peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Tapparan mies vieläkin jäässä, taisi käydä aika kehnosti. Paareilla pihalle, toivottavasti ei pahasti käynyt.

Ei kyllä Severin tapaista vedellä ukkoja kylmäksi.
 
Porilaiset hitsaa tykimmin!

On vaikeaa olla nöyrä, kun on niin mahdottoman hyvä.

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pentikäinen edelleen selkäänajon jäljiltä jään pinnassa. Paarimiehet eivät saa Attea pois jäältä. Jäällä on kuulemma huoltomiestä ja lääkäriä jne. Toivotavasti ei ole käynyt pahemmin.
 
Ja wir schwören Stein und Bein, auf die Elf vom Niederrhein.
- Pelissä oli aktiivisuuden piirteitä (Juha Malinen 9.10.2016 Suomi-Kroatia -iltakävelyn jälkeen)

AxeMan73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Liverpool & Detroit Red Wings
Kiva nähdä tilanne narulta! Tuomari vihelsi taas kerran jäähyn vasta kun kaveri loukkaantui. Selostajan mukaan 2 metriä irti laidasta ja selkään. Sm-liiga kiittää ja Tappara jatkaan 5 pakilla.
 

Trabant

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Blackhawks, Newcastle United
Kiva nähdä tilanne narulta! Tuomari vihelsi taas kerran jäähyn vasta kun kaveri loukkaantui. Selostajan mukaan 2 metriä irti laidasta ja selkään. Sm-liiga kiittää ja Tappara jatkaan 5 pakilla.
Täytyy olla oikeasti ruma taklaus kun jopa Jussi Aho myönsi että "selkään taisi vähän tulla.."
 
”Where's the booze? Onko kaikilla juotavaa?" -Taneli Jarva"

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Puusilmäiset kokit
Vaikutti radiosta kuultuna että Atelle kävi tosi huonosti. Kun ei olis pahempaa :(
 
Jyväskylä on täydellinen kaupunki, kaikin puolin.

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Tossa ässien vitosessa vieressä olevan tuomarin käsi ei häälähdäkään, paitsi muutaman sekunnin päästä nousee, kun tapparan pelaaja ei nousekaan ylös.
 

TD

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Feran tytöt <3
Isostamäestä kuului viestiä että Pentikäinen on viety paareilla.. Kellään lisätietoja?
 
"Jotkut ihmiset eivät koskaan sekoa.
Kuinka hirvittävää heidän elämänsä täytyykään olla."
-Charles Bukowski

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Ei ollut mikään karmean näköinen taklaus, mutta naama edellä Pentikäinen meni laitaan. Katotaan mitä kävi.
 
Tapahtumahetkellä tie oli kuiva, mutta mutkainen.

Streider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, FBK, Hartford Whalers, Deutschland
Isostamäestä kuului viestiä että Pentikäinen on viety paareilla.. Kellään lisätietoja?
UrhoTV:ltä katsottuna paskaa tuuria ja vahinko, pari metriä laidasta ja menossa kilpaa Sillanpään kanssa kiekkoon. Pikku "tuuppaisu" ja naama edellä laitaan, siis pleksiin kopahti pää, sellainen polvillaan oleva asento. Ei kyllä näyttänyt ehtivän ottaa käsillä vastaan että naama voi olla kipeä, niskat ei pahasti näyttänyt menevän onneksi. Taju veks luulen mä, jalat näytti liikkuvan omasta toimesta kun otti lukua jäällä.

Huonoa tuuria, toivottavasti ei käynyt pahemmin.
 
Viimeksi muokattu:
Alfa Romeo - La meccanica delle emozioni
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Eihän se nyt hirveän järkevää ole takana tulevan pelaajan alkaa tuuppimaan lähellä laitaa, tässä oli vielä täysi vauhti päällä. Saikkua taitaa tulla jokunen viikko ja pelikieltoa pari matsia.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Näytti lähinnä tönäisyltä kuin taklaukselta. Vauhti tietysti kova ja laidan lähellä tapahtui mutta missään tapauksessa mistään törkeyksistä ei ole kyse. Toivottavasti ei kuitenkaan Atelle käynyt pahasti.
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Joku humoristi toteaa katsomossa: "Jalat eellä viiään..."

No, ilmeisesti näin vakavasta tilanteesta ei ole kuitenkaan kyse.
 
"Suututtiin, kun juututtiin Ilveksen maalivahtiin" (mutta selvittiin lopulta).

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Hieno homma jos Pentikäiselle ei käynyt pahemmin! Nuo on kyllä aina kuvottavan näköisiä tilanteita kun pelaaja lentää pää edellä laitaan.
 
"-OO- on autuas, oikeamielinen ja vanhurskas.
Mitään pahuuteen viittavaa ei löytynyt." Pirunpaljastin

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Mikko Saarinen kertoi Pentikäisen istuvan kopissa, tosin kättään valitteli ja niskassa oli tuki. Mutta siis mitään isoa vakavaa ei kaiketi ole hätänä, näin Mikko Saarinen arveli.

Loukkaantuminen oli erittäin ikävä asia. Sillanpää tuli liian lujalla vauhdilla ja Pentikäinen kiekkoa tavoitellessaan oli selin. Mielestäni oikeutettu ulosajo kyllä.
 
"Kaikki Näsinneulassa eksistoivat ovat muiden ihmisten yläpuolella." -Alivaltiosihteeri filosofikohusta-
Hyvin samanlainen tilanne kuin aikanaan JYP-Ässät -ottelussa. Silloin ottavana osapuolena oli Ässien Eetu Heikkinen. En muista tuliko tästä jotain jälkiseuraamuksia, mutta mukava kaivaa Jatkoajasta tuota tapausta käsittelevä ketju esiin ja katsoa miten silloin ovat Pata-fanit reagoineet.
 
RELEASE THE KRAKEN

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Todellakin hienoa jos Atte nyt on kunnossa. Ikävän näköinen tilanne vaikkei nyt mistään hirveästä sikailusta kyse ollutkaan. Toivottavasti mies pääsee pelaamaan mahdollisimman pian. Ulosajo tuosta oli kuitenkin oikeutettua.

EDIT. Tuohon Mängimiehen viittamaan tapaukseen löytyi nopeasti ainakin tällainen ketju.
 

Co.

Jäsen
Ottamatta kantaa itse taklaukseen on pakko sanoa, että siinä vaiheessa kun pelaaja makaa jäässä eikä osoita pahemmin elonmerkkejä, oli se kuinka Pentikäinen tahansa, niin voi jättää ne "KUOLE VITUN HOMO! KUOLE!" -huudot sinne omiin aivoihinsa. Lapsellista, oksettavaa.

Toivottavasti ei käynyt pahemmin.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Olipa pahan näköinen tilanne. Nelosen netin pätkän mukaan näytti olevan mukana vähän "jeremäisiä käsiä".

Selästähän tuossa selvästi taklataan laidasta irtiolevaa, joten eiköhän sellainen kolmen ottelun huili ole paikallaan.
 
"Raumalla nähdään kierroksen kärkikamppailu, kun sarjakolmonen JYP isännöi vahvistunutta Lukkoa" - Jatkoaika-

Jurvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Äsät!
vaikutti telkusta katsoen vahingolta.
Noh... Tuskin nyt miestä tahallaan siinä yritettiin vahingoittaa, mutta kyllä minä tuon ihan "tahalliseksi niitiksi" laskisin.

Eli Puolueellisen Porilaisen näkemys:

1) Pentikäinen menee siis kulmaan. Atte ei ainakaan Ässä-aikana osannut ottaa yhtään taklausta vastaan. Aina oli ketarat levällään. Tuossa tilanteessa toki kuka tahansa kaatuu. Jotenkin on vain Atte-lisää tässä minun okulaarissani, koska tasapainon kanssa oli ainakin Ässissä ongelmia.

2) Sillanpää ajoi aika törkeästi selkään. Videoita en nähnyt, mutta kyllä miehen olisin tuosta pihalle heittänyt. Vastalausetulvaa odotellessa.

3) Päätuomari, joka oli noin metrin päässä, ei reagoi tilanteeseen, kunnes katsoo uudestaan ja huomaa Pentikäisen jäävän jään pintaan. Sitten nousee käsi. Valehtelematta ainakin 2 sek oli myöhässä tuo käden nosto. Eli siis jos Atte olisi normaalisti noussut ylös, olisi peli jatkunut. Tämä vain yksi osanen naurettavaa linjaa, mutta silti... ihan oikeasti nyt, hei...

Eli: Mielestäni taklaus oli ihan selkään ajo, mutta päätuomarin (tekisi mieli sanoa suorilta käsin, notta "Laaksonen") toiminta oli suorastaan perseestä. Muutenkin keturalleen menneeseen tuomarilinjaan palaan sitten tuolla otteluketjussa.

EDIT: muokattu tuo "kääntää selän"-heitto tuolta huithelvettiin. Lisätty Atte-lisä.
 
Viimeksi muokattu:
"Minä sain oman jääkiekkomuistoni. Haluatko sinäkin - ÄIJÄNSUOLTA?" (Tosin keväällä ol, niingon, kotonas)

Timitri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllähän siinä selkään tultiin, mutta ei nyt missään törkeässä vahingoittamistarkoituksessa. Ulosajo oikein kyllä, mutta itsekin kiinnitin huomiota tuomarin reagointiin. Todella pitkä viive ja käsi nousee vasta kun näkee, että pelaaja jäi makaamaan. Tuttua juttua sinänsä, mutta toivoisi vähitellen tuomareille munaa viheltää teosta eikä seurauksesta.

Asia sikseen muutaman porilaisen katsojakollegan huudot "Kuole!" ja muutamat muut vastaavat huikeat innovaatiot. Luulisi muistavan vielä (jos oli silloin jo päässyt vaipoista) kevään -96, kun omaa pelaajaa vietiin paareilla pois. Jotain ymmärrystä hyvän maun rajoista voisi olettaa löytyvän...
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
1) Pentikäinen menee kulmaan ja kääntää selkänsä. Älkää nyt suuttuko tästä "käänsi selkänsä"-kommentista, mutta Atte ei ainakaan Ässä-aikana osannut ottaa yhtään taklausta vastaan. Aina oli ketarat levällään. Tuossa tilanteessa toki kuka tahansa kaatuu, mutta vaarallisesti pelasi Pentikäinen.
Öö. Kiekko menee päätyyn ja Pentikäinen kääntyy takaperinluistelusta etuperinluisteluun. Sen jälkeen alkaa kilpaluistelu ja Pentikäinen on lähestymässä ensin kulmaa, jolloin hänet tuupataan yläselästä käsillä päin laitaa.

Tarkoituksena oli varmasti vainhorjuttaa Pentikäistä ja ryöstää kiekko, mutta nyt kävi näin. Oikeutettu ulosajo. Silti en näe tuossa kyllä mitään selän kääntämistä pelille. Tai joo, kääntäähän Atte selän, mutta ei kai pakki voi peruuttamallakaan mennä kiekkoa kulmasta hakemaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy