Sport - KalPa To 6.1.2005

  • 24 549
  • 139

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Re: Re: Re: Re: Re: Puheenvuoro

Viestin lähetti Icepowerman
Odotan edelleen vahvistusta sille, että Kenig tai joku muu KalPa pelaaja laukoo tahallaan kiekoa katsomoon !!!
Odottavan aika on pitkä. Mutta edelleen. Luulisi onnistuvan, tuon jutun. Jokainen ottelu ainakin käsittääkseni tallennetaan myös läppärin kovalevylle.
 

The Johtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Tommy Kilponen
Viestit lähetti Castillo
Meistä puhutaan ja meitä vihataan. Mutta se ei ole meille ollenkaan negatiivinen asia.
Uskoo ken tahtoo! Muun muassa itse uskon että henkilöt jotka tuntevat ”vihaa” teitä kohtaan ovat aivan korkeintaan marginaalinen ryhmä, jos senkään kokoinen. Yhdelle pienelle ihmiselle on vain tullut mieleen että olisipa hienoa alkaa luomaan muille mielikuvaa meistä vihattuna ja pelottavana anarkistisena porukkana.
Ja kuinka teitä voisi muiden joukkueiden kannattajat ”vihata”, kun ette sieltä Vaasasta saa isommalla porukalla kuin harvoin aikaiseksi joukkuettanne vieraskentille edes tukemaan lähteä..??
Röda Armylle sekään ei ole ollenkaan negatiivinen asia että itsenne lisäksi annatte myös sekä Sportista että Vaasan kaupugista ”Haistakaa Paska” –tason mielikuvaa..?


Tarkoitan tällä sitä, että porukkaa ei potkita RA:sta ulos, vaikka mitä tekisi. Mä en puolustele sitä ollenkaan. Se ei ole hyvä juttu, mutta ketään katsojaa ei voi pakottaa sitoutumaan mihinkään ellei hän sitä itse tahdo.
Eli hyväksyt siis muun muassa pullojen sekä jäähän hetkessä kiinnittyvien kolikkojen, karkkien ynnä muun roskan jäälle heittämisen, jos henkilö ei sitoudu käyttäytymään kuten normaali omillaan ajattelemaan kykenevä yksilö, ja hän on tervetullut jo heti seuraavalle vieraspelimatkalle?


Kysyä voi myös, että mitä KalPa-kannattajien päässä oikein liikkui, kun he toivat tuollaisen banderollin tänne? Eivät tahtoneet uskoa, että meidän porukka on juuri niin fanaattista, kuin heille on kerrottu? No nyt se sitten kävi selväksi kertalyönnillä.
Taidat itse jopa päässäsi kuvitella että Röda Armya jotenkin pelättäisiin, kunnioitettaisiin(!!) tai välteltäisiin?!
Kun lakanamme teksti ”Miksi Red Army EI USKALLA tulla Kuopioon?!!” on osalla teistä saanut naamankin punertamaan, johtuisiko se siitä että osui ja upposi? Paikallisen lehden Pohjalaisen verkkoversioon kuvia ottaneen kuvaajankin mielestä se osui ja upposi, lakana kun oli päässyt oikein lähikuvaankin. Tuskin johtui siitä ettei Vaasassa oltaisi ennen katsomolakanaa nähty.. Vaasan ja Kokkolan ulkopuolella ”Suuri ja Mahtava” ei olekaan yleensä enää kuin korkeintaan henkilöautollinen kiekkokannattajia.

Ettei vain olisi ollut jopa pientä ylpeyden vivahdetta ns. rivien välissä tuosta lyömisestä..? Todella surullista.
Mihin lie sitten rajoittuukaan ”meidän porukalla”, mutta tuntui loppuvan siellä verbaalinen lahjakkuus aika samalla hetkellä kuin mieleen tulevat kirosanat sekä solvaukset. Ja kahden osapuolen välisessä keskustelussa noin viidennelle sijalle sijoittumisen jälkeen osoitetaan pystyvän korvaamaan järjen juokseminen kiinni käymisellä. Myös naispuoliseen henkilöön. JA lakanan teksti ei liity kiinni käymisiin mitenkään - tai silloin paikallisen kiekkoyleisön seassa täytyy vaeltaa avohoitopotilaita jo. Voiko ihminen enää säälittävyyttään komeammin kruunata? Vielä pahvinen kartiohattu päähän, paperinen pilli suuhun ja töttöröö!, eläköön Vaasa!


Onneksi järkkärit ehtivät väliin ennenkuin muutamat pässit pääsivät Ahvensaaren päätyyn. Sen jälkeen siellä olisi oikeasti tullut Kakesin mainitsemia ruumiita.
”Ehtivät väliin” kuulostaa hieman turhan draamattiselta, joka varmastikin sopii kyllä sinulle. Porukkaa oli muutaman sijasta toistakymmentä, ajankohta ennen ottelua ja aikeena käydä katselemassa sitä ylimainostettua päätyä sekä morjenstaa ja jutella kuten muuallakin missä käyty.
Mutta siitä että Vaasa Arenalla ei syntynyt toistakymmentä kuolonuhria(ihan OIKEASTI, elkää naurako tässä kohtaa!), täytyy antaa sille tomeralle radiopuhelinmiehelle miehen mittainen eli noin puolitoistametrinen sulka Sportin hattuunsa, niin hätäisenä hän puhelimeensa asian suhteen kuulemma selitti.


Tuosta pettymisestä suureen ja mahtavaan Red Armyyn. Jos te ette olisi hakanneet muilta ihmisiltä tärykalvoja paskaksi niillä rummuilla, niin joku olisi saattanut kuullakkin jotain. Jopa te itse. Eräs kuopiolainen toveri seurasi ottelua jonkín aikaa kanssani läheltä keskiviivaa ja hän totesi muistaakseni jotain, että tässä kohdassa tuon Ahvensaaren päädyn tunnelman aistii paremmin. Ja tottahan se on.
Kannattaisikohan sitä uskoa sinua vai niitä kaikkia eri Mestis-joukkueiden kannattajia joiden joukkueiden kotihalleissa KFC on rumpujaan soittanut? Satut olemaan ainoa jonka tiedän valittaneen niistä. Pidemmän päälle sitä omaa lehmää ei kannattane pitää siellä ojassa liian usein..
Höpö höpö ja huomenna lisää, kuten sanonta kuuluu. Loppiaisena sillä ei olisi ollut MITÄÄN merkitystä vaikka rumpuja olisi ollut käytössä kaksi kertaa enemmän. Kun kotijoukkueen kannattajat seisovat fanaattisen Röda Armyn johdolla 15 minuuttia per erä kädet lanteilla/sivuilla/taskussa niin siinä ei auta silloin anoppienkaan kuuloaisti. Ja totta kai tunnelman aistii luonnollisestikin paremmin mitä lähempänä ko. katsomonosaa on, mutta noin 400 ihmisen pelkkä seisominen ja silloin tällöin taputtamaan yltyminen sekä törkeyksien huutelu ei kyllä vielä mitään unohtumatonta ole. Maalien jälkeen porukan riehaantuessa tunnelmaa kyllä löytyy. Mutta niin sitä löytyy koko hallista eikä vain sen yhdestä päädystä.


Silti ne 400 kaveria vaivautuu jokaiseen peliin kyttäämään matseja. Kunnioittaisitte sitä.
Arvostan heitä ketkä saapuvat sinne seuraamaan peliä vaikeampanakin aikana, mutta en todellakaan heitä ketkä saapuvat sinne huutelemaan enemmän vastustajalle kuin kannustamaan omiaan.


Kasper Kenig ampui kiekon tahallaan katsomoon. Todella paska temppu.
Aika kyseenalaista käyttäytymistä, tiedät kiekosta lajina hyvin ja kirjoitat suurimmaksi osaksi asiaa, höystettynä tietenkin vaasalaisilla tavaramerkeillä, mutta sitten väliin yrität ujuttaa ihan täyttä kuraa. Taitaa olla aika pahanlaatuinen pakkomielle sulla tosiaan tuon Kaspun suhteen. Todella paska temppu Sinulta!
Ja sitten ”unohdat” mainita että siellä yritettiin käydä ottelun päättymisen ja KalPan joukkueen bussiin siirtymisen välillä myös Kaspun kimppuun..
Videoklippiäsi odotellen..

Asiasta toiseen kiekon katsomoon lentämiseen, onko tietoa kävikö kiekosta päähänsä saaneelle katsojalle pahemmin?


PS: Mikäli The Johtaja ei olisi ollut niin lärvit, mitä hän oli, niin matsin jälkeen hän olisi Ahvensaarta katsoessaan nähnyt sen liioittelemattomat 400 kannattajaa ja punaisena vellovan meren..
EDIT: Kuulemma kyse olikin pelkästä syntymähumalasta, joten hän saattoikin nähdä tämän ilmiön. Olee!

Mitään joulukuusiahan me emme ole, joten mitään väriskaalaa sieltä on turha alkaa etsiä. Punaisena vellovan meren voi tehdä vaikka fanihuivit tai hupparit, joita suurin osa meistä käyttää.
Sen 400 henkeä siellä päädyssä näin kyllä koko ottelun ajan, mutta ottelun lopussakin näin odotuksesta- ja hetkeä myöhemmin riemusta pomppivaa ja tuulettavaa porukkaa vain siinä katsomon palttiarallaa keskiosassa missä kiivaimmat taitaa pruukata olla.

Väriskaalasta ei tietääkseni ole kukaan ennen sinua mitään puhunutkaan, teidän tapauksessanne vain punaisesta.
Ironisen humoristista asiassa on se, että jos Sportin kannattajat ovat mielestään tyylikkäitä pelipaidoissaan ja/tai kaulaliinoissaan, eivätkö he käytökseltään ole omasta mielestään ollenkaan tyylittömiä?


Täältä tulee yksi kappale julkisia anteeksipyyntöjä. Anteeksi. Näin vain henkilön nimimerkin takaa pari kertaa ja olin kyllä varma, että nyt on ainakin pohjat alla, mutta jos ei ollut, niin erittäin kunnioitettavaa ja arvostan kyllä, että joku muukin jaksaa Mestistä lisäkseni katsoa selvinpäin. Saanko synninpäästön?

Muka lärveissä –asia on väärässä olemisesi tunnustamisen, sekä sen minkä miehen täytyykin pystyä tekemään, eli anteeksi pyynnön myötä historiaa.
Hieman vaikuttaa siltä että saattaisit luulla jotakin toista henkilöä minuksi. Mutta onhan sekin kai mahdollista että jäyhän pohjalaisen silmissä savolainen individualismi ja karjalainen iloisuus voisivat vaikuttaa samansuuntaiselta kuin lauantai-pullon tyhjentäminen.
 

Koheltaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, HIFK, FC Woking
Samassa lauseessa kumpaakin Sportin kannattajien ominaispiirrettä, kroonista vähättelyä sekä liioittelua.

Sanoo The Johtaja; jos saan hieman sanoa niin, eipäs yleistetä. Katsos ei kaikki ole "samasta muotista". Vaikka tässä nyt kuinka paiskitaan lokaa puolin ja toisin se ei muutu miksikään, että Sport voitti kalpan ja se siitä sitten ja sen kestävyydestä.
 

Tepe#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport/Real Madrid
Kiekon päähän saanut kaveri oli koko ajan tajuissaan. Iso arpi kyllä kuulemma jää ja se paikattiin sairaalassa. Heti tilanteeseen reagoinut sairaanhoitajan mukaan voi olla että kaveri joutui viettämään yön sairaalassa.
Sen enempää en tiedä, mutta toivotaan että tikkejä pahempaa ei sattunut.
 

kakes

Jäsen
Viestin lähetti The Johtaja


Taidat itse jopa päässäsi kuvitella että Röda Armya jotenkin pelättäisiin, kunnioitettaisiin(!!) tai välteltäisiin?!
Kun lakanamme teksti ”Miksi Red Army EI USKALLA tulla Kuopioon?!!” on osalla teistä saanut naamankin punertamaan, johtuisiko se siitä että osui ja upposi?


Ai tuollainen teksti? Aika hyvä, varmasti osui ja upposi. Asiahan on niin että Ra ei uskalla enää lähteä yhtään mihinkään. Pelko, kunnioitus, ja välttely muuttuu tuota rataa jatkaen inhoksi, sääliksi ja porttikielloiksi. Kyllä Kokkolassa ollaan kovaa poikaa ja heitetään perinteisellä tyylillä hulinaksi, tosin täälläkin alkaa tulla jo mitta täyteen Ra:n kukkoilusta. Muualla Suomessa bussilista ra:n kannattajia ei ole vielä nähty. En tiedä löytyykökään heitä niin paljon, minusta kun tuntuu että kyse on vain noin tusinasta mieshenkilöstä jotka yrittävät maineellaan pönkittää egoaan,tai jotain sellaista.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Osui ja upposi

Viestin lähetti The Johtaja
Uskoo ken tahtoo! Muun muassa itse uskon että henkilöt jotka tuntevat ”vihaa” teitä kohtaan ovat aivan korkeintaan marginaalinen ryhmä, jos senkään kokoinen. Yhdelle pienelle ihmiselle on vain tullut mieleen että olisipa hienoa alkaa luomaan muille mielikuvaa meistä vihattuna ja pelottavana anarkistisena porukkana.
Ja kuinka teitä voisi muiden joukkueiden kannattajat ”vihata”, kun ette sieltä Vaasasta saa isommalla porukalla kuin harvoin aikaiseksi joukkuettanne vieraskentille edes tukemaan lähteä..??
Röda Armylle sekään ei ole ollenkaan negatiivinen asia että itsenne lisäksi annatte myös sekä Sportista että Vaasan kaupugista ”Haistakaa Paska” –tason mielikuvaa..?
Käytin väärää sanaa. Kuvaavampi olisi ollut vaikkapa meistä ei pidetä. Mutta toisaalta olen kyllä nähnyt tässä elämäni aikana ihan puhdasta vihaakin. Esim. Forssassa. Edelleen. Täältä on pitkä matka jokaiseen muuhun paikkaan, kuin Kokkolaan ja suurimmalla osalla kannattajista eivät työt+vaimot anna aikaa matkustelulle. Mä en usko, että meidän kannattajien huudot antaa Sportista mitään mielikuvaa. Vaasalaisista se antaa. Mielestäni jopa oikean. Ja se ei ole minunkaan mielestäni mikään ylpeilyn aihe.



Eli hyväksyt siis muun muassa pullojen sekä jäähän hetkessä kiinnittyvien kolikkojen, karkkien ynnä muun roskan jäälle heittämisen, jos henkilö ei sitoudu käyttäytymään kuten normaali omillaan ajattelemaan kykenevä yksilö, ja hän on tervetullut jo heti seuraavalle vieraspelimatkalle?
Lukaseppa uudestaan tuo. Mä en missään tapauksessa hyväksy tuollaista toimintaa, mutta se on järjestysmiesten tehtävä puuttua asiaan, mikäli joku kannattaja alkaa toheloimaan. Mitenkään organisoitua ryhmittymää kun ei tuosta porukasta ikinä saa.



Taidat itse jopa päässäsi kuvitella että Röda Armya jotenkin pelättäisiin, kunnioitettaisiin(!!) tai välteltäisiin?!
Kun lakanamme teksti ”Miksi Red Army EI USKALLA tulla Kuopioon?!!” on osalla teistä saanut naamankin punertamaan, johtuisiko se siitä että osui ja upposi? Paikallisen lehden Pohjalaisen verkkoversioon kuvia ottaneen kuvaajankin mielestä se osui ja upposi, lakana kun oli päässyt oikein lähikuvaankin. Tuskin johtui siitä ettei Vaasassa oltaisi ennen katsomolakanaa nähty.. Vaasan ja Kokkolan ulkopuolella ”Suuri ja Mahtava” ei olekaan yleensä enää kuin korkeintaan henkilöautollinen kiekkokannattajia.
Red Armyä pelätään. Vaikka et sitä itse uskokaan. Hyvä esimerkki siitä on toissakesältä Porissa, kun kauden ensimmäiseen harjoituspeliin 20 Sportin kannattajaa varten hälytettiin poliisit paikalle vahtimaan järjestystä. Kunnioitetaan. Ei. Ei tällaista kukaan muu, kuin sporttilainen voi kunnioittaa. Välteltäisiin. Mitä tarkoitat tällä?

Tavallaan tuo banderolli osui ja upposi. Siis siltä osin, että miksi emme ole olleet Kuopiossa. Toisaalta EI USKALLA ei pidä paikkaansa. Sitäpaitsi Kuopion hallissa on järkkäreinä semmosia ********, että ei sinne vapaa-ehtoisesti kukaan kyllä mielellään edes lähtisi. Kyllä Red Army on ollut "Suuri ja Mahtava" Vaasan ulkopuolellakin. Se, että emme ole käyneet porukalla Kuopiossa menee tälläkin kaudella liiton piikkiin. Molemmat pelit ovat torstaina.

Ettei vain olisi ollut jopa pientä ylpeyden vivahdetta ns. rivien välissä tuosta lyömisestä..? Todella surullista.
Mihin lie sitten rajoittuukaan ”meidän porukalla”, mutta tuntui loppuvan siellä verbaalinen lahjakkuus aika samalla hetkellä kuin mieleen tulevat kirosanat sekä solvaukset. Ja kahden osapuolen välisessä keskustelussa noin viidennelle sijalle sijoittumisen jälkeen osoitetaan pystyvän korvaamaan järjen juokseminen kiinni käymisellä. Myös naispuoliseen henkilöön. JA lakanan teksti ei liity kiinni käymisiin mitenkään - tai silloin paikallisen kiekkoyleisön seassa täytyy vaeltaa avohoitopotilaita jo. Voiko ihminen enää säälittävyyttään komeammin kruunata? Vielä pahvinen kartiohattu päähän, paperinen pilli suuhun ja töttöröö!, eläköön Vaasa!
Ensimmäiseen lauseeseen. Kuule nyt jotain rajaa henkilökohtaisuuksiin menemisessä. Sä tiedät tasan ja tarkkaan mitä mä tein tuossa tilanteessa. Jos et tiedä, niin käväse kysymässä siltä muijalta! Voisi olla pian anteeksipyynnön paikka sullakin lähellä.



”Ehtivät väliin” kuulostaa hieman turhan draamattiselta, joka varmastikin sopii kyllä sinulle. Porukkaa oli muutaman sijasta toistakymmentä, ajankohta ennen ottelua ja aikeena käydä katselemassa sitä ylimainostettua päätyä sekä morjenstaa ja jutella kuten muuallakin missä käyty.
Mutta siitä että Vaasa Arenalla ei syntynyt toistakymmentä kuolonuhria(ihan OIKEASTI, elkää naurako tässä kohtaa!), täytyy antaa sille tomeralle radiopuhelinmiehelle miehen mittainen eli noin puolitoistametrinen sulka Sportin hattuunsa, niin hätäisenä hän puhelimeensa asian suhteen kuulemma selitti.
Eli et tiedä tapauksesta mitään. Se tapahtui ymmärtääkseni jokaisella erätauolla ja meillä päädyssä niitä jo odoteltiinkin. Seuraavalla kerralla voisivat minun puolestani päästää pojat läpi. Radiopuhelimeen puhunut kaveri tekee vain työtään. Muistakaa se.


Kannattaisikohan sitä uskoa sinua vai niitä kaikkia eri Mestis-joukkueiden kannattajia joiden joukkueiden kotihalleissa KFC on rumpujaan soittanut? Satut olemaan ainoa jonka tiedän valittaneen niistä. Pidemmän päälle sitä omaa lehmää ei kannattane pitää siellä ojassa liian usein..
Höpö höpö ja huomenna lisää, kuten sanonta kuuluu. Loppiaisena sillä ei olisi ollut MITÄÄN merkitystä vaikka rumpuja olisi ollut käytössä kaksi kertaa enemmän. Kun kotijoukkueen kannattajat seisovat fanaattisen Röda Armyn johdolla 15 minuuttia per erä kädet lanteilla/sivuilla/taskussa niin siinä ei auta silloin anoppienkaan kuuloaisti. Ja totta kai tunnelman aistii luonnollisestikin paremmin mitä lähempänä ko. katsomonosaa on, mutta noin 400 ihmisen pelkkä seisominen ja silloin tällöin taputtamaan yltyminen sekä törkeyksien huutelu ei kyllä vielä mitään unohtumatonta ole. Maalien jälkeen porukan riehaantuessa tunnelmaa kyllä löytyy. Mutta niin sitä löytyy koko hallista eikä vain sen yhdestä päädystä.

Mä tiedän etten ole ainut, joka noista rummuista on teille valittanut. Sä tiedät sen kans. Ehkä sun olisi pitänyt olla hieman lähempänä sitä RA:n päätyä. Kyllä siellä tunnelmaa oli. Sitä ei vaan luoda hakkaamalla rumpuja ja aidassa kiinni olevia mainoksia rikkomalla. Aika pitkälle koko lainaus oli lievää vähättelyä.



Arvostan heitä ketkä saapuvat sinne seuraamaan peliä vaikeampanakin aikana, mutta en todellakaan heitä ketkä saapuvat sinne huutelemaan enemmän vastustajalle kuin kannustamaan omiaan.
No niitä on meidän porukasta varmaan 1%. Eli mukavaa kun arvostetaan. Kiitos siitä.



Aika kyseenalaista käyttäytymistä, tiedät kiekosta lajina hyvin ja kirjoitat suurimmaksi osaksi asiaa, höystettynä tietenkin vaasalaisilla tavaramerkeillä, mutta sitten väliin yrität ujuttaa ihan täyttä kuraa. Taitaa olla aika pahanlaatuinen pakkomielle sulla tosiaan tuon Kaspun suhteen. Todella paska temppu Sinulta!
Ja sitten ”unohdat” mainita että siellä yritettiin käydä ottelun päättymisen ja KalPan joukkueen bussiin siirtymisen välillä myös Kaspun kimppuun..

Pahanlaatuinen pakkomielle. Joo no tuon katsomolaukauksen jälkeen en edes epäile sitä. Koitan tänään kysellä sen radiopuhelinmiehen kautta klippiä. Mä en ole unohtanut siitä mainita. En muistanut sitä tässä yhteydessä, mutta kyllä oon siitä puhunut monenkin eri tahon kanssa. Tiedä sitten, että ketkä ovat sielläkin örveltäneet.

Videoklippiäsi odotellen..

Asiasta toiseen kiekon katsomoon lentämiseen, onko tietoa kävikö kiekosta päähänsä saaneelle katsojalle pahemmin?



Sen 400 henkeä siellä päädyssä näin kyllä koko ottelun ajan, mutta ottelun lopussakin näin odotuksesta- ja hetkeä myöhemmin riemusta pomppivaa ja tuulettavaa porukkaa vain siinä katsomon palttiarallaa keskiosassa missä kiivaimmat taitaa pruukata olla.

Väriskaalasta ei tietääkseni ole kukaan ennen sinua mitään puhunutkaan, teidän tapauksessanne vain punaisesta.
Ironisen humoristista asiassa on se, että jos Sportin kannattajat ovat mielestään tyylikkäitä pelipaidoissaan ja/tai kaulaliinoissaan, eivätkö he käytökseltään ole omasta mielestään ollenkaan tyylittömiä?
Jees. Koitan sitä klippiä kysyä. Mulla on yksi hyvä kuva viikonlopun Hokki-pelistä. Se ei poikennut paljoakaan siitä, mitä se oli torstainakin. Laitetaan sekin tänään nettiin. Viimeinen oli erittäin hyvä kysymys. Voidaanhan sitä kysyä, että kuka tyylikäs ihminen ylipäätänsäkkään laittaisi fanipaitaa päälleen puhumattakaan siitä, että seisoisi jossain betonilla läpi ottelun, kun vieressä olevat ihmiset istuvat.




Muka lärveissä –asia on väärässä olemisesi tunnustamisen, sekä sen minkä miehen täytyykin pystyä tekemään, eli anteeksi pyynnön myötä historiaa.
Hieman vaikuttaa siltä että saattaisit luulla jotakin toista henkilöä minuksi. Mutta onhan sekin kai mahdollista että jäyhän pohjalaisen silmissä savolainen individualismi ja karjalainen iloisuus voisivat vaikuttaa samansuuntaiselta kuin lauantai-pullon tyhjentäminen.
Usko pois Johtaja. Kyllä mä tiedän kuka sä olet, mutta näin sut vaan niin ohimennen, etten saanut oikeaa kuvaa muodostettua. Pahoittelut edelleen. Etkö sää oo se.. No ei vaistekkaan. Kirjoittajat pysykööt jatkossakin anonyymeinä.

Summarum: On erittäin kova juttu KFC:ltä ja sen jäseniltä saada kaksi bussia Vaasaan. Matka on kuitenkin pitkä jne. Kyllä vieraskannattajat tuovat aina sen oman fiiliksensä ja boostinsa ottelutapahtumaan. Näin kävi myös torstaina. Mun on pakko lainata Sportin kotisivujen Forumista löytynyttä tekstiä.

Oli todella upeaa olla paikalla katsomossa hienon sport -kalpa pelin aikana. Myös ennen peliä ja pelin jälkeen oli hyvä fiilis. Todella mahtavaa huomata latteiden liigapelien jälkeen, kuinka jääkiekkoa voidaan pelata sydämellä. Molempien joukkueiden fanikatsomot ja innostunut muu yleisö antoivat kaltaiselleni vierailijalle hienon elämyksen. Jatkakaa samaan malliin ja välttäkää väkinäisyyttä kentällä ja katsomossa!! Kiitos.

Näin siis nimimerkki GreatWhite Sportin Forumissa
 
Viimeksi muokattu:

Icepowerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
Re: Osui ja upposi

Viestin lähetti Castillo
Tavallaan tuo banderolli osui ja upposi. Siis siltä osin, että miksi emme ole olleet Kuopiossa. Toisaalta EI USKALLA ei pidä paikkaansa. Sitäpaitsi Kuopion hallissa on järkkäreinä semmosia ********, että ei sinne vapaa-ehtoisesti kukaan kyllä mielellään edes lähtisi. Kyllä Red Army on ollut "Suuri ja Mahtava" Vaasan ulkopuolellakin. Se, että emme ole käyneet porukalla Kuopiossa menee tälläkin kaudella liiton piikkiin. Molemmat pelit ovat torstaina.

Mikä vika Niiralanmontun järkkäreissä. Siellähän on paljon panostettu turvallisuuteen palkaamalla paikalle koulutettuja vartijoita, joita useita. Jos on todellinen fani niin luulisi, että aika ja paikka ei ole esteenä !
 

Rocco

Jäsen
Kiekosta päähän saanut katsoja oli yön sairaalassa, sai monia tikkejä tarvinneen haavan päähänsä ja lievän aivotärähdyksen. Kuulemma pari senttiä alemmas niin olisi voinut mennä näkö. Kiekko osui onneksi sellaiseen kohtaan kallossa ettei käynyt tämän vakavammin. Ohimo tai silmät eivät olleet kaukana. Oli onni onnettomuudessa.

Jos on todellinen fani niin luulisi, että aika ja paikka ei ole esteenä !

Ainakin täällä päin Suomea tulee eteen sellainen este nimeltä työ. Arkisin ei juurikaan pysty lähtemään minnekään, Kokkolaankin lähtö on suoraan töistä. Sinänsä harmi, mutta mieluummin hyvä työpaikka kuin hyvät pelimatkat.
 

kaksyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Viestin lähetti Rocco
Ainakin täällä päin Suomea tulee eteen sellainen este nimeltä työ. Arkisin ei juurikaan pysty lähtemään minnekään, Kokkolaankin lähtö on suoraan töistä. Sinänsä harmi, mutta mieluummin hyvä työpaikka kuin hyvät pelimatkat.

Järjestelykysymys. If there is a will, there is a way. Työtunnit voi mahdollisesti korvata tekemällä tunteja varastoon tai vaihtoehtoisesti käyttää yhden lomapäivän matkaan.

Nimimerkki "Lomat käyttöön playoffeissa"
 

Jäger

Jäsen
Viestin lähetti Rocco
Ainakin täällä päin Suomea tulee eteen sellainen este nimeltä työ. Arkisin ei juurikaan pysty lähtemään minnekään, Kokkolaankin lähtö on suoraan töistä. Sinänsä harmi, mutta mieluummin hyvä työpaikka kuin hyvät pelimatkat.

Tätä Vaasalaiset jaksaa toistella selityksenä, sille mikseivät käy vieraspeleissä, paitsi Kokkolassa. Hyvin paistaa läpi tämä Pohjalainen ylimielisyys, meilläpäin käydään töissä, muualla ihmiset on työttömiä luusereita. Eipä noissa työssä käyvien määrässä, ole kuin parin prosenttiyksikön eroja suurimmissa kaupungeissa. Opiskelijatkin varmaan teillä päin on niin yltiö vastuuntuntoisia, etteivät kehtaa päivääkään koulussa jättää väliin. Propsit Vaasaan, muualla päin riittää pienemmätkin syyt koulusta lintsaamiseen ;). Jospa sitten pudotuspeleissä näkisi tämän kuuluisan RA:n kotihallissakin.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
En tiedä muista, mutta meikäläisellä ei ainakaan ole mitään mahdollisuuksia lähteä torstaina toiselle puolelle Suomea katsomaan lätkää. On sen verran muutakin tekemistä elämässä, että jos jokaiselle päivälle pyytäisin jotain työnantajalta, niin samantien saisi alkaa etsiä uutta työpaikkaa. Näin se vain menee.

-Nimim. Johtavassa asemassa on ihqa-
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Vittu on pojat väsynyttä juttua, puolin ja toisin.

Kuopiolaisessa fanikulttuurissa on tapana hakata rumpuja, vaasalaisessa laulaa. Jokainen toimikoot tavalla millä haluavat. Turha siitä on kitistä.

Kuopiolaiset toivat provosoivan lakanan Vaasaan. Sen kun tuovat, vaasalaiset laulelee provosoivia lauluja tuon tuosta. Jokainen toimikoot tavalla millä haluaa. Turha siitä on kitistä.

Sport-fanit eivät ole tänä vuonna paljon reissanneet, mikä johtunee siitä, että joukkue on pelannut päin persettä. Mua vierastappiot vituttaa ihan tarpeeksi kotonakin eli ei tarvitse lähteä sinne reissuun niitä katsomaan. Jos peli nyt muuttuu niin voin katsoa uudelleen.

Joissain töissä nuo sisään tekemisetkään ei onnistu, hommia on kaikenlaisia. Itse opiskelen ja esim. Kokkolan reissua jälestävänä aamuna oli tentti. Kyllä vitutti kuivin suin ajalle takaisin Vaasaan, kun normaalisti oltaisiin jatkettu baariin. Tätä tämä arki on. Joskus voi lähteä, joskus ei. Ei taida KalPankaan omistajien pörrötilanne siihen kaatua, että yksi bussillinen Vaasasta jättää tulematta.

Sport-fanien kannustus on tässä heikoimpina aikoina ollut perseestä. Joten säästetään se hehkutusta niille ajoille, kun se on taas kunnossa., eikös?

Kuopiosta tuli kaksi bussilista ja rumpuja lukuunottamatta meininki oli vaisua. Jopa Kokakolan 15 jamppaa saa enemmän ääntä aikaan. Joten tsemppiä vain sinnekin.

Joka puolelle on parannettavaa. Niin käyttäytymisessä, äänen käytössä kuin aktiivisuudessakin.

Kiitos.
 

Rocco

Jäsen
Kaikilla ei ole mahdollista siirtää töitä "varastoon" tms. Itselläni ei ainakaan ole.

Ja edelleen, Vaasasta on niin pitkä matka kaikkiin Mestis-paikkakuntiin, Kokkola poislukien, että matkalle lähteviä on arkipäivisin lähes mahdotonta löytää. Kerran olisin arkipeliin päässyt lähtemään, mutta kun ei muut pääse niin ei auta. Ja jos lauantaimatsi sattuu olemaan jossakin Forssassa niin ei väkeä kiinnosta lähteä katsomaan sellaista rupusakkia. (Ei pahalla Forssaa kohtaan)

Vaasa->Kokkola 121km
Vaasa->Forssa 319km
Vaasa->Turku 332km
Vaasa->Kajaani 367km
Vaasa->Kuopio 375km
Vaasa->Mikkeli 388km
Vaasa->Järvenpää 405km
Vaasa->Vantaa 409km
Vaasa->Kouvola 429km
Vaasa->Kirkkonummi 432 km
Vaasa->Joensuu 492km
 

sähköjänis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
niin

olen nähnyt kuopiossa jääkiekkoa livenä, rummut pärisee kuin sirkuksessa ennen temppua. sama meno vaasassa vierasmatkalla olleilla.

kovin oli niirala hiljainen siellä ollessani, sanotut rummut pärisi ja teinitytöt kirkui suosikkipelaajiaan.

kukin taplaa tyylillään, monen sportin kannattajan mielestä rummut kuuluu joko sinne sirkukseen tai livemusiikin soittoon muualla kuin hallissa.

lauluja monessa paikkaa tässä maassa ei kuule, klap-klap -linjaa kuitenkin. hyvä sekin.

fanikatsomo on montussa väärässä paikkaa, eikä istualtaan saa samaa tunnelmaa syntymään.
 

kaksyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Menee kyllä entistä enemmän aiheen ohi, mutta menköön...

Viestin lähetti sähköjänis
fanikatsomo on montussa väärässä paikkaa, eikä istualtaan saa samaa tunnelmaa syntymään.

Aina ei voi saada kaikkea mitä haluaa, välillä täytyy olla valmis tekemään myös kompromisseja. Niin Kuopiossa kävi fanikatsomon suhteen.

Aiemmin fanikatsomo oli hallin päädyn ylälehtereillä, mutta muutto tuli tänä syksynä eteen. Kaupungin suunnitelmissa on vaihtaa koko pääty istumapaikoiksi, niinpä fanikatsomolle ei sieltä enää tilaa löydy. Vastaavasti kulma vaihtuu kokonaan seisomapaikoiksi.

Allekirjoittanut on alun epäilyn jälkeen todennut muutoksen hyväksi. Olemme entistä lähempänä jäätä, ja näkyvyys on kelvollinen. Kannustuskin kuuluu varmasti paljon paremmin kuin aiemmin piippuhyllyiltä.

Edit: Selvennettäköön vielä: KalPan ja kannattajienkin ajatuksissa pääty olisi kokonaisuudessaan seisomapaikkoina, mutta kaupunki haluaa päädyn istumapaikoiksi muita tapahtumia varten.
 
Viimeksi muokattu:

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
Viestin lähetti kakes
Ai tuollainen teksti? Aika hyvä, varmasti osui ja upposi. Asiahan on niin että Ra ei uskalla enää lähteä yhtään mihinkään. Pelko, kunnioitus, ja välttely muuttuu tuota rataa jatkaen inhoksi, sääliksi ja porttikielloiksi. Kyllä Kokkolassa ollaan kovaa poikaa ja heitetään perinteisellä tyylillä hulinaksi, tosin täälläkin alkaa tulla jo mitta täyteen Ra:n kukkoilusta. Muualla Suomessa bussilista ra:n kannattajia ei ole vielä nähty. En tiedä löytyykökään heitä niin paljon, minusta kun tuntuu että kyse on vain noin tusinasta mieshenkilöstä jotka yrittävät maineellaan pönkittää egoaan,tai jotain sellaista.

Uhhuh. Kakes! Sä oot jo legenda täällä.
Välillä näytti että loanheittosi rauhoittuisi mutta tulet esiin kuin jo legendaksi kasvanut
provokaattori numero yksi , Wolf. Sieltä täältä , melkein yhtä tyylikkäästi aina jotain
mukapahaa pientä. No, kateus , tuo suomalainen perisynti yhdistettynä joidenkin kokkolalaisten
(tai kokkolan ympäristön asukkaiden) alemmuuskompleksiin on juuri tällainen klassinen
naapurikaupungin viha-rakkaussuhteen perusta.
Sieltä täältä kuullut tiedot ja huhut yhdistettynä omiin sokeasti luotettuihin näkemyksiin tuovat näitä ihmeellisiä harhoja joihin näytät sokeasti uskovan.
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Vaikka puheenaihe onkin karannut ketjun varsinaisesta aiheesta oikein huolella niin sanotaan tästä väittelystä sen verran, että mielestäni on ihan turhaa väitellä tällä tavalla kannattajajoukkojen paremmuudesta. Ottelua edeltävää pientä (tai vähän suurempaakin) provoa pitää olla. Se tuo pienen lisäjännitteen itse peliin.

KFC:n lakana oli just sitä. Itseäni ainakin nauratti se ja ainoastaan siksi että en usko kenenkään savolaisenkaan tosissaan uskovan että RA:n Kuopioon lähtö olisi uskaltamisesta kiinni. Uskoisin syitä olevan ainakin koulu/työ/laiskuus yms. Varmasti jos RA matkaisi Kuopioon, olisi näkyvillä lakana joka tuskin mairittelisi savolaisia.

On mielestäni hienoa se, että Mestiksestä löytyy kuitenkin näinkin innokkaita ja fanaattisia faniryhmiä. RA:n käytöksestä huudellaan mielestäni ihan liikaa. Ei ne Kuopion poikienkaan erätaukojutut sieltä fiksuimmasta päästä olleet. Tosin tokalla erätauolla olivat jo vähän hiljaisempia (Sport oli tullut 0-2:sta 3-2:een).
 

kakes

Jäsen
Viestin lähetti Sumu
Uhhuh. Kakes! Sä oot jo legenda täällä.
Välillä näytti että loanheittosi rauhoittuisi mutta tulet esiin kuin jo legendaksi kasvanut
provokaattori.
Sieltä täältä kuullut tiedot ja huhut yhdistettynä omiin sokeasti luotettuihin näkemyksiin tuovat näitä ihmeellisiä harhoja joihin näytät sokeasti uskovan.

Ei tarvitse mitään sieltä täältä huhuja kun on neljässä pelissä kauden aikana samassa hallissa niin näkee jo aika hyvin millainen poppoo se teidän poikakuoro oikein on. Ja kas kummaa, aina,aina ja aina muutkin löytävät ja näkevät asiat aivan samoin kuin minä. Oletko sokea, kuuro vaiko muuten vain egoltasi omasta mielestäsi muitten yläpuolella kun kun olet ottanut minut silmätikuksi?
Minulla kun ei ole tapana hyssytellä vaan lausun asiat juuri niinkuin ne ovat. Ja jos ne eivät jotakuta miellytä, se on hänen ongelmansa, ei minun.

Sumu, sä et oo legenda täällä. Useammin minä kuitenkin täällä olen kirjoitellut viime aikoina kuin sinä.Ilmestyt tänne silloin tällöin antamaan parin rivin viestejä ja metsästät minua sitten. Provoilusta puheen ollen, lueppa oma viestisi uudestaan,katso sitten peiliin ja mieti. Löysitkö mitään yhtäläisyyksiä noista.
 

Icepowerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
Viestin lähetti Rocco
Ainakin täällä päin Suomea tulee eteen sellainen este nimeltä työ. Arkisin ei juurikaan pysty lähtemään minnekään, Kokkolaankin lähtö on suoraan töistä. Sinänsä harmi, mutta mieluummin hyvä työpaikka kuin hyvät pelimatkat.

Haha luuletko , että muualla suomessa ei tehdä työtä kun Vaasassa. Matkoille lähtö on enemmänkin suunnittelukysymys , joka ei taida nähtävästi olla teilläpäin suurimpia hyveitä. Kun on tarpeeksi hyvä työpaikka niin voi vaikuttaa itse omiin työvuoroihinsa jo kuukausia ennen.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Jos asioista puhutaan ihan suoraan, niin mitä järkeä olisi lähteä Vaasasta Kuopioon saakka katsomaan peliä, jolla tuskin on kovinkaan suuria ilonaiheita tarjottavana vierasjoukkueen kannattajille. Tuskin Vaasassa olis ollut montaakaan Kalpafania, jos voiton todennäköisyys olisi ollut samaa luokkaa kuin ne ovat Sportilla Kuopiossa.

Runsaslukuinen fanilauma matkaisi Vaasasta Kuopioon jos pelilliset asetelmat olisivat toisin päin.
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Viestin lähetti everon
Jos asioista puhutaan ihan suoraan, niin mitä järkeä olisi lähteä Vaasasta Kuopioon saakka katsomaan peliä, jolla tuskin on kovinkaan suuria ilonaiheita tarjottavana vierasjoukkueen kannattajille. Tuskin Vaasassa olis ollut montaakaan Kalpafania, jos voiton todennäköisyys olisi ollut samaa luokkaa kuin ne ovat Sportilla Kuopiossa.

Runsaslukuinen fanilauma matkaisi Vaasasta Kuopioon jos pelilliset asetelmat olisivat toisin päin.

Jos olet Sport-fani, niin en ymmärrä tuota ajattelutapaa!!? Jos taasen kannatat jotain muuta seuraa niin OK.

Jos tässä aletaan katsomaan todennäköisyyksiä, niin silloinhan tietyissä matseisssa ei kävisi kukaan....?
ps. hyvä esimerkki Jokerit - Pelicans, selvää kauraa, eix vaa??
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Näyttäisi joillekin KalPa-faneille suosikkijoukkueensa tappio olevan kova paikka. Alkukausi lähtenyt ilmeisesti liian hyvin liikkeelle? Nöyryyttä nöyryyttä...
 

Marcus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, VPS
Ilmeisesti Kuopiossa käy jo kaikkien muiden joukkueiden fanit, kun niin vaasalaisia sinne kaipaatte?!?

Oikeasti on hienoa, kun jotkut viitsivät reissata toiselle puolen Suomea yhden suhteellisen merkityksettömän runkosarjapelin takia.
Itselleni ei töiden järjestäminen olisi ongelma, olen kuitenkin sen verran laiska ja mukavuudenhaluinen, että vaikka kuinka edullisesti pääsisin, niin tuskin Kuopioon asti lähtisin pelkkää runkosarjaottelua katsomaan.
Mielestäni tuen joukkuettani vähintään yhtä hyvin käyttämällä rahani mieluummin oman joukkueen osakkeisiin, kuin matkoihin susirajalle.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Viestin lähetti Orion Star
Jos olet Sport-fani, niin en ymmärrä tuota ajattelutapaa!!? Jos taasen kannatat jotain muuta seuraa niin OK.

Mun mielestä kannustaminenkin pitää ansaita. Tässä olen varmasti eriä mieltä monen muun (ei vaasalaisen) kanssa. Jos pelaajat vaan surffaa päättömästi kaukalossa ja nostaa liksaa niin se ei minun mielestäni ole ansainnut kannustustani. Silloin sitä pitää herättää eli tehdä liikkeitä, että he tajuaisivat, että nyt ei mene niin kuin pitäisi.

Osa Red Armystä käänsi yhdessä pelissä selän, mielestäni oikeutetusti. Tapaus aiheutti paljon porua ja joukkue varmasti puhui asiasta ja ehkä jopa ottivat onkeensa. Näin se homma etenee.

Minä en ole niitä kavereita, jotka kannustaa halutonta ja tietoisesti paskasti pelaavaa joukkuetta. He eivät kannustusta ansaitse. Ala-astelaisten "me kannustetaan joukkuetta aina"-jutut tarkoittaa osiltaan sitä, että kannustajien mielestä ei ole väliä kuinka joukkue pelaa, vaan se on aina ansainnut kannustuksen.

Nythän Sport on pelannut mukavasti ja esim. lauantaina kannustus oli helvetin hyvää. Jopa istumakatsomo heräsi. Näin se toimii myös, joukkue pelaa hyvin ja saa kannustusta. Toki myös toisinpäin, mutta vain tiettyyn rajaan asti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös