Selviytyjät Suomi

  • 446 397
  • 2 195

Trekolmestar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä se nyt näemmä meni niin, että tuomariston enemmistö oli jo etukäteen päättänyt, että Paul ei ainakaan kisaa voita. Olisivat ilmeisesti äänestäneet vaikka Hitleriä mieluummin. Vikin tietyllä tavalla ymmärrän, koska hänet Paul kolikoineen pudotti, mutta luulin radiopersoonan arvostavan taitavaa pelaamista enemmän kuin saunakaveruutta. Sanna ja Helmeri… edelleen mitä v**tua? Annoitte äänenne kiukuttelevalle prinsessalle, joka enemmistön turvin liihotteli jatkoon kerta toisensa jälkeen ja pudotti teidät sen enemmistön suojissa.
 
Suosiota nuo tyypit kerjäävät. Itse äänestän jaloilla eli ainakin itse lopetin Helmerin seuraamisen eri kanavissa tähän. Meni maku kyseiseen tyyppiin.
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
K-P Kyrön sanoin, amatöörien puuhastelua. Kaikki tarvittava oikeastaan tässä ketjussa jo sanottu loppuratkaisusta, mutta olihan helvetin laimeaa. Jenkki-versiossa ei ikinä olisi vastaavaa tulosta päässyt syntymään, vaikka olisi sama finaalikaksikko ollutkin.

Kyllähän tätä silti vielä jaksaisi yhden kauden vuodessa katsoa, kunhan vain noita jaksoja tiivistettäisiin ja jätettäisiin nämä puoli-julkkikset pois.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Risa

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Ensi alkuun kyllä korpesi tämä äänestys kovasti. Mutta sitten aloin miettimään ja kyllä tuo Shirly taisi sittenkin olla paras selviytyjä. Hän sai kaikki muut tekemään asiat puolestaan, mutta onnistui silti vaikuttamaan hyvältä tyypiltä useimpien silmissä.

Yksin hän ei varmaan olisi selvinnyt päivääkään tuolla viidakossa, mutta eihän hänen tarvinnutkaan. Osasi hyödyntää kaikkien muiden hyvyyttä ja heikkouksia. Selvästi tulevaa poliitikkoainesta.

Paul ei tässä onnistunut, vaan vaikutti varsinaiselta superihmiseltä, joka ei muita tarvitse. Ei hänelle tosin annettu oikein mahdollisuuksiakaan, mikä kyllä sarjaa katsoessa tuppasi ärsyttämään. Ehkä hänen olisi sittenkin pitänyt valita Eveliina finaaliin, kun ainakin minulla oli tunne, että Eveliinan käärmemäisyys oli useamman kilpailijan taholta huomattu, kuin Shirlyn. Mutta tässä palataan taas siihen, että Shirly onnistui juonimaan itsensä finaaliin ja edelleen vaikuttamaan hyvältä tyypiltä noille muille. Huippuselviytyjä!

No jaa, en kyllä pysty näkemään Shirlyssä selviytyjää saati huippuselviytyjää. Paul oli liian hyvä, jonka vuoksi yksilövaiheessa lähes kaikki liittoutuivat häntä vastaan. Shirly sen sijaan oli liittoutuneista riittävän surkea jotta häntä ei koettu uhkana vaan pidettiin mukana. Shirlyn äänestäminen voittajaksi osoitti ainakin minun mielestä vain noloa katkeruutta ja huonoa häviäjyyttä, kun parempi pelaaja vei kuin pässejä narussa kilpailuissa, taktikoinnissa ja selviytyjätaidoissa. Ei edes putoamisen jälkeen "ollut miestä myöntää" tappiotaan, vaan äänestettiin liittouman jäsen voittoon.
 

Rush

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Mitenkä se Paul kehtasi riistää varman voiton Even käsistä? Tätä ei hän voi sallia, eikä sallinutkaan. Siksi hän teki kaikkensa ennen loppuäänestystä vakuuttaakseen juryn siitä, että Paul oli se julma ihminen, joka pahoitti kerran Even mielen. Siitä Heikkikin kimpaantui ja tivasi vastausta Paulilta. Tai sitten Eve suoraan käski Heikkiä.



 
Viimeksi muokattu:

Flagger

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Columbus Blue Jackets
Shirleyn voittohan vastaa aika lähelle sitä kun edellisellä kaudella olisi puuronkeittäjä Marianne äänestetty Krisun edestä voittajaksi. Helmerille ja Sannalle kymmenen lampaanpersettä, muiden äänestyskäyttäytymisen voin jotenkin ymmärtää.
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Top-10 lähti asetelmasta, jossa kuuden henkilön iso liitto, joka muodostui Shirly–Eve–Heikki -trion vahvasta liitosta ja Helmeri–Viki duon kombosta. Sannaa kuljetettiin myös siinä mukana, vaikka kukaan ei tainnut häntä liittolaisenaan pitää. Ja juuri tämän asetelman mukaisesti jengi äänesti.

Vaikka Paul sai Jon-Jonin ja Eijan tavallaan avukseen (ja Tuulin voittajaäänestyksessä), niin aika mahdoton paikka tuo oli, kun iso liitto päätti äänestää no matter what jonkun jäsenensä voittajaksi, olipa tämä sitten tehnyt mitä vain.

Tavallaan ymmärrettävää, mutta hemmetin tylsä ja pikkumainen päätös, saivatpa nyt sitten sanottua, että jee, pelattiin hyvin, saatiinhan me se Paul ulos. Kuten , muillakin niin Helmerin, Vikin ja Sannan suuntaan kääntyy moittiva katseeni. Ehkä he sitten kokivat kolikoiden määrän epäreiluksi ja syyksi omalle putoamiselleen, eikä sitä todellista syytä, eli SHE (Shirly Heikki Eve) -porukan puukotus.

Eniten ärsyttää, että Paulin syytettiin pelanneen muiden tunteiden kustannuksella, mutta sekö ei ole sitä, että haukkuu yksin kaikkia vastaan kitkuttelevan juonittelevan mukamas epäreilusti enemmistöä vastaan. Eli jos enemmistö haluaa, niin Paulin olisi pitänyt äänestää itseään heimoneuvostossa ja jättää käyttämättä kolikot ja voittamatta koskemattomuuden, kun kerran enemmistö tai Eve hänet ulos haluaa...
 

Nick Neim

Jäsen
Viki siellä Karvisen Instassa vakuuttelee, että äänestys ei johtunut katkeruudesta tai kostosta, vaan yksinkertaisesti siitä, että Shirly pelasi 36 päivää tuota peliä hänen mielestään paremmin kuin Paul.

Ohjelman leikkaajalle kyllä heti kenkää, koska meni sitten leikkaamaan ne kaikki Shirlyn uroteot kokonaan pois ohjelmasta.
 

Kaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Jets, Green Bay, ENCE, Tazen ARTA-viha
Perus Suomi-selviytyjät loppu, ei arvosteta oikeaa selveitymistä, terveiset Kim Heroldilta. Jenkkilässä kisaajatkin osaa tän paremmin eikä vittu kaverit voita.
 

iRobot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Olisi hienoa kyllä kuulla argumentit Vikiltä sille, miten Shirly pelasi paremmin. Tämä ei kuitenkaan voittanut yhtäkään skabaa, ei tv-kuvien perusteella oikein sopeutunut leirielämäänkään vaan oli yleensä ensimmäisenä valittamassa esim. kylmyyttä. Ja pää ei muutenkaan kestänyt muiden pelaamista. Se, että sulla natsaa ihmisten kanssa ja olet sosiaalisesti etevä ei ole hyvää pelaamista. Ainoa kunnon peliliike oli Helmerin ulosäänestys.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Risa

ReijoRotta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Metsänreuna since 1975!!
Voi helvetti että vieläkin kihisee, ei ole reality mennyt ennen näin tunteisiin! Turhaan sitä Shirlyä somessa suolataan, kohteena pitäisi olla ne Shirlyä äänestäneet perkeleen lampaanperseet.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Risa

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Koulukiusaus on siististi cool! Sama maku jäi itsellenikin että korporaatio siellä oli päättänyt että Paul ei tätä voita koska se on nörtti ja ärsyttävä ja mennään tönii sitä ens välkällä ja mee sä Viki kastelee sen pipo lavuaarissa hihihihii ja sä Heikki sano sille et oot ruma hihihihihii.

Shirly voitti tekemättä yhtään mitään missään vaiheessa, muuta ku juttelemalla mukavia ja koulukiusaamalla toki varsin ansiokkaasti. Tajuan joo että katkera-Eve nyt ei tietenkään Paulia äänestä, eikä kiusaajaprinsessojen talutusnuorassa ollut pölvästi-Heikki, ja ehkä just toi kiusaajaprinsessojen romuttama, Tukholma-syndroomasta kärsivä Sannakin jotenkin menee järkeen, ”ollaanhan kavereita silti vielä ku te ootte niin suosittuja, vaikka haukuittekin mua ja heititte mut bussin alle epäreilusti ja selvisin hengissä vain koska en osannut solmia kengännauhoistani pitävää hirttosolmua, niin rakastan teitä, oottehan te vitosluokan cooleimmat muijat mun kavereita vielä joooooookoooo”. Mutta miks vitussa Viki ja Helmeri eivät äänestäneet pelin parasta tyyppiä, Paul teki sen mitä Helmeri yritti mutta paremmin, mutta Helmeri ei arvostanut. Ja Vikillä kai meni sitten tunteisiin kun tuli Paulin uunottamaksi, ja halusi kanssa kuulua yhä koulukiusauskorporaatioon ja estää sen vitun nörtin voiton.

Tuuli, Eija ja Jon-Jon saa puhtaat paperit, ja Paul, ja Shirly kanssa, ei se nyt sen syy ole että muut oli kanssa samanlaisia koulukiusaajia kuin hän. Heikki on syyntakeeton, siihen ei tarvii mitään mielentilatutkimuksia, ja Eve rikoskumppani, hänessä nyt oksetti vain tuo saapas-Heikin usuttaminen kyselee jostain itkuista, muuten teki mitä pitikin. Mutta Sanna, Viki, Helmeri: menkää lumeen seisomaan. Pilasitte kaiken. Menen ihan just twitteriin haukkumaan teidät kaikilla keksimilläni rasistisilla ilmaisuilla, koska olen aikuinen ja osaan tehdä eron telkkarissa näytettävän hassuohjelman ja reaalimaailman välillä.

Je suis Paul!
 
No voihan vittu. Yhtä oikeudenmukainen lopputulos kuin jos vaikka 2016 junnukisoissa Suomi olisi finaalissa tuomittu häviämään Venäjälle siperialaisten poropaimenten katugallupin perusteella 5-4. Paulilta kaikkien aikojen nousujohteinen turnaus, teki eniten maaleja varsinaisella peliajalla, kykeni kairaamaan voittoja kuilun partaalla jatkoerissä, ja hävisi lopulta lapaselle.

Edit. En kuuntele jatkossakaan Vikin radio-ohjelmia, sen verran pölvästiksi hän paljastui. Odotin että olisi osannut antaa arvostusta kunnon pelaamiselle. Scoottaamista en myöskään tule katsomaan youtubesta tai mistään muualtakaan, enkä osta lapsilleni potkulautaa ikinä, kiitos Helmerin.
 

No Look Pass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Ainakin Paul onnistui estämään Even voiton. Se jääköön hänen tärkeimmäksi uroteokseen. Upea kisaaja ja aito voittaja. Erikoisesti kyllä käännettiin päälaelleen tuo kiusaaminen ja puukotus.

Ehkä miehestä on lähtökohtaisesti helpompi uskoa pahaa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Risa

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Olipas valtaisa pettymys, menee samaan laariin Big Brothetin kanssa.

Toivottavasti Sanoma-konserni ei tee kumpaakaan sarjaa enää jatkossa.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Olipas samankaltainen tunne kun Suomi voitti naisten maailmanmestaruuden, tai eipä voittanutkaan. Koko naisten kiekolle olisi ollut jättimäinen buusti kun kerrankin voittaja olisi ollut muu kuin Kanada tai USA. Noh, se siitä.

Tää selviytyjät meni kyllä tunteisiin. Porukka kerta kerran jälkeen täysin avoimesti yrittää sairaanloisella käytöksellä yhtä ihmistä savustaa. oikeasti ahdisti jopa katsoa.

Paul selätti kaikki haasteet, tuli hylättyjen saarelta ja onnistui tuulimyllyjä vastaan täydellisesti. Se, että tuomaristo ei antanut Paulin voittaa, kertoo heistä kaiken. Mitä Paulin olisi voittoon pitänyt tehdä ? mitä hän olisi voinut tehdä paremmin. On tuo nyt saatana kisa jos sitä ei voi reilulla pelillä voittaa.

Eve Sirley, Viki, Heikki. Pelaamisen taakse ette voi mennä. Annatte kasvot koulukiusaamiselle, ihmisten alistamiselle. Hävetkää oikeasti.

Tsemppiä Paul. Oli terapiaan joutunut kuvausten jälkeen enkä ihmettele.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Huh, onneksi jäi tämä kausi kokonaan katsomatta. Vitutti jo Kulvituus-Heroldin ennalta-arvattava finaalitappio ja nyt taisi tulla ihan eri kaliiberin kliimaksi. Tän Vikin olen muutamia kertoja nähnyt telkkarissa ja arvasinkin että on ihan täys nynnerö.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Hienosti Shirley voitti tekemättä yhtään mitään. Samaan hengenvetoon voisi sanoa, että aika munaton toi viimeinen tehtävä, eikös se yleensä ole ollut pidempi ja vaativampi rata kuin tuollainen perus parin eri jutun yhdistelmä.

Sinänsä ei Shirleyn voitto häiritse ihan nyt niin paljoa. Ainakaan se Eve ei voittanu, se olisi mennyt tunteisiin. Toki ärsyttää, kuten täällä onkin jo mainittu, että selvästi haluttiin vaan näyttää Paulille, ei väliä kuka oli häntä vastassa. Se on tämän ohjelman akilleen kantapää, jutuista päätelleen etenkin Suomi-versioissa. Joku Helmerikin tuomaristossa sanoi, että arvostaa Paulin pääsyä finaaliin asti. Miten hän sitten Shirleytä voi arvostaa vielä enemmän? Ei mitenkään, vaan voitto oltiin jo sovittu ennen äänestystä.

Itselle nämä olivat lähes kaikki jo nyt "taviksia". Loppuun asti jääneistä tiesin ennakkoon vain Vikin radiojuontajana, Helmerin BB:stä ja Heikin irokeesistaan.
 

johnnywee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Mitenkä se Paul kehtasi riistää varman voiton Even käsistä? Tätä ei hän voi sallia, eikä sallinutkaan. Siksi hän teki kaikkensa ennen loppuäänestystä vakuuttaakseen juryn siitä, että Paul oli se julma ihminen, joka pahoitti kerran Even mielen. Siitä Heikkikin kimpaantui ja tivasi vastausta Paulilta. Tai sitten Eve suoraan käski Heikkiä.




Totta muuten! Se Heikin kysymys oli täysin suoraan Even käskemänä tehty. Tuli mieleen, että voisiko tuossa juontaja/joku muu ulkopuolinen kommentaattori osallistua grillauksiin mukaan? Eli heittää vähän sitä objektiivista näkökulmaa väliin ja oikoa pahimpia älyttömyyksiä?

Tosiaan, liitto ei vain halunnut Paulin voittavan ja se on aivan sama kuka liitosta olisi Paulin vieressä istunut niin sille olisi mennyt. Shirlylle hatunnosto siitä, että hän osaa kyllä vastata kysymyksiin sen verran juonikkaasti, että heikommat uunot perääntyvät. Paulin analyysi oli kyllä suht hyvä, että Shirlya tavallaan pelättiin henkisesti heimossa ja siksi kukaan ei missään vaiheessa häntä uskaltanut äänestää.

Jon-Jon aloitti hyvin Shirlyn haaston, mutta koulukiusaaja sai alle minuutissa miehen näyttämään alistuvalta koiranpennulta, joka melkein pyysi olemassaoloaan anteeksi.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Paul selätti kaikki haasteet, tuli hylättyjen saarelta ja onnistui tuulimyllyjä vastaan täydellisesti. Se, että tuomaristo ei antanut Paulin voittaa, kertoo heistä kaiken. Mitä Paulin olisi voittoon pitänyt tehdä ? mitä hän olisi voinut tehdä paremmin. On tuo nyt saatana kisa jos sitä ei voi reilulla pelillä voittaa.
Minusta näytti myös, että tuo porukka oli oikeasti agitoinut itsensä uskomaan, että Paul ratsasti vain kolikoillaan. Enemmän tuli kuitenkin koskemattomuuksia kisoissa, ja kaikki muut karkotussaarelaiset piti myös kisoissa päihittää, että kolikoihin pääsi käsiksi.

Ei selviytyjät ole reilu peli, eikä sen pidä sellaiseksi muuttuakaan. Voittajan pitäisi olla kuitenkin edes juonikas pelaaja. Shirly ei ollut yhtään mitään, paitsi juurikin se kiusaava pissis. Ja sen ison liiton toiminta kyllä ihan aidosti sisälsi paljon näitä klassisen kiusaajaköörin toimintatapoja. Tuo lopun äänestyksessä yhtä pitäminen oli yksi näistä.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Ensi alkuun kyllä korpesi tämä äänestys kovasti. Mutta sitten aloin miettimään ja kyllä tuo Shirly taisi sittenkin olla paras selviytyjä. Hän sai kaikki muut tekemään asiat puolestaan, mutta onnistui silti vaikuttamaan hyvältä tyypiltä useimpien silmissä.

Yksin hän ei varmaan olisi selvinnyt päivääkään tuolla viidakossa, mutta eihän hänen tarvinnutkaan. Osasi hyödyntää kaikkien muiden hyvyyttä ja heikkouksia. Selvästi tulevaa poliitikkoainesta.

Paul ei tässä onnistunut, vaan vaikutti varsinaiselta superihmiseltä, joka ei muita tarvitse. Ei hänelle tosin annettu oikein mahdollisuuksiakaan, mikä kyllä sarjaa katsoessa tuppasi ärsyttämään. Ehkä hänen olisi sittenkin pitänyt valita Eveliina finaaliin, kun ainakin minulla oli tunne, että Eveliinan käärmemäisyys oli useamman kilpailijan taholta huomattu, kuin Shirlyn. Mutta tässä palataan taas siihen, että Shirly onnistui juonimaan itsensä finaaliin ja edelleen vaikuttamaan hyvältä tyypiltä noille muille. Huippuselviytyjä!

Missä sun oikeudenmukaisuus? Älä hyvä mies lähde järkeilemään paskasta terästä. Tälläisen roolimalliperheenkö haluaisit jättää perinnöksi. Paul teki käytännössä mahdottomasta mahdollisen selviytymällä tuosta via dolorosasta maaliin ja keksit syitä miksi absoluuttinen paras ei ole paras?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Rush

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Jotenkin vielä kuvaavaa, että Shirley ei ollut edes parhaimpia tuosta heidän liitostaan, vaan heidätkin eliminoitiin jo ennen häntä ja silti vaan voitti. Kai se toikin jotain taitoa tai tsägää vaatii.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös