Sekalaisten kysymysten ketju II

  • 6 976 531
  • 47 167

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Onko jollain kokemusta tai syvempää tietoa lapsille ja nuorille suunnatusta web-sivustosta nimeltä moviestarplanet.fi?

Et ole ihan kujalla ajatuksinesi. Meillä oli syksyllä pientä konfliktia tuolla ja nytpä sinne ei enää mennä. Ei niitä yksittäisiä chat-viestejä kukaan valvo ja kuka tahansa voi olla mitä tahansa. Ja jos aikuisiakin onnnistuvat nigerialaiset huijaamaan, niin miksei sitten lapsia, joille tämän maailman pahat puolet eivät vielä ole auenneet.

Sitten siellä on vielä vip-jäsenyyksiä jne houkutuksia, joissa tytöillä tuppaa tulemaan kisaa.

Kaikki tuollaiset ovat lasten oman valvonnan varassa minusta kiellettyjä täysikäisyyteen saakka. Periaatteessa ihan ok silloin, jos aikuinen ehtii olla vieressä aina kun noilla sivuilla seikkaillaan...
 

Ruutiveijari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Onko kenelläkään kokemusta Italian pre-paid dataliittymistä?
Ei suoraan Italian, mutta Prepaidgsm-sivustosta on. Omilla reissuilla tulee sieltä vilkuiltua etukäteen tarvittavat tiedot eivätkä ne pahasti tunnu hakoteillä olevan. Tuossa tietopaketti Italiasta:

Prepaid data overview (Italy)

Sivulta löytyy myös ohjeet mistä ja miten hommataan ja mitä kannattaa ottaa. Erityisesti osuu silmään tuo tieto:

"Codice Fiscale, what's that?

In Italy you cannot buy any prepaid mobile sim-card without having a "codice fiscale". What's that? In English it sounds like "fiscal code", it's a unique code for each person in Italy (and in theory in the World), which identifies that person for the Italian Fiscal department. You need the CF for any registration in Italy, and it's the same for sim-cards, both pre and postpaid. How can a foreign person buy a sim-card, so? There are 2 way a "perfectly legal one" (and I'm not sure it works) and a "fast one". If you speak Italian and are ready for some bureocracy go here and look for the closest "Agenzia delle entrate" in Italy, then go there with your passport and you should (not sure about it) get a "legal" Codice Fiscale."
 

J.Petke

Jäsen
Onko kenelläkään kokemuksia näistä televisioon liitettävistä tikuista, joilla saa omasta telkkarista smart-tv:n? Eli tuolla tikulla on käytännössä Android ja siihen pystyy asentamaan androidin ohjelmat. Tähtäin olisi saada televisio soittamaan Spotifytä ja katsella telkkarin kautta esim. TV-kaista palvelua.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Koska viimeksi ja ketä maalivahti on liigassa pitänyt räpylää "väärässä" kädessä eli oikeassa?
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
En minäkään tiedä että ketä. Nils Holgerssonia?
 

xAnZax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kaudella 2009-2010 Sinuhe Wallinheimo.

Viime kaudella Marek Schwartz.

18.3.2012
Joni Ortio vaihto sisään.
Marek Schwarz vaihto ulos. 29:23
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Kuinka paljon salvia kärsii ns. ylikastelusta? Tuntuu, että tuo on jatkuvasti nuupallaan vaikka mielestäni kastelen suht usein. Saatuaan vettä piristyy kyllä nopeasti. Eli uskallanko kastella vieläkin runsaammin tappamatta kasvi rukkaa vedellä?

Laakerinlehti on ollut paljon helpompi, eikä vielä ole hermostunut mistään. Mitä muita helppohoitoisia (laillisia!) yrttejä arvon palstaveljille ja -siskoille tulee mieleen? Timjami, rosmariini?

Onko täällä kasvinkasvatus tai puutarhantoitoketjua?
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Miten tourette-syndroomasta kärsivät vittuilevat, kun oikeasti vituttaa?
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko täällä kasvinkasvatus tai puutarhantoitoketjua?

Tällainen löytyy: Palstaviljely - Jatkoajan keskustelupalsta

Itse en monivuotisia yrttejä ole viljellyt enkä sisällä oikein muitakaan, mutta kesällä parvekkeella perussettiin kuuluu basilika, persilja ja korianteri. Joskus myö rosmariini, mutta se tulee niin helvetin hitaasti, että ei oikein malta.
 

sake

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tietääkö joku, mikä leffa on kyseessä? Elokuvassa keski-ikäinen- kohta eläkeikäinen mies alkaa toteuttaa haavettaan pukeutua naiseksi. Töihin laittaa alkuun vaan korvakorut ja sitten pikkuhiljaa alkaa pukeutuakin naiseksi. Jää kuitenkin vaimonsa kanssa avioliittoon. Elokuva on tehty 2000-luvulla ja on siis brittiläisten aikaansaannos. Oli Oscar-ehdokkaanakin. Olisi kiva nähdä kyseinen leffa uudestaan ja suosittelen lämpimästi kaikille! Kiitos jo etukäteen!
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers

shineman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HaMu -12
Tämmöinen tärkeä asia on askarruttanut mieltä jo pitkään. Sattuuko kukaan tuntemaan/tietämään sisaruksia, jotka ovat syntyneet saman vuoden aikana olematta kaksosia? Periaatteessahan tuo on mahdollista, jos ensimmäinen syntyisi tammikuussa ja toinen joulukuussa. Toipumisaikaa jäisi äipälle siinä raskauksien välissä muutama kuukausi..

Ajattelin vaan miten eri kehitysvaiheessa olisivat samalla luokalla olevat sisarukset vaikka ekaluokalla, kun ikäeroa voisi olla parhaimmillaan päivää vaille vuosi (niinkuin ovat toki muutkin alku- ja loppuvuonna syntyneet).
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Itse tiedän, paikallisessa lestadiolaisperheessä (yllättäen...) löytyy tällainen.

Matinkylässä oli myös aikoinaan yksi sisko ja veli samana vuonna syntyneitä ja tietenkin ovat vieläkin. Jos oikein muistan, niin olivat perheen ainoat lapset.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös