Sportin rakennusprojekti kausimallia 2020–2021

  • 321 534
  • 1 294

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Newtonin lisäksi olisi Sportissa vielä ollut kiva nähdä Colby Robakin kun sen kausi jäi vähän niinku kesken, ja William Wrenn kelpaisi vielä. Siinä olisi ehkä sopivasti taitoa ja kovuutta

On Sportiin mahtunut tosiaan onnistuneitakin hakuja tässä liigataipalleella. Newton, Brennan, Robak, Wrenn.. Jostain kuin saisi sen +500k euroa lisää budjettiin :)
 

Sport1939

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
On Sportiin mahtunut tosiaan onnistuneitakin hakuja tässä liigataipalleella. Newton, Brennan, Robak, Wrenn.. Jostain kuin saisi sen +500k euroa lisää budjettiin :)
Tuosta kun vähentää poppariosaston pakit (yllättäen verotietojen mukaa Tuohilampikin 40k palkka ja sama tais olla Nevalaisella, oliko 47k) ja tämän lisäksi pois nuo kenet mainitsemasi pakit tulisi korvaamaan, niin kivasti tippuu tuo summa. Veikkaan myös, että noilla menestys ja sitä kautta lippumyyntikin olisi erillaista.

Hiltunenhan huhuhen mukaan vieläkin näkee painajaisia Tammisen rahanköytöstä ja tulos tulee halvalla joukkueella jos on tullakseen.

Nyt näyttää kuitenkin vahvasti siltä, että auktoriteetti Dufva saanut aikaan vähän eri sävelet. Joo, Keräset ja Partanen tuli korona-alella, mutta kyllä nuo puheet aika selkeet oli - rahaa on käytettävä enemmän joukkueeseen jos haluaa menestyä.

Jännä seurata jatkosoppareita ja ensi kauden hakuja näiden sanojen valossa!
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Nojuu ehkä se on vähän haaveilua, että kaikki näistä Viljanen, Percy, M.Keränen, J.Keränen, Partanen, Stålberg saataisiin jatkamaan... mutta kyllä noista pitäisi pystyä 3/6 saada jatkamaan. Silloin on vaikea menestyä, jos aina vaihtuu kärkiukot. Mutta tosiaan ehkä realistisimpia jatkajia sitten olisi noista Partanen, J.Keränen ja Stålberg? Percy lähtenee, kun tosiaan ei noita ulkkareita täällä kautta pidempään yleensä näy, Viljasella ei ehkä ole Sportissa enää mitään saavutettavaa? Ehkäpä seuraavana steppinä hänellä yrittää napata isommasta Liigaseurasta se kärkipakin paikka? M.Keränen nyt varmaan kelpaa jokaiseen jengiin, mutta toisaalta pelasihan se KooKoossakin yhden kauden ja nyt ei ollut kelvannut vielä muualle ja suostui Sportiin tulemaan. Ehkä voisi olla pidettävissä jopa??
 

Backster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Flyers, Chelsea
Voisikohan tuohon ulkkareiden jatkamattomuuteen olla syynä, että heille ei suostuta maksamaan ansaitsemaansa palkankorotusta vaan ennemmin säästetään ja tehdään ns. uusi haku? Newton jatkoi kumminkin Tsekin kautta KooKooseen ja JYPiin. Olisi pitänyt pystyä matchaamaan noiden tarjous. Geiger jatkoi matkaansa Unkariin. Rapuzzi niin ikään siirtyä Itävaltaan ja DeSousa pelaa tonnikäteen sopparilla Ruotsissa.
 

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
Hyvää pohdintaa. Tätä tämä on valitettavasti. Parhaat pelaajat viedään vaikka väkisin ja nuukat joutuvat nuolemaan näppejään. Raha ratkaisee nykyään myös urheilubisneksessä.

Olisihan se kiva, jos parhaat ulkomaalaiset pelaajat jatkaisivat Sportissa. Moni heistä hakee kuitenkin peliaikaa hyvinhoidetuista seuroista ulkomailta. Toisaalta jotkut juoksevat helpon rahan perässä ja nauttivat kuka milläkin tavoin ilmaisista lounaista.

Moni huippu-urheilija on jäänyt urheilu-uran jälkeen ulkomaille pysyvästi. Olisi mielenkiintoista tietää onko Vaasalla tarjota heille pysyvää "paikkaa" asua ja ansaita elantonsa Vaasassa.
 

Sport1939

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Voisikohan tuohon ulkkareiden jatkamattomuuteen olla syynä, että heille ei suostuta maksamaan ansaitsemaansa palkankorotusta vaan ennemmin säästetään ja tehdään ns. uusi haku? Newton jatkoi kumminkin Tsekin kautta KooKooseen ja JYPiin. Olisi pitänyt pystyä matchaamaan noiden tarjous. Geiger jatkoi matkaansa Unkariin. Rapuzzi niin ikään siirtyä Itävaltaan ja DeSousa pelaa tonnikäteen sopparilla Ruotsissa.
Välikäden kautta kuultu sisäpiiritieto on, että palkka vaan nousee liikaa toiselle kaudelle.

Tästä ei voi muuta loppupäätöstä tehdä kun se, että halvat haut nähdään aina halpoina hakuina, vaikka rupeaakin nakuttamaan kovia tehoja. Sit ollaan vaan tyytyväisiä hyvään hinta/laatu suhteeseen.

Sit ku pitäisi oikeasti ruveta maksamaan +25p/kausi pakille edes jotain suoritusta vastaavaa palkkaa, niin loppuu leikki. Sama hyökkääjillä.

Voisihan sitä raapustaa option, että jos teet X pistettä/kausi, niin seuralla optio tehdä tulevalle kaudelle soppari X palkalla.

Kyllähän tuossa jatkuvuus ja sitä kautta menestyskin jää uupumaan, kun joka vuosi on raapustettava uudet arvat.

Newton nyt 32v ja ilman seuraa. Viime kaudella pelasi Norjassa.

Sivupointtina, niin tuntuu, että aika harvakseltaan loukkaantuu nämä järkälemäiset p.amerikka pakit. Junnutkin voisi stuntata kolmosessa, jos noi haut vetäisi 25min pelejä. Mallikkaastihan on viimevuodet päässyt stunttaamaan liigaan, mutta siihen sit onkin jäänyt. Hyvin mielin antaisin Ylitalon + oliko Niko Sihvonen ku pelas harkkakaudella stuntata kolmos nelospakkina 12min pelejä. Kyllä ne puolustuspään emämunaukset mennyt ihan muihin osoitteisiin ku junnuihin...
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Viimeinen lause tuossa jutussa nostaa kyllä uskoa, tsemppiä ja vesi kielellä odotetaan, että saadaan kausi jatkumaan.

"– Näytimme neljässä viime pelissä, kun otimme pisteitä ja päätimme kolmeen voittoon kovia vastustajia vastaan, että meillä on kova joukkue ja saamme varmasti hiottua pelikuvioita. Tulemme vielä kovempina takaisin ja toivottavasti pääsemme pelaamaan. Näen meidän joukkueemme iskukykyisenä, Keränen sanoo. !
 

Nicotsein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Pittsburgh Penguins (Geno <3)
Täysin samaa mieltä @SPORTTIKOTKA kanssa. Toki välillä mietin itsekin että edes yksi laina olisi kiva, mutta kun lainojen sijasta otetaankin Keräset ja Partanen, ei voi kuin tykätä. Olisi kyseiset herrat saattaneet "kelvata" muihinkin jengeihin... Varsinkin nyt kun aletaan näitä helppoja apuja viemään pois.

Varsinkin Tampereen tupsukorvien suunnassa tuntuu menevän tunteisiin fakta että siellä on lainat avittaneet lentoa, eihän sieltä lähde (ole lähtenyt) kuin joukkueen, jopa liigan, paras maalivahti, puolustaja ja hyökkääjä. Ilmeisesti olettavat että kaikki nostavat tasoaan ja ei tuota edes huomaa. Sisäinen kasvu jne.

Mitä yritän sanoa, on se että Sport valitsi oikean taktiikan, selvästi on tekemisen meininkiä kaikessa, ja tässähän alkaa itsekin vesi kielellä odottamaan tulevia pelejä.

Mahtava homma että tällä hetkellä ei juuri tee edes mieli kritisoida mitään Sportiin liittyvää, se on aika harvinaista ollut viimeisten vuosien aikana.

Eteenpäin!
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Näin ne alkaa osa jengeistä menettää rosterista pelaajia. Tosin ovat hyötyneet syksyn aikana näiden palveluksista. Tykkään kyllä Sportin valinnasta. Kun kautta saadaan eteenpäin niin voi joukkueemme yhtenäisyydellä olla isojakin merkityksiä.
Tähän peukut!

Toivottavasti saadaan jatkaa kautta, koska mielestäni Sportin rosteri pääsi vasta pikkuhiljaa vauhtiin.
Viime peleissä kannustus oli kyllä aivan loistavaa ja jotenkin huomasin, että tuo hallin akustiikka toimi hyvin ja ääni kuului.
Täsmähankinnat oli kyllä oikeita ja tulosta alkoi tulla. Eikä oltu koko aikana missään anärilainoissa kiinni.
Siihen nähden alun vieraskiertue oli tuloksellisesti hyvä.

No, joo kotiavauksissa jännäkakkaa vähän kaikilta, mutta päästiin tuosta yli ja revittiin tärkeitä pisteitä viime peleihin.

Minä ainakin odotan säälipleijaripaikkaa ja jopa siitä jatkoon.
Pelien määrän suhteen ollaan kuitenkin hyvissä asemissa.

Ja yksi tärkeä asia, on tuo halli aivan s..tanan hieno, nimenomaan, kun menee paikan päälle ja toteaa, että kuvat eivät kerro tässä tapauksessa totuutta. Kolme peliä tullut nyt katsottua hallilta ja sanon, että käykää siellä, niin yllätytte. Helkkarin hyvin on suunniteltu. Käytävillä on tilaa ja tarjoilupaikkoja on ja hienot Lounge-tilat.

Odotan vaan, kun korona selätetty ja tuo halli täyttyy, se olisi sitä, mitä Vaasassa ei ole vielä nähty.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
@jaaza :n kanssa täysin samaa mieltä monesta asiasta.
Akustiikka loistava: kannatus kuuluu. Päädyn tuki kiitettävää, vaikka väkeä rajoitetusti, kiitos capon, rumpalin, ultrasien sekä RA:n ydinporukan.
Nyt kaikki mukaan hallille, kunhan vaan saataisiin pelit käyntiin.
Samaa juttua haaveillut kuin @jaaza , että voisi olla aika saatanallisen helvetillinen mökä, kun uudessa hallissa n. 5000 katsojaa kannustaisi kotkia esim. 4-1 - tilanteessa Tapparaa vastaan ottelun viimeisellä minuutilla...
Tätä odotellessa...
 

Hokiboy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nyt voi vaan toivoa, että Joulupukki toisi Vaasan Sportille sen voittamisen taidon ja kulttuurin, jotta play off paikka saavutetaan, varsinkin kun vielä joukkueeseen saatiin mieluisat täydennykset syksyllä. Ja nyt kun vielä monelta kilpailevalta joukkueelta lähtivät NHL-avut takaisin rapakon taakse. Ainakin mahdollisuudet tasoittuvat mukavasti pelata voitoista kevätkaudella. Mielestäni Sport pelasi kortit fiksusti noiden kesken kauden hankintojen suhteen. Ei muuta kuin Hyvää Joulua kaikille Sportin kannattajille ja täytetään jäähalli heti kun siihen annetaan mahdollisuus. Sitä täyden hallin huumaa tässä odotellessa.
 

BussiKUSKI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
Seuraavat 2 pelikan näyttää suunnan, toivottavasti suunta saa jatkoa, harvoin on ollut näin luottavainen olo perus pelin löytymiseen..

Ainainen taaperrus on opettanut odottamaan.. nyt ei malttaisi enää
 

Backster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Flyers, Chelsea
Nyt kun Ilveskin pamautti tiskiin NHL-lähtijöiden tilalle Myttysen, Väyrysen ja Aution niin ei voi kun nostaa hattua meidän konttorille. Sport tyhjää markkinat Keräsistä ja Partasista. Ei mitään pois Myttyseltä ja Väyryseltä, mutta kyllä itse otan 10/10 tuon meidän kolmikon kuin nuo yllä mainitut.
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nyt kun Ilveskin pamautti tiskiin NHL-lähtijöiden tilalle Myttysen, Väyrysen ja Aution niin ei voi kun nostaa hattua meidän konttorille. Sport tyhjää markkinat Keräsistä ja Partasista. Ei mitään pois Myttyseltä ja Väyryseltä, mutta kyllä itse otan 10/10 tuon meidän kolmikon kuin nuo yllä mainitut.
Juuri näin.
Ja katsokaapa vain... Jos korona antaa myöden, niin Sportilla saattaa olla mahikset vaikka mihin.
 

teba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Nyt kun Ilveskin pamautti tiskiin NHL-lähtijöiden tilalle Myttysen, Väyrysen ja Aution niin ei voi kun nostaa hattua meidän konttorille. Sport tyhjää markkinat Keräsistä ja Partasista. Ei mitään pois Myttyseltä ja Väyryseltä, mutta kyllä itse otan 10/10 tuon meidän kolmikon kuin nuo yllä mainitut.
Aamen. Kyllä sitä nyt varsinkin arvostaa Sportin linjaa tässä syksyn siirtopolitiikassa, voi vielä käydä niin että NHL-apuihin luottaneilla jää luu käteen. Lukko on entistä suurempi mestarisuosikki nro 1, mutta Sport on ihan ilman värilasejakin melkoinen musta ratsu.
 

LiutunLätty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Nyt kun Ilveskin pamautti tiskiin NHL-lähtijöiden tilalle Myttysen, Väyrysen ja Aution niin ei voi kun nostaa hattua meidän konttorille. Sport tyhjää markkinat Keräsistä ja Partasista. Ei mitään pois Myttyseltä ja Väyryseltä, mutta kyllä itse otan 10/10 tuon meidän kolmikon kuin nuo yllä mainitut.
Itse otan Ilvekseen mieluummin Myttysen Ja Väyrysen, kuin Partasen ja Keräsen, koska kykenevät pelaamaan sentterinä. Okei, M. Keränen on pelannut myös keskellä, mutta on kuitenkin lähtökohtaisesti laituri. Kerästä ja Partasta parempia laitureita Ilveksestä löytyy puolentusinaa, joten siksi tämä meni ihan hyvin näin, sillä laitureille ei ole tarvetta.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Kyllä, J.Keränen, M.Keränen ja Partanen ehdottomasti Myttysen ja Väyrysen sijasta. Väyrynen on vähän tuollainen tehoton 3.kentän jannu, ei olisi ollut mitään käyttöä. Myttynen on kyllä hyvä sentteri, ei siinä mitään.

Hyvä Sport! Oikeaan aikaan reagoitiin ja napattiin parhaat vapailta markkinoilta!
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllä Sportin peli parani loppupeleissä ennen taukoa.

Vesi kielellä odotan Ässät-matsia ja onko käytetty pelitauko oikeisiin asioihin.
Pitää nyt vissiin katsoa Liigapassilla tuo peli, jos ei kerran lehtereille pääse.

Ai, että miksikö liigapassi pitää olla?

Siksi, että jos on itse "halvaantunut" eikä pääse hallille tai sitten vaimoa varten, että saa katsoa kotona, kun äijä lähtee hallille pitämään hauskaa. Toki olen paremman puoliskonkin saanut lähtemään hallille, kun olen luvannut tarjota tauolla kivikylän makkaraa :D (vai onko niitä vielä oikeesti myynnissä?)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös