Mielestäni dippi täydentää hyvin sourcream and onion sipseissä sitä makua. Mutta kyllä menee ihan pelkiltääkin. Toimii hyvin kyllä niin. Ranch dippi on vaan niin saakelin hyvää että ostan sen melkein aina kun mahdollista sitä sipsien kanssa. Ranch sipsit ovat poikkeus. Niitä en dippaa ranch dipissä. Toisin kuin eräs kaverini, joka dippaa sourcream onion sipsejä sourcream onion dippiin. En tiedä miten olemme yhä kavereita.Muista kohdista samaa mieltä, mutta tähän on sanottava etten oo ikinä kokenut tarpeelliseksi dipata sourcream & onion sipsejä. Jos sipsien makuna on kermaviili ja valkosipuli niin mihin sitä dippiä tarvii? Nuo ovat varsin maukkaita ihan sellaisenaankin. Sitten taas esim. Estrellan poimulastut tai Taffelin perus punaiset on sellaisia sipsejä jotka suorastaan huutavat dippiä seuraksi ja maistuvat aivan liian kuivalta ja suolaiselta ilman.
Sait peukutuksen ihan jo pelkästään tuon viimeisen lauseen takia.Mielestäni dippi täydentää hyvin sourcream and onion sipseissä sitä makua. Mutta kyllä menee ihan pelkiltääkin. Toimii hyvin kyllä niin. Ranch dippi on vaan niin saakelin hyvää että ostan sen melkein aina kun mahdollista sitä sipsien kanssa. Ranch sipsit ovat poikkeus. Niitä en dippaa ranch dipissä. Toisin kuin eräs kaverini, joka dippaa sourcream onion sipsejä sourcream onion dippiin. En tiedä miten olemme yhä kavereita.
En suosittele maitorahkaa. Kerran sekoitin sellaiseen dippijauhepussin ja oli ihan oksennusta. Kaupasta löytyy kuitenkin kermaviilejä, joissa rasvaa vaatimattomat 6 prosenttia, niin aika terveellistä se dippi on.Mites sitten dipit, teettekö itse vai käytättekö puolivalmiita sekoita-kermaviilin-kanssa-sekaisin pusseja? Meinasin illan fudismatsiin kokeilla tehdä maitorahkasta dipin, saas nähdä tuleeko minkä makuista?
En suosittele maitorahkaa. Kerran sekoitin sellaiseen dippijauhepussin ja oli ihan oksennusta. Kaupasta löytyy kuitenkin kermaviilejä, joissa rasvaa vaatimattomat 6 prosenttia, niin aika terveellistä se dippi on.
Kokonaan en ole itse kokeillut tehdä, vaan noista pusseista aina.
Tosta syystä Hot Rodeja ei voi kyllä syödä jos tahkoaa pleikkarilla jotain peliä. Itsekkin tupaan syömään noita rodeja noin vaikka en pidä siitä että ne sormet tulee likasiksi. Varmaan tosta syystä en niitä useaan vuoteen sitten syönykkään.@Barcelona Hot Rodit ovat totta vie Taffelin mausteisten sipsien aatelia ja rakenteensa vuoksi noita voi halutessaan pujottaa vaikka sormen ympärille ja noukkia siitä suuhun. Sormethan siinä rasvottuu hullun lailla, mutta silti tykkään harrastaa tuota aina välillä Hot Rodien kanssa, heh.
Kun otit puheeksi niin hämärästi muistan itsekkin noi sipsit, ja varmaan samasta syystä noita Laysin barbecue sipsit on maistunut.Tämä Taffelin grillimaustettu ei ollut sama kuin nykyinen Taffelin Grills.
Lähimmäksi tuota Taffelin grillimaustettua on päässyt Laysin barbecue-sipsit.
Sama. Jotenkin ne on omaan makuun aika pahvisia/mauttomia. En myöskään pidä siitä tuubista kun sitä saa sitten survoa roskiin.Pringlesit ja niiden suosio ei oikein uppoa. Niistä jää sellainen puolen sentin tahma kitalakeen. Muutenkin pahoja.
Mä keksin tähän dilemmaan tovi sitten vippaskonstin. Leikkaan nykyisin Pringles-tuubin ensin keskeltä kahtia ja sitten vielä molemmat päät kahtia jolloin Pringles-tuubi menee kätevästi neljässä osassa roskikseen eikä tuki koko pussia. Oma kannanottoni Pringleseihin on, että kyllähän noitakin aina välillä tekee mieli. Tykkään eniten ihan niistä originaaleista sekä Cheese & Onionista, mutta kyllä niitä muita makujakin tulee välillä satunnaisesti vedettyä. Mutta kuten sanottu, ostan prinkkuja vain silloin tällöin kun mun ei tee "tavallisia" lastuja mieli. Noissa tuubeissa kun ei ole sitä sisältöäkään liiaksi asti niin sopivat hyvin pienempäänkin herkunhimoon.Sama. Jotenkin ne on omaan makuun aika pahvisia/mauttomia. En myöskään pidä siitä tuubista kun sitä saa sitten survoa roskiin.
Itseäni ei sipseissä olevat kalorit haittaa lainkaan, mutta suolamäärää tulee kyllä katsottua ja se jopa vaikuttaa ostopäätökseen. Hot rodit jätän sen seikan vuoksi aina kaupan hyllylle, sillä niissä on aivan tolkuton määrä suolaa, taisi olla 3,1g/100g. Vähiten suolaa taasen löytyy ihan perus maissilastuista, jossa sitä on 0,46g/100g. Jopa yli kuusinkertainen ero siis noiden kahden välillä.Onko tämä kalori hysteria jotain huumoripuhetta, vai ihan oikeastikko sellaista mietitään suomen äijämäisimmällä sivustolla?
Kuka niitä ehtii laskea...Kartanon sipseissä on Tilli&Kermaviili. Eikö niitä lasketa?