Soppa Sormusen lähtölaskenta

  • 2 180 975
  • 7 196

Tapuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK HELSINKI, Ville Peltonen
Päivitys!

Jotakin on meneillään. Piti hakea Jekimovs 13.25, mutta herra myöhästyi lennolta. Selvästi sabotaasia ilmassa. Ehkä Jekimovsin tilalla tulee uusi valmentaja? Tarkkana, lento LH 848!

Päivitystä Myllypurosta. Eilen tuli vedettyä nakit ja muusit ja skidiklubitapahtuma alkaa 1530. Jospa saamme sieltä tiedotteen. Lupaan laittaa kuvan mikäli the tiedote löytyy.
 

Visnovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång, alltid. Vaahteralehdet. HCK.
Olin uuvuttavan tiedustelutehtävän jälkeen palaamassa kotia kohden (=lue olin illan stadissa kännäämässä ja T-junassa menossa kohti kotia) niin yllättäen tapasin ennestään tuntemattoman Jatkoaikalaistoverin samassa vaunussa ja kun tuli kipinästä puhe hän osasi yhdistää minut Jatkoaika-tunnukseeni. Oli aika pelottava olo. Oliko hän mahdollisesti Dinojen järjestämä agentti jonka tarkoituksena on paljastaa tulevien öiden kipinävahdit vai oliko hän oikeasti Jatkoaikalaistoveri matkalla kotirintamalle? Varmuuden vuoksi ansoitan kotioveni.

-Tinke

Huomenta toveri.

Olin pitämässä vahtia kampin suunnalla, kunnes kuulin että Keravalla on nähty sulkahattu päässä 150cm pitkä parrakas kaveri. Asia oli pakko lähteä varmistamaan, mutta 'mies' oli kerennyt jo häipyä ennen saapumistani. Yksi jenkkipaketti kuitenkin näkyi syöksyessäni Helsingin rautatieasemalle, ovelaan paikkaan oli saatu...
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Hyvää huomenta joukot! En ole ollut kaapattuna. Kävi niin, että Mobirani tilttasi ja loppujen lopuksi löysin Setele-liikkeen, joka korjasi sen. Matkapuhelin siis taas käytössä! Voisin tänään käydä heittämässä etulinjaan jotain viihdykettä, esimerkiksi Mona-Caritan ja Taiskan C-kasetit sekä Suosikin Superturbojulisteen Elviksestä. Samassa lehdessä on juttu superlupaavasta yhtyeestä, josta ennustetaan Dingon seuraajaa: Tanna. Pistäkää nimi muistiin! Käyn jokatapauksessa Nordiksen kupeessa olevassa Yliopiston Apteekissa hakemassa lisää nitroja. Ensi yönä olen taas henkisesti valmis kipinään.
 

scholl

Jäsen
Huub Stevens sai tänään potkut, vaikka joukkue voitti Mestareiden liigan alkulohkon, vaikka hän on seuraikoni ja vienyt joukkueensa UEFA-cupin voittoon ja vaikka tämäkin kausi alkoi loistavasti ja joukkue oli vielä 5 kierrosta sitten sarjakakkonen. Muutama huono ottelu ja putoaminen 5 pisteen päähän suorasta ensi kauden CL-paikasta ja 2p päähän CL-karsijan paikalle, sai seurajohdon muistamaan, että hei, nyt on joulutauko aikaa korjata tilanne ja nousta takaisin ylös. Joskus se luottamus tekemiseen katkeaa ja nyt se oli heillä tänään. Samaan aikaan Nybari varmaan polttaa savuketta takan ääressä katsoen aamun piirrettyjä sen enempää pohtimatta, mikä on sarjatilanne.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Maailmanloppu 21,12. vai jotain uutta länsirintamalta? Veikkaan ensimmäistä.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
16.12.2006 tapahtui tämä. Olisiko vuosipäivän kunnioittamisen paikka toimistolla?

Hah, ei sais nauraa, mutta mieshän oli siis ihan täys deeku:

Seuran mukaan Francis jopa varasti viisi viinapulloa seuran edustustiloista.

Ryyppyputki oli kestänyt kuutisen vuotta.

"Francis ei kykene ilman apuvälinettä seisomaan omilla jaloillaan."

Matikainen näki Francisin viimeisen kerran, kun hän antoi miehelle potkut. "Pyysin Bobin toimistoon ja huomasin, että hän oli silloinkin alkoholin vaikutuksen alainen. Bob väitti vastaan, mutta ei suostunut puhallustestiin."
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Täällä Pohjois-Arjala ja reservin sissialiupseeri El Lude! Juuri saamani tiedon mukaan tapahtuu seuraavaa: Operaatio Soppa jatkuu seuraavan vuoden puolelle. Onnistuin juuri murtamaan HIFKin Officen Enigma-koodin. Koodi oli tehty hyvin kryptiseksi. Siinä oli 29 eri kirjainta ja vieläpä ne kirjaimen olivat laitettu peräjälkeen tyyliin Sop-pa... Sieppasin myös sanoman siitä, että Operaatio talvisodan taistelupaikka(Summa)nen on mennyt pieleen.
Jatkan tiedustelutoimintaa kaiken uhalla, tai ehkä juuri siksi. Huomenna kuulustelen riisimuroja asian tiimoilta. Murot ovat lupautuneet kertomaan, että toteutuuko Operaatio Fööni...


Sendign my message by ParSa (partiosanomalaite)...
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Siskot ja veljet, enää 53 tuntia, kun HIFK pelaa seuraavan liigapelin. Ihan kevyesti jaksamme taistella pari päivää eteenpäin ja tietysti myös siitä eteenpäin. Jos ei siis tule The Tiedotetta HIFK:n officelta.
 

scholl

Jäsen
Pukeudun ja lähden latupartioon. Ilmoitan sitten, jos siellä on vastustajan toimesta viritetty siimoja ladun poikki, kaadettu hiekkaa laskuihin, sotkettu jalanjäljin reittiä tai tehty muuta kiusaa meidän etenemistämme estämään.
 

miikafrans

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Svedu porukka.
Nyt välillä taistelun tauottua hetkeksi, pistäydyin kotiin lämpimään pesemään jalkarättejä, peseytymään, sekä tekemään maukasta... SOPPAA. Jaksaa taas pitkän yön.
 

Mies-Olavi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tarkoitus olisi lähteä sotakoira Wagnerin kanssa hieman partioimaan Espoon ja Helsingin rajaa - näihin aikoihin monet Tiedotteet ovat olleet liikkeellä. Käyn myös neutraalin osapuolen tukikohdassa neuvottelemassa rauhanajan asioista ja yritän saada neutraalin osapuolen raportoimaan minulle mahdollisia havaintoja. Mukaan lähtee myös faksinpaljastuslaite jos vaikka Tiedotefaksilaite on jossain piilossa.
 

Harkins#33

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ville Peltonen, Rem Murray, DEFC #18
Nyt on aivan pakko lähteä tiedusteluretkelle Helsingin keskustaan, koska tuli sellainen tunne, että Nybondaksen haastattelussa oli pakko olla joku vinkki ja painokkaasti julki tuotu "Stockan Dörtsit", tuolla on pakko tapahtua jotain Tässä ja Nyt, joten suuntaan kulkuni sinne.
 

Falcon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onkos tovereissa jotakin salakielen taitajaa. Kävi vaan mielessä, että jos tuo Nybarin haastattelu sisälsi jotakin salakoodeja " Stockan dörtsit" kuulosti epäilyttävältä, lisäksi Nybarin naamanlikkeet olivat epäilyttävän näköisiä.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Stockan dörtsit kohteena Kluuvin vartiomiehillä täälläkin. Otan puolen tunnin päästä keskuskadun ja aleksin pikkuoven haltuun, siitä ei ainakaan Francis pääse livahtamaan sisään uudestaan. Summa mielessä!

OT: aika häiriintynyt ja varmasti tietoinen veto HS:ltä jysäyttää juoppo tänään sivunkokoisena juttuna. Olisiko niin, että tällaisenaan todella kontekstistaan irti olevan näköistä juttua pedattiin nimitysuutisen kylkiäiseksi, mutta kun "luottotoimittajalle luvattua" tiedotetta ei kuulu, laitettiin sitten sellaisenaan. Pelkäänä vittuiluna aika kallista sivuntäyttöä.
 

miikafrans

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Svedu porukka.
Onkos tovereissa jotakin salakielen taitajaa. Kävi vaan mielessä, että jos tuo Nybarin haastattelu sisälsi jotakin salakoodeja " Stockan dörtsit" kuulosti epäilyttävältä, lisäksi Nybarin naamanlikkeet olivat epäilyttävän näköisiä.

Nehän tarkoittavat ainoastaan sitä, että mulla on hei suojatyöpaikka ja kun kukaan ei kengi mua pihalle, niin en mäkään kengi ketään! Hieman ikävässä paikassa mr.cacca livisti ja jätti muut seisomaan höyryävään kasaansa, mutta JOS Nybari viitsisi hoitaa duuninsa, niin olishan siinä voinut edes yrittää jotain muuta, kuin että kakkonen (ei ole mitenkään Sopan vika), jolla ei oo oikeastaan mitään kokemusta heitetään ykköseks. Hieman niinkuin heitettäis paljain jaloin auton kyydistä motarilla ulos ja huudettais, että kävele perässä, ei oo ees pitkä matka.
 

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
OT: aika häiriintynyt ja varmasti tietoinen veto HS:ltä jysäyttää juoppo tänään sivunkokoisena juttuna. Olisiko niin, että tällaisenaan todella kontekstistaan irti olevan näköistä juttua pedattiin nimitysuutisen kylkiäiseksi, mutta kun "luottotoimittajalle luvattua" tiedotetta ei kuulu, laitettiin sitten sellaisenaan. Pelkäänä vittuiluna aika kallista sivuntäyttöä.

Näytti olleen aika pitkälti referaatti jostain Arizona Timesin (vai mikä lie) jutusta SYYSkuulta. Eli kaivettu jotain juttua väkisin esille tähän asemasotaan liittyen. Ilman sotatilaa tuskin mitään syyskuisia juttuja BobFrancisista olisi Hesarin urheiluosion ykkösuutisena.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Juttu Franciksestahan julkaistiin todennäköisesti siksi, että potkujen vuosipäivä sattuu olemaan tänään. Ja toi juttuhan oli käytännössä referaatti kesällä ilmestyneestä jenkkilehden haastattelusta. IFK:n koutsinkenkimisteema on nyt ollut vahvasti esillä muutenkin ja kun Franciksen potkujen synttärit osuivat samaan syssyyn, niin onhan siinä totisesti aihetta juttuun.

Itse juttuhan on mielestäni ihan asiallinen eikä mulle ainakaan tule mieleen naureskella Francikselle tipan vertaa. Hän näyttää saaneen elämänsä jotenkin hallintaan, mutta kalliin hinnan hän on maksanut omista virheistään. Tässäkin keississä syyttävä sormi osoittaa valmentajan palkanneeseen tahoon. Taustoja ei selvitetty kunnolla, vaan mentiin helppoon ja palkattiin nimen perusteella. Se, miten Francis sitten käyttäytyi IFK:n päävalmentajana toimiessaan on tietenkin väärin, mutta päihderiippuvaisen ihmisen elämässä hyvinkin tyypillistä. Henkilökohtaisesti toivotan Bobille hyvää jatkoa ja parempaa tulevaisuutta.

Faksissani on ollut jumi päällä ja huomasin sen vasta nyt. Verkkosukkahousuni olivat ikävästi sujahtaneet faksin sisään. Nyt sukkikset on poistettu ja odotan Tiedotetta ihan näillä näppäimillä. Olen valjastanut kissani vahtimaan telefaksia herkeämättä. Tällä hetkellä kissa tosin nukkuu, mutten epäile hetkeäkään, etteikö heräisi välittömästi faksin alkaessa pukata.
 

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo, ei toi kyllä naurata, aika kovan hinnan Francis on saanut maksaa. Ei pysy pystyssä omin voimin yms. Jo liigaristeilyllä Kibe joutunut kantamaan ja pitämään Francista pystyssä, jotta toimittajille saatiin haastattelu. EIkö hälytyskellot soineet edes siinä vaiheessa? Tosin, sehän taidettiin tulkita vaan plussaksi CV:ssä officella.

edit. Lähden bunkkeristani ryömimään juoksuhautoja pitkin myös valvomaan noita salaperäisiä Stockan dörtsejä, jos se tiedote tosiaan tulee sitä kautta, niin meillä on siellä päin hyvä valmius. Tosin epäilen kyseessä olevan hämäyksen, jolla houkutellaan taistelutovereitamme ansaan. Mutta olen valmis maksamaan sen hinnan.
 

Carey Wilson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tunnin päästä Nordikselle Skidiklubitapahtumaan. Saa nähä vetääkö Soppa treenit vai joku muu mikä indikois että officen faksi on rikki.
 

Löysä66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Windy Cityn Inkkarit
Lähden tästä hallille etsimään The Tiedotetta, valepuvussa tietenkin... skidiklubi rules. Otan myös mukaan yhden lapsi-sotilaan hämäykseksi..
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Kattaako Sormusen sopimus vain tämän kauden vai kuinka pitkällä sopimuksella Soppa on sidottu?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös