Mahtaako Olli Jokinen olla Raimo Helmisen ohella ainoa suomalainen, joka on (tai tulee edustamaan) edustanut molempia New Yorkin joukkueita vai löytyykö muita?
Tuossa puhuttiin 90-luvun jälkeisistä perlaajista. Gretzky, Börje Salming, Oates ja Thomas aloittivat jo 70- tai 80-luvuilla. Muut kelpaavat, mutta menee mielipidekysymykseksi että ketä noista Belfouria parempana pitää, vai pitääkö ketään.Onhan näitä draftaamattomia pelaajia pyörinyt änärissä aika paljonkin. John Madden, Adam Oates, Dan Boyle, Brian Rafalski, Martin St. Louis, Niklas Bäckström, Curtis Joseph, Börje Salming (muistaakseni), Steve Thomas (niin ikään muistaakseni)... Lista on varmaan vielä paljon tuota pidempi jo ihan profiilipelaajienkin osalta. Eihän Wayne Gretzkyakaan varattu änäriin, vaan aloitti ammattilaisuransa WHA:ssa.
Olikos niin, että yli 35 -vuotiaana tehdyt sopimukset eivät poistu caphitista, vaikka pelaaja lopettaisi?
Mites Sundinin viime joulukuussa tehty kahden vuoden sopimus ei enää ole Vancouverin caphitissä? Tuossahan caphit oli hulppeat $10,000,000.
Pitipä kysyä Googlelta, eli signasi vain vuoden sopimuksen. 2 vuotta / 20 miljoonaa Sundinille tarjottiin, mutta teki siis vain vuoden sopparin.Ei tainnut kuitenkaan tehdä kahden vuoden sopimusta. Vannomaan en mene.
Tuli tässä mieleen, että kuka (tai ketkä) on ollut pisimpään vain yhden NHL-joukkueen pelaaja?
Joo taisin kirjoittaa hieman epäselvästi, mutta siis vain ja ainoastaan yhdessä seurassa.Ei vittu meikä on ihan pihalla, eli nyt kaipaan kyllä tarkennusta tuohon kysymykseesi. Elikkäs, tarkoititko kysymykselläsi pelaajaa joka on pelannut eniten vain ja ainoastaan yhdessä seurassa, vai pelaajaa joka on pelannut eniten yhdessä tietyssä seurassa?
Mitä NHL-joukkuetta Marco Bjurström ei kannata?
Mitä NHL-joukkuetta Marco Bjurström ei kannata?
Mitä NHL-joukkuetta Marco Bjurström ei kannata?
Veikkaan Floridaa, koska ei tykkää eläkeläisistä? Mitä voitin?
Mikä on viimeisin joukkue, jonka kokoonpanossa ei ollut yhtään eurooppalaista pelaajaa?
Mikä on viimeisin joukkue, jonka kokoonpanossa ei ollut yhtään eurooppalaista pelaajaa?
Kysymyksessä ei haettu viimeisintä Stanley Cupia voittanutta ilman eurooppalaisia, vaan ylipäätään joukkuetta.
Yli tuhat ottelua samassa seurassa pelanneita pelaajia on jonkin verran, mutta ohessa olevat ovat yli 1300 ottelua samassa seurassa pelaanneet.
Gordie Howe 1687
Alex Delvecchio 1549
Ray Bourque 1518
Steve Yzerman 1514
Mike Modona 1442
John Bucyk 1436
Stan Mikita 1394
Nicklas Lidström 1385
Joe Sakic 1378
Kahden ottelun päästä Iggystä tulee seuraava tonnikerholainen ja myös Alfredsson rikkoo rajan tänä vuonna jos ei ihmeitä tapahdu.
Ei kai Sakiciakaan voi laskea kuin yhden joukkueen mieheksi, syytönhän mies seuran siirtymiseen Denveriin oli. Eli kolmosena siis mielestäni Sakic. Vai pitäisikö WHL-liiga laskea pääsarjaksi?Ja jatkokysymyksena vastaava lista aktiivipelaajista. Modano ykkösenä ja Lidström kakkosena, mutta kukas sen jälkeen. Onko Brodeur?
Ei kai Sakiciakaan voi laskea kuin yhden joukkueen mieheksi, syytönhän mies seuran siirtymiseen Denveriin oli. Eli kolmosena siis mielestäni Sakic. Vai pitäisikö WHL-liiga laskea pääsarjaksi?
Jos suodateen tuosta porukasta pois ne, jotka eivät ole edustaneet vain yhtä seuraa vaan useampia, niin millainen esim. top 10 saadaan? Ainakin Howe ja Bourque putoavat pois. Ja jatkokysymyksena vastaava lista aktiivipelaajista. Modano ykkösenä ja Lidström kakkosena, mutta kukas sen jälkeen. Onko Brodeur?