Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vähän erilainen peli luvassa Vantaalla. KooVeella tosiaan pikkaisen vajaat kolme kenttää kasassa ja niissäkin ainakin yksi debytantti, eli Jesse Kylmäniemi suoraan A-junnujen Mestiksestä. Jostain syystä myös maalilla A-junnu Verneri Virtanen, vaikka Kimmo Rautiainenkin on reissussa mukana.

Paljon laajempi ei ole kotijoukkueenkaan kokoonpano. Kolmen kokonaisen kentän lisäksi mukana on pari ylimääräistä pelaajaa. A-junnuista Jesse Peitikäinen pelaa ekan pelinsä miesten sarjoissa.

No, pääseehän siellä kaikki pojat ainakin pelaamaan reilusti, eikä tartte odotella pitkiä pätkiä aukoja penkillä.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ketterä, Helsingin Jokerit ry, Avs, Man United
Peli siirretty tartuntaviranomaisen suosituksesta. Pirkka oli sitä mieltä että "PELIÄ!". Kukahan korvaa KooVeen matkakulut?
 

Makkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Peli siirretty tartuntaviranomaisen suosituksesta. Pirkka oli sitä mieltä että "PELIÄ!". Kukahan korvaa KooVeen matkakulut?
Se vähä mitä on Mestis joukkueen toiminnassa tullut oltua mukana, niin veikkaisin että seura itse. Liitto ja erityisesti Pirkka ei ainakaan maksa penniäkään.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR
Altistuneita oli 7, muut eivät. Ihan hyvin olisi voitu pelata. Pakko sanoa, että Anttilan viittaus pseudoasiantuntijoihin on ihan aiheellinen. Elämme hysteerisiä aikoja..
 
"Me vihreät olemme valo, josta usein sokaistun itsekin, ja kun en enää näe ympärilleni, ymmärrän näkeväni itseni tarkemmin, ja siitähän politiikassa on kyse."
Ilta-Sanomien kolumnisti Jyrki Lehtola 14.8.2020

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Ylläri, että pikkusielu-Pirkka paskoi taas housuunsa, kun johtajuutta olisi tarvinnut näyttää. Täysin käsittämätöntä, että tällainen tunari saa pilata koko lajin tässä maassa. Missä tahansa muussa työpaikassa olisi tullut tämän toopen "näytöillä" fudut mennen, tullen ja palatessa.
 
SM-liiga on iso bisnes, monien työpaikka, eikä mikään pelleily paikka. -TosiFani 4.9.2013

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itse en ymmärrä miksi edes ottaa pienintäkään riskiä ja ottelu suoraan peruttu ja siiretty järkevämpään ajankohtaan. Jääkiekkoliitto ja jääkiekko ylipäätänsä lajina pystyisi näyttää esimerkkiä mutta näillä erilaisilla sen toimilla tunnutaan enemmän menevän raha puhuu ajattelulla ja uhmataan jatkuvasti koronaa.
 
Hockeyarena.net

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
Kooveen tämän viikon pelit TUTO:a ja Fopsia vastaan on siirretty tulevaisuuteen Kooveen koronatartunnan vuoksi.
 
Viimeksi muokattu:

Espoonmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Yllättävän pitkään menikin ilman, että Mestiksessä oli tartuntoja. Tämä oli tietysti vain ajan kysymys. Toivotaan, ettei tämä nyt leviä joukkueessa.
 

Jumalpaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Antila on Antila vaikka voissa paistaa. Aina ennenkin kun on ollut joku, ihan millainen vaan, poikkeustapaus niin tuntuu että tämä äijä on tehnyt tästä jäykkyydestään suorastaan taidetta. Kumpikaan jengi ei halunnut pelata peliä mediatietojen mukaan, mutta tämä herra härkäpäisesti meinasi, että Kooveen nyt pitäisi vain Vantaalle matkata. Ei haluakaan käyttää maalaisjärkeä?
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
Tämän päivän uudet tartuntaluvut Mestis -paikkakunnilla:
Espoo 77
Vantaa 67
Joensuu 14
Turku 6
Tampere 3
Kajaani 2
Imatra 1
Kokkola 1
Rovaniemi1
Muilla paikkakunnilla ei ole uusia tartuntoja, (mutta Heinolan lähellä Lahdessa on 50 tartuntaa).

Uudet tartuntaluvut ovat vähäisiä muualla kuin pääkaupunkiseudulla ja Joensuussa.
 

penaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toverit, Inter
KOOVEE:ssa on eilen löydetty kaksi uutta koronatartuntaa. Koko KOOVEE:n henkilökunta testataan uudestaan ja joukkueen toiminta on keskeytetty.
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Jos nyt katsotaan, missä kaukalot kiinni ja missä ne mahdollisesti suljetaan, niin kotipelejä siirretty/ siirretään:
- K-Espoo
-K-Vantaa
-Peliitat
-Koovee
-TuTo (selvinnee tänään).
Eli FPS saa runsaasti kotipelejä tai sitten....
 
Sini-puna-valkoinen Savo
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy