Shaun Heshka Lukkoon

  • 26 652
  • 157

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
En tämä enempää huutele vieraisiin pöytiin, mutta täytyy tuosta Heshkasta sanoa, että on kyllä oikea virkamieskiekkoilijan stereotyyppi.
 

Walrus21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Aivan tarpeettomasti saa paskaa niskaan. Oli vähän pakkohankinta ja suoritti suht odotetulla tasolla. Hidas oli, kuten ennakoitiin, mutta peruspelissä ei ongelmaa.

Ei tarvetta jatkosopimukselle kuitenkaan.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Heshkan kädet ja pelisilmä oli runkosarjaan riittävät, mutta ei pudotuspeleihin. Olisiko Laitinen vetänyt paremmin? Ei olisi. Mutta aika paljon meni rahaa tähän. Tosin jos Lukko olisi viimeistellyt paremmin, niin kukaan ei itkisi tätä hankintaa. Ei me Heshkaan kaaduttu.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Heshka tuli niin puolustus sitten lopulta vain hidastui, eli heikkeni. Oli siellä Heshkalla hyvääkin tekemistä paikoitellen, mutta vituiksi tämän hankinnan osalta meni, kuten meni Pavelkan osalta myös. Näytti Lukossa kyllä hitaammalta kuin Sportissa pelatessaan.
 

Gitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei se nyt ole Heshkan eikä Kallen vika, että kyseinen kaveri nyt sattui olemaan paras, mitä sillä hetkellä tarjolla oli. Turha sitä budjettia on käyttämättkään jättää, vaikka varmasti kaveri olikin ylihintainen otteisiinsa nähden. Vai olisko Lukon pitänyt Heshkan sijaan hankkia Juho Tommila, Seamus Donohue vai kenties Roni Karvinen? Vai jättää ketään hankkimatta ja laittaa Laitinen pelaavaan kuusikkoon, kun kaksi pakkia pois kokoonpanosta?
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Jollei oltais hankittu Heshkaa ja olisi käynyt ilmi, että olisi ollut saatavilla, niin ai mikä itku täällä olisi tietyiltä tahoilta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös