Soppa Sormusen lähtölaskenta

  • 2 177 460
  • 7 196

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Office myhäilee onnistunutta iskua suoraan keskustaan. Saavat hengähtää reilun vartin kun keskustelijoilla muuta mietittävää. Mutta yövartio uhkaa vaan iskeä sinne taas kimppuun, varmaan syö siellä miestä.
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Kyllä siinä nimessä IFK-fanit täytyy mukana olla. Mieluummin sitten vaikka Jatkoaika pois... IMHO'

Edit: No nythän se on ihan kunnossa! JEE...
 

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nimenmuutos on kyllä aika yhtä tyhjän kanssa, koska miten sanat Tiedote tai Live voi loukata ketään? Väärinymmärretty tarkoitus potkuketjuna voi loukatakin, mutta nimenmuutoshan ei tarkoitusta mihinkään muuta.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Nimenmuutos on kyllä aika yhtä tyhjän kanssa, koska miten sanat Tiedote tai Live voi loukata ketään? Väärinymmärretty tarkoitus potkuketjuna voi loukatakin, mutta nimenmuutoshan ei tarkoitusta mihinkään muuta.

Aivan, google tulee löytämään saman ketjun on se nimi mikä tahansa. Kunhan vittuilevat, koska vaan voivat. Tiedotelive@jatkoaika.com ei itsessään voi loukataka ketään, vaan ne hakutulokset...
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
No, käynnistän taas luvatusti muutaman tunnin päästä yövartion 00:00. Se on varma asia, jos vaan Mobira, modeemi (12kpbs) ja faksi toimivat. Koska muuten twitter hiljenee. Eikö Dinojen resurssit riitä sinne saakka. Jos Paavi ei saa viestejään perille twitterin välityksellä, niin pääasia, että missään ei vaadita Sormusen vaihtamista uuteen päävalmentajaan. En siis edelleen toivo potkuja Pasi Sormuselle, vaan vain uutta tehtävää HIFK-Hockey Oy:ssä.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Mites "HIFfaa buli Kimppa!@Jatkoaika"?
 

Carlos

Jäsen
Tämä sinne myös ilmesty. Ihan hyvä näin.

Ihan hyvä näin? "TiedoteLive" ei kelvannut koska se yhdistettiin tämän ketjun kautta Hifk:n valmentajan valmennuspestin lopettamiseen. Nyt sitten "Hifk-fanit kannattajineen" on uusi nimi, jota ei voi tämän ketjun kautta enää liittää Hifkin valmentajan kengittämiseen?

Voi pyhä yksinkertaisuus. Siis oikeasti. Itse en tosiaan laita latin latia ko. keräykseen enää. Jääkööt köyhät ilman joululahjojansa, kun joku hemmetin niskalaukausta vailla oleva pienivehkeinen Mulqoschhofen otti nimestä "tiedotelive" itseensä.
 

punainenpeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYR
Jos Soppa "johtaa" joukkoja vielä tiistaina, voidaan sitä kutsua todelliseksi fiaskoksi. Sihvosen aikoinaan masinoima nimitys "Mr. Fiasko" voitaisiin siitä lukien täydellisesti yhdistää nybikseen.

Ei hyvältä näytä.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
"Dinojen vastustajat" olisi voinut olla parempi nimitys. Onhan siellä Halosenkin vastustajat ryhmä niin luulisi että olisi sopinut myös joulupadan ylläpitäjille.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Tämän päivänen isku tuli puun takaa ja nyt otetaan taisteluun aivan uusi asenne. Tiedustelumateriaalia pitää ahmia ja aloitankin discovery worldin ohjelmalla "Reign of the Dinosaurs". Enää meitä ei yllätetä!!! =)

Edit. siis ihan uskomatonta. Mikäli lontoota käsitin oikein, niin muinoin on ollut sammakoita, jotka ovat syöneet dinoja...
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Pakko kyllä sanoa, etten hirveästi usko noiden protestien tulleen Officelta. Keneltä ne olisi sieltä tulleet, Nybondasilta? Paljon enemmin kallistun tuon FutisForumin suuntaan. Siellähän oli sitruuna suussa samantien, kun ohi mentiin ja vihellys kirpaisi korvia. JOS kuitenkin sattuisi olemaan niin, ettei Officella parempaa tekemistä ole, ja sieltä on jotain avautumista tullut, niin hametta päälle kaikille saatanan Itku-Iikat.
 

Bismarck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt sitten "Hifk-fanit kannattajineen" on uusi nimi, jota ei voi tämän ketjun kautta enää liittää Hifkin valmentajan kengittämiseen?

On harmillista, että nimi piti muuttaa, mutta nykyinen nimi kuitenkin luo yhteyden HIFK-fanien asiaan, koska heillä on tukijoita. Itse uskon asian pysyvän pinnalla loppuun asti ja nyt on jo saatu kaiken lisäksi fanien mielipide täysin uutta tietä johdon kuultavaksi. Tämä kaikki tapahtui nopeassa ajassa, jossa vaadittiin nopeaa päätöksen tekoa, joten ideariihet PA:lle kelpaavan nimen järjestämiseksi ei tullut nyt kyseeseen.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sinulla on sottainen mielikuvitus. Ja tuossa loukattaisiin jo aika montaa lahjoittajaa verisemmin kuin nimeämällä heidät vain HIFK-kannattajiksi.

Joo, täytyy myöntää että mä rupean mieluummin IFK-faniksi kuin assosioidun millään tavoin kyseiseen miss Piggyyn...

Ihme vouhkaamista keräyksen nimen takia. Hankkisivat elämän siellä PA:ssa ja jos office on tämän intervention taustalla, niin hyihyi dinot.

Ei tälläistä kyllä toivoisi pahimmalle vihollisellekaan. Faneja aliarvioidaan ja oma poika Soppa saa kärsiä kun johto suhmuroi. Joko Sopalle julkinen tuki ja huhuilta siivet pois tai sitten kiitos ja näkemiin. Sopan asemassa mä olisin jo sanonut että pitäkää tunkkinne.
 

Muro

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivon ettei officella ole lusikka sopassa nimenvaihdon kanssa. SoMe vastaan taistelu on sama kuin voittaisi paraolympialaisissa; voittaja on silti vammainen.
 

mr.Zou

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota, Florida
No itse ainakin osallistuin keräykseen, koska sillä on hyvä tarkoitus. Ja olisin joka tapauksessa osallistunut, vaikka ei olisi ollutkaan tätä yhteistä keräystä.
Olihan se nyt mukava lisä että liittyi tähän Soppa-keissiin. Mutta eiköhän kaikille ole jo tullut lehtien kautta selväksi, että miksi se alunperin perustettiin.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Olisi muuten huikeaa nähdä TPS-pelissä valtavat Pentti sisään-lakanat liehumassa. Se olisi fanien itseironiankin suurvoitto.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Haluan lähettää parhaimmat tukiterveiseni suomalaisen elokuvahistorian ylivoimaisesti hienoimman kohtauksen myötä. Olkaa hyvät!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös