Sport-Hermes otteluraportti

  • 3 914
  • 38

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Ennen matsia:

Olin henkilökohtaisesti varma että Hermeksen maalilla ottelussa sporttia vastaan torjuu Tommi Hietala, mutta hermeksen valmennusjohto pamautti pommin ja maalille asteli vain kahden ottelun kokemuksella Mikko Hankaniemi. Sportin maalille puolestaan odottelin Timo Laaksoharjua mutta hän oli mystisesti loukkaantunut ja maalilla oli Marko Härkönen. Kakkosena penkillä kaikkien maalivahtien kunkku, Harri Rönnholm. (ihmemies ihmeellisellä tavalla torjua. Hänen rinnallaan hasekkikin näyttää koulukirja maalivahdilta).


1.erä

Hermes painaa kiekkoa väkisin sportin päätyyn, mutta surkea laukaisutaito pelastaa sportin. Sportti sai ensimmäisen maalinsa kun pajuluoma ampui, Hankaniemi tiputti jonka jälkeen pajuluoma menee ripariin jonka maalivahti hankaniemi torjuu päin hermeksen puolustaja Mikko Pukkaa ja hänestä kiekko meni sisään (tämä oli näkemykseni, mutta jos joku näki tarkemmin mitä tapahtui niin antaa palaa). Vain muutama minuutti edellisestä, Kaartinen pääsee Hapon syötöstä läpi ja Hankaniemi kaivaa kiekkoa verkostaan. Maalien jälkeen Hermes hiukan hallitsi peliä mutta ei saanut Hallbäckin jäähyn aikana kuitenkaan maalia. Tomunen hermeksestä nautti hetken jäähypenkillä mutta sport ei saanut maalia muutamasta paikasta huolimatta.

2.erä

Maaleja ei tullut, mutta paikkoja oli ja jäähyjä jäi mutta jäi myös viheltämättä. Maalivahti Hankaniemen hiostus sportin kannattajien puolelta ei näyttänyt häneen tehoavan vaan hän torjui kuin viilipytty. Laukaukset menivät suhteellisen tasan ja niin meni myös kaikki muukin.
Erän päätyttyä Viemeröllä ja Salmelalla oli hiukan erimielisyyksiä, mutta oli taidettu hermeksen jätkille sanoa että kiertäkää se hullu kaukaa kun Salmelakin näytti hiukan perääntyvän.

3
.erä

Viiden minuutin pelin jälkeen hermes voitti aloituksen josta Tatu Backman nousi maalille: ensimmäisen Härkönen torjui, mutta Backman tinttasi ilmasta kavennuksen. Heräsi kysymys missä oli pakit? Kolme minuuttia tämän jälkeen Jani Uskin hiostus palkitaan ja hän saa väkivaltaisuudesta jäähyn. Koko ottelun aikana hän oli aivan pimennossa ja paineet tuntuvat olevan kovat kun vanhaan halliin joutuu tulemaan. Jäähylle mennessään sportin 500 päätykannattajaa huusi täydellä äänellä JUOPPO, JUOPPO, JUOPPO ja varmasti Uski tämän kuuli. 21 sekuntia ennen jäähyn päättymistä Karo Koivunen otti koukkaamisesta jäähyn ja Hermeksen pelaajilla näytti lopullisesti pinna palavan. Illan ykkönen oli biisi joka Koivusen mennessä boksiin soi ja sen sanat meni jotakuinkin näin: Vain me kaksi lallallaa… Sporttia rupesi vaivaamaan kuitenkin alkukauden ”en lauo mistään” syndrooma. Teemu Viemerö otti jäähyn 8min ennen loppua jäähyn kiinnipitämisestä. Viemerö oli lievästi tilanteesta erimieltä ja sen hän kyllä näytti aika selvästi. Hermeksellä oli pari paikkaa tasoittaa, mutta Marko Härkönen näytti parastaan ja Hermes jäi maaleitta. Lopussa Mikko Pukka otti ratkaisevan jäähyn ja Vesa Myllyaho pääsi ratkaisemaan tyhjiin.


Seuraavaa jäi mieleen:

Uskin peli oli jälleen Vaasassa heikko, samoin koko muullakin ykkösketjulla.

Hankaniemi kesti suhteellisen hyvin fanien huudot.

Miro Laitinen ei saanut koko ottelun aikana mitään aikaiseksi, mikä on liigan ja Mestiksen ero?

Käytävähuhut vahvistuvat edelleen: Patrik Westerbackia ollaan tuomassa yhä lujempaa kohti vaasaa.

”vain” 1500 katsojaa.

Hermes tuntuu olevan täysin kiinni ykkösketjun pelistä: muut eivät saa kiekkoa juuri millään vastustajan päätyyn.

Marko Luomala ei loukkaantunut vaikka lensi hirveällä vauhdilla niska edellä laitaan: ihmisen keho tuntuu kestävän paljon.

Hermes harrasti muutamassa kohtaa todella rajua halonhakkuuta jonka tyyppiseen hakkuuseen sportista pystyi ottelussa vain Teemu Viemerö.

Kristian Hjerpen koskiessa kiekkoon koko päätykatsomo huusi kikuu, kikuu.

Paras kannattaja äänestyksessä palkinnon saa se jätkä joka päätykatsomossa viheltää ti-ti-tyy ti-ti-tyytä.
 
Viimeksi muokattu:

Stomper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Capitals, Liverpool
Jäähylle mennessään sportin 500 päätykannattajaa huusi täydellä äänellä JUOPPO, JUOPPO, JUOPPO

Olen aina ihaillut Sportin kannattajien pitämää meteliä omiensa puolesta. Valitettavasti yllä olevan kaltaiset mauttomuudet pudottavat arvosanaa. :(

Muuten ihan OK paikallispeli, Sport hallitsi kahta ensimmäistä erää ja hyödynsi Hermes-virheet parin maalin arvoisesti. Kolmas erä Hermeksen heiniä ja tasoitukseenkin oli paikat, mutta tällä kertaa kiekko ei pomppinut Kokkolan suuntaan. Pohjanmaan kiekkoherruus tällä hetkellä Vaasassa, mutta onneksi vielä yksi "nuijasota" jäljellä, jolloin päästään hakemaan revanssia.
 

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
joo-1.3 on Kokkolassa se viimeinen taisto!
Toivottavasti saadaan kunnon porukka taas matkaan!
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
hmmm...

Sen verran Jaskan kanssa eri miletä, että Ensimmäinen erä oli kyllä totaalista Sport hallintaa. Hermeksen laukaukset olivat vähissä ja nekin paikat mitä sillä oli tuli Sportpuolustuksen virheistä. Sport myyly pyöri mukavasti vielä toisen erän alunkin minkä jälkeen selkä suoristui ja liike loppui. Hermes pääsettiin peliin mukaanaivan turhaan. Ottelu oltaisiin voitu ratkaista jo toisen erän alussa, mutta nuori Hermesveskari ja heikot ratkaisut pitivät ottelun tasaisena.
Hermes oli heikko. Hyökkäys on täysin yhden miehn varassa, Uskin. Ja puolustus Pukan ja Salmun varassa. Leveyttä ei löydy. Stomperille sen verran noista Uski huudoista sen verran, että itse mies on Vaasalaisyleisön vihat itselleen ottanut omalla "ravintolakäyttäytymisellään." Kohtuu hyvin Uski myllyn kesti. Sport vuosina olisi puhunut itselleen varmasti kymppiminuuttisen. Jaskalle joka kirjoitti Hankaniemen hyvästä pinnasta tämmöinen pikku näpäytys, että kun Sport oli tehnyt 3-1 maalin ja Hankaniemi luisteli takaisin maalille, niin hän näytti päätykatsomolle käsimerkkejä, jotak eivät olleet hyväksi esimerkiksi nuoremmille katsojille.
Virhe, sillä Vaasalaisyleisö ei unohda.
 

Stomper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Capitals, Liverpool
Omapa on asianne...

...mitä huutelette. Enemmän ne huudot kertovat huutajista itsestään kuin kenestäkään vastapuolen pelaajasta tai esim. tuomarista. Käsimerkeistä sen verran, että jonkin Sportille tulleen jäähyn jälkeen muutama kaukalon laidalla pleksin takana ollut järkkäri oli näyttänyt tuomari Eroselle keskaria. Seuran edustajina ja järjestyksenpitäjinä moinen käytös on anteeksiantamattoman lapsellista ja typerää.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Re: hmmm...

Viestin lähetti mendieta
Sen verran Jaskan kanssa eri mieltä, että Ensimmäinen erä oli kyllä totaalista Sport hallintaa. Jaskalle joka kirjoitti Hankaniemen hyvästä pinnasta tämmöinen pikku näpäytys, että kun Sport oli tehnyt 3-1 maalin ja Hankaniemi luisteli takaisin maalille, niin hän näytti päätykatsomolle käsimerkkejä, jotak eivät olleet hyväksi esimerkiksi nuoremmille katsojille.
Virhe, sillä Vaasalaisyleisö ei unohda.
Sport teki maalin suht.tasaisen kiekkopäätyyn ja perään alun jälkeen. Sen jälkeen Hermeksellä oli 3-5 (miten maalipaikka määritellään) hyvää maalipaikkaa (enemmän tai vähemmän sportin pelaajien syytä) mutta vedot osuivat joka Härköseen tai menivät ohi. Tuota Hankaniemen käsimerkkien näyttämistä en huomannut:confused: mutta sellaisen kuvan sain että pää kesti suht.hyvin sportin fanien huudot. Stomperille. Mikä tuo käsimerkkihomma oli?:eek: siitä pitää tehdä sportille ehdottomasti ilmoitus koska tuollaista ei "enää vaasassakaan" saa tehdä. Todella mautonta ja pilaa sportin maineen. Sinänsä kylläkään Eronen ei ollut vieläkään oikein tasapuolinen...mutta eipä se mun homma olekkaan kommentoida erosen tasapuolisuutta :o
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Oma käsitykseni on aina ollut, että kun on ostanut lipun niin hallissa saa huutaa mitä haluaa. Se mitkä huudot ovat mauttomia tai hauskoja on tietysti pitkälti kiinni siitä ketää huutaa ja kenelle huudetaan.
Uskille suunnattujen huutojen tarkoituksena on tietysti saada hänen pinnansa palamaan ja siinä onnistuttiin kohtuullisesti. Uskin tapauksessa katsomon etuna on vielä se, että kun Uski on Vaasalaisyleisölle tuttu, niin tiedetään kuinka miehen saa kuumenemaan.
Stomperin antamaan kommenttiin huutajista voisin sanoa, että tuskin ovat mitään professoreja ja tuskin semmoista imagoa hakevatkaan. Vaasalaisyleisön tavoittena on aina ollut saada vastustajan olo hallissa tukalaksi ja jos esim. Hermes on huudot pannut merkille voidaan mielestäni todeta, että tavoitteessa ollaan ainakin jollain tasolla onnistuttu.
 

Stomper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Capitals, Liverpool
Joo, Mendieta on ihan oikeassa, että lipun maksava saa huudella haluamiaan juttuja eikä professorin pätevyyttä vaadita ollakseen hyvä lätkäjoukkueen kannattaja... Kannattaa kuitenkin muistaa, että katsomossa on myös lapsia, joille välttämättä henkilökohtaisuuksiin menevät huudot eivät ole omasta mielestäni kovin hyvä esimerkki oikeasta kannustuksesta. Totta kai vastustajan härnääminen kuuluu asiaan, mutta eikös siinäkin voisi käyttää jonkinlaista suodatinta... Lähinnä puutuin noihin asiattomuuksiin sen takia, että Sportin kannattajien kannustuksessa on paljon hemmetin hyvää, josta kannattaa ottaa muillakin Mestis-paikkakunnilla oppia - myös Kokkolassa. Ikävä vain, että hyvää asiaa varjostavat tällaiset omasta mielestäni turhat huutelut...

Tuon aiemmassa viestissäni mainitsemani järkkärikaksikon kansainvälisen merkkikielen oli havainnut eräs paikalla ollut kokkolalainen, jonka havaintoa minulla ei ole mitään syytä epäillä: kaveri vain totesi sen ilman mitään ylimääräisiä tappion aiheuttamia tunteen purkauksia. Ja eiköhän mahdollinen viestin meneminen Sportin puheenjohtajalle Laaksoharjulle hoidu näin epävirallisestikin esim. tämän palstan kautta. Jos miehen maailmanarvot ovat ennallaan, niin eiköhän ennen seuraavaa kotipeliä hän muistuta järjestysmiehiä oikeista käytöstavoista.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Mutta Hankaniemen käytös oli myös erittäin typerää. Katsomon jutut nämä pikkulapset ovat jo oppineet mutta sen että maalivahti näyttää keskaria on kyllä pikkusen yli... Mutta onpa kivaa että saatiin taas lämmöt nousemaan...
 

pude

Jäsen
Suosikkijoukkue
hermes
Onhan Kokkolassakin pari "lapsellisesti" käyttäytyvää järkkäriä, huutavat tuomareille naama punaisena ei lasten kuunneltavaksi tarkoitettua tekstiä, siitä oli muuten juttua viime keväänä keskipohjanmaan yleisön osastolla, sen jälkeen on ollut rauhallisempaa.
 

Kiekkofani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Sormimerkeistä ja huudoista

Olin itse Hankaniemestä n. 4m päässä ja voin sen verran todeta sen puolesta, ettei näyttänyt keskisormea vaan viittoi etu- ja keskisormi yhdessä "tuu tänne". Syynä oli yläpuolellani seissyt kaverini, joka näytti Hankaniemelle keskisormea! :D

Olen Mendietan kanssa täysin samaa mieltä siitä, että pääsylipun hankkinut saa huutaa mitä tahtoo, jos uskoo sen auttavan omaa joukkuettaan. Ei suomalaisessa kannustuskulttuurissa ole koskaan liikaa meteliä...
 

SÄLLI 85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, New York Rangers, HIFK, Suomi
Se oli kyllä yksi parhaimmista huudoista Vaasassa tällä kaudella. Uski yrittää pyörittää peliä niin hirveä meteli: Juoppo Juoppo :)
Ja KooKoota vastaankin pelatussa pelissä Nurmberg pyöritti peliä, niin: Liisa Liisa :) . Ja huudot oli oikein Jani "El Gringo" Uskille se nimittäin löi Maukkaa (Pajuluoma) mailan lavalla kasvoihin. Onneksi Maukka ei kuitenkaan loukkaantunut.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Pajuluoma pyöri ympäri kenttää tuomarin perässä. Se oli hienoa nähtävää:rolleyes:
 

Stomper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Capitals, Liverpool
Ei, ei, ei...

Minä kun luulin, että tästä saataisiin jonkinlainen keskustelu oikeanlaisesta kannustamisesta... No, jos asiattomat huutelut tuovat :) kasvoille ja hyvän mielen, niin siitä vaan. Enemmän minä ainakin haluaisin nostaa esiin oman joukkueen positiivisen kannustamisen "yhtenä tämän kauden parhaista huudoista". Turha tätä kai on enää toitottaa, koska jotkut eivät pointtiani ymmärrä: typerät henkilökohtaisuuksiin menevät nimittelyt näköjään vain tuovat parempia kicksejä osalle katsojista...

En vaivaudu palaamaan aiheeseen, mutta toivotan kaikille Mestis-seurojen kannattajille myönteisiä oman joukkueen kannustushetkiä loppukaudeksi...
 

Sumu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sentteri Jumalan armosta Patrik Westerback
Stomper!
Eikös aikoinaan Hermeksen kotimatseissa ollut joku rumpuporukka paukuttamassa erilaisilla rumputseteillä! Oli aika vakuuttavan näköistä ja kuuloista toimintaa!
 

Stomper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Capitals, Liverpool
Eikös aikoinaan Hermeksen kotimatseissa ollut joku rumpuporukka paukuttamassa erilaisilla rumputseteillä! Oli aika vakuuttavan näköistä ja kuuloista toimintaa!

Oli kyllä... Taisi olla paikallisen Samba el Gambon rytmiryhmä. Ikävä kyllä se taisi jäädä yhden kauden mittaiseksi jutuksi. En oikein tiedä, mistä johtuu, ettei järjestäytynyttä kannustusta Kokkolan halliin näytä tulevan. Taitaa olla kulttuurikysymys: esim. Vaasassa on vallalla ilmiselvästi Ruotsista vaikutteita saanut kulttuuri, jossa lauletaan ja huudetaan isolla porukalla ja homma on tietyn ydinporukan osalta järjestäytynyttä. Kokkolassa vastaavasti olla perisuomalaisia kannustajia - jos peli kulkee, ollaan hissukseen, korkeintaan napistaan tuomarin tuomioista, oman joukkueen maalin aikana lyödään golftaputuksia ja pälyillään ympärille, ettei vaan vieressä oleva huomaa moista ylenpalttista tunnekuohua. Jos omien peli ei kulje, ollaan tuppisuuna ja aina välillä muistetaan omaa joukkuetta muutamalla napakalla haukkumasanalla.

En halua arvostella kokkolalaisyleisöä, mutta kyllä täällä ollaan aivan liian hiljaa ja unohdetaan oman joukkueen kannustaminen vaikeissa paikoissa. Onneksi pelipaitoihin sonnustautuneet Hermes-juniorit jaksavat pitää meteliä! :) Heistä me kaikki voisimme ottaa oppia...
 

pietu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Jokerit
Kyllä Stomper puhuu asiaa kun puhuu yliesön heikosta mukanaolosta Hermeksen kotiotteluissa. Toista oli 80 -luvun loppupuolella ja 90 -luvun alussa kun väännettiin tiukkoja paikallisotteluita Junkkareita, YPA:a ja myöhemmin Sportia vastaan. Hallissa yleensä aina 1500-2000 henkeä ja meteliä riitti.
Samba ryhmä takaisin hallille meteliä pitämään!!
Vaasalaisille tiedoksi, että istuin vieressä kun Uski kiskaisi suoran
oikean Pajuluoman naamaan, mistää mailan päällä lyömisestä
ei ollut kysymys. Pajuluoma tosiaan tuntui viihtyvän Tuomarin
vanavedessä ottelun aikana suu käyden. Yllättävän tehokas
kaveri pelillisesti - ulkonäkö pettää (vrt. Jukka Seppo)... :)
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Pajuluoma on raataja joka pelaa sportille 110% joka vaihdossa. Menee sellaisiin paikkoihin mihin ei missään nimessä kukaan "tervejärkinen" menisi. Muita samaan sarjaan kuuluvia pelaajia on sportissa aika monta Myllyaho,Pajuluoma,Luomala ja Kaartinen.

PS. Jukkahan on tosi söde kundi...
 

Anu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, TPS, NY Rangers ja maajoukkueista
Kiitoosh!

Kiitos kaikille noista jutuista, on kiva saada enemmänkin infoa pelien kulusta kuin mitä lehdistä saa lukea!
Tähän väliin on aivan pakko heittää pari kommenttia edellisiin juttuihin!
Mielestäni yleisön kannustus on parasta silloin kun se kohdistuu omaan joukkueeseen eikä vastustajien "haukkumiseen". Jos vaasalaisyleisön "kauden paras kannustus" oli J. Uskin baarikäyttäytymiseen viittaava, kertoo se kai jotain kannustuksen laadusta.. No onhan se hauskaa hiillostaa vastustajia, mutta tuollainen henkilökohtaisuuksiin meneminen on mielestäni kaikkea muuta kuin hienoa. Muistaakseni vaasalaiskannattajat saivat tässä muutama kausi taaksepäin suurta iloa huutelemalla Hermesveskari Peltosaralle törkeyksiä hänen (oletetusta) tyttöystävästään. Ei sellainen mielestäni kuulu urheilukatsomoihin.
Suomessa ei ole oikein sellaista "katsomoperinnettä" kuten esimerkiksi Ruotsissa ja Keski-Euoroopassa, joissa osalla yleisöstä on jopa korvatulpat kovan metelin takia. En nyt välttämättä aivan sellaista tännekään halua, mutta mieleen tulevat juuri nuo 80-luvun lopun ja 90-luvun alun hienot vuodet jolloin Kokkolassa oli kunnon yleisömäärät sekä kannustus aivan eri tasolla kuin viime kausina (kauden '97-'98 loppu pienenä poikkeuksena). Suurimpana syynä katsomokäyttäytymisen muuttuminen kirkkokäyttäytymiseksi Kokkolassa on luultavasti järjestäytyneen fanitoiminnan puute, joka johtuu monista syistä. Siinä vinkkiä teille jotka vielä Kokkolassa vaikutatte, järjestäytykää ja tehkää asiaan muutos! :D
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Kannatta myös kuitenkinn muistaa että vain reilu kuukausi takaperin teki suomalainen iltapäivälehti jutun HPK:n "sikakatsomosta" ja kyseisessä jutussa heidän toimintansa kehuttiin maastataivaaseen. Siinä oli juttuja mitä nämä tyypit huutavat pelaajille ja tyyli oli hyvin samantyyppistä kuin sportinkin kannattajilla. Jutussa myös pelaajat sanoivat että se on pelaajien heikkoutta jos noihin huutoihin menee ja Toni Mäkiaho taisi todeta jutussa että "ei niistä pidä välittää". Uski oli vain niin tyhmä kun meni niihin huutoihin mukaan.
 

pietu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Jokerit
Mitähän Jaska tarkoitti sillä, että Uski olisi lähtenyt huutoihin mukaan. Mies keskittyi kyllä mielestäni pelaamiseen josta tosin ei tullut yhtään mitään Vaasassa. Jaskan mainitsemasta Uskin tyhmyydestä en tiedä mitään kun en ole saanut siitä mitään näyttöä (sorry) :rolleyes:
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Jos et enää muista niin se meni aivan satasella siihen huutoon. Peli oli aivan luokatonta ja sitten yksi aivan typerä jäähy jonka se olis voinu olla ottamattakin.
 

pietu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Jokerit
Jos vaikka vääntäisit rautalangasta meikäläiselle selvityksen siitä miten mennään satasella huutoon... Se yks jäähy oli kyllä typerä,
mutta isku osui oikeaan osoitteeseen eli tuomarille koko aja marisseeseen Pajuluomaan... ;)
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Ja päivää

Häh? miten sä voit sanoa tuolla tavalla että se meni oikeaan osoitteeseen! mene vessaan ja kato peiliin ja mieti mitä helvettiä sä oikeen haluat lätkämatsissa nähdä...mun puolesta voit työntää sen rautalankas vaikka ********** väkivalta ja tahalliset vahingoittamiset eivät kuulu jääkiekkoon:mad:

ps. Uskin peli meni aivan sekaisin kun sille huudettiin katsomosta. Vai kuinka moni voi sanoa että uski oli omalla tasollaan.

Mun puolesta Pajuluoma saa lässyttää niin kauan tuomarille kun sitä vaan ikinä huvittaa. Ehtiipä käydä kiskalla siinä odottelemassa ja meidän kauniit cheerit saa tanssia musiikin tahdissa siinä odotellessa.
 

pietu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Jokerit
Jaskahan pulttasi oikein kunnolla tarkoituksella heitettämästäni provokaatiosta Uskin pikku iskusta Pajuluoman pyöreään naamaan. Oikeastaan tää oli vain testi jonka tein tutkielmaani varten, jossa tutkin Vaasalaista jääkiekkofanikulttuuria, eli sitä miten vakavasti he asian ovat omaksi ottaneet.
Kiitos vastauksesta! :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös