Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Vilmos Galló taitaa olla ensimmäinen (ainakin tilastoitu) Unkarin kansalaisuuden omaava pelaaja KooKoo-paidassa. Joskus 90-luvun alussa/puolivälissä KooKoossa käväisi pari latvialaista(?), mutta yhtään unkarilaista ei ainakaan allekirjoittanut muista KooKoossa nähneen. Jos joku (esim. @Everton) muistaa/tietää paremmin, niin korjatkaa ihmeessä.
Junnuissa unkarilaisia on KooKoossa pelannut ihan viime vuosinakin, mutta ei koskaan iaiemmin edustusjoukkueessa.

Samuel Buček on toinen slovakialaispelaaja KooKoon paidassa. Ensimmäinen oli suoraan Tsekin pääsarjasta divariin tullut kaudella 1990-1991 Milan Jancuska.

Neljä latvialaista pakkia kävi KooKoossa pelailemassa kausien 1992-1996 aikana.
 
"Perusperiaatehan on ihan sama. Mahdollisimman vähän jarrua ja kaasu pohjassa." -Kalle Rovanperä

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vilmos Galló taitaa olla ensimmäinen (ainakin tilastoitu) Unkarin kansalaisuuden omaava pelaaja KooKoo-paidassa.
Unkarilaiset nyt varmaan harvinaisuuksia yleensäkin, mutta eipä siis tosiaankaan ole aiemmin unkarilaista KooKoossa pelannut. Tosin: junnuissa pelasi viime kaudella Unkarin poikien maajoukkuehyökkääjä Balazs Varga.

Eliteprospectsin mukaan Unkarista tulee 15. maa jonka kansalainen on pelannut KooKoon edustusjoukkueessa. Jos joku haluaa miettiä keksiikö kaikki nuo muut 14 maata, niin pistän luettelon spoiler-tagien sisään:

* Suomi
* Kanada
* Yhdysvallat
* Ruotsi
* Tshekki
* Viro
* Latvia
* Venäjä (sis. myös Neuvostoliiton)
* Tanska
* Italia
* Norja
* Slovakia (Bucek tulee olemaan varsinaisesti ensimmäinen Slovakian passilla pelaava, koska Eliteprospectsin slovakiksi listaama Milan Jancuska taisi todellisuudessa pelata vielä Tshekkoslovakian aikoihin)
* Ranska
* Saksa

Lisäksi viime kaudella pelasi junnuissa pelaaja Sloveniasta. Lisäksi puolittaisena huumorivetona Kreikka mukaan edustusjoukkueen pelaajien kansalaisuuksiin: George Nistasillahan oli kreikkalaiset sukujuuret sekä ilmeisesti myös Kreikan kansalaisuus.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Lisäksi puolittaisena huumorivetona Kreikka mukaan edustusjoukkueen pelaajien kansalaisuuksiin: George Nistasillahan oli kreikkalaiset sukujuuret sekä ilmeisesti myös Kreikan kansalaisuus.
Ja mitenkäs Itävalta? KooKoossa on pelannut myös eräs pelaaja, jolla on myös Itävallan kansalaisuus. No toki kyseinen pelaaja lasketaan kansalaisuuksia laskettaessa enemmän suomalaiseksi.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Nimimerkki @Ruuhkis julkaisi tuolla voimasuhde-ketjussa arvionsa KooKoosta:

!!!!HUOMIO!!!!

Pelaajille on annettu arvosana kaavaillun roolinmukaisesti, joita olen pyrkinyt selvittämään joukkueiden keskusteluista. Eli numero/pelaaja ei tarkoita pelaajien olevan tasoltaan samoja.


Pelaajien arvosanojen arvostelu asteikko.

0 - Ei käyttöä liigatasolla.
1 - Heikko liigatason pelaaja.
2 - Alemman keskitason pelaaja/täysi arpa vielä.
3 - Ylemmän keskitason pelaaja/todennäköisesti hyvä pelaaja liigatasolle.
4 - Hyvä/erinomainen liigatason pelaaja omassa roolissaan/potentiaalia nousta KV-tason pelaajaksi.
5 - Liigan eliittiä ja ehdotonta kärkeä.
6 - Liigan paras omalla pelipaikallaan. (1kpl/pelipaikka)
KooKoo


Arvosana: 15.05
Valmennus: 2 x 1.5 = 3
Puolustuksen arvosana: 2.5 x 1.25 = 3.12
Keskikaista: 2.5
Laitahyökkääjät: 2.93
Maalivahdit: 3.5


Anrei Hakulinen - Kim Strömberg - Trevor Mingoia
Samuel Bucek - Erik Karlsson - Vilmos Gallo
Juha-Pekka Haataja - Jere Friberg - Joonas Oden
Toni Suuronen - Kasperi Ojantakanen - Kimi Koivisto

Juho Rautanen - Matt Caito
Oskari Manninen - Martin Berger
Kalle Valtola - Alexander Bonsaksen

Henrik Haukeland
Niilo Halonen


Valmennus.

Liigan toinen debytantti valmentajien parissa tulee olemaan pitkän taipaleen nuorten maajoukkueissa valmentanut Ahokas, jonka kirkkaimmat saavutukset ovat mestaruudet niin 18 kuin 20 vuotiaiden parissa. Siirtyminen kuitenkin turnausvalmentajasta seuravalmentajaksi on suuri muutos ja vaikka näytöt nuorten kanssa ovat hyvät, niin Ahokas tulee olemaan suurin kysymysmerkki Kouvolassa, vaikka varovaisen positiivisia voidaankin olla. Bluesin A-junioreissa 2012-2013 viimeksi seurajoukkueessa valmentanut tulee saamaan täydellisen työrauhan ja vaikka ei pudotuspelejä vieläkään Kouvolassa nähtäisikään, niin tärkein työ tulee olemaan Liiga taipaleensa aloittelevien pelaajien kasvatus edustuskelpoisiksi pelaajiksi. Uusi aikakausi kuitenkin on käynnistynyt Liigassa jo tovin aikaa sitten ja kasvattajasarjaksikin muuttuneella jääkiekon pääsarjatasolla, Ahokas on loistava signaalin löytäminen KooKoolta ja saattaa nousta muutamassa vuodessa Pennasen, Mannerin sekä Kiven rinnalle, Suomen tavoiteltuimmaksi päävalmentajaksi. Kasvukipuja tulee väistämättä eteen, mutta niitä on jokaisella debytantilla joukkueen tärkeimmässä yksittäisessä roolissa.

Puolustajat

Ehdottomasti KooKoo puolustuksen mielenkiintoisin nimi on EBEL:n tehopuolustaja Matt Caito, joka tulee olemaan joukkueensa selkeä ykköspuolustaja. Siinä missä Haria sekä DeSousaa väistämättä kehutaan, niin missään nimessä ei 19 maalia ja 44 tehopistettä tehnyttä puolustajaa saa unohtaa keskusteluista. Tasaisen hyvä pistekäyrä vuodesta toiseen, joskin selkeästi heikompi tasoisissa sarjoissa, enteilee mahdollisesti todellista jymypaukkua ja suurella vastuulla odotettavissa on kelvolliset pisteet. Caiton lisäksi suurta vastuuta takalinjoilla tulee saamaan melko railakkaasti odotuksiin nähden pettänyt Bonsaksen. Parhaimmillaan Norjan maajoukkueen puolustaja on erinomainen yleispuolustaja Liigassa ja heikoksi jääneen viimekauden jälkeen uskon suurinta yksittäistä tasonnostoa häneltä. Uutena miehenä Kouvolaan saapuu Vaasan Sportin taaksensa jättävä Oskari Manninen. Manniselta voi odottaa isoa panosta ja viitteitä puolustajan taidosta saatiin jo Hämeenlinnassa. Valitettava loukkaantuminen varjosti peliesityksiä Vaasassa ja uutta nostetta lähdetään hakemaan nyt KooKoo linjoilta. Aihiot ovat hyväksi puolustajaksi, kunhan pitää pelin yksinkertaisena. Loppukaudella Kouvolaan siirtynyt Rautanen saa mahdollisuuden olla osana tärkeitä palasia, kun selkeästi varmempi pelipaikka on Tapparan puolustuksen sijaan nyt Kouvolassa. Kausi oli niin vajaa sekä sekava, että todellista tasoa ei missään vaiheessa nähty häneltä ja vasta tuleva kausi näyttää hänen osaltaan, mitkä sävelet löytyvät varastosta. Pidän mahdollisena myös positiivisesti esiintyneen Peetro Seppälän murtautumista pelaavaan kuusikkoon kauden aikana.


Rautanen 2
Caito 3
Manninen 2.5
Bergrer 2
Valtola 3
Bonsaksen 2.5

Keskikaista.

KooKoon kannalta ehdottomasti se askaruttavin osasto, kun tähtisentteri Pitkänen paineli kotikonnuille ja suhteettoman isoihin saappaisiin joutuu astumaan Stömberg, joka missään nimessä ei täytä millään muotoa ykkössentterin vaativia mittoja. Karlsson on ihan ok keskushyökkääjä KooKoolle, mutta ei hänkään peliä kääntävä sateentekijä kyllä ole. Kärki on erittäin epävarma ja nimetön, mutta kuten koko joukkueessa, niin nyt on kasvutarinoiden sekä uusien sankarien aika. Friberg on erittäin hyvä hankinta KooKoolle, jota luonnollisesti Lukko miehenä on pystynyt seuraamaan pitkään ja tarkasti. Mikäli ei takana olisi kaksi rikkonaista kautta, niin Jere pelaisi satavarmasti Lukossa taikka toisessa isommassa seurassa. Loukkaantumishistoriasta johtuen Friberg on takuulla halpa mies Kouvolassa ja mikäli pelaa ehjän kauden, niin nousee varmasti jarrukenttien erinomaiseksi takuumieheksi koko Liigan mittapuulla.

*Strömberg 2
*Karlsson 2.5
Friberg 3
Ojantakanen 2.5

*
tulosvastuu

Laitahyökkääjät.

KooKoon suurin vahvuus viimekauteen verrattuna tulee olemaan laitureiden laajuus, kun joukkue ei missään nimessä ole enää yhden ketjun joukkue. KooKoon kärki koostuu yhdestä varmasta sekä kolmesta erittäin mielenkiintoisesta nimestä. Mingoia pelasi vahvan kauden Ruotsissa, nousten aina Allsvenskanista Rögleen, missä pelasi todella pirteästi. C-Moren SHL asiantuntijakin totesi Mingoian olevan yllättävän hyvä pelaaja ja KooKoo saa lähtökohtaisesti melko varman tekijän hyökkäykseen. Huippumielenkiintoinen nimi on Slovakian pääsarjaa dominoinut nuori Bucek, joka siirtyi Kouvolaan kun NHL-organisaatio Detroit oli joukkueista juuri KooKoon valinnut. Eittämättä vaakakupissa painaa päävalmentaja Jussi Ahokas, jonka odotetaan kehittävän nuoresta pelimannista tähti. Vertailun vuoksi Kärppien Kristoff teki 23-vuotiaana 57 pistettä Slovakiassa, kun 20-vuotias Bucek 51 pistettä. Todella mielenkiintoinen tapaus. Unkarin maajoukkuemies Vilmos Gallo tulee olemaan kolmas mielenkiintoinen pelaaja, kun kiekkoiluoppinsa Ruotsissa saanut saapuu KooKoon vahvuuteen. Hänkin on vielä nuori ja todellinen breikki ottamatta, mutta yksi huomattava asia hänen saapumisessaan on yhteinen historia Timråsta Karlssonin kanssa, joten aivan vieras paikka ei Kouvola tule olemaan. Ahokkaalla on siis käsissään hienot, vielä kääntämättömät kortit, jotka saattavat olla todellisia Jokereita sen mustan seiskan sijaan. Haataja pääsee vihdoin liiallisesta vastuuta irti ja tulee olemaan nuorten takana kova tekijä, joka antaa oppia ja isänroolia joukkueelleen. Joonas Oden on pelaaja, jolta odotan läpimurtoa Ahokkaan valmennuksessa. Oden oli mielestäni todella hyvä viimekauden lopussa ja pidän mahdottomuutena, etteikö hän näyttöpaikkaa saisi.

*Hakulinen 4
*Mingoia 3
*Bucek 2.5
*Gallo 2.5
Haataja 3.5
Oden 2.5
Suuronen 2.5
Koivisto 3

*tulosvastuu

Maalivahdit.

Henrik Haukeland vartioi tulevalle kaudella KooKoon maalia ja parempaa miestä ei joukkue olisi saanut. Jälleen kerran maalivahtien merkitystä ei voi väheksyä, kun pelataan viimeisestä pudotuspelipaikasta. Tulee ottamaan yksittäisiä tärkeitä voittoja joukkueelle ja on mies mihin puolustus voi luottaa.

Haukeland 4.5
Halonen 2.5

Kysymysmerkit.

Ahokkaan debyytti, keskikaista, uuden alun tuomat haasteet.

Arvio

Mikäli Ahokas saa joukkueensa iskuun alusta lähtien, niin en pitäisi pudotuspelipaikkaa mahdottomuutena. Muihin samoista sijoituksista taisteleviin joukkueihin verrattuna, KooKoolla on käsissään potentiaalisin sekä mielestäni laadukkain materiaali. Paikka 10 parhaan joukkoon vaatii tietenkin vielä äärimmäistä nappisuoritusta, mutta välimatka ei enää niin suuri ole, mitä aiempina vuosina. Taistelee sijoista 10-15.

Seuraa heitä.

Samuel Bucek & Joonas Oden
 
Jörnimisen jälkeen toiseksi parasta ajanvietettä taitaa olla Jatkoaikaan kirjoittaminen. Ja jos mä satun olemaan yksin, niin mä saatan tehdä niitä yhtä aikaa.

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ja mitenkäs Itävalta? KooKoossa on pelannut myös eräs pelaaja, jolla on myös Itävallan kansalaisuus. No toki kyseinen pelaaja lasketaan kansalaisuuksia laskettaessa enemmän suomalaiseksi.
En edes käy ep:stä tarkastamassa, mutta eikös tämä ole päälliköiden päällikkö Marlo Koponen.
Taisipa vanha tomppa kuitenkin tarkoittaa Jari Suorsaa. Tosin: voi olla että on saanut Itävallan kansalaisuuden vasta sen jälkeen kun on viimeisimmän kerran pelannut KooKoossa.

Samaan kastiin saattaa myös mennä Niki Siren (Sveitsi).
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​
Suosikkijoukkue
KK
Nimimerkki @Ruuhkis julkaisi tuolla voimasuhde-ketjussa arvionsa KooKoosta:
Harmi, kun ei ottanut huomiota, ettei Haukeland pelaa ainuttakaan runkosarjaottelua KooKoo-nutussa, kun loukkaantunee jo harjoitusottelussa. No se pirujen maalailuista.

Ihan hyvä arvio. Ehkä hieman yläkanttiin, mutta onhan siellä potentiaalia, toivottavasti ne lunastetaan. Toivottavasti sieltä vielä se ykkössentteri tulee, joka on valmiiksi ns nimimies.

Onneksi joukkue on nuori, sillä heitä valmentajan luulisi osaavan kehittää. Taitaa olla KooKoon nippu yksi kauden nuorimmista ellei nuorin. No se selviää myöhemmin, kun joukkueet ovat kasassa.
 
Vapaamatkustaja korona-junassa

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Taisipa vanha tomppa kuitenkin tarkoittaa Jari Suorsaa. Tosin: voi olla että on saanut Itävallan kansalaisuuden vasta sen jälkeen kun on viimeisimmän kerran pelannut KooKoossa.

Samaan kastiin saattaa myös mennä Niki Siren (Sveitsi).
Joo Jarru Suorsaa tässä tarkoitin. Jarruhan teki paluun KooKoon paitaan kaudella 2002-03 ja ihan nappiin tuo paluu ei mennyt, kun kahteen otteluun ehti ottaa kuusi kahden minuutin jäähyä ja tasakentällisinkin mentiin Jarrun osalta kaksi pojoa pakkaselle. Noihin kahteen peliinhän Jarrun mestisura sitten päättyikin. Tuo on kyllä ihan totta, että Jarru on saattanut todennäköisesti saada vasta myöhemmin Itävallan kansalaisuuden.
Niki Sirénillä näyttäisi olevan ainoastaan Suomen passi taskussaan vaikka pitkään Sveitsissä asuikin ja tiedä vaikka asuisi vieläkin käkikellojen maassa.
 
Viimeksi muokattu:

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
ihan nappiin tuo paluu ei mennyt, kun kahteen otteluun ehti ottaa kuusi kahden minuutin jäähyä ja tasakentällisinkin mentiin Jarrun osalta kaksi pojoa pakkaselle.
Plussaa kuitenkin siitä, että toisessa noista peleistä ehti vetäistä Petri Lehtoselta naaman verille. Sen verran monta kertaa Lehtonen-Laakso -duo KooKoota Mestiksessä kuritti, että tuollainen pieni hyvitys otettiin tyytyväisenä vastaan...
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ika Lehkonen hehkuttaa Kari "Leke" Lehtosta oheisella videolla ajassa 3:52 ja antaa Lekelle kunniaa Kevin Lankisen pelin kehittymisestä mm-kisojen aikana.

Ikan mielestä Kari Lehtonen on yksi tämän valtakunnan ja planeetan parhaimmista maalivahtikoutseista.

https://www.is.fi/mmkiekko/art-2000006118950.html

Leken osuutta on varmaan turha vähätellä siitä, että KooKoon maalilla pelaa ensi kaudella Henrik Haukeland ja Niilo Halonen.
 
En tiiä onko näitä videoita jo joskus esitetty täällä, pahoitteluni jos on.
Mutta miehet Kanadasta pistävät Liigan paidat paremmuusjärjestykseen, KooKoo pärjää oikein hyvin

https://www.youtube.com/watch?v=FQZGxYAOFsw

Logotkin menevät järjestykseen. KooKoo pärjää vielä vähän paremmin

https://www.youtube.com/watch?v=PuLCmknJ9aA

Areenoista ja Lumonistakin muutama sana

https://www.youtube.com/watch?v=YAc_-ygiGis

Tekevät videoita pääosin änäristä, näihin videoihin eivät olleet tehneet minkäänlaista taustatutkimusta minkä mainitsevatkin. Joten monet faktat hukassa mutta nää onkii tehty kevyemmällä asenteella.
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, HIFK
"Se on ihmeellistä, miten paljon kykenee tekemään ilman, että tekee yhtään mitään. Tärkeintähän on vain näyttää kiireiseltä."

Idea varastettu, lopullinen muoto oma.

Kurt

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, sympatiat HIFK
Taitaa olla valtaosa jengistä kasassa ja tänään on oltu jo jäällä ja tehty kuivaharkkoja. Platzer ja Caito vaikuttavat olevan Instagramissa aika aktiivisia ja ovat käyneet ainakin Amarillossa, pesispelissä ja kävelykadulla.

Kouvolan Sanomissa tänään jotain ajatuksia kauden alkuun ainakin Ahokkaalta. Itse pönötän maksumuurin takana. Viitsiikö joku referoida, jos tuolla on jotain ”uutta” kiinnostavaa.

https://kouvolansanomat.fi/uutiset/urheilu/574d61eb-15d8-413b-9cbb-f2d07ae81a4a
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kouvolan Sanomissa tänään jotain ajatuksia kauden alkuun ainakin Ahokkaalta. Itse pönötän maksumuurin takana. Viitsiikö joku referoida, jos tuolla on jotain ”uutta” kiinnostavaa.

https://kouvolansanomat.fi/uutiset/urheilu/574d61eb-15d8-413b-9cbb-f2d07ae81a4a
Ei ollut mitään ihmeempää tuossa jutussa.
KooKoo aloitti maanantaina kuuden viikon valmistautumisen tulevaa liigakautta varten.
Jussi Ahokkaan mukaan joukkueen pelitapaa aiotaan vielä hioa ennen kauden alkua. Etenkin yhtenäiseen viisikkopeliin ja puolustamiseen aiotaan kiinnittää huomiota. Sitä kautta hyökkääminenkin helpottuu. Ahokkaan tavoitteena on saada joukkue pudotuspeleihin. Toki sama tavoitehan lienee ihan kaikilla joukkueilla. Ahokkaan mielestä KooKoossa on tehty paljon asioita oikein viime vuosina. Hän haluaa viedä sen hyvän työn vielä yhden pykälän pidemmälle. Joukkueen identiteetti rakentuu päivittäisen tekemisen kulttuurista. Sieltä nostetaan esille tarvittava itseluottamus ja usko siihen, että KooKoo voi pärjätä aiotaan kiinnittää huomiota.
 

Larry David

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
YouTubesta katsottavissa reilun 10 min dokumentti Samuel Bucekista.
Hyvä pätkä. Aika monipuolisesti laitteli kaveri sisään eri paikoista: välillä sooloja, röyhkeitä ajoja maalille ja sitten vetoja pakin jaloista. Vaikea puolustaa. Liike ok, vaikka iso poika. Jos viitsisi, niin voisi hehkuttaa että tässä on käsissä se seuraava kultakimpale. Ainakin slovakialaiset näyttäis olevan sitä mieltä. En nyt kuitenkaan ala manaamaan mitään.
 

Larry David

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viime viikonloppuna Kouvolan taiteiden yössä Tompassa nähty suurin piirtein kaikki ulkkarit+pari suomalaista. Tuli vaan mieleen, että toivottavasti muukalaislegioonalla ei lähde liikaa laukalle kauden aikana. Kouvolan yöelämä voi olla kiehtova ja eksoottinen. Eksoottisesta puheen ollen, Platzerin englanninkielinen tyttöystävä oli myös paikalla, ja hän oli vähintäänkin ystävällisen näköinen.
 

Eipou

Jäsen
Viime viikonloppuna Kouvolan taiteiden yössä Tompassa nähty suurin piirtein kaikki ulkkarit+pari suomalaista. Tuli vaan mieleen, että toivottavasti muukalaislegioonalla ei lähde liikaa laukalle kauden aikana. Kouvolan yöelämä voi olla kiehtova ja eksoottinen.
Tämähän on ollut nykyiseen Liiga-taipaleeseen jokaisena kautena kuulunut elementti. Luulisin, että tämä on yksi niistä 'kehityskohdista', josta asian todellista laitaa hieman verhoillen joukkueenjohto on puhunut urheilullisuuden nostattamisena sekä jokapäiväisen tekemisen parantamisena.
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, HIFK
Viime viikonloppuna Kouvolan taiteiden yössä Tompassa nähty suurin piirtein kaikki ulkkarit+pari suomalaista. Tuli vaan mieleen, että toivottavasti muukalaislegioonalla ei lähde liikaa laukalle kauden aikana. Kouvolan yöelämä voi olla kiehtova ja eksoottinen. Eksoottisesta puheen ollen, Platzerin englanninkielinen tyttöystävä oli myös paikalla, ja hän oli vähintäänkin ystävällisen näköinen.
Ainakin Pelli, Valtola, Tamminen, Ojantakanen ja Caito jatkoivat tuosta sitten siihen uuteen karaokemestaan. Jimmy Talent? Mingoiakin Instagramin mukaan ollut sielläkin. Toivotaan, että pysyy vapaapäivissä tuo yöelämässä juhliminen.
 
"Se on ihmeellistä, miten paljon kykenee tekemään ilman, että tekee yhtään mitään. Tärkeintähän on vain näyttää kiireiseltä."

Idea varastettu, lopullinen muoto oma.

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onkos muuten alkavan kauden pelipaitaa vielä julkistettu? Mä en ole huomannu uutisointia, tosin ikänäkö ja kaikki..
 
Unfuck this clusterfuck now!

Popi Orri

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onkos muuten alkavan kauden pelipaitaa vielä julkistettu? Mä en ole huomannu uutisointia, tosin ikänäkö ja kaikki..
Taidettiin julkaista muutama viikko takaperin kausikorttilaisten kaudenavaustilaisuudessa tai vastaavassa. Eipä tuostakaan silloin mitään isompia ilmoitteluja taidettu tehdä. Oheinen linkki vie KooKoon Instagram-julkaisuun, jossa kuvia eilisestä kaudenavauksesta Lumon Areenalla. Oletan, että pelaajien päällä olevat paidat ovat alkavan kauden peliasut.

Linkki: http://instagr.am/p/B2PZl42jJUT/
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Taidettiin julkaista muutama viikko takaperin kausikorttilaisten kaudenavaustilaisuudessa tai vastaavassa. Eipä tuostakaan silloin mitään isompia ilmoitteluja taidettu tehdä. Oheinen linkki vie KooKoon Instagram-julkaisuun, jossa kuvia eilisestä kaudenavauksesta Lumon Areenalla. Oletan, että pelaajien päällä olevat paidat ovat alkavan kauden peliasut.
Homma roger, tää oli menny itseltä ohi!
 
Unfuck this clusterfuck now!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy