Sportin pelaajisto kaudelle 2014–2015

  • 1 007 548
  • 3 407

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Ei se oikeen "lähe" se Kujanpään peli, eikä mielestäni Riska sovi ykkösen keskelle. Riska on ehdottomasti nelosen raastajan roolissa parhaimmillaan. Tietysti vaihtoehdot vähän vähissä... Mutta ei Kujanpää tänäänkään paljoa "lunastanut" mitään.

Eikä se Kristofkaan mielestäni valmis ole... Paha pattitilanne.

BTW hienoa nähdä, kuinka Brennan ja Manninen ovat alkaneet ottaa kiekollista roolia pari hyvää paikkaakin heidän ansiostaan!

Perhana, kun se Heikkinen ei päässyt liigavauhtiin mukaan. Olisi tarvittu sitä viivavetoa pakilta. Peltolan pyssy ontuu ja Geneltä ja Brennanilta se puuttuu kokonaan.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Joo toivomus ensi kaudelle: "Pakki joka osaa laukoa."

Kiekollinen peli oli tänään suurimmaksi osaksi aivan hirveää. Helposti kauden huonointa. Jos Kokkala on pidempään sivussa, niin näillä ei voida jatkaa. Kristof on ainakin pakko kutsua takaisin, sillä kiekolliset taidot ovat paremmat kuin kenelläkään nykyisistä terveenä olevista senttereistä. Mirri on päässyt pelaamaan todella vähän viime aikoina, joten en ihmettele ettei se heti lähde kulkemaan. Immonen on alkanut myös taas vajoamaan sinne pelin ulkopuolelle, eikä Rekosen nelosketjulta oikein voi tehoja odottaakaan. Henritius ei ole mikään ratkaisu, sillä ei ole vakuuttanut näytönpaikoissaan yhtään, vaikka on pelannut melkein joka ottelun, eikä se saa tehtyä maalia vahingossakaan.

Kristof ei ole kyllä yhtään Kokkalan tyylinen sentteri, mutta kyllä sekin voidaan saada toimimaan Ranskisten keskellä, jos vain yritetään pelata mahdollisimman nopeasti ja pyrkiä pysymään pois kulmaväännöistä.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Voi jeesus noita meidän senttereitä. Parhaallakin tänään taas "hurjat" 47,4% alotusvoitto ja sekin oikeasti laiturilla, Riskalla. Kujanpäällä 28,6%. Ei mitään asiaa alotuksiin. Muutoi Kujalta ok peli, kun ottaa huomioon, että pelasi veitsi kurkulla pelipaikastaan. Kyllä sitä intoa oli, mutta ei nyt vaan riitä. Ei varmasti saa ihan hetkeen pelata, sen verran sai Tomelta vihaista palautetta.

Mitenköhän sen Brennanin sopparin nyt sitten? Oli kyllä niin hiton hermostunutta peliä äijältä, ettei mitään rajaa. Meni täysin yli ja överiksi. Toivottavasti silti saa jatkot. Ei oo parempaakaan tilalle.

Pesosta pitäisi kuormittaa huomattavasti enemmän. Se jätkä osaa kyllä pelata ja nyt kuntokin alkaa kohentua. Sitä en tajua, miksi Leskistä peluutetaan yv:llä, kun ei saa mitään järkevää aikaiseksi. Lamppu siihen tilalle taikomaan hyvillä käsillään samanlaisia lättyjä, mitä Suonpää ja PW aikanaan. Hyvin samantyylinen pelaaja muutoinkin. Ja kuormaa rankasti myös hänelle jatkossa. Tekijä äijä.

Immosen voisi heittää Riskan tilalle. Toi kolmikko ei toimi.
 

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Voi jeesus noita meidän senttereitä. Parhaallakin tänään taas "hurjat" 47,4% alotusvoitto ja sekin oikeasti laiturilla, Riskalla. Kujanpäällä 28,6%. Ei mitään asiaa alotuksiin.

Pesosta pitäisi kuormittaa huomattavasti enemmän. Se jätkä osaa kyllä pelata ja nyt kuntokin alkaa kohentua..

Samoja huomioita alotukset varsinkin ne hyökkäys/puolustuspään alotusprosentit kyllä huonoja.

Pessi hyvä joo, tosi hyvä hankinta lopulta, Todella tärkee ominaisuus rauhallisuus ja pelinrakentaminen "tietää missä kaverit menee ja mihin ne liikkuu" Hyvä pelikäsitys, jota ei pelkällä kokemuksella saa, vaan sen kanssa synnytään.
 

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Spårtin fb sivujen mukaan Brennan jatkaa loppukauden. Oikea ratkaisu, vaikka plusmiinus oliskin huono, niin miehessä on sitä jotain.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Spårtin fb sivujen mukaan Brennan jatkaa loppukauden. Oikea ratkaisu, vaikka plusmiinus oliskin huono, niin miehessä on sitä jotain.
Ainakin hyvä kannustamaan omia ja antaa kaiken joukkueensa eteen, mutta saisi palata siihen aiempaan yksinkertaisempaan peliinsä. Nyt hiihtelee ihan väärissä paikoissa, kun pitäisi olla puolustamassa. Tunnustusta toki pitää antaa siitä, että haluaa rajallisilla kiekollisilla taidoillaankin ottaa sitä roolia, kun muut eivät siihen kykene. Tässä on toki tapahtunut joukkueen kasaamisessa virhe, kun puolustava pakki joutuu näin pelaamaan.

Uitto muuten taas hyvä, kun pääsi vaihteeksi pelaamaan. Vähän turhaan se välillä lämää kiekon ränniin, vaikka olisi aikaa pelata varmemminkin, mutta muuten aika virheetöntä peliä.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Kyllä Brennan on mies paikallaan. Ei ole parempaakaan tai parempaankaan varaa. Muutenkin hänen pelinsä on todella viihdyttävää, vaikka tänään joutuikin pelaamaan sopimuksensa takia aika hermostuneesti. Hyvä jätkä ja tuo paljon joukkueeseen. Mm tuon muiden tsemppaamisen.

Uitto pelasi taas tosiaan virheettömästi ja hyvin. Hiukan sen näkyy, että on sukkasillaan pelipaikkansa takia sekä pelaamattomuuden. Pitäisi ehdottomasti nyt naulata pelaavaan kokoonpanoon, että saisi rauhassa toteuttaa itseään. Aivan eri planeetalta puolustajan, mitä Valkonen tai Gröndahl.
 

jaaza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllähän tuo yv. nyt tökkii pahasti ja on suurin syy, miksi pisteet jäi yhteen.
Kahdessa viime pelissä (vieläpä kotona) 12 yv:tä ja 1 maali.
Näihin nää tiukat kamppailut kuitenkin loppuviimein kaatuu.
Raumalla tuo ylivoima toimi ja tulos sen mukainen.

Mielestäni kuitenkin parempi peli tänään, kuin edellinen, vaikka ilman pisteitä jäätiin.

ps. On tuo Bertrand melkoinen duracell-pupu, jos koko joukke luistelisi tuon määrän, niin avot.
 

Zaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllähän Sport olisi eilen ansainnut maalin tai pari ja paremmalla onnella olisi niitä muutaman tehnytkin. Yv tuotti tekopaikkoja ihan tarpeeksi, vaikkei yhtään mennyt sisään. Edellisistä peleistä en tiedä, mutta eilisen perusteella on turha olla huolissaan yv:sta tai pelistä yleensäkään.
Oli viihdyttävyydeltäänkin ehdottomasti top5 peli tähän kauteen mitä liigapelejä olen katsellut.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Jos Kokkala on pitkään sivussa, niin Jari Viuhkola voitaisiin kiinnittää vaikka 2v sopimuksella, niin saataisiin täksi ja ensikaideksi hyvä sentteri. Viuhkola on menossa nyt aluksi pelaamaan Hokkiin.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Nykyään on tapana peluuttaa samoja ketjuja niin tasakentällisin kuin ylivoimalla. Olisiko Sportin kuitenkin oltava rohkea ja kasattava ylivoimaketjut erikseen? Tuossa Lammassaari-Immonen-Pesonen -ketjussa on pelaajia, joita kannattaisi kokeilla Bertrandin kanssa samassa ylivoimakoostumuksessa.
 

Mäxä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kristofista ei ole kuulunut paljon viime aikoina. Piristyisikö jos saisi päästä taas näytön paikalle? En ole ehtinyt seurata Riston esityksiä mutta koska ei ole kuulunut sen kummemmin tulee sellainen kuva että visiitti ja maitojuna takaisin oli paha takaisku.

Mietin just Kristofin edesottamuksia ja tsekkasin kaverin statsit Mestiksessä kuukausittain.

Syyskuussa 5 peliä, 3+6 / 0 / 1.80 PPG
Lokakuussa 9 peliä, 3+3 / 0 / 0.66 PPG
Marraskuussa 10 peliä, 0+2 / -8 / 0.20 PPG

Onko motivaatio kateissa vai onko jäänyt Sportin marraskuu-suorittaminen Mestiksestä päälle? Toki samalla koko Peliitta-porukan suorittamisen taso on romahtanut. Jotenkin on pikku kutina että Kristuksen palveluksia ei tämän kauden jälkeen Sportissa nähdä. Varsinkaan jos sitä oikeaa tilaisuutta edarissa tälle kaudella tule.
 

infidel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Royals Up! #Pukkaparty
Peltola ei ole pelote ylivoimassa. Vahvuudet löytyvät muualta kuin laukauksesta, joka on C-junnujen tasolla.
Ylivoima on oikeastaan ainoa missä Peltolalla on käyttöä.
On tuolla riittävästi potentiaalia tälle kaudelle, kun saatais joku sentteri pysymään ehjänä loppukauden.
 

Mäxä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Ja seuraavaksi Westermarck Peliittoihin lainalle. Seuraavaksi varmaan Heinolaan perustetaan Sportin sivutoimipiste.
Tarkoittaako tämä että A-junnujen osalta lyödään hanskat tiskiin?
 

infidel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Royals Up! #Pukkaparty
Potentiaalisille tulevaisuuden pelaajille ei riitä A-SM, pakko saada miesten pelejä.
Siksi niitä lainaillaan, kasvamaan korkoa meille.
Ei hätää, uskon että tiedetään mitä tehdään. Näin Tomek kertoi jo ennen kauden alkua.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Onko motivaatio kateissa vai onko jäänyt Sportin marraskuu-suorittaminen Mestiksestä päälle?
Kristofin otteet alkoivat heiketä melkein heti, kun palasi parin pelin Liigavisiitiltään takaisin. Sekään ei varmasti auta, että joukkuekin häviää lähestulkoon jokaisen pelin ja on jäänyt jo 7 pistettä toiseksi viimeisestä. Nyt on kyllä sellainen tilanne, että hänet olisi ihan pelaajan parhaaksi kutsuttava takaisin ja laitettava vaihdossa vaikka Henritius hakemaan itseluottamusta.

Westermarckin laina on erittäin hyvä juttu. A-nuorissa ei kannata peluuttaa, jos saa Mestiksestäkin hyvin peliaikaa, eikä meidän A:lla muutenkaan ole kovin hyviä playoff mahdollisuuksia.
 

infidel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Royals Up! #Pukkaparty
... Nyt on kyllä sellainen tilanne, että hänet olisi ihan pelaajan parhaaksi kutsuttava takaisin ja laitettava vaihdossa vaikka Henritius hakemaan itseluottamusta.

Kristof ei ole lähellekään Henritiuksen arvoinen joukkueelleen. Henritius pelaa paljon alivoimaa. Kristof myös heiveröisempi samalla tontilla. Mielestäni ei aihetta vaihtoon.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kristof ei ole lähellekään Henritiuksen arvoinen joukkueelleen. Henritius pelaa paljon alivoimaa. Kristof myös heiveröisempi samalla tontilla. Mielestäni ei aihetta vaihtoon.
Alivoimaa voi vetää melkein kuka tahansa. Henritius ei ole mikään tärkeä pelaaja Sportille alivoimillakaan. Pistepotentiaaliakaan ei näyttäisi löytyvän, joten ei käyttöä silläkään puolella. Pelaa muutenkin pitkästä aikaa ehjää kautta, joten olisi vain hyväksi hakea isoja minuutteja ja onnistumisia Mestiksestä. Turhaan tässä vain Kristofia rankaistaan, kun muitakin löytyy.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Tullut tässä mietiskeltyä, että onkohan osasyy Kristofin tehojen katoamiselle se, että on sanottu suoraan "opettele puolustamaan niin pääseet kokeilemaan liigaan". Totuushan on ettei Risto osannut puolustaa Mestiksessäkään, niin miten häntä voisi peluuttaa sentterinä joukkueessa, jonka suurin ongelma tälläkin hetkellä on puolustupelaamisessa, ei niinkään maalipaikkojen luomisessa. Maalinteko toki ontuu, mutta se ei johdu maalipaikkojen puuttumisesta.

Teoriatasolla toivoisin kyllä Ristolle kunnon näytönpaikkaa, pitäisi vain keksi mihin rakoon hänet voisi sijoittaa kokoonpanoon. Hetken pohdittuani mietin, että pitäisikö Rekosta kokeilla ykkösketjun keskellä?

Ketjulottoni:

Fleury - Rekonen - Bertrand
Pesonen - Immonen - Lammassaari
Riska - Kristof - Leskinen
Luomala* - Henritius - Körkkö

*Missä Luti on muuten luutinut? Onko koirankopissa vai jotain vammaa?
Vaihtoehtoisesti Riska neloseen (mihin kuuluukin) ja Kiviranta täydentämään junnuketjua.
 

exau

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Jämsä kertoo päivän pohjalaisessa että Kokkalan vamma ei ole vakava ja saattaa pelata tällä viikolla, tai sitten ei. Ota nyt sitten selvää...
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Luti ei tiedettävästi ole telakalla, vaan ihan rehdisti popparilla. En sit tiedä, pitäskö antaa välillä peliaikaakin?
Hän oli kuitenkin todella hyvä ja sähäkkä pre-seasonilla, kunnes loukkaantuminen vei terävimmän terän tekemisestä.
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Jämsä kertoo päivän pohjalaisessa että Kokkalan vamma ei ole vakava ja saattaa pelata tällä viikolla, tai sitten ei. Ota nyt sitten selvää...

Kunhan ei nyt peluutettaisi väkisin liian aikaisin vaan annettaisiin rauhassa toipua. Liigajyrä ketjulta toivoisin kyllä enemmän tehoja ettei oltaisi vain ykkösen varassa. Rekonen olisi kyllä mielenkiintoista nähdä ranskalaisten välissä Kokkalan saikun ajan. Hyvä puolustussuuntaan, sopivan röyhkeä eikä ihan täysin kädetönkään.
 

Pervert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiitospaidat
Luti ei tiedettävästi ole telakalla, vaan ihan rehdisti popparilla. En sit tiedä, pitäskö antaa välillä peliaikaakin?
Hän oli kuitenkin todella hyvä ja sähäkkä pre-seasonilla, kunnes loukkaantuminen vei terävimmän terän tekemisestä.

Rehdisti popparilla? Olisko nyt kuitenkin keuhkoputkentuledus/virusperäinen tms. tulehdus.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Kuten kirjoitin, tiedettävästi. Ei ole seura kommentoinut mitään, niin oletus on, ettei ainakaan loukkaantunut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös