Rusinat kuuluu tassin alle.
Miksi, tuli jo heti ekana mieleen jo joskus aikoinaan kouluruokailussa. Kun joku keittäjätäti(kö) keksi laittaa rusinoita lantturaasteeseen ja puolukoita porkkanaraasteeseen. Niin, että minkäköhän takia edes se vähä tuorekasvisten/salaatin nauttiminen kitkettiin minusta pois jo heti koulunruokalan penkeillä?
a)porkkanaraaste on ihan ookoo
c)puolukkaa en syö edes viinan kanssa
d)lanttukin on raasteena ihan ookoo
c)rusinat ja lanttu eivät v*ttu soikoon sovi yhteen, ja miksi niitä rusinoita piti tunkee niiden lihapötkylöiden sisäänkin??
Nyt haetaan syyllistä tähän, kuka keksi nämä kuvotukset? Syyllinen sormi osoittelisi helposti johonkin talous keittäjättäreen jolla oli jäänyt ylimääräisiä puolukoita pyörimään sinne, esim. pakastimeen. Itse kuitenkin veikkaan että kysymyksessä oli joko Vanamo tai kokki Kolmonen, koska puolukkahan on hyvää sekä terveellistä ja lapset tykkää rusinoista. Tietääkö joku totuuden?