes 14 ja Berglund 8. Nämä kaverit kun parantavat viime kaudesta, niin aika äkkiä esimerkiksi Kariyan ja Tkachukin jättämät aukot ovat täytetty.

Esimerkiksi juuri luin STL Todaystä, miten Patrik Berglund on hyvin tyytymätön viime kauteensa, ja tehnyt töitä hurjasti. Massaakin on tullut 194-senttiseen vartaloon lisää, viisari heilahtaa nyt 100 kiloon.

Tuosta kun hän ottaa sen oman roolin heti kahdesta ekasta ketjusta ja saa hyvän draivin päälle, niin tulokaskauden 21 + 26 alkaa olla melko nopeasti paperia.

Traverse Cityn parin viikon päästä alkavaan prospectiturnaukseen Blues lähtee melko hyvällä nipulla. Etenkin pakiston osalta jengi on vakuuttava, ykköskierroksen varausten Alex Pietrangelon ja Ian Colen lisäksi mukana on jättipakki Brett Ponich ja OHL:n Windsorissa upeasti pelannut Mark Cundari. Maalissa hommat hoitelee Jake Allen, tuttu viime U20-kisoista Kanadan paidasta.

Hyökkäyspäässä ei ihan mitään tykkiä ole mukana, Philip McRaen, Brett Sonnen ja Tyler Shattockin pitäisi hoitaa tehoilu pääasiassa. Kohtuu kettumainen jengi Bluesilla tuolla, Capsista hankittu Stefan Della Rovere hoitelee ärsyttämisen ja taustalla hanskoja pudottavat Cody Beach (18 WHL tappelua viime kaudella) ja Anthony Peluso (AHL 7-tappelua, ECHLssä 4).
 
Bluesin sivut kertovat, että ensi kauden kapteeniksi on nimetty Eric Brewer, A:n saavat rintaansa Johnson, Steen, Backes ja Jackman. Varmaan ajatuksena ollut antaa Johnsonille ja Backesille vielä mahdollisuus kasvaa johtajana ilman liikoja paineita, ei kai Breweria voi minään pitkän tähtäimen ratkaisuna pitää.

Ensimmäinen harkkapeli Coloradoa vastaan päättyi 3-1 tappioon, ja ainoan maalin teki Berglund alivoimalla. Maalilla pelasi Halak highlightsien perusteella vielä vähän kesäterässä.

Minkäslaisilla fiiliksillä Blues-fanit kautta lähestyvät? Eri ennakoissa Bluesin on kaavailtu kamppailevan lännessä sijoista 6-11. Optimistiset arviot ovat nostaneet Halakin ja nuorten parantamisen esille, pessimistisemmät puolestaan korostaneet kovatasoista divisioonaa, tasapaksua hyökkäyskaartia ja kokematonta puolustusta. Tarinan juoni on tietysti sen jännittäminen, nousevatko lupaavat pelaajat seuraavalle tasolle. Etenkin Perron, Berglund, Oshie ja Johnson saavat Tkachukin ja Kariyan poistuttua mahdollisuuden nostaa itsensä johtaviksi pelaajiksi. Kiinnostavaa myös on säilyykö Halakin taso, breikkaako puolustukseen Alex Pietrangelo vai Ian Cole ja huomaako kukaan, jos Alex Steenistä kasvaa isänsä kaltainen supertunnollinen ja melko tehokas kakkossentteri.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Minkäslaisilla fiiliksillä Blues-fanit kautta lähestyvät?

En viitsinyt lainata koko tekstiä, mutta tuossahan ne omat odotukset tulivat aika pitkälle. Sijoilta 7-12 voisi olla kaikki mahdollisia. Kuten olen jo aiemmin maininnut, odotan aika monelta pelaajalta tasonnostoa viime kaudesta. Etenkin Boyesilta odotan nousua, mutta myös Backes pystyy parempaan ja tietenkin yksi suosikkini Patrik Berglund. Ihan mukava kuulla, että kookas ruotsalainen oli heti ensimmäisen treenimatsin paras Blues-jannu.

Jos vielä pidemmälle ajattelee, niin tuleva kausi on siinäkin mielessä mielenkiintoinen, että Backes, Berglund ja Oshie pelaavat sopimuksien viimeisiä vuosia. Näistä Backes jää UFAksi, ja jos kaikki pelaavat nappikauden, niin voi olla ettei St. Louisilla riitä pelimerkit sisäisen palkkakaton vuoksi Davidiin, jos nyt oletetaan että amerikkalainen haluaisi jatkaa Gatewayn kaaren alla uraansa.

Ensi yönä meno jatkuu, vastassa Wild.

Bluesin sivuilta löytyi kokoonpanokin, eli miehet vaihtuivat täysin. Mielenkiintoista, että Backes on sentterinä vaikka Payne on miestä laitaan kaavaillut. Toinen mielenkiinto kohdistuu McRaen laitureihin. Siinä on Basilin pojalla aika hieno paikka antaa näyttöjä. Ja maalissa torni-Bishop. Nimim. Wellmanin mukaan Wildilla ilmeisesti neloskenttää lukuunottamatta paras nippu tulessa, joten Piispalle on luvassa kiireinen iltapuhde. Toivottavasti päästävät Allenin Jaken myös kumisateeseen.

Forwards
Alex Steen - David Backes - Graham Mink
Chris Porter - Jay McClement - Tyler Shattock
David Perron - Philip McRae - Brad Boyes
Stefan Della-Rovere - Adam Cracknell - Cam Janssen

Defenseman
Eric Brewer - David Shields
Ian Cole - Roman Polak
Nikita Nikitin - Tyson Strachan

Goaltenders
Ben Bishop
Jake Allen
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Sieltä se sitten pärähti. Kauden ensimmäinen loukkaantuminen, ja kohteena vähemmän yllättäen Carlo Colaiacovo. Lonkan lähentäjään sattuu. Vamma voi siis toipua nopealla aikataululla tai sitten pilata jopa koko kauden uusiutuessaan.

Alex Pietrangelo olisi hyökkäysvoimaisena pelaajana luonnollinen korvaaja muun muassa ylivoimapeliin, mutta yksi pakin ruutu aukeaa silti, koska Pietro oli ainakin minun papereissa aika varma mies. StlTodayn mukaan Tyson Strachan, Ian Cole, Nathan Oystrick ja Nikita Nikitin ovat ilmeisesti vielä jäljellä tuosta paikasta painimassa. Nikitin on näistä herroista esiintynyt ehkä parhaiten kahden suunnan pelissä. Saa nähdä mikä on valmennuksen valinta. Itse näkisin mielellään hänet ylhäällä. Nikitinistä tulee jotenkin mieleen Alex Khavanov.

Coach Payne suunnitteli Backesia aluksi oikeaan laitaan, mutta on ilmeisesti StlTodayn mukaan palaamassa siihen, että David olisi sentteri, McDonald laidassa.

Top6 on ollut treeneissä tällaisessa koostumuksessa:
McDonald-Berglund-Oshie
Perron-Backes-Boyes

Näiden lisäksi hyökkääjistä jäljellä ovat vielä Steen, McClement, Crombeen, Winchester, Janssen, D'Agostinini, Porter, Drazenovic ja Scatchard. TJ Hensick joutui lähtemään Peoriaan. Ylhäällä on myös Vlad Sobotka loukkaantumisensa vuoksi. Pääsee kohta takaisin treenaamaan.

Rutherford on myös jakanut rakkauttaan yhdelle NHL:n aliarvostetuimmista puolustajista: Tarinaa karvaisesta Roman Polakista.

Huikeassa kunnossa kaveri, jos penkkaaminen piti lopettaa 316 paunaan kun painot loppuivat ja sen lisäksi Polak voitti sprintti- ja hapenottokykytestit. Kyllä isommillakin hyökkääjillä on tukalat paikat kun tämä parru vääntää partahaivenet heiluen korvan juuressa sen 20+ minuuttia.
 
Rutherford on myös jakanut rakkauttaan yhdelle NHL:n aliarvostetuimmista puolustajista: Tarinaa karvaisesta Roman Polakista.

Huikeassa kunnossa kaveri, jos penkkaaminen piti lopettaa 316 paunaan kun painot loppuivat ja sen lisäksi Polak voitti sprintti- ja hapenottokykytestit. Kyllä isommillakin hyökkääjillä on tukalat paikat kun tämä parru vääntää partahaivenet heiluen korvan juuressa sen 20+ minuuttia.

Kyseinen kaveri ("who is neither Roman nor Polack") muuten varattiin 2004 6. kierroksella numerolla 180. Eli pannaanko tästäkin pisteet Keklun sarakkeeseen?

Jos haluaa hyviä puolia kaivaa, niin Colaiacavon loukkaantuminen avaa kyllä ylivoimaminuutteja Pietrangelolle, mikä onnistuessaan kasvattaa itseluottamusta vauhdilla. Ei toki kannata nuolaista ennen kuin tipahtaa, mutta onhan noita nuorten pakkien (Myers, Karlsson, Doughty) yv-ajan vauhdittamia yleisiä tasonnousuja nähty sen verran nyky-NHL:ssä, ettei tällainen toiveajattelu ihan utopiaa ole...
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Kyseinen kaveri ("who is neither Roman nor Polack") muuten varattiin 2004 6. kierroksella numerolla 180. Eli pannaanko tästäkin pisteet Keklun sarakkeeseen?

Polak Vitkovice junioreista löydettiin, joten voi olla että Sirenin Villellä oli tuolloin näppinsä pelissä. Mutta joo, Keklu oli kyllä tuolloin toista vuotta päättämässä varauksista, joten hänen siunaus asialle tuli.

Jännä drafti tuo 2004, kun nyt katsoo. Polakin jälkeen vedetty vielä 7-9 kierroksilta nykyisiä enemmän tai vähemmän vakiokaluston NHL-miehiä: Troy Brouwer, Matt Hunwick, Chris Campoli, Pekka Rinne, Mark Streit, Daniel Winnik ja Jannik Hansen. Ja lisäksi on Colorado löytö Brandon Yip, joka nyt vielä vasta aloittelee NHL-uraansa.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Puolustajien taistelu pelipaikoista on ratkennut, Nikita Nikitin meni ja mursi ranteensa ja Nathan Oystrick lähetettiin Peoriaan. Nikitin on sivussa noin neljä viikkoa.

Eli pakisto voisi olla jotain tällaista:

Brewer-Polak
Jackman-Johnson
Strachan-Pietrangelo
Cole (Colaiacovo)

Tästä siis Colacola syrjäyttää kuntoon tullessaan Strachanin, ja tulokas Ian Cole todennäköisesti lähtee Peoriaan. Carlo C:n kunto alkaa olla jo hyvää luokkaa, mutta ehkei vielä lauantaina pääse pelaamaan.

Hyökkäyksestä Porter ja Scatchard lähtivät Peoriaan. Vikkelä ja pehmeät kädet omaava Nik Drazenovic jäi siis vielä ylös. Kolmella kaudellaan AHL:ssä Draze on onnistunut joka kerta siihen 30-40 pisteen haarukkaan pelaamaan, ja pystyy pelaamaan sekä sentteriä että laitaa. Tuskin kauaa kuitenkaan tulee ylhäällä pelaamaan ilman loukkaantumisia, kun tuo voimapuoli ei ole miehen vahvuuksia.

Ketjut voisivat olla avauskamppailussa vaikka tällaiset:

Perron-Backes-Boyes
McDonald-Berglund-Oshie
Steen-McClement-Crombeen
Winchester-D'Agostini-Janssen
+ Drazenovic ja Sobotka, joka on DTD.

Lauantaina alkavat siis hulinat Bluesinkin osalta. Flyers tulee kylään, ja ennen peliä paljastetaan siis Golden Brettin patsas. Flyersin jälkeen on toinen kotipeli Anaheimia vastaan, sitten minikiertue vieraissa Nashville, Dallas ja Chicago. Ei mikään helpoin alku, mutta toivotaan että josko tänä vuonna jengi alkaisi pelata jo ennen tammikuuta tasollaan.
 

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
2-1 jatkoaikavoitto Phillystä heti kärkeen. Hienoa homma!

Ensimmäisessä erässä oli vauhtia enemmän kuin tarpeeksi, virheitä myös tuli paljon, mutta eipä niistä Philly onneksi päässyt rankaisemaan. Jaro Halak pelasi maalissa vakuuttavasti. Avausmaali lähti Boyesin lavasta 5-3 -yyveellä, ohjasi EJ:n vedon. Toinen jäähy tuli todella oudosti ja helposti, Steen kampitettiin paitsion jälkeen puolivahingossa.

Toinen erä oli ehkä vielä vahvemmin Bluesin, pitkiä usean minuutin myllyjä saatiin tasakentällisin aikaan. Janssen otti damagea, kun jäi oman pelaajan Winchesterin jyrän alle. Molemmilla oli tähtäimessä Bartulis, mutta kolasivat sitten toisensa. Tokassa oli paikkoja ratkaista peli, etenkin McDonaldille aukesi pari hyvin selkeää paikkaa. Boucher pelasi myös mainiosti.

Kolmanteen tuli sitten tasoitus heti. Muuten hyvin pelannut Colaiacovo ja Pietrangelo olivat jäällä, ja aika monta paluukiekkoa pääsi Philly sutimaan. Briere lopulta osui maaliin. Jatkoajalla Colacola paikkasi, ja itse tälläsi vastaavaan irtokiekkoon ja siellä lepäili.

Hyvää ilmettä Bluesilta. Mainiota vauhtia, etenkin ykköskenttä oli vireessä. Perronin luistin kulkee, Boyes on löytänyt itseluottamustaan. Myös nelonen toi hyvin energiaa kentälle siihen asti kunnes Janssen kolattiin.

Maanantaina Anaheim mukavan aikaiseen ajankohtaan. Ankat on aloittanut vaisusti, mutta peli-ilme pitää olla samanlainen vauhdikas, jotta voidaan kuvitella pinnoja tuosta otettavan.
 
Toinen erä oli ehkä vielä vahvemmin Bluesin, pitkiä usean minuutin myllyjä saatiin tasakentällisin aikaan. Janssen otti damagea, kun jäi oman pelaajan Winchesterin jyrän alle. Molemmilla oli tähtäimessä Bartulis, mutta kolasivat sitten toisensa. Tokassa oli paikkoja ratkaista peli, etenkin McDonaldille aukesi pari hyvin selkeää paikkaa. Boucher pelasi myös mainiosti.

Näytti TV-kuvan perusteella kyllä siltä, että Janssen sai rytäkässä aivotärähdyksen. Winchesterin olkapää osui suoraan Janssenin päähän ja pää kolahti vielä jäähänkin, kun putosi taju kankaalla. Toivottavasti ei mitenkään hirveän pahasti käynyt.

Peli näytti kyllä pirteältä. Silmääni pisti, että Pietrangelo etenkin hyökkäyspäässä pelasi aktiivisesti, haki itsevarmasti fiksuja ratkaisuja ja laukoi terhakkaasti. Myös Steen pelasi hyvän pelin kolmosketjun keskellä ja ykkös-YV:n viivassa.

Edit: Bluesin sivujen mukaan Janssenilla aivotärähdys, sivussa vähintään kaksi viikkoa.
 
Viimeksi muokattu:

TaoTao

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Toinen peli, toinen voitto. Anaheim ei sitten ollut kuin pieni suupala, sen verran syvällä ankkajoukkue taivaltaa. Oikeastaan ottelun laukaukset kertovat pelistä aivan kaiken, 53-14. Ja kun tasoero oli tuota luokkaa, perikanadalaiseen tapaan eroa piti yrittää tasoittaa mylläämällä. Tuomarit jakoivat kaikkiaan 143 minuuttia penalttia.

Halak on nyt päästänyt yhden maalin keskiarvolla. Ollut ihan lupaavan varma, etenkin ensimmäisessä Philly-ottelussa vaikeita paikkoja tuli aika ajoin. Ducks taasen ei Jaroa päässyt oikein edes testaamaan.

Tämän hetkiset Blues-ketjut tuntuvat hyviltä, ja viime kaudella varjojen mailla vaeltaneet Boyes ja Berglund tuntuvat olevan hyvässä pelivireessä. Etenkin ensin mainitun meno on oikein pirteää, vaikkei tehoja niin ole vielä tullutkaan. Pietrangelo on tullut "kolmannelle" NHL-kaudelleen huikealla ryminällä. Nyt poikanen on näyttänyt, että pelipaikka on varmasti ylhäällä. Kausi jatkuu torstaina vieraissa, Predators isännöi. 'Ville on pelannut vasta yhden pelin, juuri Anaheimia vastaan kotonaan ja voitti 4-1. Pettämättömällä logiikalla voisi olettaa NSH-STL -pelistä tulevan erittäin tiukan.
 

bleed_blue

Jäsen
Suosikkijoukkue
St.Louis Blues
Hyvin mennyt alkukausi. Halak ollut mainio hankinta ja muut nuoret pysyny mukana. Otteet tasantuneet alun jälkeen mutta näyttää silti hyvältä! ¡¡Pleijareihin tänä vuonna!!!
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
St. Louis teki viisaasti tekemällä sopimuksen monipuolisen David Backesin kanssa, joka olisi kesällä tullut UFAksi. Caphit on 4.5 milliä ja sopimus kestää viisi vuotta. Ihan hyvä hinta, koska kyllähän Bluesilla riittää tilaa palkkakatossa. Mahtava vahva pelaaja, jolla on kova ja tarkka laukaus sekä antaa mojovia taklauksia.

Halakin kanssa joukkueella on mahdollisuudet mennä keväällä pitkälle. Tasapainoisen vahva nippu ja asennetta löytyy kuin isosta ruutitynnyristä. Saumat yllättää kenet vain playoffeissa.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Caphit on 4.5 milliä ja sopimus kestää viisi vuotta. Ihan hyvä hinta, koska kyllähän Bluesilla riittää tilaa palkkakatossa. Mahtava vahva pelaaja, jolla on kova ja tarkka laukaus sekä antaa mojovia taklauksia.
Onhan palkkakatossa tilaa. Toki Bluesin oma palkkakatto on paljon alempi ja siksi tuossa on mielestäni hieman liikaa. Tai sanotaan näin että kyllä niitä pisteitä pitää tuolla palkalla syntyä myös jonkin verran. Ei silti, hyvä sopimus ja pitkästä aikaa tehtiin pituudeltaan yli 4 vuoden soppari. Sisältää NTC:n ja jakautuu ilmeisesti palkan suhteen niin että vuosi 2 on arvoltaan 3.75 milliä ja muut vuodet arvoltaan 4.6875 milliä. Oshie, Berglund & Polak (kaikki tulevan kesän RFA) lienevät nyt seuraavana listalla.

Se unohtui lisätä että täytyy toivoa ettei lisää loukkaantumisia tule, nyt näyttää pakisto aika heiveröiseltä kun kokoajan on 3-4 ukkoa pois. Oshie siis lisäksi pois 3 kuukautta ja Perronkin huilaa aivotärähdyksen aiheuttamien oireiden takia.
 
Viimeksi muokattu:

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Kovasti on hiljaista tässä ketjussa. No, hyvä 5-2 voitto Ottawasta ja takaisin voittojen tielle.

Se tässä tuli mieleen nyt kun viime yönä pelattiin 7 pakilla että mitäköhän mahtaa miettiä Jonas Junland? Mieshän kieltäytyi Bluesin 1-suunnan sopimuksesta ja meni Färjestadiin mm. agenttinsa vastakkaisesta ohjeesta huolimatta koska ei ollut vakuuttunut että saisi pelata koko kauden ylhäällä. Suututti muuten Linköpingin fanit perinpohjin samalla. No, nyt Bluesilla on käytännössä koko kauden ollut useita pakkeja telakalla ja nytkin niitä on 2 eli Jackman ja Polak. Väitän että Junland olisi käytännössä tällä kaudella pelannut lähes kaikissa Bluesin otteluissa. Ei aina näköjään edes ruotsalaisilla käy tuuri.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
No, nyt Bluesilla on käytännössä koko kauden ollut useita pakkeja telakalla ja nytkin niitä on 2 eli Jackman ja Polak. Väitän että Junland olisi käytännössä tällä kaudella pelannut lähes kaikissa Bluesin otteluissa. Ei aina näköjään edes ruotsalaisilla käy tuuri.

Juuh, jopa Nikita Nikitin saa peliaikaa vaikka ollut lupausjonossa nokkimisjärjestyksessä selkeästi takana.
 

Saha on Laki

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Eiköhän päivitetä joukkueen nykymenoa reilun kuukauden tauon jälkeen täällä jatkoajallakin.

Joukkue oli jo pitkän aikaa pudotuspeliviivan alapuolella, mutta kiitos tasaisen konfferenssin kolmen ottelun voittoputken ansiosta nyt sijalla 8. Viimeyönä 2-0 voitto Nashvillestä. Halak pelasi nollapelin ja toivottavasti palaa taas alkukauden tasolleen. Kerrassaan huikea maalivahti. Backes teki molemmat maalit ja jälkimmäinen tuli tyhjiin. Ei ollut Backesin ensimmäinen tyhjiin tehty maali tällä kaudella.

Paha loukkantumistilanne on saanut jo niin paljon helpotusta, että puolustus on kokonaan terve. Brewer on jengin teräsmies, ainoa puolustaja joka ei ole missannut pelejä. Hyökkääjistä ne parhaat Perron ja Oshie ovat vieläkin sairastuvalla. Perronista ei ole kuulunut vähään aikaan mitään. Ei myöskään McDonaldista. Oshie taas on aloittanut jo kevyen luistelun! Videota Oshien luistelemisesta löytyy täältä FS Midwestin sivuilta, eli täältä.

Bluesin tulevaisuus vaikuttaa erittäin lupaavalta. Viime draftin varaukset olivat 1. kierroksella Schwartz ja Tarasenko, 2. kierroksella Wännström. Nämä herrat ovat nuorten MM-kisoissa mukana ja heidän otteet olivat jo avauskierroksella loistavia. Jokainen avasi pistetilinsä. Schwartzille kaksi pistettä, Wännströmille myös kaksi pojoa ja Tarasenkolle yksi. Harmi kun Jani Hakanpää ei päässyt suomen pelaavaan kokoonpanoon.

Huikea joukkue joka tulee olemaan korkealla tulevaisuudessa. Ketä tästä todella lupaavasta tilanteesta voi kiittää? Jarmo Kekäläistä. Kiitos!
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
St. Louis on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen slovakkilaituri Marek Svatosin kanssa. Svatos kiekkoili alkukauden KHL:ssä Omskin joukkueessa tehden 19 ottelussa 3 maalia ja 5 syöttöä = 8 tehopistettä.

Lähde: NHL.com.

PS: Eikö tällaisessa tapauksessa pelaajan tarvitse ensiksi läpäistä waiversit, koska alkukausi meni KHL:ssä?
 
Viimeksi muokattu:

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Taisi olla 3+5 kahdeksan tehopistettä:) Svatos Waiver listoilla, eli kai siinä joku mahdollisuus että ei ole St.Louisin mies, eli pitää läpäistä ne ensin, ainakin Bob McKenzie näin twiittasi.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
St. Louis on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen slovakkilaituri Marek Svatosin kanssa. Svatos kiekkoili alkukauden KHL:ssä Omskin joukkueessa tehden 19 ottelussa 3 maalia ja 5 syöttöä = 8 tehopistettä.

Lähde: NHL.com.

PS: Eikö tällaisessa tapauksessa pelaajan tarvitse ensiksi läpäistä waiversit, koska alkukausi meni KHL:ssä?

Ihan mielenkiintoinen signaus... Potentiaalia Svatosilla on, mutta mikä mahtaa olla se "päivän kunto"? Hänen ura on ollut viime kaudet laskussa, mutta jospa se saisi sentään nyt uutta potkua. Sentään yksi kykenevä NHL-pelaaja vähemmän Venäjällä...
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers

si1ma

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues

Joo tosiaan mielenkiintoista nähdä selvittääkö Wellwood waiverssit, vai nappaako joku hänetkin. Muistaakseni kaverilla on ihan kelpo kädet ja hyvä luistelija, joten kaivattuja hyökkäystehoja voisi tuodakkin. Ehkä tuollainen köyhän miehen Andy Mcdonald. Tuskin mikään sateentekijä, mutta toivottavasti varteenotettava vaihtoehto kahteen kärkiketjuun, jos nyt nuottipaitoihin liittyy. Jutussa oli myös maininta, että KHL joukkueen kanssa oli jotain asioita hoitamatta ja pikaisella googlauksella en löytänyt koska miehen sopimus Bluesin kanssa astuu voimaan. Mutta voi varmaan olettaa, että aikaisintaan ensi viikon vieraskiertueella mies olisi käytettävissä sikäli kun waiverssit läpäisee. Kaikkinensa mielenkiintoinen hankinta, mutta tuskin kirpaisee kovinkaan paljon jos joku toinen joukkue nappaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös