Selostajat ja media MM-kisoissa 2014

  • 124 994
  • 608

Van Cleef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, suomalainen/kansainvälinen jääkiekko
Tapsa veti tuttuun tyyliinsä asiantuntevasti, tyylillä ja loistavasti. Ei mitään itsetarkoituksellista huutamista tai yliselostamista. Huomenna äänessä Sveitsi-Equador pelissä radiossa Yle Puheella. Keep up the good work, Tapsa!
 

Putkinotko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Liverpool, NHL:n suomalaiset
Selostajathan on jo valittu jokaiseen otteluun. Härkönen ja Juusela ovat pääselostajia ja selostavat kahdestaan pudotuspelit ja Juusela yksin välierät ja finaalin.

Hyvä homma. Pidän myös tuosta Härkösestä. Tulee jotenkin Antti Mäkinen mieleen jääkiekon puolella.
 

Outsider

Jäsen
Joo ei kiitos Pohjaa enää selostamoon. Varmaan välillä tulee jotain asiaakin, mutta ei vaan voi olla koko ajan joku juttu kesken, kun pelissäkin tapahtuisi.

Nyt kun jokainen on ollut äänessä, niin pakko harmitella, että Tapsa ei tule olemaan enempää äänessä näissä. Muut tulee kaukana perässä.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Mielestäni Matti Härkösen ääni ei oikein sovi selostajaksi, en tiedä miksi. Tämä ei kuitenkaan haittaa sillä Härkösen selostuksissa välittyy selkeä ymmärrys ja intohimo lajia kohtaan. Se on mielestäni selostajalle kaikki kaikessa.

Suomisen Tapsa on legenda. Selostajana ei mikään erikoinen, mutta kuten totesin legenda. Hyvä, että Tapsa mitä ilmeisemmin on kunnossa, sillä onhan hän edelleen Suomen parhaimpia, ellei paras studio-isäntä. Toivottavasti saadaan Suominen sitten yleisurheilun selostuksiin mukaan.

Kunnas on Kunnas, en nyt jaksa lähteä haukkumaan kun kaikki tärkeä on jo muiden toimesta sanottu.

Juusela selostaa hyvin ilmeisesti lajia kuin lajia. Ei valitettavaa tämän osalta.

Tero Karhu on mielestäni samankaltainen selostaja kuin Härkönen. Eli puolestani jatkoon.
 

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Voi ziisus tota Antti Pohjaa! Jatkuva lässytys päällä.Ja sama näyttää jatkuvan toisella puoliajalla! Ei v***u!

Aivan uskomattoman raskasta kuunneltavaa. Selittää minuuttitolkulla jostain Balotellin keksialueen pallonsuojauksesta. Turpa kiinni nyt vittu.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Joo, toisella puoliajalla meno vain yltyi. Mies ei osannut tiivistää yhtään mitään sanomaansa, vaan päinvastoin olisi mielellään ollut kokoajan äänessä. Ei tuota jäbää enää kertaakaan kommentoimaan, kiitos.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kisauutiset on aika köyhiä tänä vuonna. Samoin tuo "historioitsijan" osuus on toteutettu tosi huonosti, siinä voisi mennä syvemmälle pinnan alle. Eikä ole mikään esiintyjäkään.
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Kisauutiset on aika köyhiä tänä vuonna. Samoin tuo "historioitsijan" osuus on toteutettu tosi huonosti, siinä voisi mennä syvemmälle pinnan alle. Eikä ole mikään esiintyjäkään.

Jep, kannattaa mieluummin lukea sen kaverin kirjoittama kirja.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Hieman olen pettynyt kun yön viimeistä peliä ei alusteltu millään tavalla. Toki varmaan on vähän katsojia jne. tähän aikaan, mutta olisihan sellaisen puolentunnin nauhotuksen voinut päivällä rykästä kasaan jota nyt pyöritettäisiin alustuksena, nyt on tylsää odotella, vaikka siis Jukolaa on kiva katsella ja ei ole eka vuosi kun se tuossa pyörii vaikkei jalkapalloa TV:stä tulekkaan.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Ei tämän Ikäheimon selostus ainakaan mitenkään edesauta hereilläpysymistä. Ehkä toisaalta on hyväkin, että on näin rauhallinen selostaja jo auringon noustua.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Yle Areena -app

Toimiiko muilla tuota kautta suorat lähetykset? Itselläni tulee vain "videota ei voi toistaa". Olisikin ollut liian kätevä matkalla... Ja Android-puolella siis seilaan 4.4-versiolla.
Mitä vielä hätäseen luin ohjelman kommenttiosiota, niin ei kauheasti kehuja näkynyt.
 

Veripelto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ihan hyvät selostajat ollut mielestäni Ylellä, Kunnasta lukuunottamatta. Pohja oli erittäin rasittava pitkien luentojensa kanssa kesken matsia. Ei oikein kommentaattorin homma ollut täysin sisäistetty.

Yle areena-appi toimii minulla ainakin ja näyttää suorat ihan OK.
 

RDivis

Jäsen
Todella onneton on Olli Ikäheimo. Mies ei osaa selostaa, hän puhuu matsin tapahtumat läpi jäätävillä tauoilla varustettuna. Kunnasta huonompi. Ehdottomasti lähtee palaute tästä surkeudesta YLE.lle.
 

asyouwere

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Suominen, Juusela, Karhu ja Härkönen ovat kaikki erittäin hyviä, paikoin jopa loistavia selostajia.

Kunnaksen lajitietämys on melko huonoa mutta noin muuten tykkään Kaitsun tyylistä, riittävän pieninä annoksina. Ja mitä nyt katselin tuota selostuslistaa Ylen sivuilta niin ei Kunnakselle kovin montaa peliä ole annettu. Eli annokset pysyvät tarpeeksi pieninä, eikä kerkeä Kaitsu alkaa ärsyttää.

Ikäheimo ja Leinonen eivät aiheuta tunteita mihinkään suuntaan. Kovin tylsiä, eivät innostu oikeastaan mistään, mutta toisaalta eivät ärsytäkään.

Summa summarum, erittäin hyvin on Ylellä pullat uunissa selostajien suhteen. Ja studiokin on täyttä laatua. Esimerkiksi se tämän päiväinen tuomarikeskustelu oli loistava.

Hyvä Yle. Hakkaa jotkut Maikkarin kosketusnäyttödontamitimoharjakainen -viritelmät ihan satanolla. Asiallisesti, mutta kuitenkin rennolla otteella.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Tämä on uskomaton ketju, kaikki YLEn työntekijät on kohta taas haukuttu ja kaikki selostajat ovat paskoja jne.

Tuttua Liiga-osion puolelta, sielläkin haukutaan selostajat ja tietysti tuomarit samaten.
 
Viimeksi muokattu:

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Tästä YLE:n viattomasta kaikkea kaikille -asenteesta on hankala pahoittaa mieltä. Tämähän on vähän kuin ottaisi osaa johonkin leikkimieliseen puuhanurkkaukseen, jossa ei sovi solvata toista tai pitää pyytää heti anteeks. Jonkinlainen suvaitsevainen kaikki persoonallisuudet mukisematta hyväksyvä lastentarha-allegoria on kenties laitettu täytäntöön?

Kunnas lepertelee kannustavasti heti alkuun, Karhu näyttää että into kompensoi pieniä puutteita, Juusela esittelee eläimiä luovia ajatuksia herätelläkseen, Härkönen koittaa saada kaikki mukaan tunnelmoimalla taustalla, Suominen auttaa isällisellä kokemuksella neuvoen pulassa olevia ja päiväunihetken koittaessa Ikäheimo tuudittaa viimeisetkin uurastuksesta väsähtäneet levolliseen uneen.

Näitä lähetyksiä seuratessa tuntuu kuin kokoajan tulisi jotain uutta, yllätyksellistä ja ihmeellistä eteen. Kunnaksen kuiskimat huorittelut kruunasivat huikean alun.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Kunnas sopii ihan hyvin sinne studioon pitämään noita huumori-osuuksia, mitkä ei liity mitenkään fudikseen. Kun ei lajista tiedä mitään, ei ole tehnyt mitään pohjatyötä ja yritä edes panostaa lähetyksiin, niin ne voisi jättää pois.

Parhaat Härkönen ja Suominen, selvästi. Sitten tulee Karhu yhtä selvästi ja sen jälkeen sitten muut. Niin että Kunnaksen saisivat pitää pois selostamosta.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Ei ole viekäkään saatu Norsujen ja Japanin peliä Yle Areenaan. Jos sama meno jatkuu, niin eipä noita yöpelejä katsokaan heti aamusta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös