Soppa Sormusen lähtölaskenta

  • 2 177 458
  • 7 196

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuskinpa Soppa saanee kenkää ainakaan vielä tällä viikolla, koska miehellehän ei ole ollut koko aikana ykkös ja kakkossentteriä. Nyt hän saa sellaiset ensimmäistä kertaa käyttöön perjantaina JYPiä vastaan. (Ainakin Joel Perraultin pitäisi tuolloin hypätä askiin) Tomppahan haluaa tietysti katsoa että josko näillä kahdella Perroolla olisi jotain positiviista vaikutusta joukkueeseen.
 

Fordél

Jäsen
Tuskinpa Soppa saanee kenkää ainakaan vielä tällä viikolla, koska miehellehän ei ole ollut koko aikana ykkös ja kakkossentteriä. Nyt hän saa sellaiset ensimmäistä kertaa käyttöön perjantaina JYPiä vastaan. (Ainakin Joel Perraultin pitäisi tuolloin hypätä askiin) Tomppahan haluaa tietysti katsoa että josko näillä kahdella Perroolla olisi jotain positiviista vaikutusta joukkueeseen.

Ei, ei ja vielä kerran ei. Kyllä Sormusella on ihan riittävät palikat saada hyökkäyspelaaminen edes siedettävälle tasolle. Joo ei ole ole Filppulaa, Dixonia tai Perriniä eikä noilla HIFK:n ukoilla kuuhun mennä, mutta toisaalta ei ole vaikka SaiPallakaan. Kyllähän sen näkee ylimmälle penkkirivillekin asti, että ei HIFK:n ongelmat ole vain yksilöissä vaan siinä, että hyökkäyspeli on organisoimatonta. Ei ole kuin lähinnä se yksi tapa hyökätä: kiekko punaisen yli ja ristikulmaan. Ja tätä se on ollut jo ties kuinka kauan. Muutosta ei ole edes lähdetty hakemaan, mikä on huolestuttavinta. Ja kun näin on, ei muutama yksittäinen pelaaja tule tätä ongelmaa ratkaisemaan. On tehtävä muutoksia myös itse peliin ja jos Soppa ei siihen pysty, on haettava joku toinen tyyppi tekemään muutos.
 

XXLshirt#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Drumheller Miners
Höntsäpeleissä harvoin on valmentajaa, korkeintaan "pelaajavalkku". Vaan eipä niissäkään peli yleensä noin sekaisin ole, kuin Sopan ja Pennasen joukoissa. Tuskin tuo tuosta enää huononisi, vaikkei penkin takana seisoisi kuin Lunkka (jonka alaiset ovat pärjänneet loistavasti), sekä huoltajat ja lääkäri. Jollei parempia valmentajia löydy, olisi parempi olla ilman. Uskon, että löytyy. Jopa katsomosta.
 

Sakkoliha

Jäsen
Eikö kohta ole jo Dinojenkin aika heräillä, kun näkevät sarjataulukon ja hiffaavat, että tätä menoa jää playoffeista tulevat fyffet saamatta. Vai keskitytäänkö siellä vain yleisömäärän tarkkailuun? Kyllähän tässä koetellaan jo koko Liigajoukkueen uskottavuutta, kun peli on paskaa, tulokset ovat paskoja ja valmentaja on paska, mutta mitään ei muuteta.
 

harky

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Tuli luettua toi Sopan haastattelu ja en tiedä pitäiskö tässä oikeasti itkeä vai nauraa. Tässähän alkaa oikeasti epäilemään kaverin todellisuudentajuakin kun aikasemmin on ollut vaan selvää että kyseessä on paska valmentaja.
 

Halkidis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wing, New Jersey Devils
Ei kyllävoi peliä tv:stä katsottuna ymmärtää Sormusen kommetteja. Ainoat pelimiehet tänään: Ortio (huikea kuten jo aikaisemmin todettu), Melart (hyvät minuutit ja yritti).

Se, että joukkue alisuorittaa joka ilta, menettää johdon viimeisen 5 minuutin aikana joka kolmes peli, tekee tasan 2 maalia per ilta, ei ole minun HIFK tai ainakaan se mitä lähden Nordikselle katsomaan...

Mutta eteenpäin on menty (= vähemmän pelejä jäljellä = kesäloma lähempänä).

Tiedotetta odottaessa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Se on menettänyt se viimeisenkin järkensä mitä siellä nyt on edes ollut ,kun tälläistä suoltaa. Kiveltäkin saanut ansaittua kuittia. Linkki Iltalehteen.HIFK Porissa: Hämmentävää soppaa ja soopaa | SM-liiga | Iltalehti.fi

Se, ettei ymmärrä mitä kentällä tapahtuu on ihan sama. Se tiedettiin jo. Mutta miten helvetissä se raiskaa teidän perinteikästä seuraa piiloutumalla aina saikkujen ja muiden tekosyiden taakse. Tollanen lausuntojen antaminen halventaa pelaajia, joukkuetta ja vastustajaa. Vierittää nyt syy tolla tavalla niille pelaajille jotka pelasivat! "Meijän sentterit ei oo riittävän hyviä". "Ei ollu Villeä, ei voitukaan pärjätä". Vaikka nää olisikin totta ni ei niitä medialle mennä heti pelin jälkeen laukomaan! Miltä mahtaa tuntua muista IFK-senttereistä? Varmaan heti hinkuvat parempia tuloksia rinta rottingilla ja täynnä itseluottamusta. Painukoon helvettiin! Stadissa seistään selkä suorana.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miten olisi lopulta se Tamminen puikkoihin? Viihdettä riittäisi ja Tamilla olisi todellinen motiivi peluuttaa etenkin Jokereita vastaan melkoista brändikiekkoa: hän voisi kostaa eräälle nuorelle jokerikoutsille, jonka takia hänen kaltaistaan meritoitunutta valmentajaa kohdellaan kaltoin mestiksessä.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Se on menettänyt se viimeisenkin järkensä mitä siellä nyt on edes ollut ,kun tälläistä suoltaa. Kiveltäkin saanut ansaittua kuittia. Linkki Iltalehteen.HIFK Porissa: Hämmentävää soppaa ja soopaa | SM-liiga | Iltalehti.fi

Ei jumalauta toi jätkä on sekasin. Ulos tollanen idiootti välittömästi. Mietin tilanteessa 0-2 HIFK:lle, että jos tämä nyt jotenkin ihmeen kaupalla hoidetaan, niin ylistääkö Sormunen HIFK:n peliä? Pelihän oli HIFK:lta aivan täysi altavastaajan sumputustaktiikka, joka perustui oman maalivahdin loistavaan iltaan ja siihen, että YV:stä ja jostain vastaiskuista räpsästään joku maali. Tulee mieleen joku Suomen maajoukkueen taktiikka aikanaan Neuvostoliittoa vastaan. Tällä tavallako suuri ja mahtava HIFK pelaa liigan top 3 pelaajabudjetilla. Näin voi satunniasesti voittaa jonkun pelin.

Laukaukset, Ässät-HIFK 57-38
Torjunnat, Raanta-Ortio 25-38
Jäähyt, Ässät-HIFK 1-5

HIFK:lla rosterissa pelaajia, joilla alkaa olemaan sellaisia maalittomia ja pisteettömiä putkia, että niitä ei todellakaan selitä millään yksilötason romahduksilla. Ottelut hävitään järjestään viimeisessä erässä ja valmentaja suoltaa suustaan tuollaista paskaa.

Ulosmarssi lauantaina. Olen mukana.

Kaikkein eniten tässä vituttaa, että Sormunen on voinut mennä ykkössentterin puutteen taakse koko ajan ja nyt saanee ruveta sähläämään vielä näiden Perrojen kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

Binisteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Minnesota Wild, Real Madrid C.F., LA Lakers
Adressi on pistetty jonkun tahon toimesta pystyyn Sopan erottamiseksi
 
Viimeksi muokattu:

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kävin katsomasa Ilta-Sanmien nettisivuilta - ei ollut uutista vieläkään. Eikä Jatkoajassakaan. Pakkohan jonkun on jo tietää, olla kontaktit jengin sisälle. Vai eikö vieläkään? En usko: kenkää on pakko olla tullut.
 

McJugi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En usko edelleenkään, että Soppa tulee saamaan kenkää. Nybari on käyttänyt liikaa aikaa ja vaivaa Sopan kouluttamiseen ja mukana hilaamiseen. Ei ole pokkaa myöntää tätä virhettä.

Näillä mennään kauden loppuun ja ehkä sitten Soppa siirtyy uuden koutsin kakkoseksi.. tai pysyy ensi kaudellakin ykkösenä. Dynastia..
 

Vteich

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
En usko edelleenkään, että Soppa tulee saamaan kenkää. Nybari on käyttänyt liikaa aikaa ja vaivaa Sopan kouluttamiseen ja mukana hilaamiseen. Ei ole pokkaa myöntää tätä virhettä...

Tästä muuten tuli mieleen (sori pieni ot, mutta läheltä liippaa):

kuinka kauan Hjallis antoi aikanaan Waden ohjata jokeripurtta, ennen kuin kenki seuralegendan pois? Kaudesta 05-06 tietty puhun, mutta itselläni ei asiasta selkeää muistikuvaa.

Sanoisin kuitenkin mutulla, että Sormunen on ollut jo kauemmin Hifkin peräsimessä.

Näytöthän tuolloisella Wadella ja tämän kauden Sopalla ovat suunnilleen samat, kituuttamista sääliviivan tuntumassa. Jokereillehan kävi lopulta niin, että jäivät lopulta myös säälien ulkopuolelle tuolloin.
Ainoa ero, minkä tuohon keksin on se, että 05-06 Jokereilla mv-peli oli pahasti sekaisin.

Teillä se osa-alue on hienossa kunnossa.
 

Rough Diamond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Julkukat
Kaikki oleellinen varmaan sanottu. Huomenna aamulla IFK tiedottaa Sopan siirtyvät IFK:ssa muihin tehtäviin. Muu valmennus-tiimi pysyy samana. Nybarin puhelin käy helvetin kuumana paraikaa. Areenalla päin on pyörinyt huhua, tiedä sitten paikkansa pitävyyttä, mutta onko tässä uusi IFK:n valmentaja - Ivan Hašek - Coach data sheet?

Sukua itse Dominik Hašekille. Tämä valmentaja voisi tuoda IFK:n kokoonpanoon tšekki-väriä lisää. Mielenkiintoiset meriitit myös kaverilla.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Suosikkijoukkue
Hifk
Lainaus:
GoodOldTimeHockey kirjoitti:
Se on sitten filosofinen kysymys , onko elämässä hyvä hypätä epätoivosta uuteen erilaiseen epätoivoon.Ainahan se tavallaan piristää että maisemat vaihtuu vaikka mitää liikettä ei tapahtuisikaan.

Snaibeli :
Joo, kannattaa luovuttaa. Turhaan vaihtaa ammattitaidottoman tilalle pätevää tai huonon idean tilalle hyvää. Muutos on pahasta ja tapahtuu yleensä vain muutoksen vuoksi.

Pistäppä kylmää faktaa pöytään Snaibeli , mitkä on kautta-aikojen prosentit sille , että kesken kauden valmentajaa vaihtanut joukkue kehittää hirmukirin ja nappaa kannun tai ainakin pääsee podiumille?
Sitähän minäkin , lähes olemattomat.

Valmentajan vaihtohan tässä tapauksessa perustuu ainostaan bisnekseen , ellei nyt sitten joku iso nimi ole vapaana ja sopimuksesta on mahdollista tehdä pidempiaikainen.
Matseissa käyvä ja hodareita & bisseä ahmiva kannattajakunta äänestää pidemmän päälle jaloillaan jos pelit ei luista ja jos näin käy niin alkaa äijää kumma kyllä vaihtua nopeasti.Hifkillä kuitenkin talous kunnossa ja porukkaa hyvin matseissa , mutta toki pitää alkaa jo ajatella myös ensi kautta.
Jos soppa vaihdetaan johonkin projektimieheen , niin se on sitten joulutauko , ehkä kakkosesta tulee sitten ykkönen
 

jaedhi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Sivustahuutelijan kommentti: Mielestäni Sormusen esiintyminen on hyvinkin jämäkkää, kun ottaa huomioon vallitsevat olosuhteet. Itse en juurikaan arvosta Jortikan ja valitettavasti nykyisin myös Suikkasen tapaa haukkua omia pelaajia. Paskapyykki pestään joukkueen sisällä ja ulospäin näytetään yhtenäiseltä joukolta, jossa onnistumiset ja epäonnistumiset ei henkilöidy yhteen persoonaan. Muutenkin valmentajien merkitystä liioitellaan. Sieltä pelaajista se nousu lähtee, jos on lähteäkseen.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Sivustahuutelijan kommentti: Mielestäni Sormusen esiintyminen on hyvinkin jämäkkää, kun ottaa huomioon vallitsevat olosuhteet. Itse en juurikaan arvosta Jortikan ja valitettavasti nykyisin myös Suikkasen tapaa haukkua omia pelaajia. Paskapyykki pestään joukkueen sisällä ja ulospäin näytetään yhtenäiseltä joukolta, jossa onnistumiset ja epäonnistumiset ei henkilöidy yhteen persoonaan. Muutenkin valmentajien merkitystä liioitellaan. Sieltä pelaajista se nousu lähtee, jos on lähteäkseen.

No ei siellä henkilöitä tarvi haukkua, mutta kyllä mä itse yrittäisin näyttää että harmittaa ja että missä on vika ja niin pois päin. Varmaan loisi uskoa sponsoreihin yms pelinulkopuolisporukkaan.

Onhan siinä eroa että sanoo jotenkin näin: "Tänään meidän peli ei kulkenut ollenkaan haluamallani tavalla, pelaajat eivät hyökänneet siniviivan yli noudattaen harjoittelemiamme kuvioita ja puolustuksessa en voi hyväksyä heikkoja avaussyöttöjä. Koko hyökkäyspelimme romahtaa jo siinä vaiheessa kun pelaajat eivät saa helppoa syöttöä vauhdissa olevalle kaverille. Lisäksi kentällä nähtiin pelaajasuorituksia jotka eivät valitettavasti SM-liigaan riitä ja näihin kaikkiin epäkohtiin aijon puuttua heti huomenaamulla, että saataisiin ne paremmiksi. Jos ei mene kaaliin, niin onneksi meillä on nuoria lupauksia kyttäämässä pelipaikkaa."

kuin jotenkin näin:

"Hyvä peli tänään, pelin loput me möhlitään yleensä, mutta kun ne käännetään niin hyvä tästä varmaan tulee. Työtä kuitenkin tehdään, päivä kerrallaan mennään. Ollaan rakennusvaiheessa ja eteenpäin ollaan menty. Ja joukkueella on ihan hyvä fiilis. Jokaisen ukon on kuitenkin syytä katsoa peiliin. Pelaajat ne kuitenkin siellä pelaavat, eikä me Pennasen kanssa."

--
No joo, kyllähän sen ymmärtää ettei joka medialle pitkin kautta jaksa alkaa analysoimaan ja välillä mennään vaan "Jutilinjalla eteenpäin". Ja tokihan toi ykkössentterin puute vaikuttaa, sitä ei käy kieltäminen.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pennasen 8 pelissä maaliero oli 28-21 ja 13 pistettä. Nyt 18 peliä ja 24 pistettä, maalierolla 37-45. Soppa on muuttanut tilapäisen valmentajan Pennasen HIFK:n häviäväksi Sormusen joukkueeksi. HIFK:n maalinteosta on Sormusen aikana kadonnut lähes 1,5 maalia/peli eli yli 40% maaleista ottelua kohden. Omiin menee edelleen n. 2,5-2,6/ottelu, kuten Pennasen 8 pelin aikana. Jos jatketaan tätä 2 maalia per peli nyherrystä, niin loput ru.nkosarjasta sujuu aika synkästi. "Lähe meneen Soppa".
Itse asiassa:

HIFK: 26 ottelua, 37 pistettä, 65 tehtyä, 66 päästettyä
Sormunen: 18 ottelua, 22, pistettä, 37 tehtyä, 45 päästettyä (sm-liigan sivuilta kuntopuntarista)
Joten Pennanen: 8 ottelua, 15 pistettä, 28 tehtyä, 21 päästettyä

Noista keskiarvot:
HIFK: 1.42 pist./ottelu, 2.5 tehtyä/ottelu, 2.54 päästettyä/ottelu
Sormunen: 1.22 pist./ottelu, 2.06 tehtyä/ottelu, 2.5 päästettyä/ottelu päästettyä
Pennanen: 1.88 pist./ottelu, 3.5 tehtyä/ottelu, 2.63 päästettyä/ottelu

Yhteenveto: Omiin menneet pysyneet suurin piirtein samana, tehdyt maalit pudonneet:
Pennasen 3.5 maalia/ottelu --> Sormusen 2.06 maalia/ottelu.
 

Tapuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK HELSINKI, Ville Peltonen
En usko edelleenkään, että Soppa tulee saamaan kenkää. Nybari on käyttänyt liikaa aikaa ja vaivaa Sopan kouluttamiseen ja mukana hilaamiseen. Ei ole pokkaa myöntää tätä virhettä.

Näillä mennään kauden loppuun ja ehkä sitten Soppa siirtyy uuden koutsin kakkoseksi.. tai pysyy ensi kaudellakin ykkösenä. Dynastia..

Pasi Sormunen. Omaasta puolestani voit suksia helvettiin ja ota juustonpurija mr Bondas mukaasi. Vittu mitä paskaa meille on tarjottu kaudella 2012-2013 ja sama meno näyttää jatkuvan. Oikeastaan Sormunen. Suksi vittuun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös