Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Setänen ja Tirronen – TPS:n veräjänvartijat 2017–2018

Viestiketju osiossa 'TPS' , aloittajana M.O.R.O, 26.10.2017 klo 19.23.

 1. M.O.R.O Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesälomalaiset ja viinanjuonti
  Avataan nyt tälläinenkin ketju kun moista ei vielä ole kuluvan kauden osalta, paljon on veskareista asiaa porukoilla eri ketjuissa niin tänne voisi jatkossa heitä koskevat spekulaatiot pistää.
  Itse toivoisin Tirroselle selvästi enemmän peliaikaa kun Setänen ei mitenkään vakuuttanut ole.
   
 2. Zodiac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thunder Bay Bombers
  Setänen on ollut todella epävarma viime matseissa. Tuolla toisessa ketjussa olikin juttua että kun muu joukkue alisuorittaa pelillisesti niin silloin tarvitaan huippu maalivahtipeliä jos pisteistä meinataan taistella. Tirronen ehdottomasti on ansainnut kunnon näyttöpaikan.
   
 3. iSing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pre-pride TPS
  Lainaus:
  Lievä ongelma koituu siitä ettei myöskään Tirronen viimeksi vakuuttanut. Useita kertoja katollaan ja esitys muutenkin epävarma. That said, pistäisin seuraavaan matsiin tositoimiin.

  Edit: täsmennys.
   
  Viimeksi muokattu: 26.10.2017 klo 20.19
 4. eki likanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Setänen imuroi tänään yhden vedon, mutta sen jälkeen ihan stnan varmaa toimintaa. Armoitetun maalintekijän Juolevin rysälle ei nyt Setämieskään mitään voinut, mutta muuten meni nähdäkseni ns. "putkeen."
   
 5. Starbuck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eskolan mestaruuspuheet
  Toivottavasti Tirronen saa ensi pelissä aloittaa, siinä onkin iso näyttöpaikka, kun JYP saapuu Turkuun. Tänään Setänen hörppäsi ensimmäisen, mistä seurasi kyllä hirveä momentum boost Ässille, näitä ei saisi tulla ikinä... Loppu peli sitten ok ja toinen maali meni Juolevin piikkiin.

  Edelleen enemmän luotan Tirroseen. Tykkään siitä rauhallisuudesta ja on myös isompi veskari kuin Setänen, eli peittää lähtökohtaisesti enemmän maalista.
   
 6. MAKE #89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Kieltämättä viime peleissä on ollut aika epävarmaa maalivahtipeliä. Vikaa on vain ollut molemmissa vahdeissa. En tiedä kuinka moni katsoi Ilves-peliä, mutta Tirronen oli siinä matsissa aivan järkyttävän epävarma. Sijoittui huonosti, oli selkä kentälle päin useamman kerran ja ylipelasi pahasti. Hyvin poikkeuksellinen suoritus alkukauden otteisiin verrattuna, ja sen vuoksi ymmärrän hyvin miksi nyt on menty pari peliä Setäsellä. Setäsessä oli tosin tänään samaa vikaa ja menihän tuo ensimmäinen maali aivan liian helposti.
   
 7. Superper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Oliskohan Norre sanonut, et seuraavat pelit ratkaisee ykkösveskan paikan. nyt sit jäbät hermoilee.
   
 8. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS sekä Calgary Flames.
  Muutamassa matsissa omat miehet on kyllä olleet lahjakkaasti sekaisin jälleen muutamilta pakeiltamme, jotka ovat äärimmäisen hankalia veskareillemme torjuntojen kannalta. Ei siinä, on sinne viime peleissä mennyt liikaa sellaisia helpon oloisia molemmille ja nyt kun molemmilla on pieni notkahdus pelivireessä, niin verkon on heiluttava toisessa päässä enemmän. Toivottavasti jompi kumpi saa taas punaisesta langasta otteen, koska pitkään ei vain olla kolmen parhaan sakissa sarjataulukossa, jos veräjä vuotaa kuin seula.
   
 9. Taikajim Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Teemu Pulkkinen
  Kohta pitää laittaa Norrena ite maaliin.
   
 10. iSing Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pre-pride TPS
  Alkoikohan se Frededick I Norrena vihdoin valmentaa meidän molkeja, kaksi viikkoa sitten?
   
 11. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Totta, Norrenan vika kaikki ja kummatkin maalivahdit todettava täysin kyvyttömiksi.

  Tomas Duba taitaa pelailla vielä jossain, nyt Arsemaisesti helvetin kovalla rahalla Duba sisään pelastamaan meidät. Ja puolustukseen pari McCarthya kun ei tuo Juolevi pärjää missään. Sentteriksi Cori Löckey Itävallasta. Ja kaikki on hyvin taas.
   
 12. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS sekä Calgary Flames.
  Kyllä olisi pieni Upin konsultointi nyt paikallaan. Kevyttä perusasioihin paluuta molemmille teknisessä mielessä sekä jonkinlainen mentorin rauhoittava puhe sinne korvien väliin kummallekin. Lisäksi Upi voisi puolestaan jyrähtää noille muutamille meidän pakeille tuosta mies miestä vastaan pelaamisesta. JYP-pelissä siellä kurvailtiin aivan Keniassa, vaikka ns. helppoja tuonne upposikin. Saa olla vaikka millainen Hasek, mutta jos pakki ei pelaa miestä/mailaa pois täsmällisesti oikeassa kohtaa, vaan on näennäisesti pelaavinaan, niin se vaikeuttaa veskarin peliä ihan vitusti.
   
 13. Pressiboxi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Matt Maccarone, Suurin Johtaja
  Lainaus:
  Tuohan koskee siis koko viisikkoa. Kaikki hyökkäävät, kaikki puolustavat. Ja kas kummaa, veskarit ovat alkaneet maagillisesti huonontua kun joukkuepuolustus on alkanut näyttää reikäjuustolta. Ja ennen kaikkea passiiviselta.
   
 14. wild wild west Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Taisi olla Setäsen uralla nyt ekaa kertaa tilanne se, että selkeä ykkösvahdin paikka oli ennen kauden alkua selkeästi tarjottimella. Tirronen haastoi, eikö Oskarin pää kestänyt ykkösvahdin roolia?

  Ovatko maalivahdit kommentoineet tilannetta? En kyllä odottanut että Setänen olisi joutunut Mestis-Tirrosen kanssa selkeään tandem-asetelmaan tällä kaudella.
   
 15. Uuhis #97 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Molomoton TPS, LA Kings, Windsor Spitfires
  Lainaus:
  Näin, ongelma ei pääasiassa nyt ole mielestäni veskareissa, vaan puolustuksen kokonaistekemisessä, jos joukkue ei tee edessä niitä sovittuja asioita se aiheuttaa ongelmatilanteen varsinkin nuorelle maalivahdille, jollaiseksi Setäsenkin vielä lasken. Tämä ei tietenkään vapauta MV-osastoa vastuusta, mutta korostan että ongelma on kokonaisuudessa ja valmennuksen on siihen puututtava.
   
 16. Sakoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Vähän huolestuttavaa tietoa eilen selostaja kertoili Vaasassa. Tokan erän jälkeen Setänen olisi paiskonut kaikkea mitä koppikäytävällä vastaan tuli. Toki selostaja oli selkeästi Sport fanboy joten varmasti värikynää mukana. Joka tapauksessa hälyttävää jos noin keittää yli kesken pelin. Varsinkin kun samaan aikaan peliotteet heittelee todella pahasti.
   
 17. Hyzzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Leijonat
  Lainaus:
  Joo eihän tuo ihan normaalia itsensä tsemppaamista ole. Mutta mutta, itsekkin maalivahtina olen kaikkea kokeillut ja joskus tuo pieni tunteiden purkaminen pukukoppikäytävällä on oiva tapa herättää itsensä peliin. Itse ainakin olin huomaavinani kolmannessa erässä aktiivisemman Setäsen! Sanokaa jos olen väärässä mutta siltä minusta tuntui.
   
 18. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS sekä Calgary Flames.
  Edelleen. Norre, kaiva Upin (lanka)puhelinnumero esiin ja pyydä konsultointia molemmille veskateille + pakistolle. Homma ei toimi nyt synkronoidusti ja yhteiskommunikoinnissa mättää jokin. Viisikkona puolustetaan ja viisikkona hyökätään, mutta sota-alueen huolehteminen kuuluu veskarille ja pakeille. Muutama kiekkoleijonan tipsi ja ollaan back in business.
   
  Viimeksi muokattu: 04.11.2017 klo 09.54
 19. A - P Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Perkele vetäköön vaikka leukoja tai joogaa siellä käytävällä mutta kohta täytyy mustan alkaa tarttumaan, ei joka pelissä voi 1 -2 helppoa päästää.
   
 20. M.O.R.O Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesälomalaiset ja viinanjuonti
  Setänen ei pysty nykyisillä otteillaan tukemaan joukkuetta mutta ei puolustuskaan parhaalla mahdollisella tavalla tue Setästä, turhan helposti vihulainen unohtuu pakeilta maalille rauhassa neppailemaan.
  Tirrosta odotan tänään pelivuoroon tosin hänelläkään ei viime aikoina ihan nappiin ole torjuntapuuhat menneet.
   
 21. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS sekä Calgary Flames.
  Onko TuTon Julius Pohjanoksa vielä Tepsin sopimuspelaaja? Ei kai? Siinä olisi muualle passitetulla ex-junnulla hyvä paikka näpäyttää edariintuneita Tirrosta ja Setästä pelaamalla pari peliä maalilla. Voisi herätellä vähän noita meidän veräjävartijoita toisenlaiseen "liekitykseen". Varsinainen Tepsin sopimuspelaaja Kaarlehtohan on istunut TuTossakin penkillä pelaten toki pari peliä, mutta hänen paikkansahan pitikin sementoida Kupittaalle ja antaa lähestulkoon epävirallisesti lähestymiskielto viljasiillolle, koska Tirrosen kaltainen tähdenlento piti poimia KK:n edelle. Vai menikö se näin @Black Star ?
   
 22. liuzka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, ManUtd
  Mä alan olla tästä osastosta vähän huolissani. Ei nyt mitään katastrofia ole tapahtunut mut aika harvoin on meijän veskari voittanut vastustajan. Noista Kärppien neljästä ekastakin 2-3 olisi joku huippukassari ottanut kiinni.
   
 23. Kanada-malja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Näin on. Alkukaudesta molemmat veskat torjuntatilaston kärjessä, eipä enää.
   
 24. Hopeavarjo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Maalivahtien peluutus ei myöskään toimi. Tuskin on kummankaan etu tämä epätasapainoinen peluutus, varsinkin kun Tirrosella ollaan hävitty vain kerran varsinaisella peliajalla. Enemmän mielestäni Setäsellä on todistettavaa. 50/50 peluutusta nyt siihen asti kunnes toinen todistaa olevansa parempi. Alkukauden otteilla Tirronen on edellä, edelliskausien Setänen.
   
 25. Black Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Sulla on vieläkin kalsarit vaossa? Tiedä sitten mikä on Karoluksen peluutukselle syynä. Mahtaako mies olla ihan sinun kuvittelemasti tuleva Hasek kun ei mahdu edes Mestiksessä pelaamaan?

  Tirrosen torjuntaprosentti on Liigassa vasta toiseksi paras ja päästettyjen maalien keskiarvossakin vasta viidentenä. Kaarlehto olisi toki suorittanut paremmin?

  Tirronen ja Setänen edariintuneet? Muutama huono peli ja äijät on täysin menetettyjä tapauksia? Muu joukkue pelannut kuin kiimassa viimeiset matsit? Tyypillistä tämän palstan pitkäjänteisyyttä. Me ollaan hävitty tää kausi.

  Emmää tiiä Pavlikovsky, mutta mun mielestä sun perustelut on erittäin vakaalla pohjalla ja olet täysin oikeassa. Harvemmin kukaan on pystynyt vakuuttavammin perustelemaan olevansa oikeassa tällä palstalla.