Kolmas Johannes
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- Haukat
Kas siin foorumis oskab inimed eesti keelt räägida või kirjutada? Ma tahaksin teha seda parem veel. Olen nüüd õppinud eesti keelt ainult natuke, aga ma sooviksin õppida veel. Eesti ei ole väga raske keel soomlasele, aga sest ma ei grammatiik veel hästi teada, kirjutan kindlasti ei-nii-head keelt. Vabandage, kui eestikeelne inime minu tekstid loeb.
Ma tean juba nüüd, ett rootsikeelne thread on kindlasti tugevam ja parem ja silline, mis inimed loeb enam kui eestikeelne thread. Ma soovin muidugi, ett nii ei ole, aga.. Jah!! On küll.
Ma saan aru eesti keelest ainult natuke, ja ma olen käinud Tallinnas kolm korda. Ma ei ole mulk, sest ma ei ole pärit Viljandi maakondast.
Nüüd ma pean minema. Tahaksin televiisorit vaatada, aga mul ei ole aega seda teha.
HEA PERSE!!4
Ma tean juba nüüd, ett rootsikeelne thread on kindlasti tugevam ja parem ja silline, mis inimed loeb enam kui eestikeelne thread. Ma soovin muidugi, ett nii ei ole, aga.. Jah!! On küll.
Ma saan aru eesti keelest ainult natuke, ja ma olen käinud Tallinnas kolm korda. Ma ei ole mulk, sest ma ei ole pärit Viljandi maakondast.
Nüüd ma pean minema. Tahaksin televiisorit vaatada, aga mul ei ole aega seda teha.
HEA PERSE!!4