Selviytyjät Suomi

  • 445 694
  • 2 195

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Loistavaa Paul!

Helpompi vastustaja vielä finaaliin. Shirlyn voittoa ei voi perustella oikein mitenkään.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tuntuupa hyvälle kun Paul sai passittaa Even katsomon puolelle. Evellä toki vielä pari ääntä takataskussa, joilla pahimmassa tapauksessa pääsee ratkaisemaan voittajan. Paulillehan tuo voitto kuuluu, ei kahta sanaa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Risa

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Vähän rupesi jo jännittämään, kun Paul laittoi niitä tikkaita aluksi väärin päin, mutta onneksi oli varaa siihen. Heikki antaa ehkä äänensä Shirlylle ja Eve antaa 2 ääntä Shirlylle. Saa nähdä, että miten muut äänet menevät. Toivottavasti Paul voittaa, mutta voi olla aika tiukka äänestys, jossa Even 2 ääntä saattavat ratkaista.
 

Nemonieminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Isles
Tää kisa osoitti koko Selviytyjät-kisan systeemin paskuuden. Aika iso pettymys ja Heikin sekä Even itkeminen yököttää. Viki, Sanna ja Helmeri arvostavat selkeästi vaan saunakavereita :(
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Laitoin tonne Ruutu+-ketjuun nämä mielipiteeni:
Harvinaisen tyhmää sakkia noi tämän vuoden kisaajat. Aika turhaan tuolla kisattiin, kun ei niillä lopulta ollut mitään merkitystä.

Mä olen jotenkin vieläkin ihan sanaton tosta Evestä. Että hän on siis itkenyt siellä leirissä ja Heikki pistää Paulin koville Even tunteilla pelaamisesta? Joko ohjelman leikkaus on todella epäonnistunut tai sitten Evellä on jotain isompaa häikkää korvien välissä. Ja Heikki uskoo kaiken, koska Eve itkee? Mitä helvettiä?


Mä koen, että Paul-”viha” oli niin syvää ja kokivat oman uunoutensa niin nöyryyttävänä, että se oli pakko nyt kostaa tai nokittaa. Pääsivät sanomaan viimeisen sanan nyt näin. ”Mehän sanottiin, et me ei haluta sun voittavan. Etkä voittanut, koska me päätettiin niin”.

Ei kovin kypsää. Eikä varsinkaan miehekästä.

Keskustelua käydään nyt varmaan enemmän täällä, niin
 

johnnywee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Kysymykset neuvostossa olivat täysin munattomia ja pahin oli Sannan "mä ymmärrän" Shirlyn selityksiin. Väärin meni, toivoin että Sanna ja Viki olisivat kääntyneet Paulin kelkkaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Rush
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyi vittu. Siis oikeasti, hyi helvetti mikä farssi.

Luulin, että joku Vikikin olisi arvostanut Paulin pelisuorituksia ja selviytymistä, mutta ilmeisesti ne kolikot otti vieläkin tunteisiin.

Ja Heikki. Vässyköiden vässykkä. Vielä tuomaristossakin kyselee Paulilta, että onko paha mieli, kun on aiheuttanut Evelle niin paljon pahaa mieltä.

Ihan vitun paska fiilis tästä päätöksestä. Vitun vässykät. Toivottavasti edes hävettää, kun katsovat nyt ohjelmaa jälkikäteen.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Huh huh, onneksi Paul ei voittanut!
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Luulin, että Sanna ja Helmeri olisivat äänestäneet Paulia. Se olisi riittänyt Paulin voittoon. Shirly vielä kutsui Paulia mister kultakolikoksi lopputenttauksessa. Heikki kysyi Paulilta, että miksi sinä itketit Eveä. Väärä henkilö voitti, mutta onneksi tuo on vain peliä.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Tämä lopputulos pahensi mun krapulaa. Aivan saatananmoinen farssi. Ei pitäisi tosi-tv ohjelma mennä näin pahasti tunteisiin, mutta epäoikeudenmukaisuus ja toisen systemaattinen mustamaalaus ja kiusaaminen ottaa päähän.
 

Styge

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens, änärin suomalaiset
Eve oli vaan niin kova kilpailija, että varmisti hotellihuoneessa, ettei pojat vahingossakaan äänestä väärin. Paremmin pelattu.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Skaba on skaba ja voi sen voittaa kai sitten näinkin. Paul olisi todellakin ansainnut voittonsa. Shirly ei ansaitse sitä viharyöppyä, jonka aivan takuuvarmasti tulee somessa saamaan niskaansa tämän seurauksena.

Tämä kausi oli kyllä heikoin selviytyjät Suomi ihan kirkkaasti, mitä tähän asti on ollut. Ainoastaan Paulin tarina kantoi tätä ja piti homman loppuun asti mielenkiintoisena. Muuten oli jotenkin niin väsynyttä menoa ja kunnon persoonia ei tällä kertaa oltu saatu mukaan. Tämä lopun äänestys vielä jotenkin teki tästä ihan täyden pannukakun.

Onko seuraavasta kaudesta kuulunut vielä mitään? Jos semmoinen tulee, niin toivottavasti mukaan saadaan värikkäämpi porukka ja kovempia kisaajia.
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Shirley on ehkä paskin mahdollinen voittaja tästä sakista. Olisipa edes Eve voittanut koska hän on sentään pärjännyt kisoissa jotenkuten sekä ollut pääpiruna juonimassa saarella.

Paul on kuitenkin oikea selviytyjä sanan kaikissa merkityksissään. Sääli että hänelle jäi luu käteen taistelusta huolimatta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös