Sport-Hermes 9.10.2003

  • 3 118
  • 47

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Viestin lähetti Jaska85
Lukosta on tullut lainalle Mikko Peltonen, eli näyttäisi aika hyvältä kuitenkin.
Jaskakin sitten sortui suurimpaan mokaan mitä voisi tehdä. Ei ne kaikki Ässien taitosentterit ole lukkoon siirtyneet, ainakaan vielä...

Mutta asiaan? Mites poika pelasi? Taisi vielä näkyä pelaamattomuus kun vaihtoja tuli pelatuissa peleissä noin kolme peliä kohti.
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Viestin lähetti Jaska85
Se oli nii selvä mailakoukku, että oksat pois. Todella törkeä veto Laineelta ja itse tilannekkin olisi voinut olla jo vitosen arvoinen. Onko tämä se tapa, jolla vastustajan huippupelaajat otetaan pois pelistä? Illan parhaalle pelaajalle, eli Kasper Kenigille olisi voinut tapahtua tilanteessa pahastikkin. Laajempaa tilitystä eilisestä ottelusta saattaa olla tulossa myöhemmin.

Älä itke Jaska85....hieman provoa vaa...

Joo, mahtava peli oli kuulemma ollu ja tärkeintä oli et saatiin pisteet kotiin ja itseluottamus jätkille nousi varmasti ku rakas vihollinen Sprot kaatui! Mahtavaa jätkät.

Taas Nurminen oli yrittämässä pilata peliä niinku viime kotipeliisä Vantaa vastaan, toivottavasti Nurminen ei vaan ala vihelttää nyt jokaista Hermeksen ottelua ku nyt jo kaks peliä peräkkäin on tehny! Monien mielestä Kenig filmas tilanteen ja otteluvalvojan mukaan Laine todellakin sai "homottelusta" OR. eikä tästä "koukkusta". Arvosen mukaan Laine ei koskaan nimitteli tuomaria "homoks" vaan Laine yritti selitellä et kaveri filmas. Aika kova tuomio Lainelle! Nurminen on täys pelle.

Hermestä myös koetellaan nyt materiaalin suhteen, seuraavasta pelistä ovat poissa Passi, Laine, Kylmämaa, Lamich, Vuorisalo ja Lahtonen varmuudella.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Joo korjasin sen jo tuolla Sportin kotisivuilla, mutta tänne tuo Lukko jäi. Peltonen pelasi hyvin ja kun ottaa vielä huomioon sen, että hän ei ollut treenannu vielä Sportin kanssa kertaakaan niin todella hyvä alku. Hän on hitaampi kuin Luomala, mutta samalla hiukan taitavampi ja oli mielestäni Sportin paras sentteri eilen. Pelasi paljon ns. "Nuorisoketjussa" yhdessä Kim Nabbin ja Filip Riskan kanssa. Menikö mendieta oikein?
 

Hermez

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Pittsburgh Penguins
Niin se vain oli kylmä totuus, että "pohjoistuuli" tuli ja puhalsi sportin kumoon.. Oliko vaasassa paljoki kokkolalaisia? siis minkälainen kannattaja ryhmä oli paikalla? Hyvä Hermes! vaikka peli ei vielä täysin valmista vielä olekkaan ja monta runkopelaajaa sairastuvalla, niin silti hyvä esitys Sportia vastaan. Tästä on hyvä jatkaa ja lauantaina sitten kaikki taas kaikki hallille kannustaan Hermes voittoon FPS:sta!
 

kakes

Jäsen
Viestin lähetti Hermez
[B Oliko vaasassa paljoki kokkolalaisia? siis minkälainen kannattaja ryhmä oli paikalla? [/B]

Oli meitä sellanen 10 kpl jotka kannustettiin sillee kunnolla ryhmänä ja sitte varmaan about.100-150 muualla hallissa.
Hyvä kannustus!Hermes-joukkuekkin kiitteli kovasti koppiin mennessään.Aika harvinaista herkkua heillekkin tuollainen kannustus.Pitäs saada samanlaista kotipeleihinkin.
Erotuomari nurminen näki tosiaankin vain ja ainoastaan hermes-rikkeet,surkea esitys jälleen.
 

Rocco

Jäsen
Kyllähän se tuomari näki mm. kuinka Kenig tuuppasi Uskia ja sai tilanteesta kakkosen poikittaisesta mailasta. Sensijaan Pajuluoma sai naamaan poikittaisesta ja sitä ei nähty. Ihan tasapuolinen tuomari oli. Sensijaan linjamiehet olivat pariin otteeseen aivan Gevalialla. Halloun pääsi läpi ekassa erässä ja hänen läpiajo tuomittiin paitsioksi. Ilmankos mies turhautui ja ampui vihellyksen jälkeen. Pari selkeää pitkää jäi vislaamatta myös.

Se tilanne mistä Kenigiä otettiin näytti kyllä aika selvältä polvitaklaukselta. Kenig hööpötti seisovilla olleen pakin väärään suuntaan ja pakki sitten ojensi jalkansa ja tottakai kun siinä on hieman matalalennossa ja jalkaan tulee kamppi niin mies lentää kauniisti. Omaa tyhmyyttään vielä kaveri puhui itsensä suihkuun. Muuten olisi selvinnyt kakkosella.
 
Viimeksi muokattu:

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Viestin lähetti kakes
Erotuomari nurminen näki tosiaankin vain ja ainoastaan hermes-rikkeet,surkea esitys jälleen.
No voi herranjumala! Hermekseltä jäi niin monta selvää jäähyä viheltämättä, että mun mielestä sä voisit kakes olla jo hiljaa.. Aapo Aro leipoi Dusan Hallounia varmaan 20 sekuntia, kunnes Dusan kostaa ja löy Aapoa nenille. Tämän jälkeen tilanne on ohi ja molemmat lähtevät istunnolle. Halloun sai korkeasta mailasta jäähyn ja lisäksi molemmille väkivaltaisuudesta 2 minuuttia? Onko pientä ristiriitaa. Eli tuomari näki Aron rikkeen, mutta ei antanut siitä heti jäähyä kunnes Halloun vähän "hipaasi", kuten teillä siellä pohjoisessa väännetään.

Petri Halme veti Turo Virran rumalla niskalenkillä jäähän, mutta vasta kun Turo nousi ylös ja kosti tämän tuli jäähy: jälleen molemmille. Eli taas hän näki myös Halmeen rikkojana, mutta ei viheltänyt siitä jäähyä kunnes vasta sitten kun Virta oli ensiksi käynyt hänen päälleen. Ottelussa tuli käsittämättömiä tuomariratkaisuja, mutta ei Hermes niistä kärsinyt mitenkään erikoisesti, vai yritätkö väittää kakes, että nuo ottelun loppupuolella vihelletyt jäähyt olisi pitänyt jättää viheltämättä ja Hermes olisi saanut sikailla ihan vapaasti? Linjatuomarit nyt oli taas mitä oli. Halloun yksin läpi ja paitsio..Juu varmasti oli ainakin ei yhtään.

Tuosta fanihommasta sen verran, että seurasin huvittuneena, kuinka pelaajat kiittelivät heidän uskollisia kannattajiaan ottelun jälkeen. Jotenkin pinnallista sillä muuten näitä kannattajia ei näy missään muissa otteluissa ja Kokkolan kirjastossakin on aika karsean hiljaista otteluiden aikana. Jos tämä on uusi alku Hermeksen kannattajille, niin hyvä mutta jos kannatatte Hermestä noin vain Vaasassa niin sietäisi hävetä. Joukkueen kanssa mennään niin myötä- kuin vastamäkeenkin. Pelaajat vaihtuvat, valmentajat vaihtuvat, mutta fanit ovat aina samoja. Itse ainakin olen todella ylpeä siitä, että Sportilla on Mestiksen paras kotiyleisö ja appuran päädyn seisomakatsomosta lähtee varmasti Mestiksen paras tunnelma liikkelle alppitorven ja rumpujen kanssa.

Vaasassa ei ollut eilen sataa kokkolalaista. Teidän pienen ryhmän lisäksi sieltä katsomosta löytyi vain muutamia yksittäisiä taputtelijoita. Kaikki kunnia Hermekselle ja varsinkin hyvin tulikasteestaan selvinneelle maalivahti Miika Wiikmanille, sillä tahto voitti eilen tyhmyyden. Hermes pääsi peliin mukaan parilla amatöörimäisellä kiekon menetyksellä ja se oli sitten siinä. Ainahan on jossittelun varaa ja eilisestä pelistä varsinkin, mutta se on turhaa sillä huomenna olisi Järvenpäästä tarjolla 2 pistettä.
 

Rooster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, TPS (pesiksessä KPL)
Jaskakin sitten sortui suurimpaan mokaan mitä voisi tehdä. Ei ne kaikki Ässien taitosentterit ole lukkoon siirtyneet, ainakaan vielä...

Sorry off-topic, mutta mihinkähän mokaan se korkki sortuu, kun ilmeisen tahallisesti joka kerta kirjoittaa Lukon pienellä. Ei kyllä anna kovin asiallista kuvaa kirjoittajasta.
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Jaska85 taitaa taas ottaa liian raskasti häviön...ettei vaan syysmasennus iskee.

Oletko katkera? Kyllä itekki olet varmaan joskus tuntenut ku Sprotin pelaajat ovat kiittäneet teitä kannustuksesta ja se on tuntunut hyvältä. Sprot hävisi eilen ja Hermes VOITTI eli pisteet tuli kotiin.

Jaska85, turhaan sää sinne Järvenpäähän lähetki.

Jaska85 taitaa tuntea kaikki Kokkolalaiset.....
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Viestin lähetti Börje
Jaska85 taitaa taas ottaa liian raskasti häviön...ettei vaan syysmasennus iskee.


Jaska85, turhaan sää sinne Järvenpäähän lähetki.

Jaska85 taitaa tuntea kaikki Kokkolalaiset.....
Voisin ottaa tuon provona.

Ei siellä hallissa juurikaan ollut noiden parinkymmenen taputtelijan lisäksi muita kokkolalaisia ainakaan sillä perusteella, että matsin jälkeen siellä ei paljon muita taputtelijoita näkynyt. Voitko perustella, miksi on turhaa lähteä Järvenpäähän? Toisin kuin sinä ja muutama muu, on Haukkojen pieni mutta aktiivinen faniporukka täynnä mukavaa juttuseuraa ja muutenkin paljon reilumpia kuin monet muut kannattajat.

Oletko katkera? Kyllä itekki olet varmaan joskus tuntenut ku Sprotin pelaajat ovat kiittäneet teitä kannustuksesta ja se on tuntunut hyvältä. Sprot hävisi eilen ja Hermes VOITTI eli pisteet tuli kotiin.
Kyllä olen katkera. Sport hävisi ja vielä huonolla pelillä. Et oikein tainnut ymmärtää, mitä tarkoitin tuolla fanien kiittämisellä. Tarkoitin sitä, että tuo oli pinnallista sillä tuo porukka, jolle pelaajat taputtivat ei ole mikään oikea faniryhmä. Oikea faniryhmä on sellainen, joka kannustaa omiaan ainakin kaikissa koti-otteluissa ja nuo samaiset kannattajat jotka siellä eilen kannustivat uppoavat siihen samaan harmaaseen massaan, joita Kokkolassa on jo halli pullollaan. Kuten sanoin: Jos tämä on teidän faniporukalle uusi alku (jota todella vilpittömästi toivon), niin hyvä mutta jos tuo oli vain tuollaista paikallispelin kiihkossa rakennettua tekohengistystä, niin sääliksi käy.

Uskokaa pois, mutta me Vaasassa todellakin toivomme että saisitte oman, yhtenäisen faniporukan kasaan, jotta saataisiin lisää fiilistä näihin paikallismatseihin, sillä eilenkin se oli aika pitkälti yksinpuhelua a'la Red army.
 

Leka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes,Tappara, Liverpool
Hyvä Hermes.
Sellaisen kuvan sain keparista siitä ottelusta,että Sport hallitsi peliä kunnes tekivät virheen ja Bensa pääsi iskemään,jonka jälkeen peli kääntyi täysin.Kolmannessa erässä Spora sitte yritti saada tasoituksen jota ei koskaan tullut Wiikmanin ansiosta.Korjatkaa jos peli oli erilainen,sillä en ollut paikan päällä.

Jaska,turha yrittää puolustella tuomaria,vaikken tiedä miten Nurminen siellä vihelsi.Kotiottelussa KiVaa vastaan Nurminen oli suoraan sanoen täysin pe**eestä.

Minäkin toivon että Hermes saisi oman kannatusjoukon,joka myös olisi joka ottelussa kannustamassa.Ja sen pitäisi olla kymmenen hengen että se kanssa kuuluisi.

Kiitokset Hermekselle Pohjanmaan herruudesta,pitkästä aikaa.
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Olenko yrittänyt puolustella tuomaria?

"Ottelussa tuli käsittämättömiä tuomariratkaisuja,"

Siinäpä se. Omasta mielestäni pelin kulku oli tämä:

1.erä.

Hermes hallitsi, mutta Härkönen maalilla loisti ja Sport iski paikastaan maalin.

2.erä.

Lähti samalla tavalla liikkeelle. Hermes hallitsi, mutta Pajuluoma rokotti. Tämän jälkeen Sport rupesi saamaan ottelusta otetta, kunnes Halloun ryssi kiekon suoraan vastustajan lapaan, josta kavennus. Tämän jälkeen alkoi tämä Sportin kuuluisa "kyllä ne vielä ohi menee" -pelaaminen, jonka aikana Hermes rokotti kahdesti.

3.erä.

Sport hallitsi ja paikkojakin tuli, mutta surkea viimeistely, hyvä maalivahti ja tuuri piti luvut kolmannessa erässä muuttumattomina.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Kausi on pilalla

Sport hävisi kotonaan Hermekselle. Voisin kadota maan alle ja pysyä siellä. Hirveää! En olisi uskonut, että tämän joudun kokemaan.

Lähtökohdat ei Sportilla olleet kummoiset, mutta silti uskoin, että jätkät hoitaa asenteella voiton kotiin. Näin ei ikävä kyllä käynyt. Vaikka Sport voittaisi kaikki loput Hermes-kamppailut, niin vahinko on jo tapahtunut.

Muutamia faktoja pelistä (gaizka näkökulmasta tietenkin):

- Hermeksen avauspeli paremmassa kuosissa. Sport ei juurikaan päässyt nopeisiin hyökkäyksiin. Hermes sen sijaan pääsi.

- Sportin tekopaikat tulivat lähinnä kulmapyörityksen kautta.

- Hermeksellä enemmän hyviä tekopaikkoja.

- Tuomari Nurminen oli.... erittäin rohkea. Jäähyt tulivat selkeistä rikkeistä, ei siinä mitään, mutta kovalla itseluottamuksella kaveri ne vihelsi. Linjatuomarit teki muutaman karkean virheen mm. Hallounin läpiajo vihellettiin paitsioksi.

- Hermeksellä muutama kannattaja Vaasassa (!).

- Laineen kamppi tuli jalalla oli selkeä kakkosen paikka. Itse tyhmyyttään aukoi itselleen vielä 5 minuuttisen.

- Sportin ylivoima oli perseest*.

- Petri Halme teki itsestään, sen minkä Vaasassa on jo kauan tiedetty, pellen.
 

Rocco

Jäsen
Sport syyllistyy liikaa omassa päässä kikkailuun ja liian varmaan pelinavaukseen. Hermes toki karvasi aika korkealta, mutta liian usein Sport pakittaa omaan päähän kun saa kiekon. Siinä on helppo vastustajan laittaa oma puolustus kohdilleen ja sitten Sport tulee ja lyö itsensä siihen puolustusmuuriin. Hermes ei kauaa aikaillut vaan heti kiekon saatuaan lähti painamaan Sportin maalille ja saikin pari kertaa hyvän maalipaikan aikaan.

Ihmeellistä oli kyllä se että Hermes ei saanut maaleja itse rakentamistaan paikoista. Maalit tulivat vain ja ainoastaan Sportin mokista.
 

Nilfisk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Re: Kausi on pilalla

Viestin lähetti mendieta
- Laineen kamppi tuli jalalla oli selkeä kakkosen paikka. Itse tyhmyyttään aukoi itselleen vielä 5 minuuttisen.
Ihmettelinkin tuota pelkkää vitosta raportissa. Eikös se mene niin, ettei pelkkää vitosta ilman sitä pakollista 20-minuuttista voi nykyään enää saada. Sitäpaitsi pelkästä suunsoitostakaan ei kai viisi plus kaksikymmenminuuttista voi tulla.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Vitosen mukana tulee aina parikymppinen päälle ja vitonen tietää aina ulostautumista. Sitä en tiedä voiko vitosta saada suunsoitosta. Nähtävästi voi.
 

Homey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Hpk
Tuomari peli oli molemmin puolin oli surkea. Joten turhaan sitä on enää puida. Olin siellä eilen ja en oo ennen kokenut samanlaista "tunnetta" ku me metelöitiin. Välillä tuntu siltä että meillä oli enemmän ääntä ku vaasalaisilla! Pitääkö tämä ylipäätänsä paikkansa? Mut voitti tuli ja se tuli hienolla taistelulla
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Ei se teidän kannustaminen juurikaan kuulunut toiseen päähän. Pisteet siitä silti. On aina hienoa, kun kannattajat jaksavat lähteä vieraalle paikkakunnalle kannustamaan omiaan. Ja varsinkin paikalliskamppailuihin saadaan lisää sähköä tällä tavoin.

Red Army ottaa otteen taas Kokkolassa seuraavassa pelissä.
 

Rocco

Jäsen
Kyllä kun vieressä metelöidään niin ei kuule edes mitä kentällä tapahtuu, tai edes siinä katsomossa kymmenen metrin päässä. Pari kertaa kun me olimme hiljaa, niin toiseen päähän kuului jotakin, ei paljoakaan mutta kuului kuitenkin. Teitä oli n. 10, meitä n. 100 + rummut + pari torvea ja Ahvensaaren Alppitorvi. Ei meidän päässä voinut edes kuvitella että olisi kuullut mitä edes vierustoveri olisi sanonut, sen verran kova meteli meidän päässä oli.

Jos jossakin hallin keskiosassa olleilta kysyisi niin vastaus olisi kai "kyllä Hermes-fanien huudot kuuluivat silloin kun Sport-fanit olivat hiljaa."

Toivottavasti Kokkolassakin alkaisi väki taas heräämään niin saataisiin halleihin aikaan entisen I-divarin aikainen meteli.
 

jaetski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Voin itse sanoa että olen itse hyvin katkera ja olisin toivonut sportin voittavan mutta kuitenkin kaikki kunnia Hermekselle. Maalivahti Wiikman oli todella hyvä ja sportin virheistä rankaistiin. Sportilla oli paljon porukkaa poissa ja se varmasti näkyy. Ihmettelen vai miten näin alkukaudesta kun on kuusi puolustajaa vai montako niitä oli poissa ja vielä pari hyökkääjää niin miten aina tappion jälkeen voi olla tämmönen meteli. Sportin sivuilla jotkut haluavat antaa kenalle kyytiä jne. Hermes voitti eilen ja oli näinikään parempi. Ottelu olisi voinut päättyä miten tahansa. Sportilla oli monta paikkaa ja niistä olisi pitänyt tehdä viisi maalia lisää mutta niin oli myös Hermeksellä.

Tuomari ei mitenkään loistanut mutta hän oli molemmin puolin huono. Kiitokset Herpalle hyvästä pelistä.. Ainakin oli viihdyttävä ja jännittävä peli. Kokkolassa me sitten näytetään kuinka jääkiekkoa pelataan...:) ja kuka pohjanmaalla hallitsee....

Kausi on vielä nuori ja kun me saadaan porukkaa kehiin iin on jo aivan eri tilanne. Pleijarit ne sitten lopulta ratkaisee ja uskon että molemmat herpa ja sport ovat aika hyvillä sijoilla.

Kokonaisuudessa hyvä ja viihdyttävä peli jonka valitettavasti Hermes voitti ja oli parempi kuin sport.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Viestin lähetti jaetski
Sportin sivuilla jotkut haluavat antaa kenalle kyytiä jne.

Samoilla linjoilla sun kanssa. Kaikesta huolimatta eilinen peli oli loistava kiekko-ottelu. En ole hetkeen ollut, niin "pelin" lumoissa kun olin eilen.

Sport pelasi siihen nähden loistavan ottelun, että sillä on kuusi pakkia sivussa. Kun nuo kaverit saadaan ruotuun ja ehkä jopa Westerback, niin eihän meitä pysäytä kukaan.

Jotkut kirjoittelee, että olipa paska peli. Minä ainakin näin loistavan ottelun, jonka voittaja ei ikävä kyllä ollut suosikkijoukkueeni. Ottelu oli kuitenkin loistavaa lätkää, jossa taisteltiin. Sport laittoi mielestäni kaikki peliin, jonka pystyi.

Paljon ei voi joukkueen puolustukselta odottaa, joka muuttuu joka peliin ja jota varten sentterikin pelaa pakkina. Siihen nähden Sportin puolustuspelikin sujui ihan hyvin. Hermes teki maalinsa Sportin virheistä.

edit: Ikäväähän tässä on se, että nyt varmasti joudutaan antamaan taas reilusti etumatkaa. Otteet paranevat varmaan sitä mukaan, kun loukkaantuneet palaavat ruotuun ja saavat pelirytmistä kiinni.

Jos vielä tuosta Hermes-pelistä pitää jotain sanoa, niin kyllähän se ketuttaa. Ketuttaisi vielä enemmän, jos oltaisiin hävitty huonolla ja haluttomalla pelillä. Huomenna on jo uuden näytön paikka.
 
Viimeksi muokattu:

kakes

Jäsen
Viestin lähetti Jaska85


Tuosta fanihommasta sen verran, että seurasin huvittuneena, kuinka pelaajat kiittelivät heidän uskollisia kannattajiaan ottelun jälkeen. Jotenkin pinnallista sillä muuten näitä kannattajia ei näy missään muissa otteluissa ja Kokkolan kirjastossakin on aika karsean hiljaista otteluiden aikana. Jos tämä on uusi alku Hermeksen kannattajille, niin hyvä mutta jos kannatatte Hermestä noin vain Vaasassa niin sietäisi hävetä. Joukkueen kanssa mennään niin myötä- kuin vastamäkeenkin. Pelaajat vaihtuvat, valmentajat vaihtuvat, mutta fanit ovat aina samoja. Itse ainakin olen todella ylpeä siitä, että Sportilla on Mestiksen paras kotiyleisö ja appuran päädyn seisomakatsomosta lähtee varmasti Mestiksen paras tunnelma liikkelle alppitorven ja rumpujen kanssa.

Katkeran fanin katkeraa vuodatusta katkeran kotitappion jälkeen.Sietäisit itse hävetä!
Pitääkö fanin välttämättä näkyä edes?Millainen on täydellinen fani?Sinäkö jaska, joka tuomitsit meidät siitä että kannustimme oman joukkueemme voittoon.Ja kaiken lisäksi vielä vieraspelissä.
Ja olen hermes- fani.Olen ollut sitä jo muutaman vuosikymmenen.
Käyn kaikissa hermespeleissä mihin vain suinkin pääsen.Kannustan hermestä tavallani eikä siihen ole kenellään märkäkorvaisella pojanklopilla mitään sanottavaa.
Jääkiekko ei ole minulle koko elämä.Koti,perhe,työ ajavat edelle.
Sydämeni sykkii silti hermekselle.
Arvioikaa muutkin fanit,löydättekö samoja piirteitä itsestännekin?
 

Castillo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki jotka Sport kaudella 2015-2016 voittaa.
Onko tuo nyt niin katkeraa vuodatusta. Mikäli et ole huomannut, niin olen tälläkin palstalla monia kertoja ilmaissut pettymystäni siihen, että Hermeksellä ei ole omaa kannattajaryhmäänsä ja kuten totesinkin, että jos tuo on alkupamaus uuden kannattajaryhmän synnylle, niin olen vilpittömästi iloinen tästä. Mutta kuten sanoin, jos tuosta tulee vain jokaisen Sport-ottelun teema, niin pitäkää hyvänänne.

Kuten sanoin, olen erittäin tyytyväinen mikäli tuo oli uusi alku ja jos et sinä kakes edes tuota lausetta ymmärrä, niin olet joko tyhmä tai muuten vain haluat etsiä jotain provosoitumisen aihetta. Mielestäni jokainen voi kannustaa haluamallaan/parhaaksi näkemällään tavalla. Täydellistä fania ei olekkaan ja näillä asioilla ei ole oikeastaan mitään tekemistä tämän asian kanssa, sillä ainakin minä olen kokoajan puhunut faniryhmästä, siis sellaisesta joka kannustaa joukkuettaan huonoinakin hetkinä ja joka yrittää parhaansa mukaan pitää katsomossa ääntä ja kannustusta. En ole missään vaiheessa tuominnut Hermeksen kannatusryhmää. En vain jostain kumman syystä pidä siitä, että faniryhmä kasataan aina yhteen matsiin koko kaudella, sillä se ei ole mitään kunnollista kannatustoimintaa.

Teillä oli hyvä ryhmä siellä. Jatkakaa tuosta hitailla askelilla eteenpäin ja kannustakaa Kokkolassakin jatkossa samalla tavalla, nimittäin Hermes tarvitsee oman kannattajaryhmänsä sillä kuten sanoin, Kokkolassa on todella hiljaista pelien aikana. Toivon todellakin, että tämä oli lähtörysäys uuden kannatusryhmän toimintaan.

Täältä tähän ja Järvenpäähän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös