Sport - KalPa To 6.1.2005

  • 24 465
  • 139

The Johtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Tommy Kilponen
Re: Osui ja upposi

Viestit lähetti Castillo

Välteltäisiin. Mitä tarkoitat tällä?
Sitäpaitsi Kuopion hallissa on järkkäreinä semmosia ********, että ei sinne vapaa-ehtoisesti kukaan kyllä mielellään edes lähtisi. Kyllä Red Army on ollut "Suuri ja Mahtava" Vaasan ulkopuolellakin. Se, että emme ole käyneet porukalla Kuopiossa menee tälläkin kaudella liiton piikkiin. Molemmat pelit ovat torstaina.
Vaasan päästä on silloin tällöin yritetty antaa kuvaa että Vaasassa vastustaja ei saa koskaan hyväksyntää, vastustajan kannattajia ei hyväksytä, mitään mitä tekee siellä muut kuin paikalliset ei ole oikein. Pienimuotoista vihamielisen, tai ainakin täydellisen hyväksymättömyyden ilmapiiriä koitettu luoda. Ollaan siis aina tyytyväisiä kun kotiotteluun ei vierasjoukkueen kannattajia tule, kuulostaa RA:n kannustuskin kovemmalta. Vaikka luulisi että vieraskannattajat potkisivat RA:n parempaan kannustukseen kuin tavallisesti.

Kuopion vapaaehtoisten järjestysmiesten(hallilla myös palkattua väkeä) huonous on samalla tavalla liioiteltua kuin RA:n ylivertaisuuskin. Jos se todellakin olisi mukamas syy olla tulematta niin se siitä fanaattisuudesta sitten. Totta on se että asioita olisi voinut paremmin hoitaa, kyllä. Keskustelun aiheeksikin nousseille järkkäreiden tietotaidolle ei ole kuitenkaan ns. viitattu kintaalla vaan viimeksi joulukuussa he istuivat seurajohdon kanssa alas.
”Suuri ja Mahtava Red Army” nimeä ette ole kylläkään keksineet itse eikä nimen lanseeraajasta ole tietoa mutta teidän itsekehuistahan tuo saanut alkunsa. ”Suuri ja Mahtava”(ei käytökseltään) RA on ollut ehkä Kokkolassa, mutta muutoin tuon etuliitteen ansaitsemiseen kyllä vaatisi jo niitä vieraspelimatkoille lähtöjä arkisinkin..


No nyt se sitten kävi selväksi kertalyönnillä.
Niin, naiseen kohdistuneella. On kyllä sanottava se ettei siellä käytävillä minkäänlaista fanaattisuutta –rahvaan vapaapäivästä huolimatta- näkynyt. Perusvittuilua kun ei vielä fanaattisuudeksi kannata kenenkään luulla.
Tapaus vain paljasti puutteellisen järjestyksenvalvonnan. Ei sillä että sitä kiinnikäymistä olisi liivimiehetkään ehtineet estämään, mutta heidän läsnä ollessa se olisi voinut jäädä kokonaan väliin. Ennen tapausta kun järjestyksenvalvojia ei anniskelualueella näkynyt, sen jälkeen sitten kylläkin liioitellusti noin puolisenkymmentä.


Eli et tiedä tapauksesta mitään. Se tapahtui ymmärtääkseni jokaisella erätauolla ja meillä päädyssä niitä jo odoteltiinkin. Seuraavalla kerralla voisivat minun puolestani päästää pojat läpi.
En tiedä että mistähän en tiedä mitään.
Porukka kävi päädyssä lämmittelyn loppupuolella sekä ensimmäisen erätauon alussa, toisesta erätauosta minulla ei ole tietoa että siellä olisi enää ryhmällä käyty. Joku ohikävelijä ehdotti että ottakaa joukkueenne paidat pois ja tulkaa sitten. EI, EI, EI, EI todellakaan oteta KalPan paitaa pois siksi että yritettäisiin Röda Armyn päätyyn!
Sopisi edelleen hyvin, eihän sinne tälläkään kertaa menty vain takaisin kääntyäkseen. Ja jos RA haluaa pistää hulinaksi ja lihan tummumaan niin olisi tiedossa helppoa itsetunnon pönkittämistäkin, oli jo puhettakin että jos alkaa lentopallomailat heilumaan niin pidetään omat kädet seläntakana ja katsotaan kauanko TosiMiehiltä nyrkkiä tms. tulee.


Mä tiedän etten ole ainut, joka noista rummuista on teille valittanut. Sä tiedät sen kans. Ehkä sun olisi pitänyt olla hieman lähempänä sitä RA:n päätyä. Kyllä siellä tunnelmaa oli. Sitä ei vaan luoda hakkaamalla rumpuja ja aidassa kiinni olevia mainoksia rikkomalla. Aika pitkälle koko lainaus oli lievää vähättelyä.
Kuten sanoin, en tiedä että niistä olisi ennen sinua valittanut kukaan. En tosin kuulu ns. rumpuryhmään itse. Mut hyvä sulle jos siellä oli joku toinenkin vaasalainen kuka niistä valitti, saat kokea oikeassa olemisen voittamattoman tunteen.
Hyvä jos on tunnelmaa ollut, olihan vapaapäivän ilta ja vastassa teille tod.näk. juuri se punaisin vaate. Kunnioitettavaa nimittäin on jos hyvään tunnelmaan riittää jo valtaosan erästä omiaan kannustamatta oleminen. Kannustuksen ja laulamisen vähyyttä et pysty sinäkään kieltämään.
Mistähän aidasta lie kysymys?
Valitettavasti vähättelyn sijaan kymysys oli siitä että RA oli todella jopa yllättävän vaisu. Onhan sen jo useampi teidänkin porukoista myöntänyt ettei tullut oikein kannustettua silloin omiaan.


Mä en ole unohtanut siitä mainita. En muistanut sitä tässä yhteydessä, mutta kyllä oon siitä puhunut monenkin eri tahon kanssa. Tiedä sitten, että ketkä ovat sielläkin örveltäneet.
No minä uskon sen että Kaspua syytetään hyvin mielellään mutta että häneen kohdistuva idioottimainen käytös saattaa todellakin vain unohtua mainita. Hyvä että muistit kuitenkin mainita sen kiekon tahallaan katsomoon ampumisen ettei sentään unhoittuneet molemmat!


Voidaanhan sitä kysyä, että kuka tyylikäs ihminen ylipäätänsäkkään laittaisi fanipaitaa päälleen puhumattakaan siitä, että seisoisi jossain betonilla läpi ottelun, kun vieressä olevat ihmiset istuvat.
Tarkoitinpa sitä että kun aiemmin olet kehunut kuinka paljon tyylikkäämpi on pelipaita kuin joku muu oman joukkueen värinen kostyymi, eli olette mielestäsi tyylikkäitä, niin onko käytöksennekin mielestäsi tyylikästä kirosanakirjan yhä uudelleen läpikäymisineen?
Väärinkäsityksen välttämiseksi, itsestänikin on tyylikäs yhdistelmä pelipaita ja kaulaliina, mutta, suurta iloa on silmälle katsella myös ihmisten keksimiä omaperäisiä oman joukkueen väreihin ideoituja asioita. Esimerkkinä viime kevät ja Calgary Flamesin riehaantuneet kannattajat.


Usko pois Johtaja. Kyllä mä tiedän kuka sä olet, mutta näin sut vaan niin ohimennen, etten saanut oikeaa kuvaa muodostettua.
Yhteisen tuttumme mukaan et tiedä. Myös kirjoittamasi perusteella olet väärässä henkilössä. No, ei varmasti merkitsevä asia kummallekaan.


Summarum: On erittäin kova juttu KFC:ltä ja sen jäseniltä saada kaksi bussia Vaasaan. Matka on kuitenkin pitkä jne. Kyllä vieraskannattajat tuovat aina sen oman fiiliksensä ja boostinsa ottelutapahtumaan. Näin kävi myös torstaina.
Tämä on jo liikaa, Red Armyn mies antaa tunnustusta vastustajan kannattajille! Kiitos kaunis.


EDIT: toivoisin että laitat jauhot suuhun, ei jaksaisi kirjoitella enää näin pitkäs(tyttäväs)ti
 
Viimeksi muokattu:

sähköjänis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
tästä kalakukko-johtajan mainitsemasta ja täällä puhutusta naiseen kohdistuneesta "lyönnistä":

taidan tiedän tapauksen, mikään lyönti se ei siinä tapauksessa ollut, vaan reaktio takaapäin kiinniottaneeseen naiseen, joka ilmeisesti rauhoitusmielessä (?) kävi erääseen kaveriin kiinni.

tämä riuhtaisi itsensä irti ja naisen kaljamuki lensi.

jos se oli tämä episodi, niin syyttää saa takaa yllättäen tullutta eikä siitä lyöntiä saa edes hyvällä mielikuvituksella.

muija oli kännissä ku käki, olikohan hän peräti outi?

"vermoon vaan"
 
Viimeksi muokattu:

kaksyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Viestin lähetti sähköjänis
muija oli kännissä ku käki, olikohan hän peräti...?

"vermoon vaan"

En suosittelisi sähköjänikselle Vermoon lähtemistä, sen verran pieleen veikkaukset menevät. Lottoaminen kannattaisi varmaan muutenkin jättää ennemmin Veikkauksen pisteille kuin Jatkoaikaan.
 

The Johtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Tommy Kilponen
Viestin lähetti sähköjänis
olen nähnyt kuopiossa jääkiekkoa livenä, rummut pärisee kuin sirkuksessa ennen temppua. sama meno vaasassa vierasmatkalla olleilla.
kovin oli niirala hiljainen siellä ollessani, sanotut rummut pärisi ja teinitytöt kirkui suosikkipelaajiaan.
lauluja monessa paikkaa tässä maassa ei kuule, klap-klap -linjaa kuitenkin. hyvä sekin.
fanikatsomo on montussa väärässä paikkaa, eikä istualtaan saa samaa tunnelmaa syntymään.

Missähän sirkuksessa olet käynyt jos rummut pärisee siellä (ennen temppua) kuin KFC:llä? Pientä tarkkuutta olisi hienoa saada jopa vaasalaisilta kirjoituksiin.
Totta kai rummut soi vieraspeleissäkin, nehän ovat KalPan kannattajaryhmän tavaramerkki ja tutut jo ajalta kun kaiken oikein tekevää Röda Armyakaan ei vielä edes ollut.

Teinityttöjen kirkumista en ole kuullut, mutta tottahan se on että kovin on Niiralassa takavuosien elämään verrattuna hiljaista. Ei ole paljoa solkenaan tulleet voitotkaan auttaneet asiaa.
Jälleen totta, laulavat bussikuskit ovat yhtä harvassa kuin laulavat kannattajakerhot. KalPan kannattajat ovat KFC:n johdolla kuitenkin yksi näistä laulamallakin tunnelmaa luovista porukoista.

Kannattajien katsomonosaa ei Kuopiossa päädyn alaosaan pysty saamaan ja nykyinen sijainti C5 on selvästi toiseksi paras paikka. Kuopiossa tosin päätykin olisi huonompi paikka kuin esimerkiksi juuri Vaasassa, katsomot kun eivät ulotu alas asti ja kaukalo on useamman metrin päässä alimmaltakin riviltä.
Vieraspeleissä mm. Joensuussa, Kajaanissa, Mikkelissä & Vaasassa porukka kannustaa nimenomaan seisaaltaan. Kuopiossa se ei toimi istumakatsomon johdosta yhtä helposti, mutta laulujen aikana immeiset kyllä tietenkin seisovat. Toivottavasti kulmakatsomo saataisiin jo ensi kaudeksi seisomakatsomoksi.


Viestin lähetti sähköjänis
tästä kalakukko-johtajan mainitsemasta ja täällä puhutusta naiseen kohdistuneesta "lyönnistä": taidan tiedän tapauksen, mikään lyönti se ei siinä tapauksessa ollut.
muija oli kännissä ku käki
Lyönnistä puhui ensin teidän oma miehenne, eli jos selvittäisitte keskenänne sen asian..
Tuosta lauseesta päätellen olet ollut teininä miespuolisia pissiksiä, ”****u mä OON kännissä!”. Humalan puolella kyseinen naishenkilö kyllä lauantai-ehtoon kunniaksi silloin oli, vaan ei kännissä. Muut kuin sinä eivät tule noin 3-4 oluesta vielä känniin, vasta pieneen humalaan.
Protyyppi-esimerkki kirjoituksistasi on se että kun näkee vastustajan kannattajan pienessä humalassa, epäilee tätä sitten saman tien julkisesti myös koko porukan johtajaksi.
Kyseinen henkilö kuuluu heihin ketkä eivät nauti vieraspelimatkoilla koskaan alkoholia. Ja nämä henkilöt eivät ole KFC:n järjestämillä matkoilla edes mikään marginaalinen vähemmistö.
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Hienoa keskustelua kaiken kaikkiaan. Nokkimistilanne on edelleen 0-0. Hauskahan tätä vääntöä on ollut seurata. Yksi asia mikä on helvetin tosi on se että joukkuelajien ympärillä liikkuu aina myös typeryksiä, jotka viinan voimalla tuovat huonon itsetuntonsa julki vittuilemalla ja provoamalla. Mutta heitäkin tarvitaan.

Toisaalta olen tavannut hyviäkin vastapuolen provoajia, jotka eivät alennu haistattamaan koko ajan. Osalla vain verbaalinen kyky on kilpikonnan tasoa.

Toivottavasti keväällä kohdataan pudotuspeleissä. Otan kännit ja kusen lakanalle. Heilutan sitä sitten ja ärisen niin perkeleesti.

Niin tai keksin hyvän huudon esim. Vaasasta ei ole tullut mitään muuta hyvää kuin klamydia. Huudan sitä viiden minuutin välein naama punaisena. Jotain saattaa jopa naurattaa...vaikka en kyseisestä orkesterista pidäkään.

Kääkee! Kää! Kääkee!
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Brian Glough

Niin tai keksin hyvän huudon esim. Vaasasta ei ole tullut mitään muuta hyvää kuin klamydia. Huudan sitä viiden minuutin välein naama punaisena. Jotain saattaa jopa naurattaa...vaikka en kyseisestä orkesterista pidäkään.

Pienellä alkukirjaimella kirjoitettuna klamydia tarkoittaa erästä sukupuolitautia, mutta kai sitäkin voi pitää hyvänä asiana, jos toisena vaihtoehtona on AIDS.

Eipä mulla muuta...
 

sähköjänis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
tarkennusta miehelle (?) joka johtajaksi itseään tituleeraa, vaikka ei semmoinen olekaan: teini olin silloin kun sinua ei ollutkaan.

tekstistäsi poimittua: pieni humala - humala - känni....

tämä keskusteluketju saisi jo päättyä...
 
Viimeksi muokattu:

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Oho, tähän lipsahti nyt vähän pieni kämmi lainauksen kanssa. Pahoittelut.
 
Viimeksi muokattu:

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Viestin lähetti The Johtaja
Missähän sirkuksessa olet käynyt jos rummut pärisee siellä (ennen temppua) kuin KFC:llä? Pientä tarkkuutta olisi hienoa saada jopa vaasalaisilta kirjoituksiin.
Totta kai rummut soi vieraspeleissäkin, nehän ovat KalPan kannattajaryhmän tavaramerkki ja tutut jo ajalta kun kaiken oikein tekevää Röda Armyakaan ei vielä edes ollut.
Red Army on aina ollut, tosin vain eri nimikkeellä. Sportin fan-clubin jäsenet ovat aina kannustaneet muullakin tavoin kuin rumpuja päristämällä. Ja ne rummut eivät todellakaan ole pääosassa kannustusta, toisin kuin joillain toisilla faniryhmillä. Rumpu ja sen merkitys on mielestäni enemmän taputusten oikean tahdin näyttämiseen, eikä se näyttele pääosaa pilaten tärykalvot ja aiheuttaen ankaran vitutuksen.

Viestin lähetti The Johtaja
KalPan kannattajat ovat KFC:n johdolla kuitenkin yksi näistä laulamallakin tunnelmaa luovista porukoista.
Eipä tuota laulua juurikaan kuulunut Vaasassa. Johtuneeko se sitten omista lauluistamme ja kannustamisesta vai siitä, että te olitte toisella puolella hallia. Mutta pilkkaamiseen kyllä osasitte keskittyä.

Viestin lähetti The Johtaja
Tuosta lauseesta päätellen olet ollut teininä miespuolisia pissiksiä, ”****u mä OON kännissä!”. Humalan puolella kyseinen naishenkilö kyllä lauantai-ehtoon kunniaksi silloin oli, vaan ei kännissä. Muut kuin sinä eivät tule noin 3-4 oluesta vielä känniin, vasta pieneen humalaan.
Kyllä sä sitten osaat sanoa kaiken niin mahdottoman hienosti, yleistämättä pätkääkään. Pienet siitä sulle. Olet ennenkin pätenyt täällä "mahtavalla yleistietämykselläsi", mutta voisit tehdä sen vähemmän provokatiivisella tavalla, eikös? On se mahtavaa tuntea itsensä tärkeäksi pätemällä jossain forumilla.
 

The Johtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Tommy Kilponen
Viestit lähetti Winger
Red Army on aina ollut, tosin vain eri nimikkeellä.
Sportin fan-clubin jäsenet ovat aina kannustaneet muullakin tavoin kuin rumpuja päristämällä.
Ja ne rummut eivät todellakaan ole pääosassa kannustusta, toisin kuin joillain toisilla faniryhmillä. Rumpu ja sen merkitys on mielestäni enemmän taputusten oikean tahdin näyttämiseen, eikä se näyttele pääosaa pilaten tärykalvot ja aiheuttaen ankaran vitutuksen.
Röda Armyn lakanassakin lukee muistaakseni komealta kalskahtavasti "since 1987". Mutta paljon hienommaltahan se "Red Army on aina ollut" toki kuulostaa.. Mieleen tahtoo tulla vain pikkupoikien tarhaväittelyt joissa toisella on jotain aina yksi enemmän kuin toisella..
Vaasalaisten kannustus on rummutuksen lisäksi ollut huutamista sekä laulamista ja visuaalinen ilmaisu perustuu "kyltteihin" sekä muutamaan isompaan lippuun. Kuopiossakin on rummutuksen ja huutamisen lisäksi laulettu jo 80-luvulta lähtien, tosin viime kauteen asti, jolloin KalPa Fan Club teki paluun katsomoihin, lauluja ei montaa ole ollut. Visuaalinen ilmaisu on perustunut kalpalaisilla lakanoihin ja isoihin lippuihin joita niitäkin on ollut käytössä jo 80-luvun alkupuolelta asti. Siinä taitaa radikaaleimmat erot ollakin. Korjatkaa toki jos olen väärässä, ei olisi todellakaan neljäskään kerta.
Laulamisen ja laulujen lisääntyessä rummutusta on vähennetty. Suurimmaksi osaksihan se onkin juuri huutamisen rytmittämistä, mutta silloin kun kurkkuja lepuutetaan niin siinä missä Vaasassa ollaan kokonaan hiljaa, meillä rummutetaan eri komppeja tilanteen mukaan.


Eipä tuota laulua juurikaan kuulunut Vaasassa. Johtuneeko se sitten omista lauluistamme ja kannustamisesta vai siitä, että te olitte toisella puolella hallia. Mutta pilkkaamiseen kyllä osasitte keskittyä.
Ensimmäisessä ja toisessa erässä arvioisin että laulun määrä olisi ollut ehkä 40%, huutamisen 40% ja rummuttamisen 20%. Puhdasta MuTua tosin joten VAIN suuntaa antavaa. Kolmannen erän seurasin peliä toimeni puolesta toisaalta joten siitä en osaa tarkemmin sanoa.
Joten se ettet ole laulujamme(kaan) kuullut, johtuu siitä että olit toisessa päässä hallia. Erien ajan pidimme ääntä koko ajan joten ei luonnollisesti kuultu teidän laulujanne. Alkulämmittelyn aikanakin kuului laulaessanne vain epämääräistä ääntä, tämä viimeisin havainto tapahtui tosin lokakuun ottelussa.
Tavaramerkkisi, keskustelun toiseen osapuoleen tai tämän edustamaan tahoon kohdistuva kritiikki, täysin perustelematon kritiikki, kaipaisi valaistusta. Tällä kertaa koskien "pilkkaamista". Täysin naurattavaahan tuo tosin kyllä on, Röda Armyn jäsen syyttää vastustajan kannattajaa "pilkkaamisesta..!


Olet ennenkin pätenyt täällä "mahtavalla yleistietämykselläsi", mutta voisit tehdä sen vähemmän provokatiivisella tavalla, eikös?
Näin sivaltaa mies joka kirjoittaa keskustelupalstalle lähes aina vain silloin kun pääsee heittämään sitä tavaramerkkiään eli perustelematonta kritiikkiään. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan, eikös?


En jaksa kirjoitella enää tähän lopullisesti alkuperäisestä aiheestaan sivuraiteille ajautuneeseen ketjuun, oli seuraava paljastus minusta vaikkapa se että harrastukseni on itsensäpaljastus. Käyttäkää tilaisuutenne hyväksi arvon vaasalaiset, sivaltakaa!
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
"kyllähän se on teiän junttejen hyvä puhuu ku on noita vitun "nhl-miehiä!!!"...
hall ei oo mitään saanu aikaa...VITUN PASKA...ei voi muuta ku nauraa....
katotaan sit pleiareis et kuka vie potin...siinä ei oo ku yks vaihtoehto...SPORT...
kalpa kaatuu finaalis otteluvoitoin 3-0...vitun paskat...
ja lopuks...KASPER KENIG,VIT++ HUO++,VIT+++ HUO++.."

että tällaista kirjoitteli nimimerkki Sport!! Kalpan fanifoorumissa. Eipä tuohon jaksa muuten kommentoida.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Viestin lähetti Brian Glough
että tällaista kirjoitteli nimimerkki Sport!! Kalpan fanifoorumissa. Eipä tuohon jaksa muuten kommentoida.
Antaa teinien purkaa pahaa oloaan. Vaikka näin:

Viestin lähetti micar
Hah hah!!! Olipa emämunaus Spårtilta. Tais tulla kusi sukkaan, kun meinas tulla voitto. Ihan turha haaveilla tuollaisilla peleillä kovin kummoisia saavutuksia.
No KalPa siis menee liigaan ja ovet menee lopullisesti kiinni, eli toisaalta aivan sama miten siellä syrjäkylillä pelaillaan. Ketä se kohta enää kiinnostaa...
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Voisko kyseiset kaverit purkautua toisilleen vaikka suomi24:ssa? Ei millään pahalla

edit: horizontalin viestissä taisi tulla lammas ulos suden vaatteessa.

edit 2: kyseinen toinen herra ei ole johtaja eikä renki vaan kyse on enemmänkin tästä teiniangstista mikä purkautuu välillä hallitsemattomasti erilaisille keskustelupalstoille. Tällaiset avautumiset on ymmärrettäviä kun kasvaminen vituttaa ja puristaa. Mutta vaihtakaa kanavaa. Kiitos.
 
Viimeksi muokattu:

Horizontal

Jäsen
Suosikkijoukkue
KahVa - KalPa
Viestin lähetti Brian Glough
Voisko kyseiset kaverit purkautua toisilleen vaikka suomi24:ssa? Ei millään pahalla.

No mitäs muuta nyt The Johtajalta voisi odottaa? heh


Bäk in thi äksön = Horizontal
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Viestin lähetti Horizontal
No mitäs muuta nyt The Johtajalta voisi odottaa? heh


Bäk in thi äksön = Horizontal
Musta jotenkin tuntuu, että tässä ei puhuttu The Johtajasta mitään. Ehkäpä joku muukin voisi panostaa jatkossa tuohon suomi24:seen enemmän. Ainakin välillä tuntuu vähän siltä.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Joo

Viestin lähetti Lakaisija
Mikä on Red Army?

Yks valtakunnan parhaimmista faniryhmistä.

Toivottavasti konkka-KalPa ei nouse liigaan, se on jo nähty. Näköjään ottaa tappio koville? Toivon, että Sport nousisi. Sportilla kova yleisökeskiarvo, eikä ole tarvinnut mitään NHL-kusipäitä avuksi...
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Re: Re: Joo

Viestin lähetti Blackie
Yks valtakunnan parhaimmista faniryhmistä.

Toivottavasti konkka-KalPa ei nouse liigaan, se on jo nähty. Näköjään ottaa tappio koville? Toivon, että Sport nousisi. Sportilla kova yleisökeskiarvo, eikä ole tarvinnut mitään NHL-kusipäitä avuksi...
No eipä siitä valtakunnan parhaimmista ole todisteita nähty Vaasan ulkopuolella, joten ihan ylimainostettua.

No turha Vaasan poikien on huudella Kuopioon taloudesta kun tältä kaudelta on vaan yli 70000€ jää/jäähallimaksuja rästissä. Ei tuolla pohjalla olla menossa liigaan.
Eikös Tamin tavoite Sportin osakeannissa ollut vaatimattomat 400000€ ja nyt jo yliajalla olevalla osakeannilla on kerätty vasta reilut 100000€.
Ei tuo Vaasan liiga innostus oikein tule ilmi noissa asioissa.

No Vaasaan ei saada NHL-pelaajia vaikka niille maksettaisiin. Kuopioon NHL-pelaajat tulevat ilmaiseksi.
 
Viimeksi muokattu:

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Re: Re: Re: Joo

Viestin lähetti Jani82
. Ei tuolla pohjalla olla menossa liigaan.

Ei niin, sillä KalPa sinne nostetaan, kävi Mestiksen pleijareissa miten tahansa. Silloin joka liigapaikkakunnalla buuataan Helkovaaran huorille.
 
Dodii!
Onneksi Blackie tuli piristämään päivää.
Ei sun kanssa viitti mitään väitelläs, sähän viet kuitenki.

Ja perkele, KalPa liigaan, ja vähän vitun äkkiä!
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Re: Re: Re: Re: Joo

Viestin lähetti Blackie
Ei niin, sillä KalPa sinne nostetaan, kävi Mestiksen pleijareissa miten tahansa. Silloin joka liigapaikkakunnalla buuataan Helkovaaran huorille.
Se on hyvä, että osaat lainata ilman koko lausetta.
Ei KalPalla ole mitään mandaatti paikkaa, mutta erittäin vahva ehdokas Liigaan.
Miksi liiga paikkakunnilla buuattaisiin Helkovaaralle?
 

Kraztog

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Ac Milan,ManU,KuPS, Penguins
Re: Re: Joo

Viestin lähetti Blackie
Yks valtakunnan parhaimmista faniryhmistä.

Toivottavasti konkka-KalPa ei nouse liigaan, se on jo nähty. Näköjään ottaa tappio koville? Toivon, että Sport nousisi. Sportilla kova yleisökeskiarvo, eikä ole tarvinnut mitään NHL-kusipäitä avuksi...

Kateus vai mikä ihme siinä on tuossa nhl pelaajissa vikana???Kannattaisi keskittyä miettimään tuota Ässien syöksy kierteen katkaisemista;) Mistä se yksi williamsi olikaan...nhl:stä...?kusipää....?Hmm..en tiedä mutta loistava pelaaja kuitenkin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös