Ilmoitukset

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Siim Liivik – HIFK-ikoni

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana JHag, 01.11.2008 klo 21.50.

 1. RustEnuff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Edmonton Oilers
  Todella sääli, että Liivik loukkaantui! Punaisiin paluun jälkeen on ollut ikävä sitä alkuperäistä "Märkä-Simoa", mutta numerolla 72 on kurvaillut joku sisäsiisti versio. Vihdoin tänään olin näkevinään sen vittumaisen #72:n tulleen takaisin, niin sitten käsi paskaksi ja varmaan kausi ohi.
   
 2. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Löysä66 tykkää tästä.
 3. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hyi olkoon, ei saa pelotella. Mä jo pelästyin, että Simo on meidän uusi sentteri, kun tää ketju oli ylhäällä. Ja nyt mä tietysti aiheutan samanlaisia sydämentykytyksiä toisille.
   
 4. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Jos Liivik hyväksyisi saman roolin mikä miehellä oli vuonna 2011 niin kelpaisi itselleni enemmän kuin hyvin nelosketjuun, heittämällä menee Nykoppin edelle koska tämä on aina saikulla sekä Åstenin, Keräsen jne. Ylempiin ketjuihin ei asiaa...
   
 5. MHPeg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  2011 vuoden Märkä kelpaisi ehdottomasti. Diggasin ja diggaan edelleen kaverin asenteesta kaukalossa. Kaukalon ulkopuolisesta hommasta en sitten niinkään, mutta jokainen valitsee polkunsa.