Sotshin olympiafinaali 23.2.2014: Ruotsi - Kanada

  • 98 105
  • 495
Tila
Viestiketju on suljettu.

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Tunteikas pronssipeli on pelattu, tänään kiekko putoaa viimeistä kertaa jäähän Sotshin olympialaisissa, kun finaalissa kohtaavat klo 14.00 Ruotsi ja Kanada. Nämä maat ovat ainoat, jotka Suomen onnistuivat nipin napin kukistamaan, joten paikka finaalissa on ansaittu.

Ruotsi on esittänyt tässä turnauksessa varminta ja taktisesti parasta joukkuepeliä. Se ei ole joutunut pelaamaan täydellä teholla kuin yhden ottelun eli välierän Suomea vastaan, muut ottelut se on pelannut enemmän tai vähemmän kevyellä kaasulla. Eikä sen ole tarvinnut: pelisysteemi ja riittävä erikoistilannepelaaminen ovat taanneet voitot toisensa jälkeen.

Materiaalin laadullinen vahvuus yhdistettynä Pär Mårtsin taitavaan valmennukseen antavat Ruotsille nytkin vahvat asemat finaaliin. Yhtä lukuun ottamatta kaikki pelaajat ovat NHL-pelaajia, joten tässä asiassa Ruotsi on ihan yhtä NHL-porukka kuin Kanadakin.

Ruotsin vahvuudet ja heikkoudet:
+Valmentajan taitavat taktiikat, joukkue osaa sekä kiekonhallinnan että ottelun temmon hallinnan
+Turnauksen ykkösveskari tai lähellä sitä eli Henrik Lunqvist
+Vahva erikoistilannepelaaminen, erityisesti ylivoima ja Erik Karlsson
+Pelaaminen joukkueena ja sitoutuneesti
+Fyysinen kovuus riittävä
+Parempi sopeutuminen isoon kaukaloon
+Voittamisen kulttuuri, ehdottomasti
-Pelaajilta ei ehkä ole vielä vaadittu 100% suoritusta täyttä 60 minuuttia
-Erik Karlsson puolustavassa roolissa
-Ottelussa on kolme kanukkituomaria neljästä. Ammattimiehiä jne, mutta on näitä ammattimiehiä nähty ennenkin puhaltelemassa Kanadan eduksi. Pienten marginaalien pelissä sopivasti kyseenalainen kakkonen kolmannessa erässä tai puhaltamatta jättäminen voi ratkaista koko turnauksen.

Kanadakin on kulkenut Ruotsin tavoin voitosta voittoon. Tosin aika niukasti, mutta kuitenkin. Se ei ole myöskään päästänyt juuri maaleja, eli maalivahtipeli on ollut hyvää ja puolustuspelaaminen tasokasta. Valmennus ei ole ainakaan isoon kaukaloon niin tasokasta kuin Ruotsilla, Kanadan pelaaminen ei ole isossa kaukalossa niin ihmeelliseltä näyttänyt ja maalit ovat olleet kortilla alkuhöntsäpelejä lukuun ottamatta.

Joukkuepelaaminen on ollut vaisumpaa hyökkäyspäässä ja lähinnä yksilösuorittamista, jossa pakit ovat kunnostautuneet. Kärjistäen Kanada on pelannut välillä kuin Venäjä eli tähtien soolojen voimin sillä erotuksella, että pelaajat eivät ryhdy kiukuttelemaan jos eivät onnistu.

Kanadan ja Yhdysvaltojen peli oli aikamoista junnaamista ja koohotusta. Jos joukkue lähtee Ruotsin tarjoamaan hitaampaan rytmiin mukaan eikä anna tarpeeksi painetta Ruotsin pakeille, se voi olla pulassa. Toisaalta joukkueen pelaamista varmasti helpotti vaikean välierän voittaminen niukasti.

Kanadan vahvuudet ja heikkoudet:
+tiivis puolustuspään pelaaminen
+hyvä maalivahti
+Fyysinen kovuus turnauksen kovimpia
+Voittamisen kulttuuri, kovat pelit sytyttävät
+Crosbyn kaltaisten ainutlaatuisten yksilöiden potentiaali ratkaista pelejä
+Ne omat kanukkituomarit, jotka tuskin tietoisesti Kanadan eduksi puhaltavat, mutta pilli saattaa jäädä taskuun silloin kun sen ei pitäisi tai sitten mielessä ovat NHL-säännöt kansainvälisten sääntöjen sijasta
-Isoon kaukaloon heikompi valmennus, jossa yritetään operoida pienten kaukaloiden edellytyksillä enemmän kuin mitä Ruotsin valmennus
-Yksilösuorittamiseen ja pakkien onnistumiseen perustunut hyökkäysvoima, hyökkäysketjut eivät ole olleet kovin tasapainossa.
-Crosby silloin jos mies luistelee varjojen mailla ja vie ketjunsa tehoja.

Tasainen taisto tästä on tulossa, johon kumpikin lähtee varmasti melko varovaisesti ja omia virheitä vältellen. On täysin mahdollista, että peli menee jatkoajalle tai rankkareille. Jälkimmäinen olisi ainakin hieno ja dramaattinen loppu ottelulle, rankkariratkaisuthan ovat jääkiekkoturnauksien suola ja ne saisi ottaa käyttöön liigojen ja sarjojen pudotuspeleissäkin loputtomien jatkoaikojen sijasta.

Ottelussa voi käydä kuinka tahansa, mutta toivon, että nähdään rehti kamppailu, jossa erotuomarit eivät ratkaise peliä suuntaan tai toiseen ja jossa rakas länsinaapurimaamme Ruotsi voittaa olympiakultaa jo varsinaisella peliajalla. Sinikeltainen bandwagon kutsuu kuten aina vastaavissa tilanteissa, joten toivon Ruotsin voittoa 3-1. Maailma ei tosin muserru toisestakaan ratkaisusta, mutta Heja Sverige nyt kuitenkin.
 
Kanada voittaa, Ruotsi voittaa... vaikea päättää kumpi "harmittaa" enemmän.

Jos finaalissa olisi Venäjä tai USA (tai Suomi) niin totta kai toivoisin niille voittoa. Mutta tuleehan tuosta jännää.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
-Crosby silloin jos mies luistelee varjojen mailla ja vie ketjunsa tehoja.

Olin kyllä monesta asiasta samaa mieltä viestisi kanssa, mutta muutama kohta herätty ihmetystä ja/tai eriäviä mielipiteitä. En jaksanut alkaa leikellä eri kohtia pitkästä ja ansiokkaasta viestistäsi, joten tartun tämän yhden siivellä muutamaan muuhunkin kohtaan.

Lainaamassasi pätkässä on hämmästystä herättävä väite. Uskallan jo lempiseurani puolesta olla eri mieltä. Crosby on joskus hänkin varjojen mailla ja vie ketjultaan tehoja, mutta näissä kisoissa häneltä on kyllä riistetty enemmän tehoja mitä hän ketjukavereiltaan. NHL:ssä ennen kisoja muutamassa ottelussa Crosby oli tosiaan varjojen mailla ja hänen voi puhtaalla omallatunnolla sanoa ehkä vieneen muutamat pinnat ketjukavereilta, mutta näissä kisoissa huonoissakin matseissa on aina löytynyt 2-3 passia joista syntyneet tilanteet voi laskea hyviksi maalipaikoiksi. Välierämatsi olikin sitten jo täyttä ilotulitusta, mutta siinäkin hänet onnistuttiin jättämään pisteittä.

Myös valmennuksen osalta voi vähän kummuta toisia ajatuksia. Kukaan ei näet voi kiistää Babcockin osaamista valmentajana. Martsilla on etu taktiikoidensa kanssa ison kaukalon tuomana, mutta todennäköisesti pelin sisällä tapahtuva reagointi eri tilanteisiin, ketjujen "matchays" ja ehkä jopa henkilövalmennus ovat Babcockin kohdalla parempia tai ainakin todistetusti menestyksekkäämpi (toistaiseksi?). Nimenomaan ne asiat ovat valmennuksellisesti asioita joihin Euroopassa vähemmän kiinnitetään huomiota ja niitä ei niin noteerata P-Amerikkalaisten valmentajien vahvuudeksi. Minusta kuitenkin toisistaan poikkeavilla tavoilla molemmat valmentajat ovat ihan kärkipäätä. Tietysti Martsin lanseeraama agressiivinen karvaus ja pelitapa on innovatiivinen piristysruisku olympiakiekkoon siinä missä Kanadan dump and chase ehkä näyttää vain typerältä koohottamiselta. Molemmissa pelitavoissa kuitenkin on puolensa ja jo senkin puolesta on erittäin mielenkiintoista nähdä kumpi voittaa koska materiaalit ovat hyvin lähellä toisiaan. Harmi, että Zetterberg ja Stamkos joutuivat jättämään pelit lyhyeen tai kokonaan väliin. Muuten molemmat pääsevät jotakuinkin parhailla mahdollisilla rostereilla ottamaan mittaa toisistaan.

Ennakkosuosikkikin on vaikea valita otteluun koska Kanadan välierä näytti häränpyllyä jokaiselle ennakkoasetelmalle tähän turnaukseen. Tiputtamalla turnauksen kovin joukkue siihen asti kovimmassa matsissa kertoo henkisestä venymisestä, mahdollisesta asenneongelmasta ja ehkä jopa paukkujen säästelystä aiemmissa matseissa. Nyt kun kaikki voi jättää kentälle niin vaikea nähdä Kanadaa ketään vastaan ainakaan isona altavastaajana. Henkilökohtaisesti toivon näistä maista Kanadalle kultamitalia, vaikka en pitäisi Ruotsinkaan mitalia mitenkään mahdottoman huonona asiana. Kanavoin "kannatukseni" lempipelaajieni kautta ja Kanadan Crosby & Kunitz saavat kannatukseni ohi Karlssonin.

Toivottavasti pelistä tulee viihtyisä, vauhdikas ja tasainen kiekkomatsi. Kisojen ennakkoon kaksi kovinta maata selvittivät monen mutkan kautta tiensä finaaliin ja ansaitusti pääsevät mittaamaan toistensa kisakunnon. Vaikea nähdä venäläisyleisöä Kanadan tukena joten ehkä Ruotsilla on siinä mielessä pieni "kotikenttäetu" ellei katsomot sitten täyty joukkueiden kannattajista.
 

Sic

Jäsen
Allekirjoittanut on täysin Kanadan bandwagonissa, mutta silti minulla on sellainen kutina että Ruotsi vie tätä matsia taktisesti ja tulee olemaan hyvin lähellä voittoa.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itse inhoan ruotsalaisia kun pelaavat meitä vastaan, mutta liian paljon asuu sukulaisia ja hyviä ystäviä länsinaapurissa jotta tänään jättäisin hyppäämättä sen bandwagoniin.

Ruotsi pelaa mielestäni vielä monipuolisemmin kiekkokontrollia kuin Suomi, ja Ruotsin karvauspelaaminen on se puuttuva elementti joka nähdäkseni olisi ollut hyvä ympätä myös Erkan pelikirjaan. Eli menetyksen jälkeen muutaman sekunnin raju prässi usealla miehellä kunnes valutaan tiiviiseen muotoon taas. Suomi tyytyi aika pitkälti kyttäämään, ja kun se riisto saatiin oli välillä reagointi hidasta ja niihin "maailman nopeimpiin" iskuihin ei päästy. Ruotsin peliä katsellessa tulee usein ihmeteltyä miten pelaajilla riittää jalka ja happi samassa vaihdossa vielä iskeä vastaan riiston jälkeen ja paukuttaa kiekkoja maaliin vastustajien virheistä. Lisäksi kun tilanne vaatii, lähtee joukkue erittäin kontrolloidusti ja organisoidusti (Suomeakin paremmin) omista.

Jos Ruotsi kykenee säilyttämään tuon fyysisen ilmeen kuin mikä sillä Suomea vastaan oli, se saattaa olla vahvoilla sillä ainakin itse luotan siihen että se toteuttaa pelitapaansa Kanadaa paremmin. Suomi ei Kanadaa fyysisesti horjuttanut, mutta kykeni alueella puolustamaan järkevästi. Jos Suomi olisi pystynyt haastamaan Kanadan myös fyysisyydessä ja kovemmalla karvauspelillä, olisi ollut mielenkiintoista nähdä millainen ottelu siitä olisi kehkeytynyt. Todennäköisesti tyystin erilainen. Olisi senkin vuoksi piristävää nähdä Tre Kronorin voitto, sillä pelikirjakeskustelulle Kanadan voitto olisi melkoinen isku vyön alle yksilöiden kyykyttäessä pelitapa-ajattelijoita. Itse pidän varsin hyvänä että kiekkokeskustelu menee siihen suuntaan kuin se juuri nyt on matkalla (joskin överi on aina överiä, terkut siffalle ja P.Sihvoselle).

Kanada lähtee otteluun tottakai ennakkosuosikkina vaikka Kai Suikkanen muuta väittäisikin. Se ei lähtökohtaisesti häviä maalivahtipelissä ollenkaan, sillä on nimivahva rosteri, kuinkas muuten, ja se pelaa fyysisesti ja hikipisaroita säästelemättä. Paine annetaan kovaa ja kiekkoa toimitetaan maalille. Joku voisi nähdä että tuossakin on paljon voittavan jääkiekon elementtejä, ja itse olenkin sitä mieltä että mikäli Kanada onnistuu kiekon ylöstuonnissaan ja tilan voittamisessa, tulee se olemaan liki voittamaton. Ruotsin taktinen onnistuminen saattaisi estää tämän, eli joukkue puolustaisi vaahteralehtien tärkeimmät aseet pois (eri tavalla kuin miten Suomi yritti) ja sen jälkeen tukeutuisi hyökätessä omaan vahvaan pelilliseen identiteettiinsä.

Vaikeasti ennustettavissa oleva matsi. Päivän kunto, Ruotsin pelitaktinen suorittaminen, Kanadan jyrääminen sekä kumpaisenkin onnistuminen maalipaikoissa, siinä varmasti avainelementtejä voittoa silmälläpitäen. Ja tosiaan, Ruotsin voittoa täällä toivoen.
 

Histo

Jäsen
Arvoturnausten pudotuspeliaikana loppuotteluita on pelattu vain seitsemän kertaa ilman Kanadaa tai Ruotsia (34:stä mahdollisesta). Keskinäinen kohtaaminen tänään on kaikkiaan kuudes (useimmin) ja Kanada on voittanut neljä viidestä edellisestä.

CC1984 Kanada-Ruotsi 5-2, 6-5
OK1994 Kanada-Ruotsi 2-2 ja.; 2-3 rl.
MM1997 Kanada-Ruotsi 2-3, 3-1, 2-1
MM2003 Kanada-Ruotsi 3-2 ja.
MM2004 Kanada-Ruotsi 5-3

Kanada-Ruotsi-parin lisäksi loppuotteluissa on nähty viisi kertaa aiemmin parit Kanada-Venäjä/NL/IVY (voitot 1-4) ja Ruotsi-Suomi (voitot 3-2).

Kanadan kaikkien aikojen olympiamitalisaldo on ennen finaalia 8-4-2 ja Ruotsin 2-2-4. Parhaiden pelaajien turnausten finaalisaldo Kanadalla 7-2 ja Ruotsilla 1-1. Kukaan muu kuin Kanada ei ole voittanut vielä kahta parhaiden pelaajien turnausta.
 
Viimeksi muokattu:

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Pakko kompata Don Cherryä tässä asiassa ja todeta, että Kanadan puolustus tulee ratkaisemaan mestaruuden vaahteralehtipaidoille. Tuo Kanadan pakisto on niin liikkuva, voimakas ja taitava, ettei mitään järkeä. Ja kyllähän tuo jotain kertoo, jos PK Subban ei mahdu pelaavaan kokoonpanoon.. huhhuh. Doughty ja Weber ovat olleet joukkueen johtavat pelaajat myös tehollisesti ja puolustuspäässä pakistossa ei ole käytännössä yhtään heikkoutta. Siihen kun lisätään vielä tulikuuma Price, niin ihmeitä saavat Swedut tehdä, jos meinaavat voittaa tänään.
 
Crosby on joskus hänkin varjojen mailla ja vie ketjultaan tehoja, mutta näissä kisoissa häneltä on kyllä riistetty enemmän tehoja mitä hän ketjukavereiltaan...Välierämatsi olikin sitten jo täyttä ilotulitusta, mutta siinäkin hänet onnistuttiin jättämään pisteittä.

Siltähän se peliä katsomalla tietysti näytti, että Bergeron-Crosby-Kunitz oli selvästi ottelun paras ketju, mutta kun tilastoissa lukee 0+0, pystyy tilastoskauttaaja helposti toteamaan, että Sidney "hiihteli varjojen mailla". Ja sitäpaitsi Lehtosen Kärpällä on yhtä monta syöttöä turnauksessa, joten Sidney on ihan huono.
 

siffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Kärpät, Detroit Red Wings
Molemmat finaalijoukkueet pelaavat kurinalaisesti valmentajiensa valitsemaa pelitapaa, joka voi muuttua pelitilanteen mukaisesti. Babcock on peluuttanut Detroitilla vuosien mittaan nopeita ja hitaita kontrollilähtöjä, jopa enemmän kuin Mårts Ruotsin perämisessä. Babcock on peluuttanut Detroitia myös puhtaan nopean pystysuunnan pelitavalla. Babcockin joukkueet ovat vetäytyneet keskialueen trap:iin ja/tai karvanneet agressiivisesti päätyyn. Mårts on peluuttanut myös monipuolisesti maajoukkueitaan. Yksi on lähes varmaa, Mårtsin Ruotsi palauttelee kiekkoa taaksepäin enemmän kuin Babcockin Kanada. Peli vasta osoittaa, millä pelitavoilla joukkueet tänään lähtevät peliin ja miten pelitavat varioituvat pelin kuluessa. Eilen Westerlundin suomalainen pelitapa voitti Bylsman NHL-pelitavan. Tänään iskevät yhteen Mårtsin ruotsalainen pelitapa ja Babcockin NHL-pelitapa. Ennakkoon odotettavissa vähämaalinen, tasainen ottelu.
 
Suosikkijoukkue
Hihasta vedetyt Ässät, Dallasin Tähdet & Sport
Harvoin toivon ruotsalaisten voittoa missään lajissa, mutta tässä olympiafinaalissa olen heidän puolellaan. Heidän pelitaktiikkansa on lähelle Suomea ja pohjoismaisen jääkiekon odotan hallitsevan isossa kaukalossa käytävää finaalia.

Niin helvetin lähellä oli Suomikin finaalipaikkaa, mutta sitä ei tällä kertaa pienten marginaalien kamppailussa Ruotsia vastaan suotu, pronssimitalit oli Leijonilta kuitenkin hieno saavutus, josta pitää olla ylpeä.

Lähtökohtaisesti sitten odotan ruotsalaisten menevän kovalla miehistöllään päätyyn asti. Kanada tulee tietenkin pistämään kapuloita rattaisiin loppuun asti täysillä yrittäen. Toivottavasti Sotshin olympiaturnaus saisi arvoisensa lopun ja nähdään hyvätasoinen kamppailu!
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Koostetut maalintekotilannetilastot niistä matseista mitä olen nähnyt.

Kanada (NOR, FIN, USA -ottelut)

Maalit + Syötöt + Maalipaikat + Luodut paikat + Screenattu veto = Yhteensä

1.ketju
C Crosby, 0+1+8+11+0 = 20
LW Kunitz, 0+0+7+2+3 = 12
RW Bergeron, 0+2+4+5+1 = 12

2.ketju
C Getzlaf, 0+1+4+12+0 = 17
RW Perry, 0+0+4+7+7 = 18
LW Benn, 2+0+4+4+0 = 10

3.ketju
RW Carter, 0+1+14+4+5 = 24
LW Marleau, 0+1+8+3+5 = 17
C Toews, 0+0+4+10+0 = 14

4.ketju
RW Sharp, 0+0+4+7+3 = 14
LW Nash, 0+0+7+2+0 = 9
C Duchene 0+0+1+3+1 = 5

13.hyökki St.Louis (0+0+3+0+1 = 4) ei ole pelannut Norja-pelin jälkeen

1.pari
LD Keith, 0+1+5+5+0 = 11
RD Weber, 1+1+4+5+0 = 11

2.pari
RD Pietrangelo, 0+0+9+3+0 = 12
LD Bouwmeester, 0+1+0+3+0 = 4

3.pari
RD Doughty, 3+1+8+4+0 = 16
LD Vlasic, 0+0+3+2+0 = 5

7.pakki Hamhuis (0+0+0+0+0 = 0) ei pelannut USA:ta vastaan sekuntiakaan, eikä ole edes mitään syytä saada jääaikaa. TOP6 kantaa helposti koko kuorman.

***

Ruotsi (CZE, SUI, SLO, FIN -ottelut)

Maalit + Syötöt + Maalipaikat + Luodut paikat + Screenattu veto = Yhteensä

1.ketju
LW Sedin, 1+2+11+11+1 = 26
RW Eriksson, 2+1+8+5+8 = 24
C Bäckström, 0+3+7+10+0 = 20

2.ketju
LW Steen, 1+2+17+8+4 = 32
C Berglund, 1+1+12+2+2 = 18
RW Alfredsson, 1+1+8+6+1 = 17

3.ketju
LW Landeskog, 0+1+6+4+10 = 21
C Johansson, 0+0+3+3+0 = 6
RW Nyquist, 0+0+3+5+0 = 8
RW Silfverberg, 0+0+2+1+0 = 3

Oikeat laidat vuorotelleet, vaikea arvata kumpi finaalissa pelaa vaiko molemmat.

4.ketju
W Hagelin, 2+0+6+4+1 = 13
W Ji.Ericsson, 0+1+3+3+1 = 8
C Krüger, 0+0+1+4+0 = 5

1.pari
LD Kronwall, 0+2+3+3+0 = 8
RD Jo.Ericsson, 0+1+4+2 = 7

2.pari
RD Karlsson, 3+3+10+9+0 = 25 (on se kyllä niin ylivoimainen näissä paikkojen luomisessa + viimeistelemisessä. Doughtyn kanssa All-Starsiin.)
LD Edler, 0+0+2+2+0 = 4 (vasta 2 ottelua)

3.pari
LD Hjalmarsson, 0+0+2+3+0 = 5
RD Oduya, 0+1+1+0+0 = 2

7.pakki Ekman-Larsson, 0+2+2+0+0 = 4 (ei taida OEL päästä pelaamaan yhtään, kun ei Suomeakaan vastaan käytetty)


***

Kolmosketjun tasoeroon ratkeaa finaali. Ruotsin syvyys pettää juuri sen verran Zetan ja H.Sedinin puuttuessa.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Siltähän se peliä katsomalla tietysti näytti, että Bergeron-Crosby-Kunitz oli selvästi ottelun paras ketju, mutta kun tilastoissa lukee 0+0, pystyy tilastoskauttaaja helposti toteamaan, että Sidney "hiihteli varjojen mailla". Ja sitäpaitsi Lehtosen Kärpällä on yhtä monta syöttöä turnauksessa, joten Sidney on ihan huono.

Kirjoitin plussapuolelle seuraavaa: "Crosbyn kaltaisten ainutlaatuisten yksilöiden potentiaali ratkaista pelejä". Se ei sitä tosiasiaa poista, että Crosby on osassa pelejä hiihdellyt varjojen mailla, USA-peli oli jo parempaa Crosbya.

Mutta on se Sid varmasti sitten huono kun kerran Kirjoittelija niin tulkitsee. Sinähän et taida olla edes tilastoskouttaaja vaan foorumiketjuskouttaaja, sillä perusteella tuntuu syntyvän vakaumuksen syvä rintaääni ainakin eilisen pronssipelin ja Selänteen seuraamisen osalta.
 

jjoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Ilmeisesti Nicklas Bäckströmin pelaaminen on epävarmaa. Tämä alkaisi kyllä olla jo aika kova pala Ruotsillekkin, mutta toivotaan että pelin alkaessa mies kentällä on. Vie poissaollessaan valtavasti pois Ruotsin hyökkäyspelistä ja ylivoimasta.
 

Sorcerer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ilmeisesti Nicklas Bäckströmin pelaaminen on epävarmaa. Tämä alkaisi kyllä olla jo aika kova pala Ruotsillekkin, mutta toivotaan että pelin alkaessa mies kentällä on. Vie poissaollessaan valtavasti pois Ruotsin hyökkäyspelistä ja ylivoimasta.

Kyllä mies onneksi pelaa ainaki IIHF mukaan on kokoonpanossa
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ilmeisesti Nicklas Bäckströmin pelaaminen on epävarmaa. Tämä alkaisi kyllä olla jo aika kova pala Ruotsillekkin, mutta toivotaan että pelin alkaessa mies kentällä on. Vie poissaollessaan valtavasti pois Ruotsin hyökkäyspelistä ja ylivoimasta.

Just joo. Toivottavasti ei nyt tällaiseen ratkea.

Jimmie Ericsson vedellyt lämmittelyn ykkösessä...
 
Satuin löytämään erkun, TosiFanin ja P.Sihvosen yhdessä laatiman listan euro- ja KHL-pelaajista finaalissa:

Jimmie Ericcson

No leikki leikkinä, eihän ne europelaajat ihan jalkoihin jääneet.

Toivottavasti tulee hyvätasoinen finaali. Ei tässä oikein muuten osaa olla kummankaan puolella.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Vähän Niki Juuselalle haastetta kun samassa kentällisessä on nyt Ericsson, Eriksson ja Ericsson.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Suomen? Ihan oikeat joukkueet siellä on. Marjamäkikin sen myönsi eilen.

No ei, vaan Ruotsi parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, nyt niitä loukkaantuneita on melko paljon. Kanada kestää pari isoa loukkaantumista, mutta edes Ruotsin materiaali ei ole samalla tasolla laajuudessaan Kanadan kanssa. Luetaan niitä viestejä ennen kuin provotaan.

Toivotaan, että Price jatkaa välierän otteitaan ja nollaa Ruotsin. Voisi veikata vähämaalista ottelua, Kanada tietää, että puolustamalla ne mestaruudet voitetaan. Ja jos jollain joukkueella voi puolustaa Ruotsin nollille, se on tuo Kanadan huikea puolustus ja joukkuepuolustus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös