Semir Ben-Amor Jokereissa

  • 366 256
  • 956
Ja missä kohtaa sanon että olisin ylpeä?

Oli miten oli, niin ei tätä Jokerit-HIFK pelleilyä voi enää jääkiekoksi sanoa. Taitaa tältä lajilta moni junnupelaaja jäädä tulematta.

Itselläni on 2 ja 5 vuotiaat lapset. Kumpikaan ei saa tulla jääkiekko-otteluun koska se ei ole sopiva paikka lapselle. Harmi. Käydään kyllä katsomassa koripalloa ja käsipalloa.

SM-liigan pitäisis mätkäistä Semirille loppukauden pelikielto ja muille tappelijoille myös tuntuvat pelikiellot. Nämä 1-2 ottelua ei ole mistään kotoisin.

HIFK pelleilee, Jokerit teurastaa. Viikonlopun teema: Tulitte jonossa, lähditte pinossa. Ja brändin kapteenikin voisi seuraavalla kerralla vastata puhelimeen, eikä vaan leikkiä ihmispiñata. Te nämä päällekarkaukset aloititte ja ovat jo perinnettä siellä, joten nauttikaa nyt oman hedelmän katkeransuloisesta mausta. Toivottavasti Villen pää ei kauhean kipeä ole ja mies on nopeasti taas rikollislaumansa johdossa, ota vaikka pari aspiriinia. Turhaan vikisette, vaikka se toki huvittavaa luettavaa onkin. :)

Ben-Amor vääntää syyskuussa kultaiselta noutajalta niskat.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
SM-liigan pitäisis mätkäistä Semirille loppukauden pelikielto ja muille tappelijoille myös tuntuvat pelikiellot. Nämä 1-2 ottelua ei ole mistään kotoisin.

Liigalla ei pitäisi olla valtuuksia antaa pelikieltoja tämän päiväisen ottelun tapahtumista. ET:n matsit pelataan IIHF:n alaisuudessa.

edit. voin olla väärässäkin...
 
Viimeksi muokattu:

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Miksei Ilari sitten heti eilisen matsin alkuun yrittänyt hakea Jakkea ulos samalla tyylillä (ja lopputuloksella)?

Kyllä minä yhdistin tämäniltaisen Melartin tempun vain ja ainoastaan tuohon eiliseen taklaukseen, jossa Pakarinen loukkaantui.
Eilisessä matsissa Ilari haki IFK-maalin lähistöllä Ruutua melkeinpä ensimmäisessä vaihdossaan. Siitä vähän eteenpäin ja Lamberg lopetti puhtaalla taklauksella liiat tanssihalut siltä illalta. Ja lopputuloshan oli oikeastaan sama: Rudi antoi rukkaset. Tänään Melart oli saanut ohjeet hakea Ruutu vaikka väkisin, mutta eihän se väkisin onnistu.

Mielestäni molemmat jengit voisi vähän rauhoittaa tilannetta, vaikka Semirin päänahka tuntuukin tällä hetkellä kovin halutulta IFK-leirissä. Jos VP sai jotain isompaa vammaa tuosta, sen kyllä ymmärtää. Mutta on niitä kovempiakin telomisia joskus saatu sovittua ja näin katkaistu kostokierre.

Muutamat kirjoittelijat molemmin puolin voisivat tarkastella sitä oman pään sisältöä vähän kriittisemmin. Enkä nyt tarkoita Pärdeä.
 

BrxA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Huutonaurua julleille. Oon tänään saanut jopa YV:llä jullilta viestin että Benin kausi kestää alle ottelun. Brändi who?

Lainaan vanhaa viestiä tarkoituksella nostaakseni asian esille. Minä myös sain julleilta YV viestin parin oman viestini perusteella. Alkaa kavereita vissiin todella hajottaa tää ylivoima!
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Onko tämä Semirin ja Villen välinen voimainmittelö tarttunut jonkun kameraan eli olisiko videota jossain nähtävillä?
 

JussiAn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, Ducks & Rangers
Lainaus:
P.R. 33 kirjoitti:
Heti ensimmäiseksi totean että en ole peliä nähnyt.
Jullit ovat tulleet tunnetuksi näistä pelleilyistä jo vuosikaudet. On järjestetty noutoja jo vuosikymmeniä. Yleensä siinä vaiheessa kun ovat ottaneet jo matsissa kuokkaan. Silloin ovat yleensä haukkumassa vastustajan pelaajia mikki hiiriksi jne. Luulevat että joku oikeasti enää pelkää jotain isoa ja pahaa brändiä. Ovat oikeuttaneet tekonsa milloin milläkin tekosyyllä.

Mutta kun saavat itse selkäänsä ja maistaa omaa lääkettään, ovat ylivoimaisesti eniten itkemässä siitä kuinka heitä on kohdeltu kaltoin. Olen todella pitkään ihmetellyt, että IFK:n tähtipelaajat ovat saaneet olla rauhassa kaikkien näiden temppujen jälkeen. Brändin pelkäämisen aika on ollut ohi jo ajat sitten ja tänään Jokerit näytti että jos tälle linjalle (Melarthan tuon aloitti) lähdetään niin mites se menikään? Härifrån tvättas ;) Sitä saa mitä tilaa.

Ben-Amorin temppu on siltikin tuomittava, koska en ymmärrä näitä koskaan, teki näitä kuka pelaaja tai mikä joukkue tahansa. Mutta kuten totesin, olen ihmetellyt että jullit eivät ole joutuneet jo paljon aikaisemmin näiden tekojen kohteeksi, huomioden heidän oma pelkurisikailuhistoriansa. Ben-Amor teki väärin ja sikamaisesti, mutta nyt ainakin se on osoitettu julleille, että muutkin pystyvät sikailemaan jos paikka tulee. Se ei ole enä pelkästään "brändin" yksinoikeus.

Nämä seikat huomioiden, yhdenkään IFK-fanin on turha itkeä pätkääkään. Parempi olisi mennä tällä kertaa häntä koipien välissä nuolemaan haavojaan ja miettimään että onko tällaista käytöstä alunperinkään ollut järkevää ruokkia omalla toiminnallaan, jos itse ei sellaista kestä?


Paikalla olleena, pakko todeta, että uskomaton matsi. Melart aloitti koko paskan. Semirin motiivit Peltosen telomiseen pimeän peitossa, mutta muun HIFK-lauman toimet eivät jätä selittelyn sijaa. Tappeluita haettiin, niitä saatiin. Molemmat koutsit pihalle ja peli muutenkin yhtä sekamelskaa. Pelillisesti Jokerit valovuoden edellä nordiksen apinalaumaa. Toivottavasti Peltonen on kunnossa, mutta muuten en tunne yhtään sympatiaa IFK:n muita vatipäitä kohtaan. Melart, Jokela, Salmi, Mitä vittua?

Liivik sai mitä kerjäsikin. Rehti 1vs1 matsi joka päättyi siihen kun Rudi selätti räppäävän idiootin. Brändi? Who? #crylikeabitch #Justicedepartment #Buhuuhuu

Paikan päällä olleena täysin samaa mieltä. Ymmärrän, ettei pelaajia pidä tuolla lailla kohdella, mutta miksi IFK faneilta unohtuu, että ihan samalla lailla IFK pelaajat kohtelevat vastustajansa pelaajia? En ymmärrä IFK fanien valittamista kun joku pelaakin "IFK:n sääntöjen" mukaan, heitä vastaan...
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
mutta miksi IFK faneilta unohtuu, että ihan samalla lailla IFK pelaajat kohtelevat vastustajansa pelaajia?.
Tuo "HIFK saa sikailla, muut eivät"- ajattelu on sitä, mitä siellä kutsutaan "perinteiksi" ja "brändikiekoksi". Sen takia sitä on kai turha yrittääkään ymmärtää.
 

Raatelurakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Liverpool, Jokerit.
Lainaus:





Paikan päällä olleena täysin samaa mieltä. Ymmärrän, ettei pelaajia pidä tuolla lailla kohdella, mutta miksi IFK faneilta unohtuu, että ihan samalla lailla IFK pelaajat kohtelevat vastustajansa pelaajia? En ymmärrä IFK fanien valittamista kun joku pelaakin "IFK:n sääntöjen" mukaan, heitä vastaan...

HIFK hävisi, kaiken niin myllyt kuin matsinkin, siitähän se joidenkin fanien vinkuminen johtuu. Sillä he eivät ole tottuneet tuollaiseen menoon missä isoja kissoja painetaan berberiin niin pelillisesti kuin fyysisestikin, siitä moiset traumat.

Mitä Semirin tempaukseen tulee, niin katselen kaikki klipit mitä käsiini saan ennen kuin muodostan mielipiteeni tapahtuneesta Peltosen pieksemisestä. Sitä tosin ihmettelen että missä välissä Peltosesta tehtiin herrasmiespelaaja? Kyllähän Villellä aina on ollut nuo konnuudetkin hallussa vaikka ei niitä aivan samalla tavalla viljelekkään kuin Ruutu esimerkiksi.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Väärin. Kyllä se teidän Jakke sen eilen aloitti. Jos näihin ei puututa kuittaamalla, niin tulee enemmän vaan tuhoa, kun tuolla yhdellä sekopäällä ei ole mitään kunnioitusta liigan muita pelaajia kohtaan.

Mihin tämä raja nyt vedetään sitten, että kuka aloitti? Nyt kun Salmi on Ben-Amorin takia käynyt meidän pelaajan kimppuun, niin saako joku kostaa hänelle sen vai miten tämä menee?
 

Puscutractori

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
HIFK hävisi, kaiken niin myllyt kuin matsinkin, siitähän se joidenkin fanien vinkuminen johtuu.

Matsin IFK hävisi - ja paljon muutakin, mutta vaatii todellista asiaan vihkiytymistä ja videoiden kelaamista löytää joku häviäjä noista myllyistä. Siinä ottelussa, jota olin katsomassa, nyhjättiin muutama lyhyt tappeluntapainen, joissa joku taisi jossakin kohdin saada muutaman pienen osuman.

Toisaalta ehkä on hyväksikin, että näistä myllyistä tuli talvisodan kaltainen win-win-tilanne, jossa kaikki osapuolet voittivat - toiset vain vähän eri tavalla kuin toiset.
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
No sepäs se, eli miksi niitä tanssikutsuja ei uskalleta vastaanottaa silloin, kun niitä tulee. Kas siinä meillä ihmetyksen aihe.

Sitten kun Melart oppii luistelemaan ja tekemään jotain hyödyllistä kentällä, saattaa Rudi jopa vastata tanssikutsuun. Mitä järkeä taaplata jonkun puujalka-Melartin kanssa parin minuutin jälkeen? Ja Juurihan Rudi tappeli Liivikiä vastaan muistutuksena, että tällaista on kyyti, jos tanssiin lähtee.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ruutu taklaa sääntöjenvastaisesti Pakarista joka joutui kyseisestä taklauksesta sairaslistalle -> Melart koittaa hakea Ruutua tanssiin maksamaan eilisestä, tuloksetta, 5+20.
Ben-Amor hyökkää Peltosen kimppuun josta tuloksena 5+20 ja Peltonen sairaslistalle.

Eli mistäs tämä koko homma lähti liikkeelle? No Ruudusta tietty, mutta itse suurin pelle kentällä oli Ben-Amor. Kun Melart haastoi Ruutua niin itsellä ei ollut mitään sanottavaa siihen kun, että taas Melart epäonnistui. Ei saanut Ruutua mukaan tappelemaan. Mitään semmoista ei ollut tapahtunut mikä selittäisi yhden pellen sekoilut. Kukaan Narri-kannattaja ei voi sanoa, että itseppä kerjäsitte ja sitä saa mitä tilaa jne, koska kentällä oli vain yksi pelle! Teidän Ben-Amor. Ja noi Lämsän kommentit on ihan perseestä, "Me tultiin pelaa jääkiekkoa". No vittu siltä se näyttikin jos tarkoitus tässä lajissa on hakata maassa makaava pelaaja tajuttomaksi.

Ben-Amor, tervetuloa Nordikselle 13.9 ellet ole pelikiellossa.

Ruudulle ja Liivikille kiitokset rehdistä 1vs1 tappelusta, noin ne asiat kuuluu hoitaa.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
HIFK hävisi, kaiken niin myllyt kuin matsinkin, siitähän se joidenkin fanien vinkuminen johtuu. Sillä he eivät ole tottuneet tuollaiseen menoon missä isoja kissoja painetaan berberiin niin pelillisesti kuin fyysisestikin, siitä moiset traumat.

Noh, joskus tulee dunkkuun, joskus ei. Ei me hardcore IFK-fanit nyt sentään mihinkään lallipartis-aikoihin olla jumiuduttu :)

Iso käsi niille faneille, jotka Semirin tempun tuomitsee, koska siinä ei järkevää pointtia takana ollut. Jakke on Jakke, mutta en kyllä ymmärrä miksi tämä IFK-ikoni ei ota tanssikutsua vastaan silloin kun sellanen tulee. Pelkääkö Melartia (ei pelissä, mutta mahdollisessa hanskaamisessa)? Tämä oli jo kolmas vetäytyminen Jakelta.

Fyysisesti IFK:lla on hyvin pullat uunissa. Katseet siirtyy valmennukseen enemmänkin. Miten käyttää voimaa oikein. Ehkä IFK:lta kuitenkin puuttuu se kibbrennan, joka oikean aidosti irrottaisi semirin ja jaken pään vaikka yhtäaikaa tarpeen tullen.
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
(1)Ruutu taklaa sääntöjenvastaisesti Pakarista joka joutui kyseisestä taklauksesta sairaslistalle -> (2)Melart koittaa hakea Ruutua tanssiin maksamaan eilisestä, tuloksetta, 5+20.
Ben-Amor hyökkää Peltosen kimppuun josta tuloksena 5+20 ja Peltonen sairaslistalle.

Eli mistäs tämä koko homma lähti liikkeelle? No Ruudusta tietty, mutta itse suurin pelle kentällä oli Ben-Amor. Kun Melart haastoi Ruutua niin itsellä ei ollut mitään sanottavaa siihen kun, että taas Melart epäonnistui. Ei saanut Ruutua mukaan tappelemaan. Mitään semmoista ei ollut tapahtunut mikä selittäisi yhden pellen sekoilut. (3)Kukaan Narri-kannattaja ei voi sanoa, että itseppä kerjäsitte ja sitä saa mitä tilaa jne, koska kentällä oli vain yksi pelle! Teidän Ben-Amor. Ja noi Lämsän kommentit on ihan perseestä, "Me tultiin pelaa jääkiekkoa". (4)No vittu siltä se näyttikin jos tarkoitus tässä lajissa on hakata maassa makaava pelaaja tajuttomaksi.

1. Ja kärsi siitä rangaistuksen edellisessä pelissä.
2. Ei Melart kysynyt mitään. Hyökkäsi takaa päin ja alkoi murjoa (kentän toinen pelle)
3. Eikö? Melart kävi kuin päätön kana Rudin kimppuun matsin alussa. Salmi pistää poikkaria Filppulaa päin takaa (pelle).
4. Mitä kohtaa et ymmärtänyt. 01.09.2012 Jokerit tuli pelaamaan Hartwall-Areenalle jääkiekkoa, kunnes yksi vajaalla aivotoimilla käyvä puujalka hyökkää Rudin kimppuun. Sen jälkeen peli ei ollut enää vain jääkiekkoa.
 

Ben_D

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chris Simon
Eihän nämä SM-Liigan nobodyt mistään pelin kirjoittamattomista säännöistä mitään ymmärrä. Harvoin jos koskaan näkee, että NHL:ssä fyysinen pelote menee takomaan vastustajan jäässä makaavaa tähtipelaajaa nyrkeillä. Isot pojat hoitavat asiat keskenään tai ainakin jonkun tanssiin edes vähän kykenevän kanssa.

Harmi kun SM-Liigassa ei kukaan osaa kunnolla tapella (Ruutu NHL urallaan ainakin osasi, mutta ei ole näemmä kovinkaan halukas enään). Ben-Amor karisti jokaisen vastustajan silmissä viimeisetkin kunnioituksen rippeet. Todellinen lammas.

Ei Mannheimin tai Ingolstadtin joukkeissa olis ketään kanukkia, joka opettaisi Semirille vähän tapoja?

Ehkä IFK:lta kuitenkin puuttuu se kibbrennan

Näinpä. Ei näitä herroja tänne kannata raahata...ekat myllyt ja 5 peliä sivussa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
1. Ja kärsi siitä rangaistuksen edellisessä pelissä.
2. Ei Melart kysynyt mitään. Hyökkäsi takaa päin ja alkoi murjoa (kentän toinen pelle)
3. Eikö? Melart kävi kuin päätön kana Rudin kimppuun matsin alussa. Salmi pistää poikkaria Filppulaa päin takaa (pelle).
4. Mitä kohtaa et ymmärtänyt. 01.09.2012 Jokerit tuli pelaamaan Hartwall-Areenalle jääkiekkoa, kunnes yksi vajaalla aivotoimilla käyvä puujalka hyökkää Rudin kimppuun. Sen jälkeen peli ei ollut enää vain jääkiekkoa.

1) Ja Pakarinen kärsii siitä edelleen. Lievä rangaistus vastustajan telomisesta?
2) Tiesi varmaan ettei tämä kumminkaan tätä tule hyväksymään, kumminkin Melartilla oli syynsä ( kyykkäykset, monet likaiset taklaukset ), Ben-Amorilla ei.
3) Tämä tapahtui Ben-Amor tilanteen jälkeen, jossa varmasti haluttiin viestittää, että ei teidän ykkösjätkätkään ole koskemattomia! Muuten tätä ei varmasti olisi tapahtunut piste.
4) Jokerit tulivat pelaamaan jääkiekkoa yhtä pelaajaa lukuunottamatta joka päätti laittaa yhden HIFK pelaajan lisää lasarettiin. Oliko Ben-Amorin toiminta sinusta oikein?
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Rehdit tappelut eivät ole pahasta. Esim Ruutu ( aika yllättävää ) ja Liivik hoitivat tappelunsa hienosti ja rehdisti. Ben-Amor tapaus ei ollut tappelu vaan jotain ihan muuta. Kyllä tästä pitäisi tulla tuntuva pelikielto.

Taitaapi olla että ET matsista ei voi tulla ainakaan liigapelikieltoa. Semiriltä kyllä typerä ylilyönti. Tappelut kuuluvat lajiin, pahoinpitelyt eivät. Toivottavasti Peltonen on ok. Toisaalta vaikkapa Melartin hakatesssa olisi voinut käydä myös loukkaantuminen. Ei se vaadi kuin yhden kunnolla osuneen iskun.
 
Viimeksi muokattu:

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Jakke on Jakke, mutta en kyllä ymmärrä miksi tämä IFK-ikoni ei ota tanssikutsua vastaan silloin kun sellanen tulee. Pelkääkö Melartia (ei pelissä, mutta mahdollisessa hanskaamisessa)? Tämä oli jo kolmas vetäytyminen Jakelta.
Kuinkahan monta kertaa tämä pitää toistaa, että menee perille:

Jarkko Ruutu on pelillisesti tärkeä mies Jokereille.

Ilari Melart ei ole tärkeä mies pelillisesti IFK:lle.

Piste.
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
1) Ja Pakarinen kärsii siitä edelleen. Lievä rangaistus vastustajan telomisesta?
2) Tiesi varmaan ettei tämä kumminkaan tätä tule hyväksymään, kumminkin Melartilla oli syynsä ( kyykkäykset, monet likaiset taklaukset ), Ben-Amorilla ei.
3) Tämä tapahtui Ben-Amor tilanteen jälkeen, jossa varmasti haluttiin viestittää, että ei teidän ykkösjätkätkään ole koskemattomia! Muuten tätä ei varmasti olisi tapahtunut piste.
4) Jokerit tulivat pelaamaan jääkiekkoa yhtä pelaajaa lukuunottamatta joka päätti laittaa yhden HIFK pelaajan lisää lasarettiin. Oliko Ben-Amorin toiminta sinusta oikein?

Melart saa olettaa mitä tahtoo. Se ei poista sitä faktaa, että on raukkamaista hyökätä takaa päin ilman haastamista. Se tekee Melartista Pellen isolla P:llä. Mitä sitten, vaikka Salmen tilanne tapahtui Ben-Amorin tilanteen jälkeen? Poistaako se jotenkin Salmen teon raukkamaisuutta ja tyhmyyttä? Ben-Amor on tehnyt itsestään pellen, pellekiintiö on siis täynnä? Ei. Myös Salmi on pelle. Ja voin aivan varmasti sanoa, että Ben-Amor tuli areenalla pelaamaan lätkää. Erinäisistä tuntemattomista syistä Semir hyökkäsi Peltosen kimppuun. En tietenkään pidä jäässä olevan pelaajan takomista hyväksyttävänä.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Taitaapi olla että ET matsista ei voi tulla ainakaan liigapelikieltoa.

Mikäli Kaulasuojaa on uskominen niin kyllä voi:

Kaikkien Suomen kamaralla käytyjen virallisten jääkiekko-otteluiden erotuomariraportit menevät kansainvälisen jääkiekkoliiton ohjeen mukaan Suomen jääkiekkoliiton (liigapeleissä liigan) käsiteltäväksi. Jääkiekkoliiton antama pelikielto on voimassa kaikissa Suomessa pelattavissa otteluissa, niin SM-liigassa, harjoitusotteluissa kuin European Trophyssäkin.

Pitkä pelikielto lienee Semirillä edessä. Onko muuten tällaisista päällekarkauksista Suomen kaukaloissa olemassa muita esimerkkitapauksia kuin case Lähteenmäki?
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
2) Tiesi varmaan ettei tämä kumminkaan tätä tule hyväksymään, kumminkin Melartilla oli syynsä ( kyykkäykset, monet likaiset taklaukset ), Ben-Amorilla ei.

Kerros lisää näistä Ruudun monista likaisista taklauksista? Eilen sellainen ilmeisesti nähtiin, mutta muita? Äläkä vaan sano, että "ryntäys" Granlundiin

Tänään meni yli ja rumasti. Meni molemmilla joukkeilla, mutta Hifkfanien on tekopyhänä ihan turha jeesustella itse aloittamiaan turpakäräjiä, joissa tosiaan molemmilla meni yli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös