Oliko jo viime kaudella käytössä, vai tuliko tähän kauteen? Eli tällainen jatkokysymys puolittaisesta vastauksesta.Millos pitkäkiekko sääntö on muuttunut niin että se vihelletään myös kun kiekko menee maalivahdin alueen lävitse?Muistaakseni ennen näin ei toimittu.
Sitten yksi kysymys, kun en googlea osaa käyttää: Monta mestaruutta Ässillä on? Miltä kausilta?
Karhujen mestaruus on laskettu Ässien mestaruuksiin. Sinänsä oikeinkin koska suurin osa pelaajistosta oli samoja, Ässät muodostui Karhujen rungon ympärille RU:sta tulleen noin ketjullisen kanssa.Kaksi. Vuosilta 1971 ja 1978.
Lisäksi Porin Karhut voitti mestaruuden vuonna 1965 ja RU-38 vuonna 1967. Ässät syntyi näiden kahden yhdistyessä, mutta en tiedä, onko nämä tapana laskea Ässien mestaruuksiksi.
Millos pitkäkiekko sääntö on muuttunut niin että se vihelletään myös kun kiekko menee maalivahdin alueen lävitse?Muistaakseni ennen näin ei toimittu.
Tämä oli varmaan jotain huumoria?
Millos pitkäkiekko sääntö on muuttunut niin että se vihelletään myös kun kiekko menee maalivahdin alueen lävitse?Muistaakseni ennen näin ei toimittu.
Liigan vanhoilta sivuilta löytyvät. Otsikko väittää viime kauden luvuiksi, mutta ottelumäärät ja ainakin JYPin muut luvut ovat tältä kaudelta.Näkeekö SM-liigan sivuilta vielä jostakin joukkuekohtaiset yleisökeskiarvot?
Ei muutaman minuutin klikkailulla osunut kohdalle.
Käsittääkseni ei, vaan rangaistus kerryttää "kymppitiliä" kahdella osumalla. Kolmen osuman jälkeen sitten seuraa automaattisesti pelikieltoa.Tuli mieleen Clarken saamasta pelirangaistuksesta, että eikö siitä ole seurauksena automaattisesti yhden pelin huili kun sen ottaa pelin päätyttyä?
Ei pelirangaistus kerrytä kymppitiliä kuin yhdellä tai ei ole ainakaan tähän asti sitä tehnyt.Käsittääkseni ei, vaan rangaistus kerryttää "kymppitiliä" kahdella osumalla. Kolmen osuman jälkeen sitten seuraa automaattisesti pelikieltoa.
Omista hokkareista mitattuna kantapään kohdalta aika tarkalleen 10cm. Tosin jos jääkiekosta puhutaan niin joillakin henkilöillä ne päinvastoin lyhentävät ruumiin korkeuden jäästä noin puoleen metriin kun pelaaminen tapahtuu pääasiassa mahallaan. Esimerkkinä Toni Mäkiaho.Kuinka paljon luistimet pidentävät ihmistä?
Jos nyt meinataan tuota "väkivaltakoodistoa", niin kyllä sen mukaan tähtipelaajaa saa taklata kovaa. Tähtipelaajaa ei saa taklata väärin (eikä tietenkään ketään muutakaan, mutta tähtipelaajia ensisijaisesti poliisit on suojelemassa).Miksi joukkueen tähtipelaajia ei saisi taklata kovaa? Pelaaja A taklaa pelaajaa B jonka vuoksi sitten pelaaja C tappelee pelaajan D kanssa ja jotenkin kuittaavat tämän taklauksen keskinäisellä tappelullaan. Vai?
Tätä minä juuri tarkoitin/haeskelin. Mikä tämä kirjoittamaton koodisto on? Nyt on jo kaksi eriävää tulkintaa. Vai riippuuko koodisto siitä minkä joukkueen minkä tasoinen kaveri haastaa minkä tasoisen tappelijan jne.A-taitopelaaja
B-perusjannu
C-poliisi
B menee taklaamaan A:ta, ja taklaa normaalia kovempaa (eli ei välttämättä väärin). C tulkitsee tämän tilanteeksi, jossa A olisi voinut loukkaantua tjsp. C päättää kouluttaa B:tä.
Mä en oo mitää koodistoja lukenu, joten voi särähtää jonkun korvaan todella pahasti. Anteeksi siitä. :) Mutta siis tuommoseksi olen itse ymmärtänyt tän "tähtipelaajien suojelutoiminnan".
Eipä taida mitään semmosta tiettyä koodistoa olla olemassa. Toki on tuo The Code -kirja, en tiedä mitä ko. kirjassa kerrotaan, mutta epäilen että jokainen poliisi tekee oman tulkintansa, ennen kuin lähtee opetuskierrokselle.Vastauksia varmaankin löytyisi painotuotteesta nimeltä The Code: The Unwritten Rules Of Fighting And Retaliation In The NHL.