tkks

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä Sutelan jutut vaikuttaa aika fiksuilta. Jos puheiden perusteella liigan toimitusjohtajia arvioidaan, niin ainoalta yritysjohtajalta Sutela edes kuulostaa. Yritysjohtajia liigaseurojen toimareiden kuuluisikin olla, ja urheilupuolen johtajat sitten ihan erikseen. Virmasesta ja Matikaisesta ei voi edes saman vuonna puhua Sutelan kanssa. Aaseja molemmat.

Nauratti aika paljon muakin, kun nyt tuon "mobiilijutun" näin. Uskomattomia hiihtäjiä liigankin puikoissa on. Nysvätään jonkun pikkupaskojen kanssa, kun esim. naapurissa on keskitytty pääasioihin ja tuplattu budjetit viimeisen 7 vuoden aikana.

Turkuhalli on kuitenkin maan toiseksi paras halli, mutta homma ei todellakaan siltä näytä. Varmaan pienin täyttöprosentti ja kaikkein hiljasimpien hallien joukossa. Olen Turussakin asunut, mutta vaikea uskoa, että syy olisi pelkästään edes turkulaisessa kansaluonteessa hallin tyhjyyteen ja aneemisuuteen.

Voisiko Lambert perustella miten oheistoiminta on Suomessa, tai edes Turussa kunnossa? Ja ne "herrat", jotka ovat ennen ulkopuolelta tulleet toimintaan ovat lähes aina kyllä työntäneet näppinsä pelillisiin asioihin ja sitä myöden paskaan. Sutela ei vaikuta niin typerältä, eikä edes halukkaalta, että ymmärtääkseni siihen sortuisi.

Jos Turussakin on joku väsynyt ex-kiekkoilija ollut toimarina jonkun pankinjohtajan kokemuksella, niin väitän Sutelan silti talousasioissa ja varsinkin organisaation kehittämisessä pieksevän kumppaninsa 10-0. Varsinkin Kasin avustuksella.

Se mihin monet muut ovat kaatuneet on juuri se, mitä Sutela kritisoi. Eli päätösten teko tunnepuolen perusteella. Rauhallisempi ja realismiin perustuva toiminta olisi monessa tapauksessa lopulta johtanut parempaan tulokseen.

Ja taitaa Jet-Ace olla ihan oikeassa, että harva liigaseurojen avainhenkilö olisi samaa kaliiberia oikeassa liikeyrityksessä. Virmanen varsinkaan.
 
[size=-2]Ostolista on tyypillinen Matti Virmasen ostolista. Pojat ovat taas lueskelleet teksti-tv:stä pistepörssejä ja muita tilastoja ja todenneet, että nuo pelaajat meidän täytyy hankkia... Petteri Sihvonen UL:ssä Jokereiden mahdollisesta ostolistasta[/size]

Lambert

Jäsen
Suosikkijoukkue
La islas
Jet-Ace sanoi:
Mitä tulee tuohon sisäpirin naureskeluun, niin tapa harjoittaa itsesuojelua tuokin. Yleensä tuollaista naureskelua harrastavat keskinkertaisuudet. En puhu nyt tuosta mobiilijutusta, vaan yleisesti. Monikohan liigaseurojen avainhenkilöistä pärjäisi normaalissa yritysmaailmassa? Useimmiten jonkinlainen muodollinen koulutus, mutta työkokemuksen sijasta kokemuksena lähinnä kaukalo ja pukuhuoneet.

En silti epäile lainkaan, etteikö Sutela törmäisi erilaisiin ongelmiin havaitessaan, että normaalit bisnesmaailman lait eivät toimi totutulla tavalla. Ammattimaisuus muualla kuin kaukalossa on vielä kaukana jääkiekosta täällä Suomessa.
Viimeisen kappaleesi allekirjoitan 100%!

Viittaan nyt ensimmäiseen kappaleeseesi ja sen pariin ensimmäiseen lauseeseen. Saatat olla hyvin oikeassa, että naureskelijat ovat keskinkertaisuuksia. (Jos minua tarkoitat, otan opista vaarin) En heitä henkilökohtaisesti tunne. Mutta tässä tapauksessa näillä keskinkertaisuuksilla on valtaa. Tässä sisäpiirissä on mukana myös TPS:n oman organisaation väkeä.

En tiedä mitä tarkoitat avainhenkilöillä, mutta kyllä seurojen PJ:ssa on vahvoja yrityselämän edustajia ja pärjääjiä. Toimitusjohtajien keskuudessa sitten onkin kaiken maailma löppähousuja. Tässä kohtaa syntyy paradoksi. Löppähousut, autokauppiaat ja muut tsupparit pärjäävät paremmin kun kliiniset yrityshemmot, koska tämä business on villi länsi. Ja ei mitenkään niin kiehtova kuin se ulkopuolelta näyttää. Näistä "kovista" yrityselämän kautta kannuksensa hommanneista Tikkinen, Nenonen ja Lintunen taisivat työskennellä yhteensä 1,5 vuotta tässä niin kovasti kiehtovassa busineksessä... Toivottavasti SS jaksaa laitta edes nämä rekordit uusiksi.

PS. Jotain kertoo sekin, että niin kauniisti uutisoitiin kuinka Narvanmaa auttaa Sutelan alkuun.. eivät tainneet tavata kertaakaan. Että näihin korupuheisiin kannattaa aina suhtautua isolla varauksella.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sutela Jatkoajan haastallelussa:

"Saman konsernin FC TPS vetäisi juuri hihasta todellisen markkinointiässän palkkaamalla Turkuhallista viime kaudeksi kadonneet Mustat Kobrat viihdyttämään yleisöä kesän Veikkausliiga-otteluihin. Samaa toivonee moni turkulainen kiekkoilun ystäväkin.

- Kaikkihan on mahdollista, kaikkia mahdollisuuksia katsotaan, toteaa Seppo Sutela arvoituksellisesti hymyillen."

Avoin kysymys täältä rannikkokaupungista Sutelalle:

Onko toivojan pakko olla toivomisineen turkulainen kiekkoilun ystävä?

nimim potentiaalinen IFKta kannattava satunnaiskävijä Turun liigaotteluissa Mustien Kobrien palattua. (pliide, pidä ajan tasalla tästä aiheesta.)
 

Jet-Ace

Jäsen
Lambert sanoi:
Saatat olla hyvin oikeassa, että naureskelijat ovat keskinkertaisuuksia. (Jos minua tarkoitat, otan opista vaarin) En heitä henkilökohtaisesti tunne. Mutta tässä tapauksessa näillä keskinkertaisuuksilla on valtaa. Tässä sisäpiirissä on mukana myös TPS:n oman organisaation väkeä.

En tiedä mitä tarkoitat avainhenkilöillä, mutta kyllä seurojen PJ:ssa on vahvoja yrityselämän edustajia ja pärjääjiä. Toimitusjohtajien keskuudessa sitten onkin kaiken maailma löppähousuja. Tässä kohtaa syntyy paradoksi. Löppähousut, autokauppiaat ja muut tsupparit pärjäävät paremmin kun kliiniset yrityshemmot, koska tämä business on villi länsi. Ja ei mitenkään niin kiehtova kuin se ulkopuolelta näyttää. Näistä "kovista" yrityselämän kautta kannuksensa hommanneista Tikkinen, Nenonen ja Lintunen taisivat työskennellä yhteensä 1,5 vuotta tässä niin kovasti kiehtovassa busineksessä... Toivottavasti SS jaksaa laitta edes nämä rekordit uusiksi.
En kyllä viitannut Sinuun, ellet sitten välttämättä halua tällaiseksi sisäpiiriläiseksi itse julistautua. Ja tähän se klassinen hymiö.

Omakin kirjoituksesi keskinkertaisuuksista ja yritysmaailman piiristä toimitusjohtajiksi tulleiden kohtaloista tukee kovastikin kirjoituksiamme. Hallituksissa kyllä sitä osaamista löytyy aika tavalla tosiaan.

Keskinkertaisuudet kun yleensä toimivat juuri sillä tavalla, että pimitetään tietoa ja isketään puukkoa selkään. Tulee ulkopuolinen, joka puhuu asioita ja ennen kaikkea muutoksista, joita kuulijat eivät ymmärrä alkuunkaan. Asiakastyytyväisyys, asiakaspalvelu, median käsittely jne. Syntyy klassinen muutosvastarinta. Puhun nyt vain yritysjohtamisesta, en pelillisistä kysymyksistä, joissa keskinkertaisuus voi olla vaikka kuinka pro. Ja jos organisaatio (=hallitus tai omistaja) joutuu tekemään toimarin tai valmennuksen välillä, niin kovin usein se alan ulkopuolelta tullut saa lähteä.

Uskon kuitenkin tässä TPS:n tapauksessa tilanteen olevan Sutelan kannalta siinä mielessä hyvä, että seuran puheenjohtaja Kasi on uusi mies hommassaan ja mitään omaa hovia ei liene vielä ympärille kasvanut. Ja Kasilla on myös bisnestausta. Toki se silti on edelleen Sutelalle tulos tai ulos, vaikka liigan toimitusjohtajat istuvat keskimäärin paikoillaan paljon tukevammin kuin yritysmaailmassa yleensä.

Sutelan isoin haaste nyt on kuitenkin saada ensi kaudelle kilpailukykyinen TPS ajoissa julkisuuteen. Hieman peloittaa Sutelan haastattelussa kohta "päätimme kuitenkin jättää pari avainpelaajan paikkaa tässä vaiheessa täyttämättä." Jos ne nyt vaikka sattuisivat olemaan ykkössentteri, maalivahti ja selkeä profiilipakki, niin minä en ainakaan kausikortteja osta ennen kuin ne paikat on täytetty. Signaalit pelaajamarkkinoista ja pelaajien palkkapyynnöistä toki viestivät tällä hetkellä olevan myyjän markkinat, mutta jos nyt kuitenkin TPS lähtisi ihan kokonaisella joukkueella kauteen... Toivotaan kuitenkin, että näin ei ole. Eivät katsojien lisäksi taitaisi edellisten kausien flashbackista pitää sponsorit yhtään yleisöä enemmän.

Seniorille sen verran kommenttia Kobrista, että minun logiikallani luulisi olevan selvää, että Kobrat ovat myös talvella hallissa. Kai siitä jonkin tukkualennuksenkin saa...
 

kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Lambert sanoi:
PS. Jotain kertoo sekin, että niin kauniisti uutisoitiin kuinka Narvanmaa auttaa Sutelan alkuun.. eivät tainneet tavata kertaakaan. Että näihin korupuheisiin kannattaa aina suhtautua isolla varauksella.
Minun tietojeni mukaan Jouko on edelleen toimistolla, hommat loppunevat ilmeisesti vasta syksyllä. Kai siellä väkisinkin tapaavat.
 
Rohkeasti maljan nostoon!
Mielenkiintoista media taistelua Sutela vs Berg,Hurme . Pelaajathan ovat ilmoittaneet halunsa pelata tepsissä joka antaa paineita Sutelalle sainata heidät mutta juuri jossain haastiksessa Sutela heitti pallon pelaajille tyyliin : " TPS ei tee kovinta tarjousta , jos Berg ja Hurme pelaavat meillä ensi kaudella heillä on todella mustavalkoinen sydän" Eli nyt mitataan oikeasti sitä pelaajien halua , jos se on kova ovat he ensi kaudella Tepsissä jos euroopassa pelaavat , jos eivät pelaa , kaikki puheet ovat olleet vain oman hinnan nostoa ja bluffia , ei välttämättä Sutelan vika jos eivät täällä pelaa.
 

keppimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Plankkiapina Kunnari, FC TPS ja aktiivinen HC TPS
kausi sanoi:
Minun tietojeni mukaan Jouko on edelleen toimistolla, hommat loppunevat ilmeisesti vasta syksyllä.
Voiko Joukon kädenjälki vielä näkyä hankinnoissa? Jos ja kun Jouko syksyyn asti toimistolla kärvistelee, niin mitä ihmettä hän siellä tekee.
Kuten kausi on monesti todennut Joukon suulla, niin tase on paremmassa kunnossa vuosiin, joten eiköhän tähänkin varaa ole.
Mielenkiintoista on myös nähdä tulevaisuudessa, minkälainen ura Joukon valitsee? Alkaako Jouko Nashvillen Euroopan pääkykyjenetsijäksi? Vai perustaako oman agenttifirman JokeTradesin, jonka ensimmäinen asiakas on "Köyhän miehen Heikki Leime" Pekka Kangasalusta? Aika näyttää.
 
Vihti tutuksi!

Wanhajalka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pressiboxi sanoi:
http://www.turunsanomat.fi/talous/?ts=1,3:1004:0:0,4:4:0:1:2007-04-25,104:4:454526,1:0:0:0:0:0:

... minusta tämä on hiukan oudosti ajoitettu siirto mutta kai tilanne sitten on se, että konkan partaalla olevaa lätkäseuraa voi hoitaa OTO-pohjaltakin?
Eipä tuo ole maailman ainoa tapaus, missä TJ istuu muiden yhtiöiden hallituksissa...eihän viikonloppuja tarvitse pyhittää leipätyölle?

Jos seuraat taloutta, huomaat, että useimmiten TJ:t istuvat useissa eri hallituksissa. tosin saattaahan olla, että Sutki siirtyy pois TPS:sta, mutta turha maalata uhkakuvia jokaisesta eri liikkeestä.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Blackhawks, Kaapo ja Rantasen Mikko
Gatorade me bitch!

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman mafia, Uplause, HC TPS
Wanhajalka sanoi:
Jos seuraat taloutta, huomaat, että useimmiten TJ:t istuvat useissa eri hallituksissa. tosin saattaahan olla, että Sutki siirtyy pois TPS:sta, mutta turha maalata uhkakuvia jokaisesta eri liikkeestä.
Onko ihan varma, että päätyö Tepsissä on sujunut erinomaisesti ellei jopa huikeasti? Että teejiikin on ottanut lupaamaansa myyntivastuuta ja tuloksia on kaikki paikat pullollaan?

Eli first things first, tässä erittäin poikkeuksellisessa tilanteessa minusta on erikoista, että ylimääräisiä sitoumuksia otetaan yhtään mihinkään. Semminkin kun Sutela vasta harjoittelee lätkäbisnestä.

Sinänsä asiassa ei ole mitään erikoista, tietenkään. Mutta hiukan vakaampia oloja päätyössä uskaltaisin silti edellyttää ennen minkäänlaisten lisävastuiden ottoa.
 
Jaa-o, jaa-o. Kyllä?

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eihän tuollaiset hallituksissa istumiset paljon aikaa vie itse päätyöltä, joten siitä vaan.

Sen vaan antaisin vinkin Sutelalle ensi kauden budjettia tehtäessä, että katsojakeskiarvoa budjetoitaessa se kannattaa mitoittaa jonnekin 4500 kieppeille. Sekin on nykyistä rosteria katsottaessa ehkä liian optimistinen, mutta ainakaan nelosta suuremmalla luvulla se ei saa alkaa.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Isojen yhtiöiden toimarithan istuvat ristiin kaikki hallitukset keskenään, joten luulisi Sepin helposti hoitavat vasemmalla kädellä nuo sivupisnekset, ei uppoava laiva taida niin paljoa tarvita enää ohjausta?
 
#nuorijanälkäinen #jälleenrakennus
Aluksi ajattelin että ei se Hurmeen myynti iso asia ole kun välikausiahan tässä ollaan viettämässä. Mutta vittu kun nyt se on tosi asia että Hurme ei ole enää tolppien välissä ainakaan seuraavaan 3 kauteen, eli ei varmaan enää koskaan, niin on vähän tyhjä olo. Liiankin. Mielestäni nyt seppo teki virheen.

Tai no virhettä tehny mutta aika uhkarohkeaa esim katsojakeskiarvon takia. Voi hyvin tippua tuonne neljään tuhanteen. Eikö olisi viisainta siirtaa nyt pelin Kupittaalle ?säästettäisiin siinäkin varmaan.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman mafia, Uplause, HC TPS
sunnuntai sanoi:
Isojen yhtiöiden toimarithan istuvat ristiin kaikki hallitukset keskenään, joten luulisi Sepin helposti hoitavat vasemmalla kädellä nuo sivupisnekset, ei uppoava laiva taida niin paljoa tarvita enää ohjausta?
Heh! Toivottavasti tuo ei sentään ole totuus.

Ajan vaan takaa sitä, että "suurissa vaikeuksissa oleva kriisiyhtiö jonka noviisi-tj keskityy yhtään mihinkään muuhun kuin pääasiaan" kuulostaa hiukan riskaabelilta yhtälöltä...

Sinänsähän käytännössä ei ole mitänä eksotiikkaa, edelleenkään. Silti jos El Presidente PB olisi HC:n pj, ei tota siirtoa olisi hyväksytty.
 
Jaa-o, jaa-o. Kyllä?

Jet-Ace

Jäsen
champselyse sanoi:
Eihän tuollaiset hallituksissa istumiset paljon aikaa vie itse päätyöltä, joten siitä vaan.
Täsmälleen näin ja pikkufirman hallituksen paikasta on kyse. Tuskin on ajankäyttöongelmaa ja päinvastoin Sutela oppii lisää.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Seppo saisi vähitellen kyllä oppia lisää ja nopeasti. Kaveri on puhunut niin paljon paskaa jottei mitään väliä. Yhtään ykköskentän miestä ei ole tullut, ja parhaimmillaan niitä piti tulla kentällinen, mutta kas kas ei tullutkaan.

Talous nyt menee miten menee kai Sepostakin huolimatta, mutta tämä paskanpuhuminen vituttaa, jos ei ole tosia asioita tai asiaa yleensä pitäisi turpansa kiinni ja yrittäisi kehitellä sanottavaa.
 
#nuorijanälkäinen #jälleenrakennus

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Seppo saisi vähitellen kyllä oppia lisää ja nopeasti. Kaveri on puhunut niin paljon paskaa jottei mitään väliä. Yhtään ykköskentän miestä ei ole tullut, ja parhaimmillaan niitä piti tulla kentällinen, mutta kas kas ei tullutkaan.

Talous nyt menee miten menee kai Sepostakin huolimatta, mutta tämä paskanpuhuminen vituttaa, jos ei ole tosia asioita tai asiaa yleensä pitäisi turpansa kiinni ja yrittäisi kehitellä sanottavaa.
Eiköhän sieltä joku tule. Sitä paitsi ihan onnistuneita hankkinnat tähän mennessä on olleet, poislukien tryoutit. Vaikeina aikoina tarvitaan kärsivällisyyttä.
 
www.tps-kannattajat.net

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Sitä paitsi ihan onnistuneita hankkinnat tähän mennessä on olleet, poislukien tryoutit.
Ensinnäkin Tryouttilaisia ei voida poistaa epäonnistuneiden listalta vaan sen vuoksi, jotta sepon scouttaus% näyttäyisivät paremmalta. Toiseksi miten Alasta voi pitää onnistuneena hankinta, nelosessa vie paikan junnulta. ja kyllä Ykköskentän Laineenkin tehot ovat hiipuneet? Hurmeesta ny en sano mitään.

Sweat on ainoa joka on kenties yllättänyt tasollaan. Joten ei nämä hankinnat mielestäni niin hyvin nyt ole onnistunut.

Sitten on näitä Koluja ja Erkinjuntteja jotka ovat jotta saadaan joukkue täyteen. Erkinjuntti kenties on tulevaisuuden nimiä, mutta senkin näkee vasta sitten.

Ja puhuinkin alkuperäisessä viestissäni siitä mitä paskaa se Seppo on puhunut. Jotta sanojaan saa anteeksi täytyy oikeasti tulla pelimies joka on leireiltä tippunut eikä mikään ECHL fuguhulum.

Vai oletko Jaakko sitä mieltä jotta Seppo on ollut rehellinen tämän kaudenalus puheissaan?
 
#nuorijanälkäinen #jälleenrakennus

kiekko-ollie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ja puhuinkin alkuperäisessä viestissäni siitä mitä paskaa se Seppo on puhunut. Jotta sanojaan saa anteeksi täytyy oikeasti tulla pelimies joka on leireiltä tippunut eikä mikään ECHL fuguhulum.

Vai oletko Jaakko sitä mieltä jotta Seppo on ollut rehellinen tämän kaudenalus puheissaan?
Komppaan Jaakkoa. Kyllä minä ainakin uskon että sieltä se joku vielä tulee. Jos ketään ei tule niin sitten perun sanani ja liityn vastarintaan kanssasi sunnuntai
 
"Ei jääkiekkojoukkueen kokoaminen voi olla niin vaikeata" -aurajoki

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Painetaanko paniikki nappulaa kunnolla ja vedetään järkyttävällä riskillä? toivottavasti ei.
Paniikkinappulaa painettiin ja riskihankintoja tehtiin viime kaudella. Pieleen meni. Tuskin samaa halutaan tehdä uudestaan.

On myös todella hyvä muistaa sellainen asia, että suuremmat agenttitoimistot eivät Palloseuralle pelaajiaan enää tarjoa.
Odotettavissa oleva menestyskin vähentää halukkaiden määrää. TPS:n pitäisi tarjota pelaajalle aika paljon kovempaa palkkaa kuin Kärpät ennen kuin TPS alkaisi vaikuttaa kiinnostavammalta vaihtoehdolta varsinkaan jonkun muun kuin turkulaisen mielestä.
 

Iceberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC ja FC TPS
TPS:n pitäisi tarjota pelaajalle aika paljon kovempaa palkkaa kuin Kärpät ennen kuin TPS alkaisi vaikuttaa kiinnostavammalta vaihtoehdolta varsinkaan jonkun muun kuin turkulaisen mielestä.
Olen tästä hieman eri mieltä. Meillä peliaikaa ja kehitystä tuovaa vastuuta on luvassa kaverille, joka Kärpissä olisi kolmos-nelosketjutasoa. Mitään Kärppien ykkösketjutasoista pelimiestä tänne ei toivottavasti kukaan ole fantasioimassa. (Eihän?)
 
Ensinnäkin Tryouttilaisia ei voida poistaa epäonnistuneiden listalta vaan sen vuoksi, jotta sepon scouttaus% näyttäyisivät paremmalta. Toiseksi miten Alasta voi pitää onnistuneena hankinta, nelosessa vie paikan junnulta. ja kyllä Ykköskentän Laineenkin tehot ovat hiipuneet? Hurmeesta ny en sano mitään.
Try-outissa on katsos sellainen heino juju, että jos pelaaja epäonnistuu, hänet on helppo potkaista ensimmäiseen junaan ilman velvoitteita. Eipä näistä try-out miesten epäonnistumisista mitään haloota kannata nostaa. Parempi, että testipelaajat epäonnistuu kuin vakkarit. Ja tuskin kukaan täällä mitään onnistumisprosentteja laskee Sutelan hankinnoista, niin tai siis tuskin kukaan muu sinun lisäksi. Ja tuskinpa Sutela itse näitä hankintoja myöskään scouttaa, siihen on olemassa ihan eri miehet.

Alasesta en sano mitään muuta kuin, että vaikuttaa minun silmiini turhalta hankinnalta ainakin tässä vaiheessa. Hurme taas on varmasti oiva hankinta tähän nuoreen joukkueeseen. Laine nyt kannatteleekin hyökkäystä yksin pystyssä toisinaan. Laineen tehot ovat hiipuneet eli tarkoittaako tämä sitä, että pidät häntä epäonnistuneena hankintana?

Kyllä toistaiseksi tämän kauden hankinnat näyttävät onnistuneen.
 
RELEASE THE KRAKEN

bumerangi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Joku tuossa yllä esitti että pelaajien palkanmaksuissa olisi ollut jotain merkittäviä ongelmia, minkä takia pelaajia ei tarjota.
Onko tästä todellakin jotain näyttöä?

Koska kyllähän Vuoren scouttaus rapakon takana on ihan paikallaan, kun miettii että eivät ne agentitkaan joukkueen tarvetta ajattele kun pelaajiaan tarjoavat ympäri palloa. Tarpeena ja motivaationa on mahdollisimman hyvät rahat.
Kyllä kuulostaa paremmalta se että joku on paikan päällä katsomassa sopivia pelaajia, kuin se että "iso" agetti lähettää meille "hyvän" ja "motivoituneen" pelurin, jolla on täysin parantunut polvivamma.

Kyllä hankinnoista on ihan positiivinen maku, kun kuitenkin tiedettiin kauden lähtöasetelmat, ettei mestaruudesta pelata.
Kolme selkeää vierastappiota on paska homma mutta viime alkukausi kului kuuden pelin mittaisessa tappioputkessa nimimiehillä, paska homma sekin. Katsotaan mihin nyt päästää, meneekö kuusi rikki.

Vuosi sitten oltiin sijalla 13, nyt pari pykälää ylempänä. Jee. Eikö.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Try-outissa on katsos sellainen heino juju, että jos pelaaja epäonnistuu, hänet on helppo potkaista ensimmäiseen junaan ilman velvoitteita. Eipä näistä try-out miesten epäonnistumisista mitään haloota kannata nostaa.
Eli tammikuulle voidaan hyvin mennä try-out miesten epäonnistuessa vuorollaan, mutta kummiskiin voidaan sanoa jottei hankinnat ole epäonnistuneet? Kyllä ne pistemenetykset ovat edelleen voimassa, vaikka try-outtilaiset lähtevät pois.
 
#nuorijanälkäinen #jälleenrakennus
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy