Snacky palaa kehiin

  • 30 631
  • 120

Schwalbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tobias kirjoitti:
Muistan itsekin, että tällainen mesta kuin Snacky on joskus ollut olemassa. Syönyt en ole siellä koskaan ja voin luvata että koskaan en tule syömäänkään.

Kiva että kuitenkin vaivauduit tämän meille kertomaan. Taidat olla terveyskengän kakkosnikki?

Niin, ja salaatinvetäminen on muuten homojen hommaa. Kuten varmasti tiesitkin.
 

Siren

Jäsen
Suosikkijoukkue
Man City, Bolts
Snacky kuuluu olennaisena osana meikäläisen nuoruusvuosiin.

Aikanaan duunikaverin vakio oli "Pari kekee tuplamällillä ja pien kokis".

Melkein silmä kostuu kun muistelee noita aikoja, Leppäsuolta sai Snakysafkaa, bensaa, kahvia ja huoltoaseman valikoiman tuotteita pitkälle yöhön.

Nykyään kyseinen alue lähinnä masentaa, ainakin 80-90 luvuilla Töölössä/Kampissa pyörineitä.

Kyllä se pitää Keke/Poliisi, tai joku vastaava käydä ihan periaatteessa vetäisemässä, varsinkin kun Carrollsitikin on nykyään korvattu jollain...
 

Tobias

Jäsen
Schwalbe kirjoitti:
Kiva että kuitenkin vaivauduit tämän meille kertomaan. Taidat olla terveyskengän kakkosnikki?

Niin, ja salaatinvetäminen on muuten homojen hommaa. Kuten varmasti tiesitkin.

Tuli viestin aiheeseen liittyen kirjoitettua, että muistan tällaisen mestan kuin Snacky joskus olleen olemassa. Eihän tämä ketju ole nimeltään "Kehu Snackya estoitta" tai muuta sellaista. Paska paikka mikä paska paikka, se on mun mielipiteeni, vaikken koskaan ole Snackyssa syönytkään.

Salaatin syömisen ja homouden välillä en näe yhteyttä, itsehän olen heteroseksuaali ja syön kyllä salaattia paljon. Äsken tein vuohenjuustosalaattia itselleni ja ihan hyvää iltapalaa se oli. Itse näkisin salaatin syömisen ennen kaikkea järkevien ihmisten puuhaksi johtuen mm. salaatin terveellisyydestä. Homoudesta ja salaatinsyönnistä tuskin löytyy minkäänlaista yhteyttä. Tästä en tosin mene takuuseen, koska en ole asiantuntija, minulla on ainoastaan vahva arvaus tästä.
 

Noutaja#9

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Itä-Helsingin Noutajat
Mike kirjoitti:
muistaakseni myös Kontulassa.

Kyllä, Kontulassa oli. Siinä missä on JET:n bensa-asema. Snacky -> Carrols -> Hese. Toivottavasti ympyrä sulkeutuu ja siitä tulee jälleen Snacky.
 

scholl

Jäsen
Veikkaan, että osan porukan positiiviset muistikuvat johtuvat siitä, että a) silloin ei ollut vaihtoehtoja ja b) olosuhteet olivat niin karut. Snackyllahan ei ollut sisäasiakaspaikkoja, vaan ne moskat piti syödä autossa istuen tai fillarin satulassa istuen. Se oli yksi askel ylöspäin 70 luvun snägäreistä, joita oli lähes joka kadunkulmassa. Tänä päivänä ei kyllä Snackyn moska kovin monelle kelpaisi.

Ja sillä ei ole mitään tekemistä salaatin kanssa. Salaattia voi syödä alkuruokana esim. jos tekee himassa safkaa, mutta ei kukaan syö pelkkää salaattia. Sen sijaan fastfoodia voi syödä sellaisenakin yhden ruokalajin pika-ateriointina.
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
BitterX kirjoitti:
Vielä kun saisi Hämptonin Hämeensaaresta sen drive-in Hesen helvettiin ja Snackyn sille paikalle, mille se kuului silloin joskus.
Sama koskee myös Helsingissä Kaupintien Tebarin vieressä olevaa grilliä, jossa vaikutti 90- luvun alun ajan Snacky, sitten se vaihtui Carrolsiksi ehkä 1997 ja viitisen vuotta myöhemmin Heseksi. Snackyt takaisin omille paikoilleen! Samanlaisen historian omaavia kojuja löytyy varmasti useampi etenkin pk-seudulta. Muistaako joku, mistä muualta?

JÄTÄ PRESSALLE TILAA!
 

scholl

Jäsen
Janos kirjoitti:
Muistaako joku, mistä muualta?
JÄTÄ PRESSALLE TILAA!

Hertsikan vanhan Shellin parkkiksella oli sellainen. Shellkin tosin purettiin varmaan jo 90 l alkupuolella. Nykyäänhän alueella on Mäkster, jonka varmasti jokainen on nähnyt, jos joskus on käynyt sielläpäin Laakkosella tai Audi Centerissä.
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Osaako kukaan kertoa, milloin näitä jumalaisia hampurilaisia pääsee syömään? Ja onko tietoa missäpäin Helsinkiä nähdään ensimmäinen konsepti-ravintola, jossa saa nauttia ison poliisi-aterian raikkaassa ulkoilmassa?

Joku veti aikoinaan herneet nenään paras hampurilaispaikka-kejussa tjsp. , kun ilmoitin Snackyn suosikikseni. No näköjään kulinaristinkin ääntä viitsitään kaiken keskittämisen keskellä Suomessa kuunnella.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Gags kirjoitti:
Teillä on laivastokin Hämeenlinnassa? Onko sekin rantautunut linnan pihasta rannikolle?

Niin, kerrottakoon, että jo siihen aikaan kun itse olin armeijassa, sieltä pääsi joskus lomillekin.
Hyvin harvoin ja pitkin hampain tosin, toisin kuin nykyisen käy kassulla kääntymässä-pullamössöasepalveluksen vallatessa alaa.

Täältä tähän
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Gags kirjoitti:
Teillä on laivastokin Hämeenlinnassa? Onko sekin rantautunut linnan pihasta rannikolle?
Vanajavettä pitkin ne on novgrodilaiset ennenkin yrittäneet. Tässä parane herpaantua.

Mutta ketjun aiheeseen. Muistan toki minäkin tuon Hämeensaaren Snackyn. Jonkin verran tulin siellä asioineeksi. Mitään poliiseja tai takseja en muista maistaneeni, mutta se mikä Snackyn hampurilaisista on jäänyt mieleen, on juuri tuo pihvien mehevyys. Liekö sitten vain rasvaisuuden seurausta.

Hämeenlinna oli lapsuus- ja nuoruusvuosinani jonkinlainen hampurilaisravintoloiden musta aukko. Mäkkiä odotettiin kuin Vujtekia. Niinpä hampurilaiskulttuuri ja -tietämys ei aina ollut minulla ja kaltaisillani ihan priimatasoa. Tähän liittyy eräs muistikuvani Snackystä. Minä ja serkkuni menemme nööseinä Snackylle. Serkku tietää purilaisista enemmän kuin minä, kun sen porukat on vienyt sen jonnekin tampereelle tai helsinkiin missä saa hampurilaisia ja sellaisia ranskalaisia jotka on suoria eikä niissä ole poimuja niinkuin niissä mitä meidän äiti lämmittää uunissa. Serkku tietää että semmoinen hampurilainen on kuin big mäk. Mennään Snackylle. Serkku sanoo että big mäk. Myyjä sanoo ettei niillä ole, mutta niillä on semmoinen kuin Big Snacky. Siitä eteenpäin mäkin tiesin että serkku ei tiedä purilaisista mitään, ja ettei sen purkerin nimi ole big mäk vaan big snäki.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Eipä toi Snackyn tulo muuten hetkauta, mutta eikai se nyt syö sitten Hampurikselta Police-hampurilaista? Perhana, kun juuri siihen on ehtinyt tottua, niin pitäisi ruveta Snackyltä Paha poliisi-ateriaa ostamaan. No saa nähdä mitä tuleman pitää, mutta toi "polttoainejakelunyhteyteen" kuulostaa pahalta, koska jos jokaisella shellillä irja tai reijo saa paistaa hampurilaisia, niin eihän niistä hyviä tule.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
morningstar kirjoitti:
Mennään Snackylle. Serkku sanoo että big mäk. Myyjä sanoo ettei niillä ole, mutta niillä on semmoinen kuin Big Snacky. Siitä eteenpäin mäkin tiesin että serkku ei tiedä purilaisista mitään, ja ettei sen purkerin nimi ole big mäk vaan big snäki.
Oikea valinta kuitenkin, sillä Big Snacky on juuri se kuningaspurilainen. Ei näistä Policeista ja Taxeista ole sitä haastamaan, vaikka nekin big mäkit pesee menee tullen.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Helvetti soikoon, kymmenen Snackya jo avattu eikä ainuttakaan vielä stadissa tai edes läheisyydessä. Lähteenä: Hufvudstadsbladet. Oulusssa kuulemma avattu, onko kommentteja siltä osastolta?
 

scholl

Jäsen
Helvetti soikoon, kymmenen Snackya jo avattu eikä ainuttakaan vielä stadissa tai edes läheisyydessä. Lähteenä: Hufvudstadsbladet. Oulusssa kuulemma avattu, onko kommentteja siltä osastolta?

stadilainen ketju ja mestat jossain skutsissa. Todella fiksu veto. Tosin itselläni ko. ketjusta ei jäänyt aikoinaan oikein hyviä muistoja paitsi se, että se oli aikoinaan ainoa burgerimesta edes kohtuullisen lähellä, mutta onhan toi surkuhupaisaa availla niitä minne sattuu. Luulisi, että kun Snackyn tönöt on kuitenkin pikkukiskoja bensisten pihalla niin niitä voisi vetää Stadiinkin jonnekin.
 

BattleHymn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara, Liverpool FC
Tuoko on nyt sitten ainoa paikka missä tuota tehtiin ja tehdään? Olin itse opiskeluaikoina elintarvikehommissa parissakin eri paikassa ja vaimoni on kokki.

Tuo ei kruunaa yhtään mitään vaan se on totta, että useimmissakaan ravintoloissa ei tulisi syödä, mutta samahan se on, ei siihen kuole. Ja siis tuo ei ole mitään 80-lukua vaan myös ihan nykypäivää. Ja nyt ei puhuta mistään mäkeistä vaan ihan oikeista ravintoloista.

Burgerit muistan nimeltä, sen ihmeellisempiä muistoja ei ole, tuli niitä toki syötyä.


Noh, noh. Kyl meitin ravintolassa ainakin me pestään kädet ennenkuin kootaan teille nälkäsille ihmisille ateriat... ja salaatit vielä hanskat kädessä!!! pärkele...ei useimmissakaan enää kuole! tjtn...ja toki kun kootaan ateria, niin minimaalinen kosketus ;) Ai niin, en ole töissä pikaruokaketjun ravintolassa... Niistä en tiedä mitään.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Tuossa matkalla Juhannusta viettämään, päätimme hyvän ruuan toivossa tehdä poikkeuksen normaalilta reitiltä ja Hämeenlinnan kohdalla poistuimme Tampereelle vievältä moottoritieltä, kohteenamme Pälkäne ja Snacky.

Ko. "grilli" sijaitsi huoltoaseman tiloissa eli tilaus tehtiin samalta huoltiksen kassalta josta normaalitkin "kioskiostokset" ja mesta oli avattu saman viikon aikana. Menu oli suppeahko ja täälläkin mainitut fissarit, kalahampurilainen ja "pillu" puuttuivat listalta kokonaan. Grilliä pyöritti pari keski-ikäistä tai oikeastaan eläkeikää lähentelevää naista, joten termi "tuplamälli" oli tässä yhteydessä ainakin heille tuntematon.

Snackylle on myös pesiytynyt moderni tapa myydä kaikki aterioina joihin kuuluu tietenkin Snackyn "perinteiset" ranskalaiset ja virvoitusjuoma. Mä en mitään erikoista muista Snackyn ranskalaisista (grillimaustettuja) enkä muista aterioita juurikaan syöneen, yleensä tuli otettua purilaiset maidon tai parin kera.

Big Snacky oli kuitenkin muistini mukainen eli kuningaskamaa, vaikkakin hiukan kuivahko, aiemmin mainitsemastani "tuplamällin" puutteesta, kenties. Eli kyllä Snacky lievistä puutteistaan huolimatta on edelleen ykkönen eikä aika ole kullannut muistoja ainakaan liian paljon.
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Voi kunpa joku hankkisi itselleen Carrols-oikeudet ja saataisiin takaisin ne aidot klubit sun muut. Hesen Salmela voisi läskeineen painua takaisin sinne Auran rannoille. Pilasi helvetin hienon hampurilaisketjun!

Nyt vaan Snackyjä pk-seudulle ja sassiin!!
 

scholl

Jäsen
Voi kunpa joku hankkisi itselleen Carrols-oikeudet ja saataisiin takaisin ne aidot klubit sun muut.

Carrols ketjuahan rakennetaan uudestaan. Kesko teki sopimuksen Hesen kanssa, että rakentaa laajennetuille huoltoasemille (samoille missä K-Market) Carrols hampurilaisravintoloita. Jossainhan niitä on jo olemassa. Se oli varmaan jo viime syyskesästä, kun hanke esiteltiin Kauppalehdessä.

edit. nettisivujen mukaan Vantaan rajatorpassa ja Imatralla on nyt tällainen Keskon huoltoasema Carrols
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Carrols ketjuahan rakennetaan uudestaan. Kesko teki sopimuksen Hesen kanssa, että rakentaa laajennetuille huoltoasemille (samoille missä K-Market) Carrols hampurilaisravintoloita. Jossainhan niitä on jo olemassa. Se oli varmaan jo viime syyskesästä, kun hanke esiteltiin Kauppalehdessä.

edit. nettisivujen mukaan Vantaan rajatorpassa ja Imatralla on nyt tällainen Keskon huoltoasema Carrols

Se ei vaan ole se sama Carrols! Nykyisen Carrolsin tuotteet tulevat läski-Salmelan koekeittiön kautta. Onhan Espoon Isossa Omenassakin Carrols, mutta lähinnä Carrolsin irvikuva. Tuotteet ovat kaikkea muuta kuin mitä olivat "oikean" Carrolsin aikoihin! Clubburger on täyttä paskaa Hesen tekemänä!
 

-REDS-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K, ULUVFC #54
Voi kunpa joku hankkisi itselleen Carrols-oikeudet ja saataisiin takaisin ne aidot klubit sun muut. Hesen Salmela voisi läskeineen painua takaisin sinne Auran rannoille. Pilasi helvetin hienon hampurilaisketjun!

Nyt vaan Snackyjä pk-seudulle ja sassiin!!

Ei saatana. Kyllähän sun teksteissä on silmä levännyt, mutta nyt musta alkaa tuntumaan, että meidän on pakko olla jotain sielunsukulaisia. Mä vaadin fissarit ja poliisin tähän nyt! Ei vittu enää pysty yhtään kuvottavaa minimegaa tai muutakaan turkulaiselle haisevaa purilaista :) (pannaan nyt hymiö, ettei jortsut vedä hernettä kolviin)
 

Jii

Jäsen
Suosikkijoukkue
musta & valkoinen
Ei vittu enää pysty yhtään kuvottavaa minimegaa tai muutakaan turkulaiselle haisevaa purilaista :) (pannaan nyt hymiö, ettei jortsut vedä hernettä kolviin)

Minimegaa saanut enää pitkään aikaan. Oli loistava (tarkennukseksi siis Hese ntuotteeksi) burgeri sellaiseen pieneen nälkään.
 

Pietrangelo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Steelers, SS Lazio, Bulls
Tuli käytyä 2 kerran carrolsissa myynnin jälkeen. Voi tietty olla et aikaa on kulunu liikaa mut itiksessä skruudattu clubi maistu ihan hyvälle. Ei se nyt samaa paskaa ollu kun turkulais... hese. ;)
 
Viimeksi muokattu:

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Ei saatana. Kyllähän sun teksteissä on silmä levännyt, mutta nyt musta alkaa tuntumaan, että meidän on pakko olla jotain sielunsukulaisia. Mä vaadin fissarit ja poliisin tähän nyt! Ei vittu enää pysty yhtään kuvottavaa minimegaa tai muutakaan turkulaiselle haisevaa purilaista :) (pannaan nyt hymiö, ettei jortsut vedä hernettä kolviin)

Me kuulutaan samaan uskonkuntaan, siitä se johtuu! Ollakseen Hifk;n kannattaja täytyy omata sairasta huumoria, helvetisti kyynisyyttä ja vittumaista asennetta ja olla mielellään ylimielinen muita kohtaan vaikka siihen ei todellakaan ole syytä! Ihmeellisintä tässä on se että samaan uskonlahkoon kuuluu Isaksson, Buccaneer ja monta monta muuta hienoa uskonveljeä.

Joo, Hese takaisin sinne missä Jortikat stumppaa röökejään entisten alaistensa vaatteisiin. On ne hienoo väkee noi Turkkulaise!
 

Luiro

Jäsen
Mutta ketjun aiheeseen. Muistan toki minäkin tuon Hämeensaaren Snackyn. Jonkin verran tulin siellä asioineeksi. Mitään poliiseja tai takseja en muista maistaneeni, mutta se mikä Snackyn hampurilaisista on jäänyt mieleen, on juuri tuo pihvien mehevyys. Liekö sitten vain rasvaisuuden seurausta.


Minäkin jopa muistan tuon. Ja monet kerrat tuli tuolta safkaa haettua ja tietenkin mäkkärin (ei siis mäkiahon, joka koonsa puolesta ilmeisesti söi liikaa big mäkkejä jossain vaiheessa) tultua olin viimeisten joukossa puolustelemassa Snackya. Toivottavasti pysytään drive-in -linjalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös