Sportin rakennusprojekti kausimallia 2015–2016 – vaasalaista identiteettiä rakentamassa

  • 469 033
  • 2 311

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Mä kyllä vähän yllättyisin, kun ensimmäiset sopimukset on aina kaksisuuntaisia.

Tuo riippuu pelaajan iästä. Taitaa olla 27v eurooppalaisilla ikäraja jonka jälkeen ei tarvitse tehdä entry-level diiliä, joka on aina kaksisuuntainen. Bertrand on nyt 24v eli joutuisi edelleen tekemään 1v entry level diilin ekana NHL-sopimuksenaan.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Vai sellainen käänne.. No, eipä tästä voi muuta todeta kuin että syksyllä sitten viimeistään nähdään, missä Bertrand ensi kaudella pelaa. Tosin tilanne on siinä mielessä erilainen kuin Lindbohmin kanssa, että voimassa oleva sopimus Sportiin estänee ainakin Bertrandin AHL:ssä pelaamisen. Tai ei estä, mutta Sport lienee vahvoilla sen estämisessä, kun asiasta neuvotellaan. Eli vaikka NHL-sopimuksen kesän aikana saisi, niin pelannee silti Sportissa ellei muutoin vielä mahdu Islandersin ensi kauden suunnitelmiin.

Peukkua täytyy kuitenkin pitää Bertrandille.
 

Julius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Tuleeko tästä nyt tradiitio, että meiltä on ukko änäri-leirillä aina ennen kauden alkua. Noh, eipä tuossa isoa vaaraa ole että sinne jäisi.
Tosin, ei pitänyt olla Linbominkaan kanssa alunperin, mutta sinneppä jäi.
Se mikä tässä lievästi huolettaa on loukkaantumisriski. Ei kuitenkaan nyt maalailla piruja seinille.
Hieno mahdollisuus tämä on Bertille, ja onnea matkaan on kuitenkin toivoteltava.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Vai sellainen käänne.. No, eipä tästä voi muuta todeta kuin että syksyllä sitten viimeistään nähdään, missä Bertrand ensi kaudella pelaa. Tosin tilanne on siinä mielessä erilainen kuin Lindbohmin kanssa, että voimassa oleva sopimus Sportiin estänee ainakin Bertrandin AHL:ssä pelaamisen. Tai ei estä, mutta Sport lienee vahvoilla sen estämisessä, kun asiasta neuvotellaan. Eli vaikka NHL-sopimuksen kesän aikana saisi, niin pelannee silti Sportissa ellei muutoin vielä mahdu Islandersin ensi kauden suunnitelmiin.

Peukkua täytyy kuitenkin pitää Bertrandille.

Sen enempää kantaa ottamatta saako sopimuksen vai ei, ja missä pelaa jos saa sopimuksen, niin eipä Liiga joukkueiden paljon kannata nykyään pelaajia estellä jos halu on lähteä. Ja tämä koskee ihan kaikkia sopimuksen alaisia pelaajia, jotka nyt vaan jostain syystä haluavat lähteä. Se että pakotat pelaajan jäämään/ pelaamaan sopimuksen mukaisesti tekee sen että äijää alkaa vituttamaan ja ei kiinnosta enää paskan vertaa pelata sille paidalle. Moraalisestihan näissä sopimuksen puruissa ja lähtöhaluissa ei ole mitään oikein, mutta näin se vain menee. Lähes kaikki liiga joukkueet mieluummin ovat pelaajan päästäneet kuin väkisin pitäneet, oli sitten kyse NHL,KHL,AHL, SHL tai ihan mistä vaan liigasta.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Lindbohmin NHL:ään lähtö, Peltolan KHL:ään lähtö ja Bertrandin leirikutsu on Sportille loistavia asioita pidemmällä tähtäimellä. Sportilla on kiistatonta näyttöä, että pelaajat kehittyy sen riveissä ja onnistuminen voi ponnauttaa nopeasti kiekkomaailman isoille areenoille ja täten isoille liksoille.

Tähän saa Liigassa ja varsinkin sen pienempänä seurana tottua, että avainmiehet lähtee tai viedään. Bertrand pelaa viimeistä kauttaan Sportissa. Sen voi jo nyt sanoa ääneen. On vaikea nähdä, että kausi olisi niin pannukakku, että isommat seurat ei vie.

Pitää vain aina löytää uusia. Ja mitä enemmän on tämän kaltaisia näyttöjä kuin Lindbohm ja Bertrand, sitä varmemmin ne uudet löytyy.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Mä olen kans sitä mieltä, että pannukakusta ei ole pelkoa.
Moni "ulkopuolinen" epäilee Challen kykyjä ja pitää miestä yhden kauden komeettana.

Itse olen tästä täysin eriävää mieltä. Hän on kokonaisvaltaisesti taitava ja hyvä pelaaja, joka ei lintsaa koskaan puolustuspelaamisestakaan. Hän on lisäksi todella nopea ja omaa hyvän peliälyn. Aivan eriävä pelaaja, kuin vaikkapa meidän Luti, joka ratsasti enemmän ja vähemmän muiden taidoilla. Sama koskaa mielestäni jopa Palolaan, vaikka kaksi kautta onkin nakuttanut hirmumaalit. Näen hänessä ison haavoittuvaisuuden, koska omaa oikeastaan ainoastaan hyvän pelilukutaidon sekä laukauksen. Bertrand on mielestäni huomattavasti monipuolisempi ja kyllähän tuosta mini-calmpista saa aivan uutta virtaa ensi kautta silmälläpitäen. Mies tietää, että on suurennuslasin alla ja tsänssit jokaisen kiekkoilijan unelmaan täysin realistiset. Täysin omissa käsissä. Kunhan ei mene vaan yliyrittämiseksi.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Sen enempää kantaa ottamatta saako sopimuksen vai ei, ja missä pelaa jos saa sopimuksen, niin eipä Liiga joukkueiden paljon kannata nykyään pelaajia estellä jos halu on lähteä. Ja tämä koskee ihan kaikkia sopimuksen alaisia pelaajia, jotka nyt vaan jostain syystä haluavat lähteä. Se että pakotat pelaajan jäämään/ pelaamaan sopimuksen mukaisesti tekee sen että äijää alkaa vituttamaan ja ei kiinnosta enää paskan vertaa pelata sille paidalle. Moraalisestihan näissä sopimuksen puruissa ja lähtöhaluissa ei ole mitään oikein, mutta näin se vain menee. .

Oikeassa olet. Sportin ei tietenkään kannata yrittää seistä NHL:ään siirtymisen tiellä, mikäli tie nyt yllättäen sattuisi aukeamaan jo ensi kaudeksi. Toivon kuitenkin, että niin Islandersissa kuin Bertrandilla itsellään on ymmärrystä sen suhteen, että jos vaihtoehtona on ensi kaudella muutama peli NHL:ssä ja loput AHL:ssä vrt. vielä yksi täysi kausi liigaa - että kumpi vaihtoehto on kaikkien kannalta järkevämpi.

Valitettavasti sopimusasiat on nykyään sellaisia, että kun rahan valta puhuu niin ne ovat jo valmiiksi silppurissa. Liiga on kasvattajasarja, varsinkin pienempien seurojen osalta. Joku pykälien suoma kompensaatio sopimuspurusta on sinänsä mitätön Bertrandin arvoon Sportille kaukalossa. Mutta oli tilanne mikä tahansa, niin vastentahtoisesti ei kannata ketään pitää. Ja jos jollekin unelman NHL:stä suo, niin juurikin Bertrandille. Uskon, että tulee kyllä pärjäämään sarjassa, mikäli sinne onnistuu pääsemään.

E: Vaikka se vielä varsin kaukaa haettua onkin, että Bertrand ensi kauden NHL:ssä aloittaisi, niin ei näistä koskaan tiedä.. En myöskään seuraa NHL:ää niin tiiviisti, ettäkö osaisin arvioida millaiset mahdollisuudet Bertrandilla olisi mahtua esim. ensi kauden reservipelaajiin. Anyone can share some light?
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Voisiko jopa käydä niin upeasti, että NYI ihastuisi Bertrandin taitoihin ja lämäisi välittömästi sopparin käteen ja eka kausi siitä meillä? Siis että tällä tavalla korvamerkitsisivät kaverin jo. Tällöinhän me pelkästään voitettaisiin. Saataisiin Bertrand ja rahaa sekä säästettäisiin hänen palkkakustannuksensa. Voiskiko käydä näinkin hyvä munkki?

Olisi kyllä todella upeeta. Saataisiin vähän takasinpäin viime kauden Peltola-Lindbohm menestyksistä. Kait se voisi periaatteessa näinkin mennä, kun toisinpäinkin voisi mennä. Emmä tiedä, kunhan haihattelen. :)
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Nyt kun joukkue on valmis, niin voi tehdä lopullisen rosteri hahmotelman. Tässä ketjut, jotka mielestäni voisivat olla toimivat ja pienet perustelut, että miksi näin. Myös pisteveikkaukset kaikille pelaajille.

Hyökkäys:

Gavrus-Immonen-Bertrand
Gavrus ja Bertrand ovat todella nopeita laitureita ja heidän välissään pelaa hyvä syöttelijä ja kahdensuunnan sentteri Immonen, joka tasapainottaa ketjun peliä hyvin. Immonen ja Bertrand kaksikko toimi hyvin viime kaudella ja jos Gavrus sopii tuohon kuvioon mukaan, niin tämä ketju voi olla todella hyvä. Gavrus ja Bertrand kykenevät molemmat maalintekoon hyvin.
Ketjun pisteet: Gavrus 18+13=31, Immonen 5+25=28, Bertrand 15+26=41

Komulainen-Koivisto-Vänttinen
Komulainen ja Koivisto ovat nopeita ja pelaavat molemmat hyvin hyökkäyssuuntaan. Vänttinen hoitaa puolustustehtäviä ja ottaa tärkeitä aloituksia. Koivisto on hyvä laittamaan kiekkoa liikkeelle ja pelaamaan laidassa pelaaville pelaajille paikkoja, ja Komulainen omaa kuitenkin kohtalaisen hyvän laukauksen ja on tehnyt noin. 10 maalin kausia. Vänttinen pystyy tekemään maalinedustalta maaleja ja hoitaa maskipelaamista, mutta on myös yllättävän hyvä käsistään.
Ketjun pisteet: Komulainen 12+9=21, Koivisto 3+20=23, Vänttinen 10+10=20

Kiviranta-Kokkala-Kivimäki
Kokkala on liigaan hyvä kolmossentteri ja osaa pelata hyökkäyssuuntaan ja puolustussuuntaan hyvin. Kokkalan vierelle vanha tuttu mestiksestä eli Kivimäki, jolle ei neloskentän rooli mielestäni sovi, mutta tässä kentässä Kivimäeltä voi odottaa jonkinverran maaleja. Kiviranta pelasi Kokkalan kanssa viime kaudella ja toivottavasti ottaa askeleen eteenpäin, niin tämäkin ketju voi olla todella vaarallinen. Kiviranta on todella monipuolinen pelaaja ja sopii tähän kenttään todella hyvin.
Ketjun pisteet: Kiviranta 8+9=17, Kokkala 6+13=19, Kivimäki 10+4=14


Riska-Karvinen-Tallberg
Riska pääsee toivottavasti itselleen sopivaan rooliin, eli rikkovan hämmentäjän rooliin, sillä viime kaudella hän joutui ottamaan liikaa kiekollista roolia ja ei päässyt pelaamaan vahvuuksillaan. Toki Riskalta ihan hyvät tehot viime kaudella ja Riskalle kuitenkin on käyttöä ensikaudellakin ylivoimalla maalinedustalla, mistä tulee iskemään maaleja jonkin verran. Riskan kanssa neloskenttään Sentteriksi hyvä hämmentäjä ja kovaa pelaava Karvinen, joka ainakin pelasi TPS:ssä sentterinä paljon. Karvinenkaan ei ole mikään täysi puukäsi ja tekee kovia maalille ajojaan, joidenka myötä tulee tekemään ainakin muutaman maalin. Tallberg sopii nelsokenttään paremmin kuin Kivimäki, sillä Tallberg on ominaisuuksiltaan enemmän neloskenttään sopiva. Tallberg tuo lisäksi tähän kenttään myös hyökkäysosaamista. Ei olisi mikään liian kädetön neloskenttä.
Ketjun pisteet: Riska 7+5=12, Karvinen 5+8=13, Tallberg 4+12=16


Puolustus:

Peltola-Newton

Ykköspakkipariin kaksi hyvää kiekollista puolustajaa, joilta molemmilta sujuu sekä puolustaminen ja hyökkääminen. Newtonia on kehuttu viimeisellä AHL kaudellaan todella tasaiseksi suorittajaksi, joka oli joukkueen parhaimmistoa joka pelissä. Tasaisuus on tärkeää, kun pelataan isoja minutteja. Molemmilta pitäisi onnistua hyvän avaussyötön antaminen ja Peltola pystyy tuomaan kiekkoa alueelle luistelemalla.
Pakkiparin pisteet: Peltola 4+18=22, Newton 8+8=16

Manninen-Brennan
Viime kauden ykköspakkipari, joka pystyi pelaamaan isoja minutteja varsinkin loppu kaudesta ja osoittivat olevansa hyviä liiga pelaajia. Välillä keräsivät miinuksia, mutta silloin joukkue oli muutenkin kauttaaltaan heikompi kuin tulevalla kaudella.
Pakkiparin pisteet: Manninen 4+8=12, Brennan 6+7=13

Pukka-Laakso

Laakson laittaisin Pukan pariksi, jolloin Laakso voi keskittyä enemmän vahvuuksiinsa hyökkäyspäässä. Laaksolle myös yv-vastuuta.
Pakkiparin pisteet: Pukka 2+2=4, Laakso 2+14=16
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Nyt kun joukkue on valmis, niin voi tehdä lopullisen rosteri hahmotelman. Tässä ketjut, jotka mielestäni voisivat olla toimivat ja pienet perustelut, että miksi näin. Myös pisteveikkaukset kaikille pelaajille.

Et vissiin ainakaan usko playoffpaikkaan, sillä nopeasti laskettuna tuossa on tehtynä 129 maalia. Sillä ei mennä sääleihin. Henkilökohtaisesti uskon ainakin Koiviston tekevän huomattavasti enemmän tehoja. Muissa osioissa kauden flopiksi kaavailtu Bertrand voi myös hyvin täräyttää +20 maalia ja +50 pistettä.

Jos pitäisi veikata, niin aika pitkälti tuolta näyttää se kokoonpano millä voisi ajatella Valtosen lähtevän kauteen. Puolustuksen osalta itsellä ei ole huomautettavaa. Hyökkäykseen haluaisin jollain keinolla ahtaa myös Leskisen (riippuen terveystilanteesta). Toisaalta, jos Samppa on kunnossa, niin ehdottomasti näyttöpaikka (nämä kaksi mielestäni kisailevat samasta paikasta). Voi toki olla, että kumpikin saa hakea tuntumaa Mestiksestä. Harjoitusotteluiden jälkeen ollaan viisaampia. Tallbergin heittäminen neloseen tuntuu loogiselta ratkaisulta, vaikka hieman sydämeen pistääkin. Potentiaalia on kuitenkin nousta korkeammallekin tasolle. Riskan blogihöpöttelyjen perusteella pitäisi ainakin olla järkyttävän kovassa fyysisessä kunnossa.

Immosta en näe ideaalsentterina ykkösketjuun. Oli viime kaudella tavallaan ainoa välttävä vaihtoehto, mutta totuuden nimissä jokainen sentteri joka tuossa kokeili onnistui kohtuudella (ei ehkä Riska). Omasta mielestä joko Komulaista tai Koivistoa pitäisi yrittää tuohon ajaa sisään, koska tulospotentiaali on korkeampi. Jos ei ota toimiakseen, niin sitten Immonen kehiin. Gavrus ehdottomasti alkuun Bertrandin kanssa samaan ketjuun, vaikka hyvin voisi laittaa erilleenkin, jos halutaan laajentaa kärkeä. Kokonaisuudessaan kuitenkin hyvät hahmotelmat.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Onko kukaan mahtanut kuulla mitään mitenkä Callella on mennyt minileirillä rapakon takana? Olisi kyllä melkoinen isku mikäli kävisi niin että paukuttaisi sopimuksen jo nyt. Toivottavasti jatkaa meidän miehenä tulevan kauden.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Eikös se ala vasta ensi viikon keskiviikkona koko leiri?
 

julkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasalaiset urheiluseurat
Eikös se ala vasta ensi viikon keskiviikkona koko leiri?
Keskiviikkona ilmeisesti harjoitusottelu joukkueiden välillä (jos oikein ymmärsin niin kyseessä yleisölle avoin tapahtuma), minkä jälkeen varmasti sosiaaliseen mediaankin löytyy jonkunlaista raporttia ainakin Isles-kannattajilta. Ja voisin jotenkin olettaa, että harjoitusottelu päättää tuon minileirin.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Bertrandin edustama siniset voitti selkeästi 8-3 valkoisen jengin, mutta ei tietoa miehen omista edesottamuksista, koska seuran kotisivuilla raportti keskittyi lähinnä varattujen tulokkaiden pistetehtailuun.

Mitään tarkempaa statistiikkaa ei ole tarjolla, ainakaan vielä.
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Bertrandin edustama siniset voitti selkeästi 8-3 valkoisen jengin, mutta ei tietoa miehen omista edesottamuksista, koska seuran kotisivuilla raportti keskittyi lähinnä varattujen tulokkaiden pistetehtailuun.

Mitään tarkempaa statistiikkaa ei ole tarjolla, ainakaan vielä.
Ainakin 2-0 maaliin tuli syöttöpinna Islesin twitterin mukaan:
New York Islanders
@NYIslanders

#IslesGoal! Miks Indrasis puts Team Blue up 2-0. Assists to Charles Bertrand and Rantakari
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
HFBoardsilla pidettiin Bertrandia ottelun parhaana pelaajana. Muutamia lainauksia:

"Through one period of play Charles Bertrand has been the best player on ice."

"Bertrand is impressive."

"I came here to post that I'm thinking they should give Bertrand an AHL contract, but a few of you have beaten me to it. I know it's an exhibition game, but the guy looks like he can really play."

"Key players from the game:
1. Bertrand"
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
HFBoardsilla pidettiin Bertrandia ottelun parhaana pelaajana. Muutamia lainauksia:

"Through one period of play Charles Bertrand has been the best player on ice."

"Bertrand is impressive."

"I came here to post that I'm thinking they should give Bertrand an AHL contract, but a few of you have beaten me to it. I know it's an exhibition game, but the guy looks like he can really play."

"Key players from the game:
1. Bertrand"
Tässähän saa saatana alkaa tosissaan jännittämään, käykö vielä Lindbohmit. Tällä kertaa sentään tulisi massia mukaan...vissiin.

Ei siinä. Todella hienoa, jos breikkaakin isosti tolla leirillä. Hieno ihminen ansaitsee hienon uran ja mahdollisuuden.
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tässähän joutuu pikkuhiljaa ruveta miettimään vaihtoehtoa ykkösen laituriksi. Onkohan Ere, Tomek ja VirmasMasa varautuneet CB:n AHL-soppariiin? Vähän kaksijakoiset fiilikset: hienoa, jos breikkaa, mutta mistä yhtä hyvällä taistelumoraalilla ja taidoilla varustettu pelaaja tilalle? Vaikka joukkue ei yhteen pelaajaan kaadukaan, niin kyllä se vaan heikkenee ainakin mun silmissä, JOS Bertrandin lähtö toteutuu…enkä jaksa tässä tapauksessa uskoa mantraan: muiden on vain nostettava tasoa ja otettava vastuuta...
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Bertrandin sopimuksen arvo on varmasti kärkipäätä Sportissa. Lähellä 100 000 euroa. Se vapautuu ja - ymmärrykseni - mukaan Sport saisi NHL-sopimuksesta myös jotain kompensaatiota. Rahaa siis varmasti olisi paikkaajaan, mutta löytyykö yhtä hyvää? En ole vakuuttunut.

Parasta olisi, että Bertrand lähtisi vasta ensi kauden jälkeen, jolloin Sportin saama kompensaatio kasvaisi. Se taidetaan maksaa kolmen edelliskauden jengeillä. Oliko prossat 40-30-30?
 

tres11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sprot
Kyllä on tosiaan tulevan kauden osalta kova isku jos Bertrand lähtee, todella vaikea ellei jopa mahdoton korvata kaveri tähän hätään. Mitä, laitetaan lehteen ilmoitus että halutaan ostaa n. 40 - 50 pisteen kaveri järkevään hintaan nopeasti? Myös joukkueen kiinnostavuusarvo laskee hieman, Challe on näyttävä pelaaja sen lisäksi että on tehokas. Toki hienoa hänen kannaltaan ja täysin ansaittua jos breikkaa...
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Parasta olisi, että Bertrand lähtisi vasta ensi kauden jälkeen.
Mä luulen että JOS ylipäätään sopimuksen saa, tulisi kyseeseen sopimus, joka joko astuu voimaan tulevan kauden päätteeksi tai sitten heti, mutta pelaa Sporassa kuitenkin ensimmäisen kauden.
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jäitä hattuun, prospektileiriltä harvemmin kukaan sopimusta kirjoittaa. Jos Bertrand jatkaa hyviä esityksiä, niin saattaa saada kutsun syksyn NHL-leirille, josta se sopimuksen saaminen on sitten hiukan todennäköisempää. Kannattaa tosiaan muistaa, että tuolla leirillä on mukana lähinnä junnuja, jotka ovat 5-6 vuotta Charlesia nuorempia. Käsittääkseni Islanders ei voisi myöskään peluuttaa Bertrandia ensi kaudella AHL:ssä, vaan mikäli NHL-rosterista ei paikkaa aukea, niin häntä on tarjottava ensin takaisin lähtöseuraan eli Sportiin.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jos solmii NHL-sopimuksen, niin sopimus Sportin kanssa purkautuu. Mikään pakko häntä ei siis ole palauttaa Sportiin ja jos käy kuten Lindbohmille, että jää juuri NHL-kokoonpanon ulkopuolelle, niin todennäköisesti ei palaisikaan. Jos taas olisi todennäköistä, että tulisi saamaan hyvällä tuurilla pari ottelua ylhäällä, niin lienee hyvä mahdollisuus sille, että pelaa kauden Euroopassa. Toki lähtihän joku Michael Keränenkin tuonne pelaamaan koko kauden AHL:ää, vaikka HIFK:ssä oli varma kärkirooli.

Jos nyt spekuloidaan sillä, että tekisi sopimuksen, niin korvauksen suuruus taisi olla vähän vajaa 200k euroa, josta Sportille tulisi ilmeisesti tuo 40 prossaa. Joku kuitenkin sanoi, että nuo maksettaisiin vasta ensi keväänä/kesänä. Hänen palkkansa kuitenkin vapautuisi käyttöön, joten eiköhän sillä rahalla saisi ihan pätevän korvaajan, vaikka ei varmasti yhtä hyvää.
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Islandersin hovitoimittajan Arthur Staplen huomioita:
-- Among the undrafted invitees, Miks Indrasis and Charles Bertrand looked strong. Unsurprising for the two oldest players in attendance -- both are 24 and have played in European pro leagues for years...

Bertrand, born in France, has been in the Finnish SM-Liiga for four years. Similar to Indrasis, can't see him giving up that European pro dough for the AHL. But they are both on the radar over here now.

eli tuskin tulevan kauden suhteen tulossa muutoksia postiosoitteeseen
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös