Duckseissa aikoinaan pelannut Karpov taisi olla kyseessä:
http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdisplay.php?pid=2649
http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdisplay.php?pid=2649
saako sen kiekon pläjäyttää takaisin hyökkäysalueelle niin että laidat kolisevat
Jep. Paitsio astuu voimaan vasta jos hyökkäävän joukkueen pelaaja koskee kiekkoon siniviivan hyökkäyspuolella. Tilanne purkaantuu luonnollisesti kun alueella ei ole yhtään hyökkäävän joukkueen pelaajaa.
Käsittääkseni joskus on vihelletty ns. tahallisia paitsioita ja siitä aloituksia toiseen päähän, mikäli kiekkoa on vedetty alueelle maalia kohti em. tilanteessa. Onko tähän raadilla tulkintaa?
Eikös tuossa tilanteessa paitsio ole aina ollut sääntöjen mukaan tahalinen mikäli kiekko menee maalia kohti.
Tästä muistuu mieleeni hauska tilanne NHL:stä, jossa Hasek päästi kiekon tahallaan maaliin:
http://www.youtube.com/watch?v=M_c_7l1vjtM
Kiekon ei kai ole pakko liikkua koko ajan kohti maalia, riittää että pelaaja etenee kohti maalia. Hetkellisesti siis harhautuksessa kiekko saattaa liikkua taaksepäinkin. Taaksepäin luistelu ja pysähtyminen on kielletty.
Tuosta tuli mieleen, että mitä jos siirretyn rangaistuksen aikana kiekko menee ylivoimalle pääsevän joukkueen tyhjään maaliin omasta pelaajasta maalivahdin poistuttua kentältä, niin hyväksytäänkö maali? Muistaisin joskus kuulleeni, ettei hyväksyttäisi, mutta onko näin vieläkin? Ja ovatko säännöt tältä osin yhtenevät Euroopassa ja P-Amerikassa?
Tuosta tuli mieleen, että mitä jos siirretyn rangaistuksen aikana kiekko menee ylivoimalle pääsevän joukkueen tyhjään maaliin omasta pelaajasta maalivahdin poistuttua kentältä, niin hyväksytäänkö maali?
Tuosta tuli mieleen, että mitä jos siirretyn rangaistuksen aikana kiekko menee ylivoimalle pääsevän joukkueen tyhjään maaliin omasta pelaajasta maalivahdin poistuttua kentältä, niin hyväksytäänkö maali? Muistaisin joskus kuulleeni, ettei hyväksyttäisi, mutta onko näin vieläkin? Ja ovatko säännöt tältä osin yhtenevät Euroopassa ja P-Amerikassa?
Vastataan tähän nyt vielä näin perusteellisestikin. Izvestija-turnauksessa 1988 Suomi-Ruotsi -pelissä tällainen maali tulikin. Tuskin tarvitsee tarkentaa kumpikohan joukkue sen oman maalin sitten teki. No, Ruotsi voitti tuon pelin 4-3.mitä jos siirretyn rangaistuksen aikana kiekko menee ylivoimalle pääsevän joukkueen tyhjään maaliin omasta pelaajasta maalivahdin poistuttua kentältä, niin hyväksytäänkö maali?
Kyllä takaperin saa luistella, taaksepäin luistelulla tuossa tarkoitettiin uskoakseni luistelua takaisin keskiympyrää kohtiMites toi takaperin luistelu tulkitaan? Muistelisin että Hirso ainakin Jokeripaidassa teki Rinkelimäellä rankkarimaalin missä kääntyi perse kohti maalia kesken kuljetuksen. Ehkä se sit vaan liuku takaperin.
Juurikin näin, olipa epäselvästi kirjoitettu.Kyllä takaperin saa luistella, taaksepäin luistelulla tuossa tarkoitettiin uskoakseni luistelua takaisin keskiympyrää kohti
NHL:ssä on hyväksytty aina, SM-liigassa taas viimeiset pari kautta ainakin. Kyse on vain siitä, että miksi aikoinaan ei hyväksytty.. Onhan se oma maali hyväksytty silloinkin jos maalivahti on maalissa.Tuosta tuli mieleen, että mitä jos siirretyn rangaistuksen aikana kiekko menee ylivoimalle pääsevän joukkueen tyhjään maaliin omasta pelaajasta maalivahdin poistuttua kentältä, niin hyväksytäänkö maali? Muistaisin joskus kuulleeni, ettei hyväksyttäisi, mutta onko näin vieläkin? Ja ovatko säännöt tältä osin yhtenevät Euroopassa ja P-Amerikassa?
SaiPan sivuilta kauteen 2001-02 asti. Katsotaan, josko saisi koko liigan ajalta pian tilastot tuonne.Jatkoajasta löytyy kuluvan kauden otteluohjelma joukkueittain, josta voi erilaisia putkia seurata. Mutta löytyykö mistään vastaava aiemmilta vuosilta?
Pro Hockey listasi uusimmassa lehdessään nimiä. Nämä kaikki olivat varattu NHL:n ensimmäisellä kierroksella ja kuolleet ns. liian nuorina. Kuitenkin tässä pisti silmään seuraavat kuolleet henkilöt:
Rick Blight (Varattiin #10, Vancouverin toimesta, vuonna 1975)
Don Ashby (#6, Toronto, 1975)
Rick Lapointe (#5, Detroit, 1975)
Eli kuten näette. Kaikki ovat ykkösvarauksia ja varattu samana vuonna. Kysyisinkin, että ovatko he mahdollisesti kuolleet jossain samassa onnettomuudessa, vai onko tämä vain sattumaa?
Varausvuosi oli -75, ei suinkaan kuolinvuosi.
Don Ashby kuoli kolarissa -81
Rick Blight oman käden kautta -05
ja Rick Lapointe sydänkohtaukseen -99