Selviytyjät Suomi

  • 445 789
  • 2 195

johnnywee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Ehdottomasti jengin olisi pitänyt pelata Krisu pois, mutta ohjelman kannalta tietysti olisi ollut kohtuullisen tylsää katsella jotain "naisten liiton" touhuamista viimeisissä jaksoissa. Joku Marianne, Suvi, Sara kolmikko viimeisenä olisi ollut aikamoinen antikliimaksi.

Mutta fakta on se, että kyllähän Krisu oli pelin älykkäin, taitavin ja vahvin kisaaja joten olisi ollut pienoinen vääryys jos voiton olisi napannut kuka tahansa muu.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Hieman kyllä naurahdin Nikon toteamuksesta, että mitä muuta Marianne teki kuin murskasi puolukoita. Tuntui että tässä loppuosassa sarjaa nainen oli kuin naulittu siihen puulankulle murskaamaan puolukoita. Aina kun joku Mariannen kanssa jutteli, hän istui puulla murkaamassan niitä. Siis vaikka juuri oltaisiin tultu kisailusta, tai herätty, tai mitä ikinä. Jäiköhän hän murkaamaan niitä kuvausten jälkeenkin.

Kristian ansaitsi voiton ja aina näitä siivelläliitäjiä harmillisesti riittää sarjaan, jotka eivät halua kovia kisailijoita äänestää pois mahdollisuuden tullen, kun ovat niin mukavia henkilöitä. Yleensä ne ovat juuri nämä "äitihahmot".

Hyvä kausi kuitenkin ja Suomi paikkana yllätti kyllä todellakin positiivisesti. Hieman jopa harmittaa ettei täällä jatketa
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Oles
Suosikkijoukkue
Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
Olen ilmeisesti ainoa, jolle tuo Kristianin touhu menee jo yli. Ollaan niin rehellistä ja puhutaan asioista suoraan ja korostetaan miten näyttää koko elämälle keskisormea. Ei oikein jaksa tuollaista öyhötystä.

Siis onhan Krisu hiipuva jäänne vanhan maailman äijäilystä. Vetosi selkeästi netissä ja somessa tiettyyn miestyyppiin. Kyllä tuokin saa mielestäni loppuun elää. Nuo akimanniset jo poimittiin pois.

Samoilla linjoilla yllälainattujen kanssa. Kristian ei välttämättä ole suoranainen kiusaaja, mutta hänessä on paljon epäempaattisia piirteitä. Usein suoruus kertoo enemmän käytöstapojen puutteesta ja itsekeskeisestä luonteesta kuin jostain ihailtavasta piirteestä. Niin kuin Zaywest kirjoittaa, ei ole yllättävää, että tuonkaltaista hahmoa ihaillaan tietyissä piireissä.

Kisan alussa olin välittömästi heittämässä Joalinia hiuksista vttn, ei tuolla lapsia tarvita. Hän kuitenkin osoittautui sitkeäksi, taitavaksi ja henkisesti vahvaksi, erittäin hieno suoritus.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Ei muutaku Farmiin seuraavaks ja Kristian ensimmäisenä Suomen tosi-tv:n ”kolmen kullan klubiin”.

Krisu on joskus aikaisemmin kertonut kiinnostuksesta Farmiin osallistumiseen eli ei todellakaan ole kaukaa haettua, jos sinne vielä lähtee mukaan.

Itselleni farmi on suurinpiirtein ainoa tosi-tv ohjelma mitä en ole katsonut juuri ollenkaan. Mikäs siinä olikaan se homman ydin? Äänestetäänkö siinä jotenkin, että kuka tippuu seuraavaksi vai onko joku kisa sitä varten? Ajattelin vain, että melko hankalaksi saattaa mennä Krisun skabat sellaisissa ohjelmissa, missä tiputaan pois äänestämällä. Jos voitto on vain omissa käsissä, niin kyllähän Krisu sen farminkin veisi. Krisu varmaan osaa ihan muuten vaan lypsää lehmiä ym.
Sorry farmi offtopikki.
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Myyrä on Farmin ohella toinen ohjelma missä voisin Krisun nähdä. Varmaan voittaisi Tanssii Tähtien Kanssakin, jos siihen osallistuisi. Onko muita pitkäkestoisia kilpailullisia ohjelmia, jossa on julkisuudesta tunnettuja kilpailijoita?
 

Cloaca Maxima

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Onko muita pitkäkestoisia kilpailullisia ohjelmia, jossa on julkisuudesta tunnettuja kilpailijoita?

Eduskunta.

Muutama sananen vielä menneestä kaudesta tuotannollisesta näkökulmasta - tiivistämisen varaa olisi ja reilusti. 1,5 tunnin jaksot on liian pitkiä ja mukaan mahtuu siksi liikaa epärelevanttia höttöä. Leikkauksen avulla katsojia viedään tarkoituksellisesti täysin harhaan, vaikka mielenkiinnon kannalta olisi parempi yrittää pitää mielikuvat mahdollisimman kaksijakoisina. Kai tällä haetaan sitä shokki-wau efektiä sitten.

Ja ennenkaikkea Mäkkärin pökkelöäkin pökkelömpi esiintyminen heimoneuvostossa, jossa jokaisen äänen kohdalla luodaan pitkä ja dramaattinen katse sekä toistetaan sata kertaa, että monesko ääni seuraavaksi lasketaan. En tajua miksi tuo on pitänyt toteuttaa noin, ihan hirveää katsottavaa. Jenkit tekee tämänkin paremmin.
 

Jonde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Itselleni farmi on suurinpiirtein ainoa tosi-tv ohjelma mitä en ole katsonut juuri ollenkaan. Mikäs siinä olikaan se homman ydin? Äänestetäänkö siinä jotenkin, että kuka tippuu seuraavaksi vai onko joku kisa sitä varten? Ajattelin vain, että melko hankalaksi saattaa mennä Krisun skabat sellaisissa ohjelmissa, missä tiputaan pois äänestämällä. Jos voitto on vain omissa käsissä, niin kyllähän Krisu sen farminkin veisi. Krisu varmaan osaa ihan muuten vaan lypsää lehmiä ym.
Sorry farmi offtopikki.

Ei ole äänestyksiä Farmissa ennen voittajan valintaa. Jokaisessa jaksossa farmilla on torppari ja hän valitsee kaksintaisteluun joutuvan kilpailijan. Tämä valittu henkilö saa sitten valita vastaansa kenet tahansa muun, paitsi torpparin. Tämä jälkimmäinen taisteluun valittu henkilö saa sitten valita aiheen, jossa kaksintaistelussa kilpaillaan. Aiheet on tieto, taito ja voima.

Farmissa siis periaatteessa pystyy itse vaikuttamaan, että putoaako pois vaiko ei. Vaikka olisi jokaisessa kaksintaistelussa mukana.

Krisu pärjäisi varmasti hyvin tuossakin formaatissa.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Hyvä kausi kuitenkin ja Suomi paikkana yllätti kyllä todellakin positiivisesti. Hieman jopa harmittaa ettei täällä jatketa

Tänne pitäs tuoda ulkomailta tekeen survioria.. olisi aika erilaiset olot, esim pitkät valosat yöt, joka on tunnetusti ulkomaalaiselle vaikeaa nukkumisen kannalta. Hyttyset ja tosiaan tunnetko marjat tai sienet. Vesi on kylmää jne.

joo, ja toisaan Haaparannan puolellahan noi saaret on, että ruotsia oikeasti.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV




Hyvää läppää Nikolta ja Krisulta. Temppareihin ei ole lähdössä, mutta kilpailureality hattutempun aikoo tehdä eli onko se sitten se Farmi. Voittosummasta on verojen jälkeen alle 20k tullut tilille.

Farmiinhan tuo lähetti jo "hakemuksen", eli viikolla julkaistussa haastattelussa kertoi, että farmi kiinnostaa ja on vahvuusalueella.
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Mielellään näkisi toisenkin kauden Selviytyjiä suomalaisissa maisemissa, mutta mieluusti ilman julkkiksia. Paljon mielenkiintoisempaa olisi seurata kun osallistujilla ei olisi mitään ennakkotuttavuuksia ja katsojilla ennakkokäsityksiä kilpailijoista.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Juontaja-Juuso kertoi kuulumisia saarelta. Jotkut viereisen saaren julkkishenkilöt nyt eivät kiinnosta ketään, mutta mainitsi samalla, että tulevalla kaudella nähdään amerikkalaisesta versiosta tuttuja elementtejä. Mitä ne sitten ikinä ovatkaan, alkuperäisen fanit voivat heittää ilmoille. Pienen spoilin antoi ja mainitsi, että kaudella nähdään seuraava asia:

"Uutena lisäyksenä nähdään myös juontajan oma henkilökohtainen suosikki, hylättyjen saari eli exile island."

 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
kaudella nähdään seuraava asia:

Tää on hyvä twisti, jos alkuaikojen tapa HII sijainnista, tai vihjeestä sisällytetään. Mutta taktisena elementtinä jokatapauksessa mielenkiintoinen, kun kuka joutuu/lähetetään paljastaa linjoja ja kun joutuu oleen pois sosiaalisesta juonittelusta hetken, parnoija lisääntyy... hyvähyvä
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Mitä jenkkiversiosta mukaan voisi ottaa on tämä Legagy Advantage (mikä se nyt voiskaan olla)

Siellä on ollu idolin kumoajaa, toisen äänen varastaminen neuvostossa, idolin pelaus äänien julkistusten jälkeen. Myös käänteinen etu ettet saa äänestää jossain neuvostossa.

Suomiversio on sillai perseestä kun osa julkkiksista saa instana sen edun kun jollain on taatusti enempi jo siviilistä tuttuja niin sellaisten kanssa helpompi tehdä liitto. Sinänsä sahataan omaa oksaa tällä jullkisversiolla kun alkaa naamat pääosin oleen nähty niin casting on pääosassa.

Kuitenkin täytys vähän uusiutua tämä samat naamat telkussa osio ettei aina joku Niko Saarinen tai joku tietty Missi tai joku muuten vaan tyrkky.
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Uusi kausi korkattu, nyt ollaan taas perinteisesti tropiikissa. Helmeristä vahvat Krisu-vibat eli on vahvoilla, ellei ymmärretä pudottaa heti kättelyssä.

Kolikot ovat hauska lisä. Alivoimainen kolmen pelaajan liitto voi periaatteessa pelastaa yhden jäsenensä keskittämällä, mutta pitää olla aika hyvä käry, ketä äänestetään. Kolikoiden testamenttaaminen myös kiinnostavaa, nythän kävi jo hassusti, kun Susanna antoi kolikon varmuudeksi Ellalle, joka lähti kaksi rahaa taskussa Pudotettujen saarelle.

Sen verran vähän katsonut jenkkiversioita, että Pudotettujen saaren mahdollistamat taktiset nyanssit ja ulottovuudet eivät vielä aukene.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Vähän sivusilmäillen meni, mutta tuo "katkerien pudonneiden saari" kuulostaa aivan loistavalta. En tiedä itsekään miten tuo tarkalleen rakentuu, mutta heimojen yhdistymisen myötähän sieltä voi joku hypätä peliin aika mukavan tietopaketin kanssa ja tuhota säätöjä huolella. Riippuu miten tuo nyt menee.

Salovaara näyttää kyllä jumalattoman tuoreelta ja ehkä tuossa korjaantuu "Arttu Harkki vääryys". Aika skarppina tuntui olevan heti tuon liittoilunkin osalta.

Aineksia viime kauden tasoiselle touhulle ei ole, mutta nyt voi olla loppuun saakka tiukkaa skabaa.

Mielellään sitä yllättyisi jos alkaisikin kunnon juonittelua näkymään heti.
 

lainelaser

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL Leijonat Huuhkajat JYP
Susanna antoi kolikon varmuudeksi Ellalle, joka lähti kaksi rahaa taskussa Pudotettujen saarelle.

Sen verran vähän katsonut jenkkiversioita, että Pudotettujen saaren mahdollistamat taktiset nyanssit ja ulottovuudet eivät vielä aukene.

Vahva veikkaus, että saarelta löytyy saletisti kolikko tai useampi. Jos Ella löytää kolmannen ja selviää tuolta, palaako takaisin sellaisessa vaiheessa että saisi vielä ostettua itselleen koskemattomuuden kolmella kolikolla? Vai missä vaiheessa karkotettujen saarelta palataan?

Keskivahva kauden aloitus.
 

Herra Hopotin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Iso miinus ohjelmapaikan vaihdolle. Viime kauden lauantaislotti oli omaan elämään paljon sopivampi. Nyt jää jaksoja välistä, ja tallenteelta turha haaveilla katsovansa, kun spoilerit on välittömästi lehtien otsikoissa.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Iso miinus ohjelmapaikan vaihdolle. Viime kauden lauantaislotti oli omaan elämään paljon sopivampi. Nyt jää jaksoja välistä, ja tallenteelta turha haaveilla katsovansa, kun spoilerit on välittömästi lehtien otsikoissa.

Tästä vahvasti samaa mieltä. Onkohan tätä nyt mietitty loppuun asti. BB alkaa vielä tuohon aina perään viikon päästä. Luulisi ettei riitä ihan neljäksi tunniksi porukkaa TV:n ääreen. Toki Selviytyjiä voi luuria suoraan Ruududtakin mutta silti..
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Vähän oudolla logiikalla meni äänestys. Näytetään ensin muuta ja sitten lopputulos on Suomen selviytyjien tapaan ihan joku muu.

Nimet jotka oli jakson aikana esillä oli Susanna, Bea ja Daniel niin sit lähtikin Ella. En tykkää yhtään tästä logiikasta. Amerikan versiossa on paljon selkeämpi tämä että yleensä tiedetään kuka saa ääniä.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vähän oudolla logiikalla meni äänestys. Näytetään ensin muuta ja sitten lopputulos on Suomen selviytyjien tapaan ihan joku muu.

Nimet jotka oli jakson aikana esillä oli Susanna, Bea ja Daniel niin sit lähtikin Ella. En tykkää yhtään tästä logiikasta. Amerikan versiossa on paljon selkeämpi tämä että yleensä tiedetään kuka saa ääniä.

Jep, leikkauksessa olisi kyllä parantamisen varaa... Tuntuu että pyritään väkisin tuottamaan katsojille yllätyksiä leikkaamalla kokonaan pois ne keskustelut, joissa puhutaan häädettävän äänestämisestä.
 

J.Petke

Jäsen
Vähän oudolla logiikalla meni äänestys. Näytetään ensin muuta ja sitten lopputulos on Suomen selviytyjien tapaan ihan joku muu.

Nimet jotka oli jakson aikana esillä oli Susanna, Bea ja Daniel niin sit lähtikin Ella. En tykkää yhtään tästä logiikasta. Amerikan versiossa on paljon selkeämpi tämä että yleensä tiedetään kuka saa ääniä.

Eikös he sanoneet, että päätös äänestää Ellaa tuli juuri ennen heimoneuvostoa. Voihan se olla, että eivät vaan ehtineet/kyenneet saada tuota keskustelua nauhalle siten, että se ei spoilaisi täysin äänestystulosta. Vikin bandwagonissa ollaan täällä.
 

Oskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
Vähän oudolla logiikalla meni äänestys. Näytetään ensin muuta ja sitten lopputulos on Suomen selviytyjien tapaan ihan joku muu.

Nimet jotka oli jakson aikana esillä oli Susanna, Bea ja Daniel niin sit lähtikin Ella. En tykkää yhtään tästä logiikasta. Amerikan versiossa on paljon selkeämpi tämä että yleensä tiedetään kuka saa ääniä.

Ehkä se päätös Ellan äänestämisestä tuli niin puskista, ettei siihen löytynyt kunnon materiaalia?
Ainakin itse ymmärsin sen niin, että ihmiset olisivat aivan viime tingassa sopineet, ettei äänestyksen kohde olekkaan Susanna. Tyyliin, kun olivat jo kävelemässä heimoneuvostoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös