Soppa Sormusen lähtölaskenta

  • 2 180 983
  • 7 196

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Joku aamuravinto voisi olla hyvä. Joukkojen pitäisi ryhdistäytyä, tiistain peli tulee aika pian.
 

miikafrans

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Svedu porukka.
Nyt tulee hieman myöhässä raporttia lotilta, koska se mun faxi ei pelittänyt yöllä: "Skatta ottanut väijyvuoron. Luki tuossa aamun lehteä UM:n komentorakennusta vastapäätä. Lehdestä kävi ilmi, kuinka jo 50 vuotta sitten No*pein kau*ko*kir*joi*tin*yh*teys Moskovasta Washingtoniin käy Helsingin kaut*ta. Ja yhteyden sai minuutissa.

Koska tällaisesta uutisoidaan nyt Dinojen dinokamua Ilmalan rataihalta omistavan median taholta, niin tämä on enne. Tuleeko faxi Ameriikoista, koutsi sieltä ? A tai M, kumpi ottaa väijyn ? Kuitti.
http://www.hs.fi/paivanlehti/16122012/ihmiset/HS+50+vuotta+sitten/ar1355546719337", elämme todella jännittäviä hetkiä!
 

Mies-Olavi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tässä ollaan sotakoira Wagnerin kanssa yleispäivystyksessä. Mutta meidän yöllinen sotakoiratreeni muuttui todeksi, ja arvon veljeskunta, tilanne on huolestuttava, hyvin huolestuttava:

Olimme sotakoira Wagnerin kanssa taas harjoittelemassa faksien jäljestystä kun Wagner yhtäkkiä sai vahvan vainun. Nokka (heh) kohti maalia nuori sotakoira painun varmoin askelein menemään. Hetken vahvaa jälkeä seurattuamme huomattiin että ollaan Nordiksen takana, jäteastioiden liepeillä. Sotakoira Wagner ilmaisi sekuntiakaan epäröimättä paperinkeräysastiaa ja avasin astian. Selailin hetken siellä olevia aviiseja, jotain pelikrjoja siellä näytti enimmäkseen olevan mutta sitten huomasin vanhan Suosikin alta hiilipaperin palasen ja haistoin palaneen Sopan käryä... Pengoin hieman lisää ja löysinkin sen minkä sotakoira Wagner oli haistanut - se oli faksin jäljennös! Eikä minkä faksin tahansa vaan salaisen sisäisen faksin, päivätty 24.10.2012. Suurin osa tekstistä oli jo lukukelvotonta mutta seuraavat pätkät olivat luettavissa:

"... siten Sorumen hyväksyy marionettitehtäv..."
"... koodi Borsch-soppa..."
"... ajetaan alas toiminta, Mestikseen 201..."
"... pakolliset venäjänkielen kurssit..."
"... KHL on jo hyväk..."
"... Garden siiretään Pietar..."

Haistan salaliittoa vaikka en ole sotakoira!
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ajattelin autella vähän kaveria hädässä.

Tsekkasin eilen illalla Ranskan tilanteen ja kävin La Peña ravintolassa. Alkuruuaksi söin soppaa, tietenkin. En nähnyt mitään huomioitavaa muutakuin kaunis tarjoilijatar ja hänen syvä kaula-aukkonsa.

Edit: Mokasin osittain. En tehnyt pöytävarausta faksilla.
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Suur-Leppävaaran komentokeskus tiedottaa

Ei mitään tiedotettavaa. Yön tarkkailuraportit luettu läpi, oma kanavamme on suoltanut pienemmälle sanomapäivystäjälle jotain erikoisia valkoisia pyöreähköjä olioita ruudulle aamuseitsemästä alkaen. Huolestuttavinta, että pikku päivystäjäni on alkanut hokea TuTiTuu... ei huolta, Japanissa, tekniikan ihmemaassa osattiin selittää tämä ilmiö, kun faksasimme sinne iltapäiväkahvi hetkeä häiriten..
 

ikt

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Stadi HC, St. Louis Blues
Kaivokselan korsusta..

07.34 155cm pitkä ja Sommervuorelta näyttänyt lenkkeilijä keräsi jäätyneitä suppilovahveroita vanhan ostarin takana. Onko Dinoilta eväät loppumassa? Tiivistämme saartorengasta ja uskomme savustavamme heidät ulos kolostaan.

Tähän tehtävään pyydetään vapaita taistelijoita.

08.54 hieman vanha ja raihnainen paimenkoira juoksi kohti keskustaa punainen panta kaulassaan. Selkään oli teipattu joku möykky.. Kun vein roskat aamulla oli lehtiroskiksemme kansi auki. Olisiko käynyt hakemassa paperia Dinoille. Tämähän viittaa siihen, että viestintä on runsasta ja paperi alkaa loppumaan.

Over & out, res. Luutnantti, kaivokselan korsu
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Taisi yön musta Mersu olla väärä hälytys, ei ainakaan sieltä Helsingin päästä ole kuulunut mitään hälyyttävää. Lähden kuitenkin ajelemaan sinne päin, varmuuden vuoksi. Suuntana Helsinki-Vantaa!
 

miikafrans

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Svedu porukka.
Arvoisat taistelutoverini! Sain juuri vinkin eräältä lotalta, joka aamulla kävelytti koiraansa Nordiksen huudeilla, että siellä oli paljon kirpputorimyyjiä. Voisiko joku käydä tarkistamassa, löytyykö The Tiedote kirppissälän seasta?!

edit. Lotat edelleen huomauttavat, että osa sai HIFK:n joulutoivotuksen mukana jonkun mainoslipareen. Sen täytyy olla salakoodattu kutsu saapua Tallink-kokousristeilylle. On ne kettuja!
 
Viimeksi muokattu:

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Huomenta, Al Ahly ja Monterey pelaavat jo Tokiossa ja TV:ssä potkupalloa, TV1 esittää Jumalanpalvelusta livenä, jurri-Bobin avautuminen ja raitistuminen on havaittu Hesarista, mutta ei The Tiedotetta HIFK:n officelta. Sunnuntai-aamu etenee, ja kiitokset taas yövuoron kunnialla suoriitaneille urheille taistelijoille. Itse jatkan taas illalla 00.00-00.15, kuten jo perjantaina lupailin. 5. yö edessäpäin, jos HIFK uinuu myös koko sunnuntain.

Uutiset › Kutsu perinteiseen joulutapahtumaan - HIFK
KSB-Sport järjestää HIFK-henkisen joulutapahtuman, mutta voi nekin rahat lahjoittaa joulupataan, joilla on suunnitellut hankintoja tekevänsä, vaikka en vastusta ostosten tekemistä KSB-Sportin tilaisuudesta. Bisnes is bisnes.
 

Muro

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
KSB:n pitäisi lisätä interweb sivuille mahdollisuus siirtää rahaa soppatykkiin. Eilen tarkastuskierroksella harjoitushallissa nähty joulupukki luistimilla, lahja tulossa. Apollon tyttö korvataan seuraavassa pelissä?
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Onkos kellään rohkeutta viedä soppatykki tuonne KSB tapahtumaan? Tai pyytää Pelatusarmeijan joulupata paikalle? Osottaisi taktista häirintää rintamalta vihulaista kohtaan... ;)
 

scholl

Jäsen
Avasin hesarin ja etusivulla oli Bob Fransisin kuva, sydän pysähtyi. Nopeasti koitin silmäillä mistä on kyse ja silmiini osui "HIFK" tekstistä, uudelleen pysähtyminen. Kun tokenin alkujärkytyksestä sain luettua jutun ja siinä puhuttiinkin hänen alkoholi ongelmastaan ja mies myönsi että potkut IFKsta tuli alkoholin käytöstä.

En ole uskaltanut vielä Hesaria avata. Tosin heräsin vasta juuri hetki sitten. 7-8 h unet pitkästä aikaa, joten en nyt ollut koko yötä tätä ketjua seuraamassa. Eilen Hesarissa muuten McVävystä sivukaupalla, joten haistan palaneen käryä, jos joka päivä lätkäsivu täytetään nollajätkillä sen sijaan että kerrottaisiin nykytilanteesta. Hesari tituleerasi muuten McVävyä visionääriksi. Mitäs Bobista kerrottiin? Että hän on valmentajavelho? Aikamme Kari Grandi?
 

Stigu

Jäsen
Huomenta kaikille sotuireille täältä Tilkan sotilassairaalasta!

Ja ensinnäkin: Olen ylpeä teistä! Niin vain se neljäskin yö sujui kipinässä! Tätä on taistelu! Ansaitut ylennykset tulee kaikille, myös naapurin hevoskomppanialaiselle, kunhan pääsen täältä sinne rintamalle.

Pieni varoituksen sana kuitenkin : ensi yö on viides yö. Ja se on kaikkein pahin yö. Jo Juice Leskinen lauloi aikoinaan Viidennestä yöstä joka saapuua painajaisineen. Vihollinen on viettänyt nämä kaksi päivää ansaittua golf-lomaa, mutta veikkaan, että sielläkin saavutaan rintamalle levänneinä huomenissa vimeistään puolen päivän aikoihin. Siksi, olkaa erityisen valppaina! Olemme edelleen Raadon tiellä!

Itse olen tuijotellut tätä Tilkan sairaalaan huone numero #9 kattoa jo pari päivää ja yötä. Sieltä on kahdessa vuorokaudessa paljastunut oheinen kuva. Aluksi se oli erittäin epäselvä, nyt siihen on ilmestynyt jo väritkin. Sama kuva ilmestyi muuten kotipizzaani (kebab tuplasalamilla) äsken Sotkussa. En ole ihan varma, mitä se tarkottaa, mutta tunnen olevani taas paremmassa kunnossa.

Ja pieni letkeä vitsi sinne etulinjaan piristämään mieltä (kuulin tämän kolmannen komppanian miehiltä, jotka taas olivat kuulleet sen jääkäriprikaatilaisilta):

Kysymys: Miten Lotta vapautuu solmusta?

Vastaus : Odottamalla The Tiedotetta. Lotta-Sailio on plofiilipelaaja, jolle löytyy käyttöä Laadon tai Lokin alaisuudessa. Solmunen on pelikiljagulu, jolle ei löydy käyttöä, lähe meneen.

Jaahas, täytyy lopettaa, saan juuri satsin vihreitä pillereitä..
 

Liitteet

  • soppa.JPG
    soppa.JPG
    24,1 KB · kertaa luettu: 902
Viimeksi muokattu:

cauphaap

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Haloo office.... Tom tom tom ja kumppanit, oletteko huomanneet että ylihuomenna pelataan taas liigaa ja meillä on vieläkin virallisena valmentajana Soppa Sormunen. Täällä liikkuneiden luotettavienkin huhujen mukaan olette luvanneet sponsoreille ainakin että Soppa ei enään valmenna. Tuleeko kohta kiire?? Eihän tätä mahdollista tulevaa vaihtoa tietenkään olisi kannattanut tehdä kuluneen maaottelutauon alussa??? Mitä vittua siellä officen urheilupuolen johdossa oikein tapahtuu, niinpä niin, ei sitten vittu nääs yhtään mitään. Miten tämä vaan on enään mahdollista näin kädetön toiminta. Officen talouspuoli tekee hienoa duunia, talous on kunnossa ja uutta halliakin tulevaisuutta varten suunnitellaan. Joukkueella on liigan parhaimmistoon kuuluva uskollistakin uskollisempi kannattajakunta. Tom tom tom tom ... please ... lopettakaa meidän fanien ja hyvin hoidetun talouspuolen päälle kuseminen. Ihan totta - tällä yhtälöllä vain taivas on rajana jos urheilupuolellakin tehdään tosissaan hommia ja johdossa on oikea ihminen kuten nyt käsittääkseni valmentajaksi saatavilla oleva Raimo Summanen. Tehkää viimeinkin oikein meitä kaikkia kohtaan ja palkatkaa Summanen. Kiitos.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Luinkin, että televisiosta tulee elokuva nimeltä Punainen kyynel, tekijänä joku Hits Kokki. Liekö sukua Komisario Palmun apulaiselle Kokille? Onkohan kyseessä joku IFK-fani, kun itkee punaisia kyyneliä?

Pakko noilla on olla yhteys - ohjaajan sukunimen etuosa viittaa vahvasti taklauspeliin ja jälkimmäinen osa miehen sukuelimeen. Jännityselokuvan ainekset on olemassa, sillä taklauksia ei ole paljoa tällä kaudella näkynyt ja kikulia pukukopissa heiluttanut valmentajakin hylkäsi joukkueen. On siis mistä ammentaa elokuvauksellisia aspekteja.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
- - -
Itse olen tuijotellut tätä Tilkan sairaalaan huone numero #9 kattoa jo pari päivää ja yötä. Jaahas, täytyy lopettaa, saan juuri satsin vihreitä pillereitä..

Ootko varma että ovat vihreitä? Nykykäytössä Tilkassa on enemmän noita sinisiä pillereitä. Toki kovin sotilaallisia nekin, aiheuttavat jäykkyyttä.

Viime yö meni vantaalaisnarridesanttirittarien vuoksi munille, tai vituiksi ihan miten vaan, mutta ensi yön väijyn voisin ottaa vaikka heti 00.00-00.15 tai jotain siihen lähelle.

Mutta väijyjä ei lopeteta, prkl!
 

hanttap

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urpolan Kiekko, HIFK, MP
Nyt lähden uran suunnassa tiedustelemaan toimiston onko uutta liikehdintää täältä lännen suunnasta Tukholmankadun kauttaa. Varustus nastarenkaat ja skanneri rekisterinumeroiden selvittämiseksi.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Soppa ei enää ole 1-koutsi IFK:ssa, joten yksi etappi on siis jo saavutettu.

Siis mitä? Mistä löytyi tämmöinen ilosanoma?

Hienosti on taas tastelijat viimeyön vetäneet vaikka illalla vielä oli huolestuttavan vajaa kipinälista! Itse sain vahvan vihjeen, että pohjois-karjalasta löytyy joku salainen mökki missä on tarkistamaton faxi ollut useita päiviä. Mökki löytyi nopeasti, mutta itse laitetta ei meinannut löytyä millään, vaikka konttailin kaikki nurkat läpi. Lopulta se makuukammarin sängyn alta vaastaan tuli, mutta eihän siellä ollut kuin joulupukille osoitettu paperi, missä toivottiin pukin tulevan jouluna pussit täynnä samaan paikkaan uudestaan.
 

scholl

Jäsen
Savumerkeistä päätellen paskasta aiotaan tehdä lunta brändityöryhmällä. Aiemmin samaa menetelmää ovat käyttäneet mm. seuraavat kansandemokratiat: P-Korea, Irak, Suomi. Kansalaisille saatetaan syöttää lisää paskaa. Kaikki on hyvin, olemme maailman paras joukkue.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Päivitys!

Jotakin on meneillään. Piti hakea Jekimovs 13.25, mutta herra myöhästyi lennolta. Selvästi sabotaasia ilmassa. Ehkä Jekimovsin tilalla tulee uusi valmentaja? Tarkkana, lento LH 848!
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Soluttautumisjoukkueen raportti, #1897, Operaatio Wacht am Soppa, Rikollislaumaprikaati, Edarikomppania.

Yö vietetty hajanaisissa viihdejuottoloissa. Maksimaalinen tarjonta vihollisen nesteansoja vältetty 40% tarkkuudella. Havaittu vihollistoimintaa baaritiskin kupeessa, konjakkipartisaaniyksiköitä. Takatukkaviiksikommandoista näköhavaintoja.

Das Tiedotteesta ei havaintoja. Ilmalan Virneyksiköitä todettu olevan liikkeellä. Viestiyhteys katkonainen. Sovellettu "Hentusen Läpiajo"- manööveriä mihin liittolaisyksiköt vastanneet "Koodi 4-0" minikampanjalla. Lopputuloksena uuden rintaman mahdollisuus tyrmätty ja 'kylmä sota'- tila jatkuu toistaiseksi.

Yksiköt vetäytyneet selustaan 0200. Kontakti viholliseen katkennut 0230.

Väijyaika 0115-0130 varattu.

E. Lisätään vielä yksikkömme viimeyön vakoilukuva: http://fc05.deviantart.net/fs13/f/2007/037/e/1/wild_fax_by_something_wild.gif

Epäilen sen vahvasti olevan Dinojen Enigma-laite. Kryptopuolen pojat voi yrittää kräkätä tota koodia.
 
Viimeksi muokattu:

miikafrans

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Svedu porukka.
SanLa hälyttänyt koko yön , tässä kuvakaappaus. Yhteydessä jotain vikaa, viesti ei tule läpi. Jotain on meneillään..

Tuo se on ihanaa kuunneltavaa! No ei kyllä, varusmiehenä meinasi sanlat joskus lentää karjalan männyn kylkeen, kun tuota piipitystä joutui kuuntelemaan. Mutta toisaalta, leikinlasku sikseen, nyt on kyseessä vakavat asiat!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös