Sport & media

  • 622 906
  • 2 047

båbby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Itse en käsitä kuka kaipaa tanssityttöjä. Ehkä turhin asia mitä ottelutapahtumissa on, ovat nämä betoniportailla istuvat ja välillä 15 sekuntia tanssivat teinitytöt. Kaikella kunnioituksella........

Niinpä.. ja Vaasassa ne ei tanssi edes tuota 15 sekuntia kun musiikki ei soi niin usein.
 

MENTALSPORT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Niinpä.. ja Vaasassa ne ei tanssi edes tuota 15 sekuntia kun musiikki ei soi niin usein.

Tämä! Jos joku ei suostunu maksamaan 20 euroa siitä että näkee hyvätasosta lätkää mutta suostuu maksamaan 20 euroo siitä että näkee ku tytöt minihameessa heiluu joskus ja jouluna ni jo on kumma. No jokasella tietysti omat mieltymykset...mutta vinkkinä että naisia minihameessa ja vähemmissäkin vaatteissa näkee kyllä netissä ilmaiseksikin ja voi vaikka kelailla edestakas jos siltä tuntuu.
 

Masa19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis ajan Vaasan Sport
Hyvää palautetta tullut yleisöltä. Näistä tulisi ehdottomasti oppia, sillä ehdotukset eivät ole lainkaan vaikea toteuttaa.

Tärkeintä on mielestäni ottaa huomioon lapsiperheet. Kun lapset innostuvat, lähtevät vanhemmat hallille. Tämä johtaa suurempaan yleisömäärään. Erilaisija keinoja on vaikka kuinka paljon, esim.
- Erilaiset lippupaketit
- Erilaiset alennukset

Myös ottelutapahtumissa tulee parantaa. Missä on aiemmilta vuosilta tuttu erätaukokisat/luistelu? Sportin tulisi myös hommata maskotti, sillä lapset pitävät siitä. Jos vietäisiin asia ihan sinne "next levelille" niin maskotti voisi liitää hallissa kuin kotka erätauolla. Tiedä sitten onko mahdollista toteuttaa.

Paremmin sijoitetut makkaramyynti (esim), parempi mainostaminen somessa, yms.

Tärketä olisi saada paremmat parkkipaikat, koska ne oikeasti syövät porukkaa. Viimeistään eni kaudeksi yhteys motarille tulisi sada. Myös paremmat sisäänkäynnit/järkevämmät. nyt on idioottimaisesti tehty.

Toivottavasti toimistolla otetaan vastaan kritiikistä opiksi.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
TV-mainonta alkoi sunnuntaina ja jatkuu ilmeisesti ainakin koko tammikuun. Todella hyvää kehitystä, koska näkyy K-Pohjanmaa, E-Pohjanmaa & Pohjanmaa alueella kokonaisuudessaan.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Nyt löytyy vastauksia, miksi ihmiset eivät käy matseissa. (Linkki Pohjalaiseen)

Sportin kannattaa ottaa tämän "tutkimuksen" tulokset nöyrinä vastaan. Täytyy kuitenkin tunnistaa, että osa palautteista näytti olevan sellaisilta henkilöiltä, jotka eivät muutenkaan tulisi matsiin. Esim. nämä "jääkiekko on väkivaltainen laji"-jutut. Toimittaja Kallasvuolle on hyvin tyypillistä nostaa tämmöiset esiin, koska hän ei yleisesti juuri tunnu pitävän lajista ja Sportista.

Ottelutapahtuman kritisointi on itselleni jokseenkin outo asia, koska se peli on itselle niin keskiössä. Ymmärrän kuitenkin, että jos tulet peliin ensimmäistä kertaa tai se peli ei ole sinulle aivan kaikki kaikessa siinä tapahtumassa niin olisihan se kiva, että siihen kuuluisi jotain muutakin. Ne harvat kerrat kun olen ollut jossain muussa pelissä kuin Sportin niin kyllähän se on ollut mukava siemailla olutta kivassa ympäristössä kuin rumassa. Kuparisaaressa en osaa tälle oikein antaa arvoa, koska se peli vie melkein kaiken mielenkiinnon.

Erätauko-ohjelma, cheerleaderit jne. tuskin tuovat massoja hallille lisää, mutta voivat parantaa yksilöiden kokemusta. Itse toivoisin jonkinlaisia teematapahtumia pelien yhteyteen. Milloin muistettaisiin vanhoja pelaajia, milloin jotain muuta. Tämmöiset asiat toisi lisää yhteisöllisyyttä nyt hieman juurettomana esiintyvään seuraan. Mua ei vähäpukeiset teinit niin kiinnosta tai kotka-asuinen maskotti, mutta ei se multa ole pois, jos jotain kiinnostaa. Muutoksia ei saisi kuitenkaan tehdä niin, että vaarannetaan nykyisen kulttuurin hyviä puolia. Kotipelejä on jo runkosarjassa 30. Kaikkiin ei ole mahdollista ja kannattavaa rakentaa jotain oheissirkusta, mutta osaan kyllä. Tiistain Pelicans-pelin yhteydessä voitaisiin muistella vaikka jotain merkittävää Sport-pelaajaa. Kun sitä markkinoisi jo hyvissä ajoin, voisi se tuoda lisäkatsojia. Ainakin ko. pelaajan lähipiirin. Sportille ei harmikseni ole mitään tämmöistä. Katossa roikkuu kaksi paitaa, joiden taustoista saa lueskella aika-ajoin urheilulehdista, mutta ei Sportin tuottamana.

Ottelutapahtumaan kuuluu erätauot. Niiden aikana nautitaan myytäviä tuotteita ja seurustellaan kavereiden kanssa. Nyt kun tilat on ahtaat, tämä kärsii. Tälle ei ole lyhyellä tähtäimellä tehtävissä mitään muuta kuin optioida se käytössä oleva tila. Voisiko suoraan katsomoon myydä jotain? Amerikkalaista kulttuuria on ikävä Suomessa. Ne jos jotkut osaa ottaa asiakkailta rahat pois. Sitä kutsutaan myös asiakaspalveluksi.

Hallille tulo ja lähtö kuuluu vähän samaan pakettiin. Jos useat kaipaa liikenteen ohjausta tullessa ja mennessä, Sportin olisi hyvä ottaa asia hoitoon. Samoin kuin liikennejärjestelyiden sujuvoittaminen muutenkin kaupungin kanssa. Liittymä motariin ja piha tyhjäksi parissa minuutissa?

Liikenneongelmia voisi lieventää sillä, että saisi ihmisiä hallille aikaisemmin ja toisaalta lähtemään myöhemmin. Toivoisin tähän Sportilta tekoja. Jälkipelit KuBassa sai ainakin pari vuotta sitten jonkinlaisen mielenkiinnon. Samalla saatiin lisää myyntiä. Jos joku hallin kuppiloista saataisiin vähän viihdyttävämmäksi en pitäisi yhtään ihmeellisenä, jos viikonloppupeliin tultaisiin jo pari tuntia ennen kiekon tippumista. Varsinkaan jos olut olisi edullista ja kuppilassa olisi jotain tapahtumaa, esim. joku vanha pelaaja kertomassa kuulumisia ja vähän spekuloimassa ottelua. Sport käyttää historiaansa ja entisiä pelaajia hyväksi hävettävän huonosti.

Ennakoin jo hyvissä ajoin, että istumapaikkojen vähyys tulee olemaan Sportille tällä kaudella iso ongelma. Kausikortteja on myyty istumapaikoille kivasti, mutta kun paikkojen määrä on pieni, on käynyt niin että irtolippuina myytäviä hyviä paikkoja on per peli vähän tarjolla. Ymmärrän, miksi ihmiset eivät halua istua alariveillä. E sieltä näe! Pitää myös ymmärtää se, että uusi katsoja voi pitää seisomista hieman oudohkona vaihtoehtona. Hän haluaa ensisijaisesti istumaan ja jos myynnissä ei ole kuin aivan reunoilta ja alhaalta on kynnys lähteä siihen ekaan peliin iso. Peliin tulemisen kynnys tulisi olla mahdollisimman alhainen.

Koska kapasiteetti on pieni on lipun hinnan oltava suuri, että saadaan tuottoa. Ehkä niille alariveille voisi laittaa jonkun perhetarjouksen? Nythän kustannus (esim. 2 aikuista ja 2 lasta) on aika posketon istumapaikoille. Monella lipunhinta alkaa olla kipurajalla. Telkkari on myös paha kilpailija. Pitää kuitenkin muistaa, että sieltä tulee iso läjä euroja Sportille. Sen kanssa pitää siis osata elää symbioosissa. Itse markkinoisin live-ottelua nimenomaan fiilis edellä.

Istumapaikkoja olisi saatava lisää. Kapasiteetinkin pienenemisen kustannuksella. Näin asian näen.

Sportin kannattaisi myös tehdä rohkeammin ale-kampanjoita. Nythän niiden puutetta perustellaan sillä, että ei haluta pissata kausikorttilaisten muroihin. Ymmärrän perusteen, mutta tekisin silti alekampanjoita näihin ennalta alhaisen yleisömäärän matseihin. Alhaiset yleisömäärät on viestinä helvetin huono joka suuntaan. Sportin pitäisi myös myydä lippuja aggressiivisemmin. Jos lauantaina on matsi, torstaina ja perjantaina keskustaan ja isoihin marketteihin myyjät ottamaan itse kontaktia mahdollisiin katsojiin. Seteli kouraan, lippu käteen!

Markkinointia ei juuri kauden alla tehty. Luotettiin siihen, että kansa löytää hallille joka tapauksessa. Luulo oli väärä. Itse en usko tievarsi-, tv- ja yleinen näkyvyys-markkinoinnin kustannustehokkuuteen, mutta halvoissa kanavissa (mm. some) pitäisi olla huomattavasti enemmän ja laadukkaammin liikenteessä. Sportista tykkää Facebookissa yli 17 000 ihmistä. Siinä on suora kontakti helvetin isoon massaan! Kansa ei liikahda "hei tänään on matsi"-päivityksellä, vaan se vaatii enemmän. Nerokkaita kampanjoita tehdään kokoajan pikku rahalla muualla. Silmät auki vaan! Vaasassakin on osaamista. Katsokaa vaikka minkälaista duunia Royals tekee somessa. Eikö tähän oikein palkattu joku Sportissa? Ei kyllä huomaa.

Itse olen ollut hyvin tyytyväinen siihen, mitä olen nähnyt kaukalossa. Jos kaipaa Sportilta pelillisesti paljon enemmän ekalla liigakaudella täytyy olla aikamoinen vajukki. Kaipaan joukkueeseen vaasalaisuutta ja alueen pelaajia. Uskonkin, että tämä tulee paranemaan lähikausina. Kerralla muutosta ei voi töräyttää.

Suurin syy alhaisille yleisömäärille on kuitenkin se, että noustiin kabinetissa. Jos oltaisiin noustu karsintojen kautta, olisi syntynyt luontainen innostus. Nyt semmoiseen ei ollut mahdollisuutta. Näillä mennään.
 

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Hienoa Sport alkaa taas videoimaan lehdistötilaisuuksia kotipelien jälkeen, alkaen jo lauantain Lukko pelistä. Hyvää palvelua medialle ja faneille ja muille kiinostuneille. Hyvä hyvä!
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Todellakin odotettu paluu palveluntarjontaan. Hienoa!
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Todella hienoa, että Meidän Sport järjestää jälleen pelien jälkeen lehdistötilaisuudet. Tästä iso plussa toimiston suuntaan, että näitä alettiin taas järjestämään ja videoimaan. Varmasti kiinnostaa niin kannattajia kuin muitakin kuulla koutsien kommentteja pelien jälkeen.

Ps. Olikos myös Olvi-Pubissa ollut Lukko-matsin jälkeen jotain haastatteluita, ainakin jotain kuvaa näin, jossa Valtonen oli haastateltavana..
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Kivihaan Cittarilla on iso plakaatti heti sisäänovien luona, jossa Spårtin kotimatsit ja aikataulut. Seuraava korostettuna.
Ei voi kävellä ohi, etteikö näe sitä.

Tää on parasta muistutusta kotiotteluista. Hyvä, hyvä.
 

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Kivihaan Cittarilla on iso plakaatti heti sisäänovien luona, jossa Spårtin kotimatsit ja aikataulut. Seuraava korostettuna.
Ei voi kävellä ohi, etteikö näe sitä.

Tää on parasta muistutusta kotiotteluista. Hyvä, hyvä.

Sehän on mukava kuulla! Ei muutakuin jokaisen ison kaupan ovipieliin vaan agressiivisesti mainoksia!
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Todella hienoa tuo lehdistötilaisuuksien järjestäminen. Lisäksi Sport ilmeisesti haluaa järjestää jatkossakin näitä pelaajahaastatteluja fanipäädyssä otteluiden jälkeen, mikäli ymmärsin oikein.

Iso kiitos tosiaan tämän asian kuntoonlaittamisesta toimistolle! Näitä on aina mukava vielä illalla katsella. Hieman hämmästytti se, että videoinneista luovuttiin, vaikka mestiksessä niihin panostettiin paljonkin. Olisikohan toimistolla ollut epätietoisuutta televisiointioikeuksien vaikutuksesta presseihin jne? Ei tiedetty oikein miten homma liigassa menee ja miten muut jengit tekee? Hiltunenhan jossain aiemmin mainitsi, että aika heikkoa on "vertaistuki" liigaseurojen kesken.

Ts. lopettettiin videoinnit kun luultiin ettei niitä enää saa videoida seuran toimesta?
 

Sundomstå

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Menisiköhän tämän otsikon alle? Sportin liigahistoriassa 22.1.2015 on Sport ensimmäisen kerran Veikkauksen kertoimien asettelussa suosikin asemassa! Historialliset luvut tänään 2.30-4.00-2.45. Niksiä apinoiden: Torilla tavataan!
 

MENTALSPORT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Radio vaasan taajuudella klo 13.30 koivisto ja valkonen höpisemässä. :) en oo ennen huomannukkaan että vissiin joka maanantai tulee kyseinen sporttiin keskittyvä radio-ohjelma?
 

Tuima

Jäsen
http://m.iltasanomat.fi/sm-liiga/art-1422373816815.html Siinä loistavaa suitsutusta ja tunnustuksen antia tuomioistuimen tapaan. Meillä on Suomen paras seura kiitos Sport! Erityisesti tykkään tosta videon viimeisestä lauseesta linkki iltasanomien videotuomareihin.

Kyllä!
"Lakeuksien puukkojunkkari-identiteettiä kadehtivat monet jo nyt"
Paasi on oikeassa. Meillä on jo nyt sellaista, mikä puuttuu muutamalta muulta.

Ja meiltä puuttuu se, mitä monelta muulta löytyy: Muovisuus.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Annan arvostusta Iltasanomien kiekkotoimittajille siitä, että he osaavat antaa myös positiivista palautetta asioille ja seuroille, kun ovat sen ansainneet. He ovat tajunneet, ettei ihmiset jaksa seurata pelkkää negaa.

Sitten on tämä Urheilulehti, joka esim. on ollut Sportista viime aikoina hiiren hiljaa, kun eivät ole keksineet, mitä pahaa voisivat sanoa seurasta juuri nyt. Auta armias, jos Sport tässä loppukaudella venyy tappioputkeen, niin jo Urheilulehtikin herää tekemään videon tahi kirjoittamaan, kuinka Sportin ensimmäisen liigakauden menestys olikin lopulta pelkkä kupla ja muutenkin seurassa tehdään edelleen kaikki ihan väärin.
 

båbby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/2015013019114463_jk.shtml (Linkki vie iltalehden sivuille.)

Ihan mielenkiintoinen huomio. Lindbohmia arvostetaan P-amerikassa kun kerran kiekkoraamatun mukaan lähellä paikkaa Suomen WC-joukkueeseen. Noh, pelkkää spekulaatiota, tiedän mutta tuntuu siltä että Suomessa ei olla vielä herätty siihen minkä tasoisesta pelimiehestä on kyse. Olisi ollut mukava nähdä kaveri kotkapaita päällä tällä kaudella.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
On kyllä järkyttävää puuhastelua! Eivät viitsineet sitten kokeilla ennakkoon tota lähetystä. Tää on aika pohjanoteeraus koko tapahtuma.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Olihan järkyttävä pohjanoteeraus. Oliko se tapahtuman anti että sinäkin voit ryhtyä Sportin omistajaksi? Muuta kun tapahtumasta ei voinut tänä armon vuonna 2015 internetin ihmeellisestä maailmasta nähdä!!?? Jotakin Hiltunen höpisi myös kilpahallin entraamisesta??? Hohhoijakkaa.
 

Jertsu#20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Oli kyllä kunnon farssi! Ei mitään uutta tai mullistavaa, paitsi nyt Tomekin jatkopahvi. Kaiken kukkuraksi Youtuben live-lähetyksen toimimattomuus vielä kruunasi koko tilaisuuden...
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Lopettakaa se valitus ja ostakaa niitä osakkeita. Live -lähetys paskottiin joo, mutta sitä sattuu. Toki joku "jonne" olisi hoitanut tuon striimauksen ongelmitta :)
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
En tiedä, pitäisikö tälle paskalle edes antaa tämän vertaa arvoa, että spämmää sen tänne.
Provo, eiku murheilulehti ottaa taas vaihteeksi kantaa, miten paska Sport on ja miten kaikki mahdollinen on tehty väärin. On tämä vittu upeaa journalismia. Mistä noi pöhöttyneet puusilmät on ylipäätään vedetty ja miten he voivat kutsua itseään asiantuntijoiksi? Olenko mäkin asiantuntija, jos vaan niin päätän?

Nauttikaa! Kova on jätkä, joka pystyy katsomaan tämän paskan alusta loppuun saakka yhdellä istumalla.

http://www.urheilulehti.fi/jaakiekk...uvalmentaja-sankari-vai-kupla-taysin-eri-asia

Linkki vie urheilulehden vitun typerään spekulaatioon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös