Soppa Sormusen lähtölaskenta

  • 2 176 670
  • 7 196

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Forssan Linja-autoasema. Faksi päällä ja johdot kiinni. Ei kuitenkaan saapuneita viikkoon.

Kuulin vaimeana Timo Tuomen bootsien kopinan Forssan kaduilla. Tilaan kohta ilmaiskun äänen suuntaan.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Nytkö sieltä oltiin tuomassa sitä valmentajaa, vai meinattiinko vaihtaa koko joukkue? Kolari tukkii kutostien

Yö sujui itä-Helsingissä rauhaisissa merkeissä, yhdessä vaiheessa tosin kettu pysähtyi matkallaan ja tuijotti silmiin, oliko tämä merkki jostain, en osaa sanoa.

Sain puhelun veivattavaan päivystypuhelimeeni, että tässä oli sulutettu Kalen ja Sakke Pietilän mopoauto, jotka ilmeisemmin siis eksyivät Tampere-Helsinki moottoritieltä, josta ilmoitin aikaisemmin. Hienoa toimintaa Etelä-Karjalan osastoltamme.

Näinhän tän homman kuuluisi mennä kuten Ketosessa ja Myllyrinteessä. Ketonen Myllyrinne: Koodaaja - YouTube

Mutta näin se on mennyt. Ketonen Myllyrinne-Jääkiekkövalmentaja - YouTube
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Terveiset ja voimia sinne rintamalle täältä kaukaa etulinjan takaa. Vaikka verivihollisen leirissä periaatteessa olenkin, niin voin silti väijyä tämän yhden pohjoisen sataman rahtiliikennettä. Oletteko ottaneet mahdollisen kontissa tapahtuvan salakuljetuksen mahdollisuutta? Kuka vahtii Vaalimaan rekkaliikennettä?

Keräykseenkin osallistuin Kärppien istumapaikkalipun verran, 19 €.
 

Kyle

Jäsen
Ollaan hengessä mukana, pistetään 19€ pottiin ja kuitataan sillä yks hifkin kotiottelu vaikka ennen kauden alkua ei sinne ollut tarkoitusta yhtään vieraspeliä mennä katsomaan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Oletteko ottaneet mahdollisen kontissa tapahtuvan salakuljetuksen mahdollisuutta?

Olemme ja tarkistamme itärajan takaa tulevat pienehköt kontit Sakke Lindforsin varalta.

Itsekin olen kuullut valmentajaklaanin taholta, että ei meidän enää pitkään tarvitse odottaa. Pelaajat ovat vapaalla tänään, ei ole treenejä kun ei ole valmentajaa niitä vetämään. Soppa ei siis liene enää valmentaja. Tästähän sen täytyy johtua. Myös pelaajat ovat aivan hoomoilasena tilanteesta. Onkohan Sopalle annettu kenkää ilman uutta nimeä paperissa ja tiistaina HIFK:ta johdattaa Karisma-Pennanen? Oli miten oli, täällä pysyy kamiina kuumana ja iloisena uutisena voin paljastaa, että meille tulee tänne kohta puolijoukkueteltta, jonka sisätiloissa toimii Sotku! Aijai, muistan miten hienoa oli käydä aikanaan Sotkussa ja soittaa jukeboksista C´moon Eileen tai joku muu vastaava schlaageri. Dingo on lahjoittanut uuden biisinsä ilmaiseksi soitettavaksi meidän Sotkussa! Soppa ja Sotku - että mä rakastan tätä tilannetta.
 

scholl

Jäsen
Joulupatakeräys on huvittavaa luettavaa. Otetaanpa parhaat palat.

Unohdit Tarja Halosen vastustajat. Jos oikein muistan niin eilen heillä oli kasassa 14 euroa.

Sitähän yritetiin, mutta Kojolle ei tehty jatkodiiliä. Kojossa ja Sir Alexissa on paljon samaa, molemmat hakivat pelaajiaan alkuaikoina baareista ja totuteltiin urheilullisuuteen. Sir Alex haki kaksi ensimmäistä vuotta pojat pubeista ja viidentenä vuotena tuli ensimmäinen pytty 36:sta.

Erona se, että Sir Alex heitti homoimman näköistä pelaajaa kengällä, Kojo laittoi Ruotsiin. Jos Kojokin olisi ollut meillä valmentajana 36 vuotta niin veikkaan että olisi oppinut tavoille ja luopunut tykeistä. Kyllä se Mamma Rosan ja hallin välinen tie olisi pidemmän päälle opettanut. Nyt hän on jossain Siperiassa ja jos on siellä kauan niin oppii karvahattua käyttämään. Sen jälkeen se alkaisi olla jo mahdoton tehtävä ottaa hänet takaisin. Sin kalsongs olisi jo liian kaukana.

Ensimmäinen potero on muuten nyt kaivettu. Soppa-henkinen aura oli ajanut autoni kylkeen kunnon vallin ja tölväissyt peiliäkin. Jouduin fudimaan joku puoli tuntia lumia irti, että sain auton liikkeelle. Sitten postiin hakemaan vihdoin se lumilapio ja sitten ajoin tänne ja kaivoin itselleni autopaikan. Onneksi meillä on Fiskars! Vähillä vaurioilla selvisin, ainoastaan hartioihin sattuu. Olenkin viimeksi ollut ruumiillisessa töissä Isovihan aikana.
 

Buddha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
Tuli veisteltyä puhdetöinä tuossa aikani kuluksi aromipesä, uskokaa pois, tää on tulevaisuutta!
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
HBL:stä suora lainaus:

HIFK har valt att anställa en tränare som inte ännu har möjlighet att ta över jobbet. Både Raimo Summanens och Pekka Rautakallios namn har nämnts i spekulationerna. Båda har tränat i Ryssland i år och det är möjligt att de av skattetekniska skäl inte kan ta över på det här årets sida.

Voin kääntää tämän ruotsia taitamattomille:

HIFK toteaa, että onpa ilmoja pidellyt ja saas nähdä pysyykö lumet jouluun asti. Raimo Summanen, Pekka Rautakallio, Chris Waddle. Rajamme takana on Venäjä. Nyt näyttää siltä, että he eivät pysty miehittämään maatamme tämän vuoden puolella. Syyt ovat veroteknisiä.
 

COLHC1980

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
Tämä on saanut todella hienoja piirteitä. HIFK:n kannattajia ei yhdistä mikään niin paljon, kuin menestymättömyys.

Siis näinhän se on aina ollut, mitä itse olen ollut aktiivisena mukana. "Meidän porukan" sisäänpäinkääntyneiden elinkautisten kesken liittomme on vain aina vahvistunut, kun on mennyt huonosti. On itkut ja haukut tehty yhdessä kauden aikana ja sen päätyttyä yhteisissä ryyppäjäisissä.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Pieni helpotus, että palstaveli Red Machine löytyi omasta sissiteltastaan. Suuri arvoisin upseerimme Stigu on vielä kateissa, ja olin näkevinäni Stigun aamulla HIFK Gardenin lähistöllä ränsistynyt kansitakki päällään, johon oli ommeltu IFKn 90-luvun tähtilogo olkapäähän. Olin myös näkevinäni aseistettuja kavereita lähistöllä. Toivottavasti myös Stigu löytyy! Muuten joudumme harkitsemaan vastakaappausta, jonka jälkeen teemme treidin Dinojen kanssa.
 

scholl

Jäsen
Mä taas muistan kun joskus muinoin dinojen valtakaudella, joskus vuonna miekka ja kirves, mäkin olin nuori ja viriili ja jaksoin "vihata" IFK:ta. Anssi ja Toni kun siirtyivät ifkiin, niin silloin oli kyllä suru puserossa, iso paha IFK...
Nuoremmille tiedoksi, että tää oli joskus silloin, kun hjöördiskin vielä imi tuttipullosta koffia punainen paita päällä ja hengitti vuoristoilmaa maailman merillä.

Kävin eilen katsomassa sen kotkalaisvihjeen tarkasti läpi. Siellä oli pelaajalistassa Arima, voiko tämä olla sattumaa?

Myös Niklas-kortti on katsottu. Olen tullut siihen johtopäätökseen, että faksi on voinut mennä myöskin Niklas Hagmanille tai Niklas Bäckströmille. Molemmat tuntevat kilven, mutta kun se oli valmentajasopimus niin ajattelivat varmaan Frankin ottaneen vähän liikaa konjakkia. Kohta pitää morsettaa kaverilleni, joka asuu Göran Stubbin naapurissa Lehtisaaressa. Ehkäpä hän voisi käydä tiedustelemassa tarkemmin sillä seudulla, josko jotain tapahtuisi. Kauniainenhan lienee jo hyvin tarkkailussa. Jos joku on Sipoossa niin Hjalliksenkin seudulla kannattaa tarkkailla. Ettei vain Summanen liikkuisi siellä.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Helsinki-Vantaalla on ihan täysi kaaos päällä. Koneet ei lennä, kaikki huitovat tekaistuja sopimuspapereitaan skannereihin. Ovat ilmeisesti kehnoja väärennöksiä, koska skannerit (hiukan kuin faksi, mutta toimii just toisinpäin) piippaavat ilman armoa ja huijarit siirretään vankivankkureihin. Meille luvattiin joku tiedote, mutta saimme vain ruokakupongit. Desantteja koko sakki!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Nelisen tuntia toimistoväen työpäivää ja jopa -viikkoa jäljellä, joten eiköhän paukuteta 10000 euroa rikki lahjoitusten puolella, ennen klo 16. Osallistuminen keräykseen ei tietysti ole pakollista, muuta suotavaa. Näytetään, että "härifrån tvättas", vaikka HIFK:n toimisto nukkuu yhä edelleen ja The Tiedote muutoksesta liigajoukkueen valmennukseen uuppuu yhä edelleen.
 

TumE#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, suomalaiset NHL:ssä.
Perkele, yrittävät sabotoida minun toimintaani. Yhteydet katkaistu näköradiostani sekä atk laitteesta. Ainoa mahdollisuus kommunikointiin on tämä mobira. Onneksi latasin akun.

Pohjois-Savossa kuitenkin hiljaista.

Sent from my Mobira.
 

Carlos

Jäsen
Koneet ei lennä, kaikki huitovat tekaistuja sopimuspapereitaan skannereihin. Ovat ilmeisesti kehnoja väärennöksiä, koska skannerit (hiukan kuin faksi, mutta toimii just toisinpäin)

Höh, fakseja ne on eikä mitään hemmetin StarTrek-fantasiaskannereita. Et ehkä tiedä mutta kun siihen faksiisi pukkaa se paperi jossa on jotain mustaa päällä, on sitä ennen jonkun täytynyt syöttää sama paperi vastaavaan laitteeseen jossain muualla, josta se sitten tulee sinulle. Eli ko. laite toimii siis niinsanotusti kahteen suuntaan.

Mun faksin vastaanottotoiminnossa on muuten jotain vikaa, koko ajan valittaa että paperi on loppu vaikka lähettäjä vakuuttaa että ihan varmasti oli koneessa tarpeeksi paperia. Pitää vissiin viedä huoltoon.
 

Shamaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, now and forever!!!
18.97 lahjoitettu hyvään tarkoitukseen. Toivottavasti Soppa-tykki toimii ja kantama on tarpeeksi pitkä linkoamaan Sopan kauas.
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Väliraporttia Kaakkois-Aasian suunnalta. Täällä päivä vaihtuu hiljalleen illaksi. Olen viettänyt viimeiset 5 tuntia kiinalaisinsinöörin kehittämässä, maailmanlopun kestävässä betonikuulassa (Löysä66:n aloitteesta) testatakseni vaihtoehtoista majoitusta viime yöt teltassa värjöttäneiden käyttöön. Faksi on viritetty ja testattu, mutta Mobiran kanssa on haasteita kuuluvuuden suhteen, ja sen käyttö onnistuu vain puoliksi kuulasta ulkona roikkuen, mikä taas vaikeuttaa olennaisesti paikasta toiseen pyörimistä. Testi jatkuu vielä 43 tuntia.

Muutoin maanosa on hiljainen, joskin eilinen Malesian tappio Thaimaalle jalkapallossa kirvoitti keskusteluja valmentajan vaihdosta. Sieltäkö korvaaja?

Sanon kun voin, ja miksipä en voisi. Olen ylpeä teistä kaikista!
 

scholl

Jäsen
Voin kääntää tämän ruotsia taitamattomille:

HIFK toteaa, että onpa ilmoja pidellyt ja saas nähdä pysyykö lumet jouluun asti. Raimo Summanen, Pekka Rautakallio, Chris Waddle. Rajamme takana on Venäjä. Nyt näyttää siltä, että he eivät pysty miehittämään maatamme tämän vuoden puolella. Syyt ovat veroteknisiä.

Saxénilla IFK:n kypärä päässä. Se onkin turvallisinta pitää kypärää nyt päässään, ei tiedä mitä putoaa. Lontoossa oli pudonnut musta mies lentokoneesta kadulle. Tästä pääsemmekin suoraan yhteyteen Ylen musta IFK-valmentajaproductioon. Muistan olleeni paikalla Olympiastadionilla, kun vaihdosta kentälle kuulutettiin muistaakseni juuri Waddle, mutta sieltä tulikin musta mies. Se oli ensimmäinen musta jalkapalloilija, jonka näin. Nimi oli oikeasti Carlton, muttei Heston. Veikkaan, jos olisi ollut Heston niin olisi juossut kiväärin kanssa tämän kaimansa perässä. Onko muuten Ylellä jo selvillä, ketkä esittävät dinoja? Bill Cosby, OJ Simpson ja Oprah?
 

Hegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oli miten oli, täällä pysyy kamiina kuumana ja iloisena uutisena voin paljastaa, että meille tulee tänne kohta puolijoukkueteltta, jonka sisätiloissa toimii Sotku!
Onkos tämä faktaa vai vastustajantiedustelullemme syöttämää fiktiota. Josko faktaa, niin illalla 17 aikoihin poitsulle IFK-taistelupipo päähän ja panssarivolvon nokka kohti Noordiksen kipinävartiopaikkaa. Ei oo meinaa täällä sotkua näkynyt...

Suur-Leppävaaran komentokeskus: Alueella reilut 50000 uinuvaa ihmistä, ei tiedotettavaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös