Semir Ben-Amor Jokereissa

  • 365 721
  • 956

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
Miten voi olla että koko maailma on Ben-Amoria vastaan? JOUKKUEENA VOITETAAN JA JOUKKUEENA HÄVITÄÄN.

Miksei esim: poliisi tutki Melartin yksipuolista päällekarkausta jonka kohteena oli Jarkko Ruutu? Siinä mies löi toista miestä nyrkillä naamaan, ja tapahtuma täyttää poliisinkin mielestä pahoinpitelyn tunnusmerkit.

Kyllä, joukkueena voitetaan ja joukkueena hävitään, mutta pitäisikö Ben-Amorin ja mahdollisen käskyttäjän sijasta Jokereitakin rankaista ja syyllistää joukkueena? Mielestäni ei. Tällaisissa tapauksissa nimenomaan pitää löytää syyllinen tai syylliset ja tuomita heidät, ja samalla tietysti jättää tuomitsematta ne, jotka eivät ole mitään väärää tehneet.

Se, mitä sanoit Melartista yms., taas pitää täsmälleen paikkansa. Kummankin joukkueen ylilyönteihin syyllistyneet pitää tuomita asianmukaisesti ja tilanteen mukaisin rangaistuksin.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
- Veikkaan, että ennen kauden alkua Ben-Amor on siirtynyt Mestikseen tai ulkomaille tai lopettanut uransa.

Minä veikkaan että Poliisi ei nosta pahoinpitelysyytettä, Semir pelaa kauden loppuun Jokereissa kärsittyään suhteellisen pienen pelikiellon ja vaihtaa maisemaa kauden päätteeksi.

EDIT. Ja siinä sivussa tekee 8 häkkiä kauden aikana.
 

Derrick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ben Amor taisi tuossa antaa näyttöjä leijona paitaa varten. Muistaako kukaan kun Mikkoa ja kumppaneita leipoi kuonoon joku venäläinen isokokoinen rontti.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Apinalla kilahti, Peltosella ei juurikaan ollut osaa eikä arpaa ja Semiri paukuttaa gorillamaisesti nassuun. V*ttu mitä touhua, en paljoa tähän mennessäkään arvostanut Semiriä ja jotenkin tälläinen ei edes yllätä. Joo joo hieno taistelija ja tietenkin hieno mies.

Toivottavasti Jokerien paidassa ei pelaa enään yhtäkään peliä, tämä on vain oma mielipiteeni ja vaikka tykkään ylilyönneistä niin raukkamaisuudet tuomitsen täysin.
 

laredo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sipoon Wolf, Malaga, Barcelona, työväen ampujat
Minä veikkaan että Poliisi ei nosta pahoinpitelysyytettä, Semir pelaa kauden loppuun Jokereissa kärsittyään suhteellisen pienen pelikiellon ja vaihtaa maisemaa kauden päätteeksi.

EDIT. Ja siinä sivussa tekee 8 häkkiä kauden aikana.

Näinhän se menee. Tässähän tulevat wanhat ajat mieleen, Gagnon etupäässä. Ylilyöntihän tuo toki oli, ei siitä mihinkään pääse, mutta kerrankos sitä jääkiekossa. Ja vihoviimeiset sormella osoittelijat tulevat kyllä sieltä brändikiekon parista. Täytyypä sanoa, että Semirin arvostuksen sijaan putoavat pointsit Hifk:n leirin puolelta. Urheilupuolella hävitään ja haetaan tappeluja. Kun niissäkin hävitään -> hakeudutaan poliisin puoleen. Tulee ihan mieleen nämä "arabivallankumoukset", missä kaduille rynnii kaiken maailman protestoijat mellakoimaan ja valtaapitäviä syrjäyttämään. Sitten kun saadaankin "isän kädestä" aletaan piipittää amnestylle ja muille puiden halaajille "they are shooting women and children".
ps. Gagnonin kaudella juhlittiin mestaruutta
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
En usko, että joudut näkemäänkään. Ilman sarvia ja hampaita uskon, ettei Ben-Amorin enää liigassa pelaa.
Keskustelupalstalla kun ollaa niin hyvä, että on mielipiteitä. Kuitenkin fakta on se, ettei Ben-Amoria olla minnekään lähettämässä eikä mies ole itse lähdössä.

Joukkueena tosiaan mennään vaikka pystymetsään! Juuri näin se pitää ollakin. Jatkossa pitää olla vain fiksumpi ja käydä edestäpäin Melartin ja Liivikin päälle ja jättää taitopelaajat rauhaan. Missään nimessä ei saa jatkossakaan palata "kananmunat kainalossa-linjalle."
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vain ja ainoastaan turhaa vaahtoamista. ja kukkahattutätien lepyttelyä.
Kukkahattutäti-kortti alkaa olla aika väsynyt tilanteessa, jossa vastustajan taitopelaaja murjotaan syyttä sairaalakuntoon(?). Toki tässä tilanteessa ei saa unohtaa muita "rikollisia", mutta kyllä tuo B-A:n tempaus oli jotain todella vastenmielistä.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
- Veikkaan, että ennen kauden alkua Ben-Amor on siirtynyt Mestikseen tai ulkomaille tai lopettanut uransa.

Tässä on mielestäni vahvasti liioittelun makua. Jokereissa Ben-Amor ei välttämättä tule alkavan kauden jälkeen enää jatkamaan, mutta jos vain peli kulkee niin aika varmasti löytää uuden työnantajan liigan sisältä. Luulisin että Ben-Amorin teko unohtuu parin vuoden sisällä muiden kuin HIFK-fanien keskuudessa, kunhan vastaavanlaisia temppuja tai muita sikailuja ei tule enää lisää.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Toki tässä tilanteessa ei saa unohtaa muita "rikollisia", mutta kyllä tuo B-A:n tempaus oli jotain todella vastenmielistä.

Ne on jo unohdettu. Puolet tämänkään palstan porukasta ei edes tiedä mistään Salmen rötöksistä. Harmittaa vitusti joukkueen puolesta, että meistä tehtiin syyllisiä tähän. Siksi Keklun asiallinen esiintulokin vituttaa, koska IFK pystyy ja on jo ottanut uhrin aseman tässä mikä heille ei todellakaan kuulu.
 

KiksoniK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Oi lätkä mihin menet? Brändiä vedettiin kakkoseen niin fyysisesti, kuin pelillisesti. Rehellisesti, ilman värilaseja tämä ei kuulu jääkiekkoon tapahtui pelissä aikaisemmin mitä tahansa. Harmittaa helvetisti niin Villen, kuin fanien puolesta. Diggaan Semiriä helvetisti, mutta tämä Peltosen pahoinpitely ei kuulu jääkiekkoon. Raja ylittyi siinä vaiheessa, kun toinen ei pysty millään tavalla puolustamaan itseään, vaan on iskusäkkinä... Hyi, hyi ja toivotaan Villelle pikaista paranemista.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Puolet tämänkään palstan porukasta ei edes tiedä mistään Salmen rötöksistä.
No mitä se Salmi teki ja kuka Jokereiden pelaaja makaa lasaretissa sen seurauksena? Ilmeisesti olit pelissä ja näit läheltä, kuin siitä noin tuohtunut olet tai sitten sinulla on asiasta videomateriaalia?
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Laitanpa tänne nyt oman mielipiteeni.

Itse en Semiriä tuomitse. Sen tekee ne, joille siitä maksetaan (liigan kurinpito-osasto) sekä jeesustelijat.

Olen toki myös sillä kannalla että pelikielto on ihan paikallaan ja toivottavasti kaukalon puolella hommalle saadaan sinetti yhdellä puhtaalla tappelulla, jossa IFK-pelaaja X kohtaa Ben-Amorin. Ihannetilanteessa se olisi Peltonen itse, mutta ihan Villen itsensä kannalta en tämän toivo toteutuvan.

Tilannetta voisi käydä läpi vaihe vaiheelta hidastusta kelaillen, mutten tee sitä koska versioita löytyy jo ihan tarpeeksi ympäri jatkoaikaa.

Ben-Amoriin viittaavaa kohtuutonta ajojahtia en ymmärrä enkä hyväksy. Iltapäivälehdet revittelee otsikoita tyyliin "Jokerit-roisto hyökkäsi viattoman Leijonat-ikonin kimppuun - Katso tästä Ville Peltosen uran kohokohdat ja maajoukkue-meriitit!" Myöskään pahoinpitelysyytettä en ymmärrä. Käsiteltäköön tapaus ensin kurinpitoelimien toimesta ja jos jotakuta ei tuomio miellytä, niin sitten voi kukkahattutädit tehdä omat johtopäätöksensä asiasta.

Kaukalossa nähtiin ylilyöntejä puolin ja toisin. Helppo toki tehdä koko kansan Peltosesta täysin viaton marttyyri ja Jokereista väkivaltainen rosvolauma Ben-Amoreineen.

Uskon että tilanne ei ollut puhdas käskytys eikä myöskään puhtaasti Semirin henkilökohtainen ratkaisu. HIFK:n tekemiset näyttelivät myös suurta roolia tässäkin tapauksessa. Rapatessa roiskuu ja siksi Ben-Amor saa pelikieltonsa.

Minä en kuitenkaan Semiriä lynkkaa, vaan toivon että mies tekee paluun jokerinuttuun pelikieltonsa jälkeen entistä ehompana ja taistelee rymistellen entiseen malliin.

Peltoselle vilpittömästi pikaisia paranemisia!
 
Luulisin että Ben-Amorin teko unohtuu parin vuoden sisällä muiden kuin HIFK-fanien keskuudessa, kunhan vastaavanlaisia temppuja tai muita sikailuja ei tule enää lisää.

Minä uskallan veikata, että kymmenen vuoden päästä tämä päällekarkaus tulee olemaan ainoa asia, jonka Ben-Amorin pelaajaurasta muistan. Ville Peltosen urasta sen sijaan tulen silloinkin muistamaan lukuisia muitakin juttuja. En ole HIFK-fani.
 

Haas

Jäsen
Suosikkijoukkue
- HPK mutta liiga yleensä
Koodisto?

SBA:n kohtalosta - onko meillä ennakkotapausta?

Miten Toni Sihvoselle kävi T. Ruudun -tapauksen jälkeen?
Pelasiko Suomessa? Liigaa vai Mestistä?
Vai siirtyikö heti kiellon kärsittyään pois Suomesta?
Muistaako kukaan?

Mitä Söderholm tarkoitti "koodistoa rikottiin yhdessä tapauksessa" Hesarissa - missä tämä "koodisto" on esillä?
 
SBA:n kohtalosta - onko meillä ennakkotapausta?

Miten Toni Sihvoselle kävi T. Ruudun -tapauksen jälkeen?
Pelasiko Suomessa? Liigaa vai Mestistä?

Aivan loistava vertaus hei! Entä miten kävi Jaroslav Otevreliin kohtalokkain seurauksin törmänneille JYP-pelureille? Pelasivatko Suomessa? Liigaa vai Fazer-liigaa?
 

basswood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No mitä se Salmi teki ja kuka Jokereiden pelaaja makaa lasaretissa sen seurauksena?

Se että Melart ei onnistunut Ruudun kohdalla tekemään pahempaa vahinkoa tai se että Moses tuli väliin Filppulaan kohdistuneessa hyökkäyksessä ei todellakaan voi olla tuomioita annettaessa vapauttava tekijä. Eli toivottavasti siellä Poliisitalolla tutkitaan koko ottelutallenne eikä hätäistä 30sec pätkää missä koko kansalta jo lynkkaustuomioin saanut Ben-Amor suorittaa täysin ylimitoitetun voimannäyttönsä.

Sanotaan vielä kerran: Semirin teko oli päivän selvä ylilyönti jollaisia ei tule hyväksyä. Pelikielto, mikä se ikinä tulee olemaankaan, on täysin oikeutettu ja toivon vilpittömästi että Peltonen on pian kunnossa ja että kyseisenlaisia tilanteita ei enää koskaan tarvitse todistaa. Toivon kuitenkin myös että koko peli tutkitaan myös Liigan toimesta eikä lakaista tätä ongelmaa pelkästään Ben-Amorin niskaan vaikka Semir/Jokerit onkin helppo syntipukki tällä hetkellä kun kohu tilanteen ympärillä on mediassakin on paisunut jo nykyisiin mittasuhteisiinsa.

edit. Ainoastaan pysäytettyä kuvaa tarjolla toisesta tapahtuneesta, kun Jokerit ei ymmärrettävistä syistä halunnut ottelukoosteessa tapahtumilla mässäillä. Linkki vie iltalehden sivuille.
 
Viimeksi muokattu:

Haas

Jäsen
Suosikkijoukkue
- HPK mutta liiga yleensä
Aivan loistava vertaus hei! Entä miten kävi Jaroslav Otevreliin kohtalokkain seurauksin törmänneille JYP-pelureille? Pelasivatko Suomessa? Liigaa vai Mestistä?


Kertokaas miten vertaisitte tuota Toni Sihvosen tapausta tähän SBA:n tapaukseen. Tahallisuus? Seuranneet loukkaantumiset? Rangaistukset?

Kaikki lienevät sitä mieltä että case Otevrel oli valitettava vahinko.
Voihan toki olla, että voit perustella että T. Sihvosen tapaus todella oli vahinko. Aika pitkä pelikielto siitä muistaakseni seurasi.

Oma muistini ei riitä, arvostan valistuneita vastauksia.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Uskon että tilanne ei ollut puhdas käskytys eikä myöskään puhtaasti Semirin henkilökohtainen ratkaisu. HIFK:n tekemiset näyttelivät myös suurta roolia tässäkin tapauksessa. Rapatessa roiskuu ja siksi Ben-Amor saa pelikieltonsa.

Mikä on sitten tuo "epäpuhdas" käskytys ja jos ei ollut taas yksin miehen oma ratkaisu, niin kuka/mikä ajoi hänet tuohon ratkaisuun, että rupesi Peltosta hakkaamaan kesken oman ylivoiman, tilanteessa, jossa Peltonen on ns. kärkikarvaajana Jokerien yv-haussa?

Nyt tuossa IL:n haastattelussa mies itse toteaa, että "Pahoittelen tapahtunutta. Ville on loistava pelaaja. En toivo hänelle mitään pahaa. Toivottavasti kaikki on kunnossa", ja että "Se oli spontaani reaktio". Ensin vetää jäällä kaveria kunnolla turpaan ihan puskista ja sitten juttelee niitä näitä haastattelussa.

Tää Semir tuntuu aika vaaralliselta kaverilta. Pitäisköhän sille tehdä joku tarkempi kuupan tutkimus, jos kerran kesken pelin tulee tuollaisia spontaaneja reaktioita, jotta ne ei sitten jatkossa enää pahene. Ilman, että kukaan ulkopuolinen provosoi tuollaiseen tekoon.

Tosin onhan tuolla kaupunkien kaduillakin sattunut näitä tapauksia, että ilman mitään syytä on esim. puukotettu vastaantulijaa jne.

Kyllä tämä nykymaailma on vaarallinen paikka ihmisen elää
 

Wäinö#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
Kertokaas miten vertaisitte tuota Toni Sihvosen tapausta tähän SBA:n tapaukseen. Tahallisuus? Seuranneet loukkaantumiset? Rangaistukset?

Kaikki lienevät sitä mieltä että case Otevrel oli valitettava vahinko.
Voihan toki olla, että voit perustella että T. Sihvosen tapaus todella oli vahinko. Aika pitkä pelikielto siitä muistaakseni seurasi.

Ihan eri juttuhan toi Sihvosen niitti oli. Haki T. Ruutumaista vastapalloniittiä keskialuella, mutta ohi meni pahoin seurauksin. Syitä miksi piti välivuoden en osaa sanoa.
 

-STR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitä Söderholm tarkoitti "koodistoa rikottiin yhdessä tapauksessa" Hesarissa - missä tämä "koodisto" on esillä?

Tämä kommentti oli Söderholmilta täydellinen aivopieru. Muka vain yhdessä tapauksessa rikottiin koodistoa? Hei kotiinpäin vedetään tottakai, mutta jotain rajaa.
Liivik antoi Väänäselle vapareita kolmantena miehenä, Salmi löi maassa olevaa Jokeria ja Melart yritti pahoinpidellä viattoman(siis kyseisessä pelissä) Jokeri pelaajan.

Arvosteleeko kaikki todella vain seurauksia, vai onko "murhayritys" ihan okei, jos ei kerta pahemmin sattunut.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Tämä kommentti oli Söderholmilta täydellinen aivopieru. Muka vain yhdessä tapauksessa rikottiin koodistoa? Hei kotiinpäin vedetään tottakai, mutta jotain rajaa.
Liivik antoi Väänäselle vapareita kolmantena miehenä, Salmi löi maassa olevaa Jokeria ja Melart yritti pahoinpidellä viattoman(siis kyseisessä pelissä) Jokeri pelaajan.

Arvosteleeko kaikki todella vain seurauksia, vai onko "murhayritys" ihan okei, jos ei kerta pahemmin sattunut.

Saamieni tietojen mukaan (lähteenä kentällä ollut pelaaja) Ruutu ainakin tiesi että kohta tulee. Oli nimittäin aloituksessa se miehelle kerrottu. Mutta kun ei vastaa niin ei vastaa.

Taitaa jäädä Semirin viimeinen peli ikimuistoiseksi. voi olla että mies uhrataan ja pelit jää tähän. Ja uhrauksella siis tarkoitan valmentajien edestä. Ei tuon selvempää käskytettyä noutoa voi olla.

Hämmenttävästi rakensivat vielä Ossi ja Rita suojan eteen että saa Semir takoa rauhassa.
 

Danko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Columbus Blue Jackets
Mikä on sitten tuo "epäpuhdas" käskytys ja jos ei ollut taas yksin miehen oma ratkaisu, niin kuka/mikä ajoi hänet tuohon ratkaisuun, että rupesi Peltosta hakkaamaan kesken oman ylivoiman, tilanteessa, jossa Peltonen on ns. kärkikarvaajana Jokerien yv-haussa?

Nyt tuossa IL:n haastattelussa mies itse toteaa, että "Pahoittelen tapahtunutta. Ville on loistava pelaaja. En toivo hänelle mitään pahaa. Toivottavasti kaikki on kunnossa", ja että "Se oli spontaani reaktio". Ensin vetää jäällä kaveria kunnolla turpaan ihan puskista ja sitten juttelee niitä näitä haastattelussa.

Tää Semir tuntuu aika vaaralliselta kaverilta. Pitäisköhän sille tehdä joku tarkempi kuupan tutkimus, jos kerran kesken pelin tulee tuollaisia spontaaneja reaktioita, jotta ne ei sitten jatkossa enää pahene. Ilman, että kukaan ulkopuolinen provosoi tuollaiseen tekoon.

Tosin onhan tuolla kaupunkien kaduillakin sattunut näitä tapauksia, että ilman mitään syytä on esim. puukotettu vastaantulijaa jne.

Kyllä tämä nykymaailma on vaarallinen paikka ihmisen elää

Suora käskytyshän menisi niin että valmentaja antaa tarkkaan valitulle pelaajalleen tarkkaan valitun kohteen, joka pitää "hakea pois". Siihen ei jää tilaa spontaaneille reaktioille. Päätettävissä vain se, miten homman hoitaa.

Fiktiivisenä pohdinta tämä, mutta onhan valmennus saattanut penkin takana ääneen sanoa, että "ei meiltä noin vain pelaajia pois haeta" tai "Osataan mekin tätä peliä pelata" (viitaten Melart-Ruutu kärhämään). Silloin Semir saattanut päätellä mitä tehdä, valmennuksen rohkaisemana. = Epäsuora käskytys (sinun termi).

Täytyy tässä muistaa että Ben-Amor on 30-vuotias jo useamman kauden sm-liigaa pelannut kokenut kehäkettu, jolta ei ole vastaavia ylilyöntejä ikinä ennen nähty. Siksi vaaralliseksi rikolliseksi ja vitun mamuksi jne. leimaaminen on väärin. (En viittaa tällä sinuun HMenthal).

EDIT. Ja vaikka Semir ei takuulla halunnut Peltosta sairaalakuntoon hakata, niin nuo haastattelun sanat ovat kyllä Semirin suuhun laitettuja.
 

Flip#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hämmenttävästi rakensivat vielä Ossi ja Rita suojan eteen että saa Semir takoa rauhassa.
Tätä on kyllä vaikea uskoa mitenkään suunnitelluksi. Pelaajat reagoivat noin, kun näkevät tappelun alkaneen. Estävät ylimääräisiä menemästä mukaan. Tässä tapauksessa jälkeenpäin on tietysti helppo sanoa, että tuosta oli tappelu kaukana, mutta kentällä asiat tapahtuvat aika paljon nopeammin. Dumarien tehtävä on sitten hoitaa päällekarkaajat pois uhrin kimpusta. Lisäksi tuohon duuniin olisi varmaan löytynyt Ridan tilalle joku toinen pelaaja, jos ihan suunnitellusta toiminnasta olisi ollut kyse.
 

-STR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Saamieni tietojen mukaan (lähteenä kentällä ollut pelaaja) Ruutu ainakin tiesi että kohta tulee. Oli nimittäin aloituksessa se miehelle kerrottu. Mutta kun ei vastaa niin ei vastaa.

Aah, no jos on kerta etukäteen ihan sanottu, niin sittenhän se on ihan okei.
Vai onko sittenkään?
Liivikiltä voi kysyä siitä vastaamisesta.
Rudi vei Melartia talutusnuorassaan ja hankki Jokereille arvokkaan yv:n. Ja johtomaalin. Rudi hoiti hommansa täysin oikein lauantaina. Tätä lisää.

Lähtökohtaisesti Jokerit kuitenkin pelaa kuitenkin sarjasta riippuen pisteistä ja voitoista. Eikä knockouteista tai takedowneista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös